Odplata v nemocnici 25.

autor: KaKiNkAaA ^_^

Ahoiii twincesťáci a úchylné dušičky <3
Předem bych chtěla poděkovat všem těm, kteří čtou mou povídku a líbí  se jim. Také bych chtěla poděkovat za všechny vaše komentáře, ať už kladné nebo záporné. Všechny potěší. Jinak jak už jste si mohli všimnout, Tom svou pomstu Billovi neodpustil, a také jí už pokořil. Ale nebojte se, tím ještě nic nekončí. Sice je po pomstě, ale my jdeme dál xD A tak doufám, že i dál se vám bude povídka líbit a budete se jí dál kochat. Doufám, že jsem tím nikoho nezklamala a neodradila od čtení xD To bych vážně nerada. Takže myslím si, že jako úvod by to stačilo. Těchhle zbytečných řečí bylo dost a vy se zase pusťte alespoň do něčeho zajímavějšího. Tedy doufám. Takže už nebudu zbytečně zdržovat a rovnou se do toho pusťte.
Tak zatím  úchyláci, Pa Vaše Kaki <3

Tom potom, co odešel z bratrova pokoje, kdy pokořil konečně svou tolik očekávanou pomstu, se odebral ihned do sesterny a plácnul sebou na pohovku jako rozpláclá žába. Sex s Billem ho opravdu vyčerpal, ale krásně vyčerpal. Ještě teď pociťoval ten krásně úzký prostor kolem jeho penisu, když byl v něm. Horkost jeho těla ho dokonale oslepovala. Dokonale si to užil, a ještě k tomu bratrovy slzy a bolestné výkřiky tomu dodávaly ten správný efekt. Takhle to chtěl a teď už to také měl. Jeho pomsta už nebyla jen představa. Konečně ji mohl také uskutečnit. Dal by si to dokonce ještě jednou, anebo i víckrát, ale byl si jist, že tohle Billa dokonale zničilo a on mu ublížil tak, jako on to udělal kdysi. Možná to Tom udělal trošku jinak, ale mělo to ten stejný účinek. Výsledek jeho pomsty bylo zlomené srdce jeho bratra. A to se mu jak jednoduše povedlo, a dokonce si přitom i užil.  
Tom když byl v Billově pokoji a vykonával svou pomstu, byl jako smyslu zbavený. Bolest a vzpomínky, proč tohle všechno, ho tolik zaslepily, že se choval tak jako snad ještě nikdy. Vzpomínkou byl natolik zaslepen. Nikdy si tak zuřivě nikoho nebral. Billa ale ano. Jako jediného. Ale teď, když už bylo po všem a on byl sám a ne v jeho blízkosti, věděl, že to trošku přehnal, a v tu chvíli se opravdu neovládal. Očekával od toho ale snad víc, než cítil. Ublížil bratrovi, ale necítil tak značnou úlevu, jakou si myslel, že pocítí, když se Billovi pomstí za jeho bolest. Bylo to zvláštní, ale necítil tak značnou úlevu.

Potom, co Bill zůstal sám v pokoji po bratrově zneužití, se stále nedokázal uklidnit. Byl v šoku a neměl sílu ani slzy zastavit. Bolelo ho celé tělo včetně zadečku. Ale nejvíc ho bolelo srdce. Jeho zlomené srdce, které mu jedním okamžikem Tom rozdrtil celé v dlani, a nic z něj nezbylo. Nedokázal se z toho vzpamatovat. Nedokázal uvěřit tomu, co se tu stalo, co mu jeho Tom udělal. Byl tak moc slepý láskou chovanou k Tomovi, že nic z toho neviděl a nechal to zajít takhle daleko. Jenže proč? Proč mu to Tom udělal? Proč mu tolik ublížil a zlomil mu srdce? Tolik otázek měl Bill, ale na žádnou z nich neznal odpověď. Aspoň ne teď. Tom byl jeho bratr a on to nepoznal. Jak jen nemohl? Vždyť jsou dvojčata, ale Tom byl tolik jiný. Za těch pár let se tolik změnil, že to nedokázal poznat. Možná, kdyby se na to víc soustředil, tak snad by to dokázal, ale teď na to stejně bylo už pozdě.  
Každý sebevětší a prudší pohyb ho zabolel a bolestně usykl. Chtěl své poprvé  prožít s Tomem, ale ne tímhle způsobem. Ne takhle. Každý si své poprvé vysní ve svých představách, a taky ho tak chce prožít, ale Bill si přeci nevysnil tuhle představu. Nevysnil si bolest a zneužití. On byl vlastně znásilněn. Znásilněn svým bratrem. Jenže stále nevěděl proč.
Neměl sílu ani se obléct, aby nebyl pod peřinou nahý. Byl rád, že leží, a sotva se mohl hýbat, a obléct by se nedokázal. Alespoň ne teď. Byl na pokraji svých sil a jeho tělo se stále otřásalo. Ještě teď cítil v každé buňce svého těla bolest. Bolely jej snad i kosti. Připadal si, jako by byl přejetý parním válcem a z něj nezbylo absolutně nic. Byl na dně…
Bill byl tolik vysílen a vyčerpaný  z Tomova činu, že ani nevěděl, kdy nakonec usnul schoulený v klubíčku. Tváře měl opuchlé z dlouhého pláče a jeho tělo, jako by bylo dolámané. Tolik si přál, aby tohle všechno, co se stalo dnes v noci, byla jen ošklivá noční můra, ale bolest, kterou pociťoval, ho značně utvrzovala o opaku.  
Tom stále ležel v sesterně na pohovce, kterou tady měli, a stále jeho myšlenky utíkaly k Billovi. Možná něco udělal špatně a neudělal to tak, jak skutečně chtěl, proto se teď tak cítil. Ano, byl rád, že se mu konečně pomstil, ale očekával z toho pocitu víc. Jedna věc ale byla ta, že bratrovi opravdu ublížil, a to ho pro tuhle chvíli uspokojovalo. Tedy aspoň jeho, což byl nejspíše jediný. Billa to jen ničilo a ne uspokojovalo jako právě jeho.
Ještě chvíli takhle nad ním Tom přemýšlel, než mu nakonec spadla víčka a on únavou na pohovce usnul. Všude na patře byl klid a nikdo ho nevolal, tak byl rád, že si může aspoň na chvíli zdřímnout. Nemohl ale spát moc dlouho, jelikož ještě než všechny sestry a doktoři přijdou do nemocnice, bude muset navštívit Billa, ještě když bude na patře sám. Musel ho zkontrolovat a popřípadě uklidit, co v noci nadělal. Nikdo to přeci nesměl vědět.
Jeho spánek byl docela klidný, což o Billových snech se říct nedá, ale i přesto spal jako malé dítě. Neměl sílu se probouzet, a už vůbec ne otevírat oči. Nechtěl přemýšlet a dívat se do té kruté reality.  
Tom potom, co spal aspoň nějakých páru hodin, se pomalu probouzel díky svému budíku, který si stihl nastavit ještě dřív, než usnul. Možná by ještě spal, ale to on nemohl. Měl ještě svou práci a na tu musel být v nemocnici ještě sám. Musel vstát dřív, než přijdou sestry a doktoři na ranní směnu. Kolikrát tenhle šlofík člověka zmohl ještě víc, než kdyby nespal vůbec, ale aspoň na chvíli si zdřímnul a natáhl se. Pomalu se posadil a ještě ospale zívl. Snad chvíli před jeho probuzením se Tomovi zdál podivný sen, ale nijak se jím nezabýval. Nakonec se postavil na nohy a protáhl se. Měl chuť na sprchu. Především po včerejšku, ale teď na ní nebyl čas. Také na kafe měl chuť, aby se více probral, ale na to bude čas později. Teď se musel postarat o Billa po té dlouhé noci.

Ze sesterny si vzal jeden čistý hadřík a k tomu menší kbelík s trošku vody a do kapsy si schoval desinfekci. Pro případ toho, jak Bill bude vypadat. Nechtěl riskovat, a hlavně to při Billově propuštění nikdo nesmí poznat, takže tahle péče je nutná. A o zbytek se starat nebude. Jen zamaskovat stopy, zda se to takhle dá říct.
Proto pomalu Tom vyšel ze sesterny a mířil si to hned za svým bratrem. Každým krokem, blížíc se k jeho pokoji, ho nějakým způsobem znervózňoval. Nejraději by se zastavil a na místě se otočil a vrátil se zpátky na sesternu, ale to teď nebylo možné. Musel jít za Billem, ať se mu to líbilo nebo ne. Nakonec chytil za kliku Billova pokoje a pomalu otevřel dveře. Podle ticha, které pokojem kolovalo, poznal Tom, že jeho bratr nejspíše spí.  
Hned poté, co Tom vešel do Billova pokoje, za sebou potichu zavřel dveře. Ještě před pár hodinami tady byl a mstil se svému bratrovi, a ještě dneska mu zmizí znovu ze života. Ještě ale, než odejde z nemocnice, se musí o něj postarat, aby Tom neměl problémy. Ale pomstil se, takže je konečně spokojený, i když to možná přehnal, proto teď Billa pro případ ošetří. Nic víc a pak zase půjde a nijak se starat o Billa už nebude. Ale jedno věděl, zlomil Billovi srdce tak jako kdysi on jemu. O tohle mu také šlo a byl si jistý tím, že se mu tohle povedlo.
Pomalu i s potřebnými věcmi se přesunul k Billově posteli a odložil si menší kbelíček na noční stolek.  
autor: KaKiNkAaA ^_^
betaread: Janule

5 thoughts on “Odplata v nemocnici 25.

  1. bože je mi ho tak líto!!!!!!!vždyt on přece nemohl za to že se do něj ta holka zamilovala…….bože at to dopadne dobře…….

  2. Teď jsem zase přečetla víc dílů najednou, jak je mým zvykem:D, a jsem z toho dost vykulená.
    Nikdy bych nevěřila, že tohle by byl Tom schopnej udělat..

  3. Myslím,že z Toma už nějak ta mstící euforie pomalu,ale jistě vyprchává……nebude trvat dlouho,a příjdou i výčitky,a co teprve,až se dozví pravdu….přeju mu,ať se dusí ve vlastní šťávě,za ten hnus,co udělal =((((

  4. To je úplně v dupce, Billa úplně zničil. ;( Ať ho trápí svědomí, ať se to spraví, ať mu Bill odpustí, ať jsou spolu a ať je happy end! 😉 Těším se na další díl, tento byl super.;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics