Bad boys 34.

autor: Doris

Billa zamrazilo. Tohle rozhodně nebylo nic dobrého. Po druhé v tak krátkém čase se zvedl z Tomova klína a bez vysvětlení zmizel stranou. Tom na něj jen nechápavě koukal, jak odchází, ale hned se zase vrátil do reality, jelikož na něj B.B. mluvil. Bill došel až do samého rohu garáže a vytočil Mikovo číslo.
„Jak to myslíš že tam nejsou?“ vyhrknul hned, jak Mike hovor přijal. Byl z toho na nervy.
„Tak jak to říkám. Otevřel mi nějakej borec a řekl mi, že tam sice byli, ale hned zase jeli jinam. Dan si tam prý jen něco vyzvednul.“ Vysvětlil situaci Mike, který to pořád ještě nechápal. Jak by taky mohl.
„Do hajzlu… co si vyzvedával?“ Bill začínal panikařit. Věděl, že z tohohle nebude nic dobrého. Přinejlepším Dan znásilní obě holky. A mohlo být i hůř.
„To neříkal. Myslim, že to sám nevěděl. Vypadal docela v šoku, když mě viděl a asi ze mě dost nechápal. Hele, Bille, o co jde?“ dožadoval se Mike vysvětlení, ale to mu poskytnuto nebylo. Teď na to nebyl čas.
„Miku… přemejšlej. Kam by mohli ještě jet?“ Bill přešlapoval sem a tam, aby se aspoň trochu uklidnil a byl schopný uvažovat.
„A jak to mám asi vědět. Nejsem mezi váma zrovna dlouho, abych věděl, v čem vůbec spočívá celá ta aféra s Danielem.“ Ohradil se Mike trochu naštvaně.
„Dobře… dobře. Počkej tam. Ani se nehni, já ti za chvíli zavolám. Zkusim něco zjistit.“ Bill se snažil uklidnit především sám sebe. Ještě mu zbývala jedna možnost. Amanda.
„Ok. Čekám.“ Přikývl Mike a zavěsil.  
Bill zaklapl svůj mobil a splašeně těkal očima po davu lidí, aby našel Amandu. Hned se k ní vydal, chytil ji za loket a táhnul ji pryč od ostatních.
„Au, Bille… pusť mě. Zrovna jsem něco řešila. Co se děje?“ koukla na něj nechápavě a mnula si vysvobozenou ruku z jeho sevření.

„Am… ty znáš Dana… kam chodívá?“ vychrlil okamžitě Bill a propaloval ji pohledem. Amanda nechápavě nakrčila čelo.
„Jako myslíš, kde prodává? On nikde, má na to lidi. Jeho najdeš většinou doma.“ Odpověděla, ale byla značně zaskočená.
„Na jaký adrese?“ vyptával se okamžitě Bill dál. Amanda to chápala čím dál tím míň.
„Neubert strasse 15.“ Odpověděla automaticky zaskočená Amanda. „Bille… ty… ty snad bereš?“ vhodnější vysvětlení ji zrovna nenapadalo. Bill si povzdychl. Tohle mu moc nepomohlo. Tuhle adresu přesně obdržel.
„Klára za ním odjela. Jenže na týhle adrese nejsou.“ Vydechl už pomalu zničeně Bill. Amanda se jen chytla za ústa.
„Zbláznila se? Proč za nim pro krista pána jela?“ Bill věděl, že teď už je celý mlčení tak akorát na dvě věci.
„Dan jí dal nabídku, že když ho vykouří… tak on nechá B.Bho na pokoji.“ Zasvětil Amandu do celé problematiky.
„A ona mu to sežrala?“ vyvalila Amanda nevěřícně oči.
„To je teď jedno. Přemejšlej… kam mohli ještě jet?“ vyjel na ni Bill. Teď bylo opravdu na místě řešit, zda mu věřila nebo ne. Amanda se kousla do rtu a zamyslela se. Tak dobře ho taky neznala.

„Možná… možná do nemocničního skladu.“ Koukla po chvíli na Billa. Bill se zatvářil lehce ironicky.
„Do skladu? Jak by se tam dostal?“ tohle mu přišlo nepravděpodobně. Amanda jen pokrčila rameny.
„Slyšela jsem, že někdo z tamních pomocných sil od něj bere. Má to levnější, protože za to nechává B.Bho krást odtamtud jehly.“ Vysvětlila Amanda a Bill musel uznat, že to teda asi až tak nepravděpodobné nebude. Hned vytáhl svůj mobil a vytočil Mika.
„No tak co je? Kde jsou?“ vychrlil Mike hned po zvednutí.
„Jeď do nemocničního skladu. To je poslední místo, kde můžou bejt.“ Vydechl Bill. I tak je to ale už přes hodinu, co holky odešly. Když vzal v potaz, že se k Danovi jede 20 minut a od Dana to může být ještě tak 10 minut k onomu skladu… je to už přes půl hodiny, co jsou s ním sami. A to je dost dlouhá doba.
„Fajn, jedu tam.“ Ukončil Mike hovor a znovu naskočil do auta. Už se ani neptal, o co jde. Bylo mu víc než jasné, že jde o něco vážnýho. Však se to brzo dozví sám.  
Daniel zatím dojel i s děvčaty do skladu.
„Mmm, co to, že jste mi přijely dvě? To mám Ywette jako bonus navíc?“ ušklíbl se, když vcházel dovnitř a obě holky ho poslušně následovaly.
„Na to zapomeň. Domluvili jsme se my dva. Víc nečekej.“ Odsekla Klára. Už přestávala mít dobrý pocit z toho, že jsou tady.
„Proč jsme vlastně tady? Psal jsi, že mám přijet k tobě.“ Otočila se na něj, když se Dan usadil na jedné z beden. Nebyli tu sami. I Dan byl ostražitý, svoje plány nenechával náhodě. Proto už tu čekali dva z jeho kluků.
„Já vim, Kláry, ale sama jsi viděla, že můj spolubydlící na poslední chvíli neodešel. Nebo bys mi ho raději kouřila před ním?“ usmál se. Byl v dobré náladě. Věděl, že tuhle bitvu vyhrál. Bylo mu víc než jasné, že Klára se B.Bmu nepochlubila, jakou úmluvu s Danem má, a to mu neskutečně nahrávalo do karet.
„Jo tak sis přivedl obecenstvo sem.“ Prskla ironicky Ywette. Dan se na ní jen s úsměvem otočil.
„Jsem jen opatrný. Ale neboj se nic… ty s nimi počkáš támhle v zadu.“ Ukázal prstem do tmavého rohu. Vzájemně se i tak mohli mít na očích, ale rozhodně ne tak detailně.
„Na to zapomeň. Nehnu se odsud.“ Zakroutila Ywette hlavou. Bylo jí ale jasné, že stejně nebude mít na výběr.
„Myslím, že hneš.“ Syknul Dan a kývnutím hlavy dal povel svým dvěma kumpánům. Ti Ywette chytli a odtáhli ji do rohu.  
„Neboj se, Ywettko. Oni ti nic neudělaj a jak vidíš… máš na nás krásný výhled. Tak nestresuj.“ Pronesl Dan opět naprosto klidně a jedním trhnutím rozepnul svoje kalhoty.

„Můžeš začít, kočičko.“ Chlípně se na Kláru usmál. Ta jen znechuceně protočila oči a klekla si na zem před Dana. Stáhla jeho kalhoty o něco níž a hned na to boxerky. Mírně odvrátila hlavu, když brala jeho penis do ruky a začala s ní pohybovat. Rozhodně neměla v úmyslu si ho hned brát do pusy. Danovi na tomhle vůbec nezáleželo. Za prvé věděl, že do pusy ho nakonec stejně vezme, a za druhé… tohle nebyl jeho hlavní úmysl. Spokojeně přivřel oči a sledoval ji. Když Klára cítila, že pod jejím počínáním dostatečně tvrdne, sklonila do jeho klína i hlavu. Nehodlala se s ním mazlit. Pohltila ho hned hluboko do úst. Dan jen zavzdychal a hrábnul jí do vlasů. Nechala ho. Snažila se ho brát jako každého jiného zákazníka, i když tohle bylo vcelku něco jiného. Poctivě ho kouřila a sála. Pomáhala si rukou. Po chvíli věděla, že to bude mít za sebou. Danův dech se začal zkracovat. Zaklonil svoje tělo dozadu a rukou sáhnul mezi další krabice.
„Aah,“ zasténal, když dosáhl orgasmu a nechal Kláru všechno poslušně polykat. Vytáhl ruku a skladištěm se ozvalo cvaknutí. Ywette se zachvěla, když jí došlo, co to je, a chtěla se rozběhnout ke Kláře, ale čtyři silné ruce jí to nedovolily. Kláře se zatajil dech, když na svém spánku ucítila chladivou hlaveň Danielovy zbraně. Vyděšeně na něj pohlédla.  
„Co… co to děláš?“ vydechla zděšeně. Byla natolik mimo, že nebyla schopná se ani hnout.
„Ty sis vážně myslela, že tímhle B.Bho zachráníš?“ ušklíbnul se Daniel. „Ty jsi vážně jen hloupá děvka.“ Uchechtl se.
„Dane, nech mě být. Udělala jsem, co jsi chtěl.“ Zakroutila hlavou a ruce si přitiskla na již dost znatelné bříško. Daniel z tohohle měl neskrývané potěšení.
„Přesně tak. Udělala jsi, co jsem chtěl. A náramně jsi mi to usnadnila. Nějaký spojenectví B.Bho a Andrease mě nezajímá. Já B.Bho zničim. A přes tebe a to dítě, co spolu čekáte… to půjde hladce.“ Syknul a až medově nechutně se usmál. Klára cítila tlukot svýho srdce, a jak jí v žilách proudí krev. Věděla, že je konec.
„Půjdeš do vězení, když mě zabiješ.“ Pípla Klára. Tohle nechápala. Dan nebyl člověk, co by se svých kšeftů vzdal a šel do kriminálu.
„Myslím, že B.B. si mě najde dřív než policie. A další kulka bude jeho. Neboj, až bude po něm… uklidím po sobě,“ ušklíbnul se Dan a jeho pohled jasně naznačoval, že už nehodlá mluvit.
„Neee… Dane, nech ji.“ Rozplakala se hystericky Ywette a snažila se vytrhnout těm dvěma. Dan se sklonil ke Kláry obličeji a drze ji políbil na rty.
„Spi sladce,“ syknul a zmáčknul spoušť. Kláry tělo se okamžitě zhroutilo k zemi a Dana potřísnila její krev.  
„Neeee!!“ vyjekla zděšeně Ywette a měla co dělat, aby neomdlela. Neměla k tomu daleko. Dan se zvedl z bedny, zapnul svoje kalhoty a ledabyle překročil Kláry tělo. Zastavil se těsně před Ywette.
„Jen utíkej… jdi informovat B.Bho,“ ušklíbl se a kývnul na rozkaz, aby ji konečně pustili. Ywette nebyla pomalu schopná se hnout. Přes slzy ani neviděla a svazoval ji strach.
„No neboj se… jak jsem řekl… ta příští kulka je B.Bho,“ odstoupil od ní Dan, aby ji nechal utéct. Ywette se po chvíli vzpamatovala a vyběhla ze skladu. Ani pořádně nevěděla, kam běží. Nevnímala, neviděla. Se zaskřípěním kousek od ní zabrzdilo auto a z něj vyběhl Mike.
„Pro boha, co se stalo? Kde je Klára?“ vyděšeně na ni kouknul. Ywette nebyla schopná mluvit.
„Tak kde je?“ zacloumal s ní Mike. Ale bylo mu jasné, co uslyší. Teď už ano. Jen se ohlédl za odjíždějícím autem, ve kterém seděl Dan a jeho společnost.
„Zabil ji.“ Pípla Ywette sotva slyšitelně a nezadržitelně se třásla.
„Ježiši.“ Vydechl Mike. „Zavolám policii,“ okamžitě vytáhl mobil a zavolal na stanici. Oznámil, co se stalo a kde, a zase položil.
„Musíme jet.“ Vydechla roztřeseně Ywette. Mike jen vyvalil oči.
„Nemůžeme. Už jedou sem. Musíme ho nahlásit.“ Ywette jen zakroutila hlavou. Věděla, že kdyby zůstali a vypovídali, poslali by tak za mříže polovinu bandy. Po B.Bm už jde policie dlouho a ostatní musí mít čas se někde zašít, než to vypoví správním úřadům.
„Musim… musime to říct ostatním. Až potom policii.“ Ywette sotva mluvila a sotva se držela na nohou. Mike nakonec rezignovaně přikývl. Nastoupili do auta a jeli zpátky do garáží.  
Bill byl jako na trní  celou dobu. Amanda se ho snažila uklidnit, ale bylo to marné.
„Brácho, co to je s tebou?“ objevil se vedle něj najednou B.B. Bill k němu zvedl hlavu, ale to se většina přítomných otočila směrem ke vchodu, kde vcházel Mike a podpíral hystericky plačící Ywette.
„Co se stalo?“ kouknul na oba B.B. a Bill se musel posadit do křesla. Vrátil se jen s jednou. Je jasné, co se stalo.
„Daniel… byli s Danielem.“ Ozval se Mike a absolutně nevěděl, jak tohle vysvětlí. On sám to pořádně nechápal. B.B. ztuhnul.
„Kde… kde je Klára?“ zapíchl do Mika svůj pohled. „Tak kde je?“ křiknul, když se nedočkal odpovědi.
„Zastřelil jí.“ Odvážila se po chvíli ticha promluvit Ywette.
„Co… cože? To…“ B.B. ztrácel řeč i balanc. Zhrouceně dosedl do křesla vedle Billa. Nikdo neřekl jediné slovo. B.Bmu tekly po tvářích slzy a nebyl ani schopný přemýšlet nad tím, proč tam vůbec jely a zda o tom někdo věděl.
„Zabiju ho.“ Vydechl pro sebe po chvíli. Nikdy člověka nezabil, ale teď… teď to chtěl.

autor: Doris
betaread: Janule

8 thoughts on “Bad boys 34.

  1. tak to sem fakt nečekala… doufám že se něco nepodělá i mezi Billem a Tomem… to by mě asi zabilo…

  2. Wow…ta tohle jsem vážně nečekala…nečekala jsem, že Kláru zastřelí…Začínám mít ze všeho blbý pocit…mám straxch, aby se toho neposralo ještě víc…:(

  3. Tohle jsem teda taky nečekala,pořád doufám,že snad Klára přežije…Dan je neskutečný hajzl a zbabělec,zabít těhotnou,hnus!!!Obávám se,že příště dojde nějaký způsobem i na Billa s Tomem….

  4. No tak uz vite proc ta mrtvola v tom klipu 🙂

    [5]: No neboj zlato…ono zase rychle dojede 🙂 Kdyz uz jste u konce 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics