Odplata v nemocnici 24 (2/2)

autor: KaKiNkAaA ^_^

„Ááááá,“ pokojem se ozval Billův bolestivý výkřik, když do něj Tom prudce pronikl. Měl pocit, že do jeho těla udělal Tom obrovskou díru. Tak nesnesitelnou bolest v životě nepocítil. Okamžitě cítil, jak se kolem Toma stáhl a nedokázal se uvolnit. Ostrá bolest mu to nedovolovala. Ruce zatínal v pěst, až si nehty zarýval hluboko do kůže, snad až do krve.
Tom naopak slastně zavzdychal, když do bratrova těla pronikl. Byl tak dokonalé úzký, a cítil, jak je stáhlý kolem jeho penisu, a to ho dostávalo do kolem ještě víc. Slastně zaklonil hlavu a skousnul si ret.
„Mmm, jsi tak krásně úzký, bráško,“ zavzdychal a přirazil do Billova těla hlouběji. Jeho odezvou byl další Billův bolestivý nářek. Měl pocit, že bolestí umře. Cítil, jak se bolest rozlévá po celém jeho těle, jako by ho pomalu a mučivě užírala.
„To… to bolí,“ zalknul se slzami Bill, když do něj Tom opět přirazil. Zatmívalo se mu z té bolesti před očima. Nedokázal si na Toma v sobě zvyknout a Tom mu to snad ani nedovoloval. Nečekal na něj.
„Zvykej si, zlato,“ vzdychl hlasitě Tom, a poté si vzal Billa pořádně za boky a začal do jeho těla pravidelně a prudce přirážet. Přirážel hluboko do jeho těla. Z toho, jak byl Bill úzký, doslova šílel a byl jako smyslu zbavený.
„Pro… prosím To… Tome, už… už do… dost. To… to bo… bolí,“ ztěžka ze sebe dostal Bill přes bolest, kterou mu právě Tom, jeho bratr, způsoboval. Takhle si své poprvé nikdy nepředstavoval.

Byla to neskutečná bolest. Dělalo se mu mdlo…

Tom Billovy prosby, bolestivé nářky a taky slzy, naprosto ignoroval a věnoval se jedině své potřebě. To bylo v tuhle chvíli pro něj to přednější. Přirážel do Billova těla hlouběji a hlouběji, do toho hlasitě až pro Billovy uši nechutně vzdychal. Přidával na intenzitě, a ještě své přírazy zrychlil. Bill měl pocit, že ho Tom roztrhne. Svíjel se pod ním v bolestech. Naříkal a hlasitě plakal. Div se ve svých slzách neutopil, jak se je snažil polykat. Už ani pořádně nemohl mluvit. Cítil bolest snad v každé buňce svého nebohého, a teď už tolik poskvrněného těla. Cítil se tak příšerně poníženě a zneužitě. Nejen, že ho bolel zadeček, ale především ho bolelo srdce. Každým Tomovým novým přírazem do jeho těla mu Tom rval srdce na menší a menší kousíčky. Bál se, že po tomhle se pak snad ani nepostaví na nohy nebo se snad ani nepohne. Bolest ho doslova s žírala jako nějaká žravá kyselina. Sotva popadal dech.  
„Oh, bože, Bille,“ zavzdychal hlasitě Tom, když do Billa silně přirazil, a tak jeho tělem projela obrovská slast. Což u Billa se říct nedá. Necítil nic než bolest. Ani jednou neměl šanci se uvolnit. Stahoval se každým Tomovým přírazem snad ještě víc. Tom ani na chvíli nepřestával přirážet do bratrova těla. Jeho nevnímal. Byl mu v tuhle chvíli ukradený. Šlo mu především o sebe, ale i tak věděl, uměl si představit, jak teď Bill moc trpí. Nejen tímhle činem.
„Už…,už pro… prosím dost!“ hlasitě vykřiknul Bill. Svým křikem by snad probudil i mrtvolu. Cítil, jak mu po rukou, jak si je nehty bolestí rozdrásal, stéká krev a nejen z rukou. Cítil, že po tomhle, jak si ho Tom tvrdě bral, mu stéká krev i z jeho malého zadečku.
Tomovi se pomalu zkracoval dech. Už cítil, ač se tomu bránil, že to na něj jde. Nedokázal dlouho vzdorovat tak dokonalému úzkému prostoru, jako byl Billův zadeček. To bylo snad nemožné. Proto i jeho přírazy začaly být prudší, a o to víc pro Billa bolestivější. Bill myslel, že bolesti snad omdlí, ale jako by snad nemohl. Jako by si tu bolest musel snášet a být při vědomí.
Tom po chvíli naposledy do Billova těla prudce přirazil, a poté dosáhl bouřlivého orgasmu a začal naplňovat jeho malý zadeček s hlasitým sténáním.

Bill sotva dýchal, sotva popadal dech, a když ucítil v sobě horkou tekutinu, poznal, že je konec. Tom dosáhl orgasmus a jeho bolest, alespoň tahle, pomalu skončí. Měl pocit, že se přitom, když cítil, jak mu plní zadeček, pozvrací. Už se ale nemohl ani pohnout. Byl na pokraji sil.
Tom naposledy do bratra přirazil, a poté z něj nešetrně vyklouznul a zpocený si na něj lehl. Snažil se popadnout dech. Uklidnit se.
„Bože, tohle byla jízda,“ vydechl ztěžka. Cítil, jak je zpocený, a po čele mu stékají kapičky potu. Nikdy lepší prdelku snad ani neměl.
Ani teď nevnímal Billův pláč, třas jeho těla, a ani krev pod ním, která mu stékala ze zadečku smísena s jeho spermatem. Bill hlasitě polykal a nedokázal své tělo uklidnit. Nekontrolovatelně se třásl a hlasitě plakal. Neodkázal ze sebe dostat jediné slovo. Proč.

Tom, co aspoň trošku uklidnil svůj dech do normálu, se z Billa pomalu zvedl a ztěžka se postavil na nohy. Kdyby mohl, dal by si to celé ještě jednou, ale sám musel přiznat, že měl dost. Takhle dokonalý sex snad v životě neměl. Samotného jej vyčerpal. Ale dokonale vyčerpal. Byl spokojený.
„Doufám, že se ti to taky tak moc líbilo, bráško, jako mně,“ škodolibě se usmál Tom a poté se začal pomalu oblékat. Poté, když na sebe navlékl všechno svoje oblečení, předtím povalující se na zemi, znovu se podíval na svého bratra, který se stále neuklidňoval.
„Zase tak moc to prožívat nemusíš,“ ušklíbl se, a potom se k Billovi znovu přiblížil, rozvázal mu ruce, provaz si vzal zpátky k sobě a schoval jej zpátky do kapsy.
Sklonil se k němu a silně ho chytil za líce a tvrdě jej políbil na rty.
„A přestaň bulet,“ dodal, když se od něj zase odtáhl. Nechal takhle Billa a jen ho přikryl peřinou a chystal se odejít.
„Já říkal, že se vrátím a nenechám tě jen tak odejít.“ Ušklíbnul se Tom a poté chytil za kliku.
„Svoje slova jsem dodržel,“ řekl ještě předtím, než odešel, a tak nechal zničeného Billa samotného v prázdném pokoji.  
Tahle pomsta byla sladká.  Znělo v Tomově hlavě, když odcházel a vracel se spokojeně zpátky na sesternu.
Konečně se svému bratrovi pomstil za bolest, kterou mu kdysi způsobil. Jedinou bolest teď  právě cítil Bill. Tak, jak to už od začátku Tom chtěl.
Dosáhl toho, po čem toužil…
Po pomstě.

autor: KaKiNkAaA ^_^
betaread: Janule

9 thoughts on “Odplata v nemocnici 24 (2/2)

  1. seš spokojenej ty bezcitný zvíře???!!!!!???????????doufám že jo……..sry tohle bylo na toma sem si musela ulevit……bože je tak….zaslepenej vlastní touhou po pomstě….

  2. miluju když je tom tvrdej.:D..i když tohle bylo dost krutý.:D…mohl být mírnější……ale líbí se mi to

  3. Pomsta nejdříve chutná sladce,později ale zhořkne…..tak doufám,že Tom ochutná pelyněk =((((!!!!
    A nedovedu si představit,že by mu Bill mohl někdy odpustit…..

  4. Bille, chudáčku! ;( Pomsta sice je úžasná, ale pak se něco pokazí … těším se na další díl

  5. Děkuju wšem za komentáře. Jsem ráda, že čtete tuhle mou powídku.
    Jak widím hodně z wás se Tomowa pomsta nelíbíla. Komu taky jo že? 😀 Ae jinak doufám, že u čtení nadále zůstanete. A ještě jednou díky. Brzy tady bude zase další díl 😉

  6. k tomuhle uz jsem se vyjadrila….Samozrejme se mi to svym způsobem libilo, ale taky mi bylo Billa desne lito. Proste….tohle si nezaslouzil. A az se dozvi duvod….myslim ze jebne oba kluky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics