A Beautiful Disaster 8.

autor: bmccray

394
**DRUHÝ  DEN RÁNO**

Billův  pohled

Čekal jsem na Toma venku před nemocnicí svaté Marie. Je to klinika, kterou mi doporučila doktorka Danielsová. Je 10 hodin a já mám už jen půl hodiny do prohlídky. Posadil jsem se na lavičku a přitáhl si více bundu. Po dalších 15 minutách čekání jsem to vzdal a rozešel se ke klinice.

Jak jsem procházel dveřmi, někdo kolem mě omotal ruce. Otočil jsem se a uviděl Toma. Měl na sobě své obvyklé velké oblečení. Objal mě a chytil mě za ruku.

„Promiň, že jdu pozdě. Může za to Serenity. První nemohla najít boty, pak měla každou ponožku jinou a nešla mi zapnout její bunda. Nakonec musela jít ještě na záchod a navrch všeho se musela zkontrolovat v zrcadle, jestli vypadá dobře,“ vysvětloval, když stiskl knoflík na výtahu.

„To je v pohodě, Tome. Je tak sladká,“ usmál jsem se.
„Jo, ale počkej, až bude v pubertě, Bille. Budu muset přidělat další koupelnu, už teď jí to trvá věčnost a to jí jsou jen 4 a půl.“

Smál jsem se.

„Počkej, až si najde kluka…“ Tomův obličej zamrzl v hororu.
Vybuchl jsem smíchy.
„To není vtipný, Bille.“
„Tvůj pohled byl k nezaplacení!“  řekl jsem a stíral si pár slz.
Nastoupili jsme a stiskli příslušné  patro.
______________

Dojeli jsme do třetího patra a já se zapsal, posadili jsme se v čekárně. Tom si sedl vedle mě a rozhlížel se kolem. Neposedně se vrtěl. Zasmál jsem se a chytil jej za ruku.

„Hodně nervózní?“ Zasmál jsem se.
Přikývl. „Nebyl jsem na podobné prohlídce od doby, co jsem zjistil, že je Lorraine těhotná.“
Přikývl jsem.
„Lorraine? To je tvoje ex?“
Pokrčil rameny. „Můžeš  to tak říct. Ale je to pryč a je po všem. Vážně o tom zrovna teď moc nechci mluvit.“ Rozuměl jsem mu, měl jsem to stejné s Tylerem.

______________

Po dalších 10 minutách čekání  nás zavolali do ordinace.

„Dobré ráno, pane Kaulitz. Jsem doktor Michaels a budu vaším primárním doktorem po dobu vašeho těhotenství,“ potřásl mi rukou a stejně tak Tomovi. Prohlížel si můj spis.
„Dobře, takže jste ve třetím měsíci a dvou týdnech. Výborně. Dobře, začneme zvážením a změříme vás. Prosím, zujte si boty a stoupněte si na váhu.“ Udělal jsem to a doktor Michaels si zapsal mou váhu. Slezl jsem dolů a posadil se na lehátko. Udělal mi krevní testy a další nezbytnosti.

Jakmile byl hotový, pročítal si výsledky.

„Dobře, pane Kaulitz, všechno vypadá perfektně v pořádku. Nicméně, musíte zvýšit příjem kalorií ve vaší denní stravě. Máte trochu podváhu a já doufám, že jste si vědom, že musíte trochu přibrat, aby vaše těhotenství probíhalo zdravě.“

Přikývl jsem. Nejsem zrovna fanoušek přibírání na váze, ale vím, že tohle musím udělat pro miminko.  
„Jak můžu mít podváhu, když jsem… víte,“ ukázal jsem na svoje břicho.
„Soudě podle toho, že věřím, že budete chtít vaše dítě, nebo děti-“ utrousil a pročítal si další výsledky.
Tom pozvedl obočí.
„Máte, pánové, ještě nějaké otázky?“
Tom si odkašlal. „Jo, já mám. Vím, že to není obvyklé těhotenství a můžou tu být komplikace, protože je kluk,“ odmlčel se Tom. „Ale, jak se to dítě dostane ven?“ dokončil nervózně.

Okamžitě jsem zrudnul a doktor se zasmál.

„Víme, že nemůže mít klasický porod, protože pro to nemá potřebné předpoklady. Proto naplánujeme císařský řez. Začneme se na to připravovat ve chvíli, kdy začne třetí trimestr. Možná i dřív než to. To záleží na jeho tělu.“ Tom vypadal spokojen s jeho odpovědí.

Já měl otázku.
„A co stryje?“
Tom si odfrkl a doktor pozvedl obočí.
„Pane Kaulitzi, téměř určitě budete mít stryje. To je běžná součást těhotenství. Kůže se napíná, aby udělala prostor pro miminko. Můžete používat každý den kokosové mléko, abyste je omezil, ale nebojte se,“ poklepal mě po rameni.  
Zmohl jsem se jen na našpulení  rtů.

„Tak, můžete mě teď oba následovat? Podíváme se na pozici miminka a poslechneme si jeho srdíčko.“

Vzal jsem si svou tašku, Tom naše bundy a společně jsme šli za doktorem do malé místnosti. Zavřel dveře a otočil se k přístroji. Lehl jsem si na stůl a vyhrnul si triko, zatímco mi doktor Michaels potřel břicho ledovým gelem a přejížděl po něm. Znovu tady byl obrázek našeho miminka. Tom jen němě zíral na výjev před sebou.

Doktor zapnul zvuk a místnost se zaplnila měkkým, ale silným tlukotem srdíčka. Přísahal bych, že jsem slyšel ještě jeden, ale nechal jsem to být, když jsem na čele ucítil kapku slzy. Vzhlédl jsem k Tomovi a pohladil jej po tváři.

Setřel si slzy s tváře a zašeptal mi do ucha, „Bille, tohle je naše miminko.“
Přikývl jsem a vrátil se pohledem zpět k obrazovce.
Doktor nám vytiskl dva snímky, zatímco jsem si stíral gel. Stáhnul jsem si triko a posadil jsem se. Chytil jsem se Toma za ruku.

„Dobře, všechno vypadá v pořádku. Pamatujte si, že musíte jíst nějaké extra kalorie navíc. Můžete jít a objednat se vpředu na další měsíc. Tady máte pár webových stránek a prospektů o mužském těhotenství,“ řekl doktor a podal nám papíry.

Oba jsme mu potřásli rukou a Tom mi pomohl do mé bundy a přešli jsme do haly, kde jsem si objednal schůzku na další měsíc. Držel jsem se Toma za ruku, když jsme šli do výtahu a poté z budovy ven. Jakmile jsme se ocitli zpět na ulici, Tom se mě zeptal, jestli smí jít zpět do práce se mnou. Přikývl jsem mu a chytli jsme si taxi zpět na Manhattan.
______________

Rozhodli jsme se dát si oběd a vrátit se zpět do „New Trends.“

„Co říkáš na těstoviny?“ zeptal se Tom, když jsme procházeli kolem „Olive Garden“.
 „Jo, jsem pro.“
Našli jsme si místa, objednali si pití a vybírali si v menu.
Nemohl jsem se rozhodnout, co si dát.
„Co si dáš, zlato?“
„Nevím, poraď mi.“
„A co třeba mořské plody?“
„To zní dobře. Ještě s extra Alfredovou omáčkou a česnekem. Oh, jo a nezapomeň na chlebové bochánky.“
„Zatraceně, Bille. To je šílený jídlo, jíš snad za tři?“
Podíval jsem se na něj způsobem, jestli se jako nezbláznil.
„Dělám si jen srandu.“
„A taky chci čokoládový koláč.“
„Bille, co salát, pro začátek?“
„Jo, s dresignem z plísňového sýru.“

Tom sdělil číšníkovi naše objednávky, a když se o malou chvíli později vrátil, s chutí jsem se do toho pustil. Bože, bylo to tak dobré!

Během oběda jsme si jen užívali společnost jeden druhého.
______________

„Můžeme?“ zeptal jsem se, zatímco jsem si otíral pusu.
„Jo,“ odpověděl a podíval se na účet.
„Za kolik to je?“
„47,81 dolarů,“ odpověděl a už otevíral peněženku.

Natáhl jsem se pro účet a vytáhl svou peněženku.
„Tohle je na mě, Tome.“
„Seš si jistý? Protože to můžu-„

Podal jsem číšníkovi svou kartu, podepsal mu účet a nechal 20 dolarů spropitné. Vstali jsme od stolu a Tom chytil taxi.

„Za taxi platím já, Bille.“
Zasmál jsem se a položil si hlavu na jeho rameno, zatímco on hladil mé břicho.
„Je budoucí tatínek napapaný?“
„Jo, a ospalý.“
Políbil mě na čelo.
______________

Když jsme vyběhli z aprílového větrného počasí do budovy, zapsal jsem se a vyjeli jsme do šestého patra. Jakmile jsme vyšli na chodbu, Celia, majitelka společnosti, proti nám vystartovala. Zastavila se těsně před námi.

„Bille! Tady seš! Potřebuji tvou pomoc!“ Zamrkal jsem a položil ruku na její rameno.

„Co se děje?“ zeptal jsem se zaujatě.  
Hrála si se svými perly od Diora. Prosebně na mě upírala oči. „Potřebuji, abys nahradil Pierra při photoshootu. Prosím?! Včera si nehodou zlomil kotník.“ Zastavila se a zhluboka nabrala dech. „Tohle je opravdu důležité focení, ti nejvyšší od Chanellu potřebují snímky do pátku. Potřebuji jiného muže, který he vysoký a štíhlý, aby se vešel do Pierrova oblečení. Bille, prosím?!“  
Podíval jsem se na Toma, který  jen pokrčil rameny a usmál se. Vrátil jsem se zpět k ní a nepatrně přikývl. Radostně vyskočila a vlekla mě do místnosti na make-up a vlasy. Mávnul jsem na Toma, aby šel za námi.

Posadil jsem se na židli a sledoval ji, jak mluví s Jean a Damienem o tom, co by si představovala s mými vlasy a make-upem. Dovnitř vešel Joe s dvěma outfity, ze kterých si Celia vybrala.  
„Ta černá mu hezky ladí k pleti.“

Otočil jsem se k Tomovi, stál v rohu a zrovna psal zprávu.  
Damien odlíčil můj původní  make-up. „Nejsem si jistý, že je tenhle make-up dobrý  pro tvou pokožku, Bille, proto ti dám první tenhle přírodní podklad.“ Dal mi příjemně chladivý podklad, oční linky a oční stíny s lehkým nádechem bílé. Nakonec potřel tenkou vrstvou lesku i mé rty.

Jean zapracovala na mých spláchlých vlasech. Zvětšila mi objem do mnoha různostranných úhlů. Jediné, čeho jsem byl schopný, bylo zírat na můj odraz. Vypadal jsem tak jinak.

Jak bych to… Ano, vypadal jsem divoce.

Postavil jsem se a převlékl se do vybraného outfitu. Černé kalhoty mi byly trochu upnuté  vzhledem k mému bříšku. Každopádně, tričko tak upnuté nebylo, docela dobře zakrylo mé narůstající břicho. Oblékl jsem se do bundy od Chanellu a přidal doplňky.

Když jsem byl hotový, otočil jsem se na Toma.

Olizoval svůj piercing a měl pozvednuté obočí.

„Vypadám dobře?“

Přešel ke mně a prohlédl si mě. Přikývl.

„Vypadáš zatraceně sexy. Mohl bych z tebe to oblečení strhat a -„

Celia vešla do místnosti a odtrhla mu ruku od mé bundy. „Ne, ani omylem, ať jsi kdokoliv! Tohle oblečení stojí podstatně víc než  to, které nosíš. Roztrhej mu jiné jeho oblečení. Teď jdeme do práce. Tak šup, kluci.“

Zasmál jsem se a odešel do místnosti, kde se odehrával photoshooting.
______________

Tomův pohled

Sledoval jsem Billa, jak pózuje. Vypadal u toho zatraceně dobře, a přirozeně.

„Okay, Bille, věnuj mi svůj nejvíc bitch výraz… to je ono.“

Cvak.

„Teď ďábelský… to je ono… levý bok do strany, super.“

Cvak.

„Olízni si vrchní ret… super! Sexy!“

Cvak.

Začínal jsem být hodně  vzrušený. Překřížil jsem si nohy, abych to zakryl.
Bill se na mě podíval a pozvedl obočí, jako by se ptal, co to dělám. Fotograf cvakl a zachytil to na snímek.

„Super! Tohle je super žhavý!“
______________

Když byl shooting hotový, prohlíželi snímky a Celia vybrala tři, které se pošlou Chanellu. Bill se zašel převléknout a odešli jsme do jeho kanceláře. Zamknul za námi dveře a stáhnul žaluzie.

Posadil se na pohovku a já  vedle něj. Omotal jsem kolem něj ruce a pohladil jej po břiše. Zavrtěl se proti tomu pohybu. Je prostě neuvěřitelné, tohle vidět. Jemně jsem hladil jeho bříško a on si spokojeně povzdechl.

Začal se v mém objetí vrtět.

„Mám hlad.“
„Před chvílí jsme jedli, Bille.“
Věnoval mi stejný výraz, jaký věnoval fotografovi ve studiu.
„To bylo předtím a teď je teď,“ zkřížil si ruce na prsou.
Povzdechl jsem si. A tady jsou změny nálad.
Sáhnul jsem do kapsy a vytáhl ovocnou tyčinku a pytlík gumových medvídků.
Zmateně se na mě  podíval, musel jsem se smát.
„Když posloucháš pět let ‚Mám hlad!‘, naučíš se chodit připravený.“
Bill shrábnul sladkosti a políbil mě na tvář.
„Tome? Co si myslíš, že to je? Kluk nebo holka?“ zeptal se mě, zatímco se cpal gumídky.
„Nevím, Bille. Přikláním se ke klukovi, ale ať to bude cokoliv, jsem si jistý, že to budu milovat,“ odpověděl jsem nejupřímnější odpovědí.

Bill se na mě podíval a nazval mě citlivkou.

„Co Serenity?“ zeptal se mě stydlivě. Zadíval jsem se na něj.
„Z její strany to bude chtít hodně si zvyknout, ale jsem si jistý, že to bude taky milovat. Neměj strach, zlato.“

Vypadal, že je hodně  zamyšlený.
„Možná bys jí to měl říct a… koupit jí štěně.“
Zaraženě jsem se na něj podíval, načež se začal smát.
Naklonil jsem se k němu pro polibek. Netrvalo to dlouho, protože mi začal zvonit telefon. Vylovil jsem ho z kapsy, byl to Georg. Jost mě prý potřebuje ve studiu, abych pomohl dokončit závěrečné skladby.
Zavěsil jsem a sdělil Billovi, že musím odejít. Vyšpulil rty jako malé dítě. Zasmál jsem se a políbil ho. Před tím, než jsem se měl k odchodu, mi dal své číslo a ještě jeden polibek.
Tenhle byl delší… francouzský. Zatahal za můj spodní ret, usmál se a odtáhl se. Naklonil jsem se zpět do polibku a přitáhl si ho blíž.
Začalo to být vzrušující, když jsem jej položil na gauč a stáhnul mu triko. Líbal jsem ho po délce krku.

„Neměls… nemusíš, um… odejít, Tome?“ Jeho ruka sklouzla k mému opasku a rozepla mi kalhoty.
„Oni můžou počkat.“
Trhnul jsem sebou, když  uchopil můj penis a jemně jej třel.
„Šukej mě, Tomi… potřebuju to,“ vydechl a já líbal jeho bradavky.
Chystal jsem se ho kompletně  vysvléknout, když někdo zaklepal na dveře.
„Bille? Otevři.“
„Kurva! To je Andreas.“

Posadil jsem se a hodil po něm triko. Natáhl ho na sebe, zatímco já si zapnul kalhoty a upravil čepici.
„Příště, zlato.“
Čapnul mě za ruku a zamrkal.
„Ale Tomi! Já jsem nadrženej!“
Zasmál jsem se a upravil mu límec. „Já to samý, ale příště to bude úžasný.“
„Slibuješ?“
Naslinil jsem si prsty. „Na mou duši a psí uši.“
Rozesmál se.
„Bille?!“ Zavolal Andreas a znovu zaklepal.

Zavrčel.

„Vydrž, kurva, Andreasi!“
Odtáhl jsem se od něj a chystal se vypadnout hned, jak odemkl dveře.
Jakmile otevřel, Andreas se nahrnul dovnitř a podíval se na mě.
„Bille, co to sakra! V práci?! Sem na tebe hrdej!“
„Drž hubu, Andy! Nespali jsme spolu…bohužel jsi zničil tu příležitost,“ slyšel jsem ho naštvaně mumlat.
Odešel jsem z jeho kanceláře a smál se celou cestu až k výtahu.
______________

Jakmile jsem byl zpátky na ulici, upravil jsem si čepici a zapnul bundu a rozešel se. Přemýšlel jsem o nadcházejících měsících a o tom, co nám přinesou.

autor: bmccray
translate: Deni
betaread: Janule

14 thoughts on “A Beautiful Disaster 8.

  1. A já jsem to říkala,že bude mít dvojčátka,já jsem to říkala!!!!!xDDDD
    Naprosto úžasný díl ♥♥♥,moc se mi líbí,jak se teď Tom k Bilovi něžně chová,a jak se oba na miminko těší.Dneska tam bylo všechno,láska,něha,vtip,i skorosexík xD…to Andreasovo vyrušení,nebo jak byl chudák Tom vzrušený přitom focení,nebo ten Billův nejvíc bitch výraz xD,nemělo to chybu,prostě super.Strašně se těším na další díly ♥♥♥
    A veliké poděkování pro Deni,že nám tuhle super věc umožnila číst ♥

  2. Nó tak se nám to začíná pěkně rozvíjet, ale jen, aby to nakonec nebyli dvojčátka. A Andrease bych něčím praštila. Nemyslel to ve zlém, ale zkazit takovýhle okamžik. Já už tady natěšená  ono nic×DDD tak snad příště, doufám, že Tom dodrží svůj slib×D A Billovo 'mám hlad' používám skoro pořád×D ale jsem líná si něco udělat. Potom jenom chodím po domě a říkám 'mám hlad' a čekám, jestli se někdo chytí a něco mi udělá×D ale většinou se mi dostane odpovědi 'já taky'×D Těším se na další díl, konečně se to trochu zpomalilo v tempu, které mi docela vyhovuje, jsem zěvdavá, co bude dál. Tenhle díl se mi opravdu líbil, ais nejvíc z těch všech, ale jistě budou ještě lepší:-)

  3. Výborně, výborně, chci aby to byly dvojčata ! :D:D
    A zatraceně moc bych chtěla vidět, jak se dělalo na tom shootu. 'Bitch výraz' mě rozesmál. :D:D

  4. Ooch, woow. moc se mi to líbí. A Billovy stryje..!! xD Ty určitě bude ještě řešit. 😀 Hrozně se mi líbilo, jak To, řekl, že ať to bude cokoli bude to milovat. 🙂 :* vážně sladký

  5. och jo já chci taky aby to byli dvojčátka!!!! Krásný! Líbí se mi že už je to delší než ty první x)

  6. Tohle je prostě úžasné 🙂 Na Billovi už se začíná pomalu projevovat těhotenství, hlavně ta jeho žravost mě dostává 😀 A ten bitch výraz taky 😀 Takže Tomi bude mít tři děti, už se těším na dvojčátka 🙂 ,,Ale Tomi! Já jsem nadrženej" – to mě úplně dorazilo 😀 Ten Andreas, chudinkm nadrženým zkazil zábavu, já bych ho kopla 😀
    Strašně moc se těším na další díl ♥♥
    Děkujeme Ti, o Deni za překlad

  7. No krásný:-) Hezky to pokračuje, je to čím dál zajímavější xD Akorát Andreas mě vytočil a myslím, že nejenom mě. Takhle to zkazit:-D Ale myslím, že sexu si v téhle povídce ještě užijeme, alespoň doufám.
    Pěkně se to vyvíjí, jsem zvědavá, jak bude Billovo těhotenství pokračovat, ale myslím, že zas až tak jednoduché to nebude… O to víc potom budou oba šťastní, až se miminko narodí:-D♥ Těším se na další díl, moc pěkná povídka xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics