Odplata v nemocnici 24 (1/2)

autor: KaKiNkAaA ^_^

Bill, když mu Tom doslova roztrhnul triko na jeho těle, vyděšeně vykřiknul a trhnul sebou. Jenže nic mu to nepomohlo, jelikož byl přivázaný k pelesti postele. Vyplašeně těkal očima po Tomovi a cítil, jak se jeho tělo začíná lehce otřásat.
„Tome, prosím ne…“ nedořekl svou prosbu černovlásek, jelikož mluvit mu bylo snad zakázáno. Důkazem toho totiž byla další přesně mířena facka.
„Říkal jsem, abys držel hubu, ty děvko!“ zasyčel až jedovatě Tom. Billovi se v tu chvíli chtělo pouze jen brečet. Tak moc si přál, aby se teď probudil a zjistil, že je to pouhý sen, jenže sen to nebyl.
„Jak směšný jsi, jak jsi mi krásně naletěl. Tak moc jsi mi to ulehčil. Teď si to všechno pěkně sežereš.“ Probodnul Billa pohledem. Líbil se mu pohled na něj. Byl tak bezbranný.
„Stále mě miluješ, bráško?“  škodolibě se usmál, a když viděl, že Bill chce promluvit, přísně se na něj podíval, na znamení mlčení.
„Tak teď za to budeš trpět, a hlavně za to, co jsi mi, ty svině, udělal!“ sykl opovrženě Tom a sehnul se k Billovu tělu. Škodolibě se usmál, když ucítil, jak se bratrovo tělo zachvělo.
„Snad se nebojíš?“ špitnul mu nechutně do ucha a v zápětí ho do ouška kousnul.
„Sss,“ zasyčel bolestně černovlásek a semknul víčka k sobě, aby zahnal slzy.
„Tome, proč mi to děláš?“ odvážil se znovu promluvit, ale oči nechával zavřené. Až po chvíli je opatrně otevřel.
„Ty se ještě ptáš?!“ zasyčel Tom. Tohle se mu snad jen zdálo.
„A víš ty co? Už mě nebaví se tady s tebou vybavovat! Teď si něco zažiješ a říkám ti, že na to v životě nezapomeneš, tak jako já na bolest, kterou jsi mi ty způsobil! Teď je ale řada na tobě! Teď jsi to ty, kdo bude trpět, a to mou rukou!“ rozkřičel se Tom z plných plic. Docházela mu trpělivost a už ho unavovalo se tady s Billem bavit. Chtěl konečně pokořit svou pomstu.

Nečekal proto ani vteřinku, a začal Billovi rozepínat kalhoty. Ten strachy vytřeštil oči a polekaně trhnul boky. Tak moc se bál, co chce Tom udělat. Tak moc se děsil jeho slov. Nechápal je, ale tak moc ho bolela.
„Tome, ne…“ zakňučel Bill, když ucítil, jak mu jeho bratr stahuje kalhoty. Už to nevydržel a po tváři mu začaly stékat slzy strachu a bolesti.
„Drž hubu a necukej se, nebo si mě nepřej!“ syknul zlostně Tom. Dělalo mu dobře to, jak se každého jeho pohybu Bill bál. Tohle byl ale jen začátek. Přeci jenom ještě měl na sobě oblečení. Poté, když stáhl Billovy kalhoty, je odhodil s nezájmem někam na zem. Nestaral se, kam dopadly.
„Máš strach?“ škodolibě se usmál Tom na svého bratra, kterému bylo pouze na očích znát odpověď Tomovy otázky.
„Co… co po mně, Tome, chceš? Co jsem ti udělal?“ zalknul se Bill dalšími slzami. Nepoznával Toma. Tohle přeci nebyl Tom. Nikdy takový nebyl. Nebyl takhle zlý…
„To, co jsem měl udělat už dřív a nepárat se s tebou.“ Jednoduše odpověděl svému bratrovi a poté očima sjel jeho tělo. Mlsně se olízl a rukou mu přejel od krku přes prsní svaly, až na podbřišek, kde ho zastavil lem Billova spodního prádla. Bill se pod Tomovým dotekem zachvěl. Bál se toho nejhoršího. Tohle by mu ale Tom přeci neudělal… ne tohle…
Jenže když ucítil, jak Tom chytá mezi prsty lem jeho spodního prádla, jeho obavy se naplňovaly čím dál tím víc.
„Prosím, ne,“ vzlykl, ale odpověď se mu žádná nedostavila. Tom ho v tuhle chvíli naprosto ignoroval. Ignoroval jeho slova, jeho prosby a taky slzy. On se tím totiž bavil.
Pomalu začal Billa zbavovat i toho posledního kousku oblečení, co měl ještě na sobě. Jednou rukou si ho ale musel přidržovat za bok, aby se tolik necukal. Poté, když mu stáhl i boxerky, je odhodil na zem ke kalhotám. Opět zvedl svůj pohled a hladově sjel Billa očima.

Bill se zachvěl a hlasitě  polknul slzy. Tom už ho viděl nahého, ale ne takhle, a hlavně ne za takové situace, a teď se tak moc styděl. Ale především se bál, co chce Tom udělat. Nikdy se tolik nebál jako teď.
Tom si opatrně sednul Billovi na nohy, aby tak zabránil jeho škubání a snažení vymanit se mu. Takhle navíc měl krásný výhled na jeho celé tělo.
„Buď hodný, nebo já budu moc zlý, a věř tomu, že se ti to líbit nebude.“ Syknul hrozivě Tom. Už jen tohle se Billovi nelíbilo, ale to Toma nezajímalo. Nebo spíše o to mu šlo.
„Proč mi to děláš, Tome? Prosím, pust mě.“ Zanaříkal plačtivě Bill. Po celém těle měl husí kůži a bolestně se díval na Toma, který se pořád tak ošklivě usmíval.
„Pustím tě, až já budu chtít,“ řekl tvrdě, a pak se k bratrovi sehnul. Dýchal mu na tvář.
„Ukážu ti, co je to bolest.“ Vydechl mu na rty a v rukách mu tvrdě stiskl obě bradavky. Odezvou mu byly Billovy bolestivé nářky a zachvění jeho těla.
„Prosím, ne,“ vzlyknul černovlásek a zadíval se do Tomových očích. Snad ještě doufal, že tam najde kousek dobra. Kousek lásky, kterou po celou dobu si myslel, že tam skutečně je. Bohužel si to jen myslel. Nic z toho nebyla pravda. Tím víc to bolelo.
„Ale ano, Bille. A přestaň skuhrat, nebo ti ještě přidám,“ zasyčel Tom a dolehl na bratra celou svou vahou, s rozdílem, že on byl stále ještě oblečený.  
„A teď mě polib!“ doslova vykřikl do Billovy tváře těchhle pár slov.
„Tome, prosím, já ti nic neudělal, tak proč mi tak ubližuješ?“ polknul další příval slz Bill. Tak moc ho Tom děsil. Děsilo ho to, že je tady nahý a svázaný. Nemohl nic.
„Říkám ti, abys mě políbil, a jinak držel hubu!“ zasyčel zlostně Tom. Ještě mu ten malej smrad tady do očí bude lhát, ne? Pomalu mu z toho docházela trpělivost. Vařila se v něm krev. Konečně mohl odhodit svou falešnou masku, a teď tady má poslouchat to věčné kňourání?!
„Dělej!“ křiknul, když se Bill k ničemu neměl. Černovlásek se zachvěl, bolestně přivřel víčka, opatrně se hlavou přiblížil k Tomovi a zlehka ho políbil na rty. Svíral ho strach. Tak moc se bál.
Tom se jen lehce ušklíbnul a tvrdě polibek Billovi oplatil a nezapomněl ho ještě kousnout silně do rtu, až z toho chudák Bill zakvíkal bolestí. Poté se Tom zase od jeho tváře odtáhl a škodolibě se usmál.  
„Umíš taky něco jiného, než si jenom stěžovat a kňučet jako děcko?“ zavrčel. Ani nečekal na jeho odpověď a pokračoval dál.
„Ještě ti nic nedělám a už řveš! Ale neboj, dostatečný důvod, abys tady bulel, ti poskytnu.“ Jen co to Tom dořekl, stáhl ze sebe tričko a opět si nalehl na chvějícího se Billa. Svým tělem se začal otírat o to jeho.
„Užívej si to tak jako já, ne?“ škodolibě se usmál a poté Billa kousnul do krku, aniž by se přestával třít o jeho tělo.
„Sss…“ zasyčel Bill tiše, když ucítil na svém krku Tomovy zuby. Začal škubat rukama, aby se vymanil z provazů, ale tím, jak jimi škubal, provaz spíše více utáhl.
„Mně neutečeš, bráško, tak se přestaň snažit,“ vzdychl Tom nechutně do Billova ouška.
„Tome, prosím…“ zanaříkal tiše Bill.
„Já tě taky prosím, abys přestal, nebo ti ještě přidám, takže se uklidni a drž!“ syknul Tom a opět se odtáhl od Billa. Kleknul si na kolena a před Billem si začal rozepínat pomalu kalhoty. Tak, aby to jeho bratr viděl. Chtěl mu nahnat co nejvíce strachu, a jak se tak díval, a hlavně cítil, tak se mu to víc než dařilo. Bill se doslova rozklepal, když si Tom začal své kalhoty stahovat níž a níž, až se jich nakonec zbavil úplně. Zalknul se slzami.

„Ne! Prosím,“ vykřiknul zoufale, až mu přeskočil jeho medový hlásek. Tohle přeci Tom nemůže. Tom jako by jeho slova ignoroval a bavící se nad jeho vyděšeným pohledem si začal stahovat i spodní prádlo. Už jen to chybělo, aby byl nahý jako jeho bratr.
Za pár chvil už tomu tak bylo. I Tom se sám zbavil svého spodního prádla a ušklíbnul se, když viděl, jak na něj vyděšeně jeho bratr kouká.
„Přeci by ses mě nebál,“ špitnul až nechutně přeslazeně.
„Tome, prosím, přestaň,“ vydechl ztěžka Bill. Jen tenhle pohled ho tolik děsil. Tak moc se bál toho, co Tom chce opravdu udělat. Přeci věděl jak na tom Bill je, tak proč mu tohle dělá? Proč ho takhle trestá, když nic neudělal?
„Ale já ještě ani nic dělat nezačal,“ ušklíbl se Tom a opět dolehl na Billovo nahé a chvějící se tělo. Hlasitě vzdychl, když se o něj otřel svým tělem a jeho vzrušení se otřelo o to Billovo. To Bill vyděšeně vykřiknul. Srdce se mu rozbušilo a on měl pocit, že mu normálně vyskočí z těla ven. Tom ignoroval Billovy slzy a jeho strach. Nepřestával se otírat o jeho nahé a tak drobné tělo. Přitom mu nechutně vzdychal do ouška.  
„Taky tě to vzrušuje tak jako mě?“ vydechl Tom a lehce kousnul Billa do ucha. Černovlásek jen bolestně zanaříkal a při Tomových slovech se mu zatmělo před očima. On to myslí vážně?
„Tommy, prosím, už dost,“ zanaříkal Bill. Ale hned na to mu na tváři přistála pálivá facka, při které hlasitě vykřiknul.
„Takhle mi ty už neříkej!“ syknul mu do tváře. Jak si to vůbec dovoluje mu takhle říkat potom všem?! Pamatoval si, že takhle ho Bill oslovoval, když byli malí, a všechno bylo v pořádku, jenže to skončilo a on nesnesl, aby mu takhle Bill znovu říkal.
Poté se opět zvedl z Billa, a i přesto, když se otíral o jeho tělo, nebyl dostatečně vzrušený, aby mohl pořádně pokračovat. Proto ho napadl menší dodatek, který bude Billa taky o to víc bolet a Tom ho ještě víc poníží, než měl v plánu.  
Kleknul si a pohlédl na svého vyděšeného bratra. Musel se pro sebe usmát, jak moc se mu dařil jeho plán. Jeho sladká pomsta. Když se proto přibližoval ještě blíž k Billovi, bavil ho o to vyděšenější pohled na něj. Přiblížil se natolik, že jeho mužství měl Bill přímo před obličejem.
„Otevřu pusu, bráško, a hezky kuř!“ zasyčel tiše Tom. Bill se na něj vyděšeně podíval a dělalo se mu špatně při pohledu na něj. Nebo spíše při pohledu přímo na jeho penis, který měl přesně před sebou.
„Prosím n…“ nedořekl svá slova, jelikož jen co otevřel pusu, Tom využil situace a doslova mu svůj penis vrazil do úst, až chudáka Billa natáhlo, jak hluboko mu ho Tom vrazil.
„A zkus mě kousnout,“ zdůraznil ostře Tom a propálil bratra pohledem. Bill chtěl něco říct, ale plná pusa, kterou měl, mu to nedovolovala. Se slzami v očích proto Toma raději pomalu začal kouřit. Jen lehce pohyboval hlavou a bral si Toma víc do úst. Víc nemohl. Udusil by se a ani rukou si nemohl pomoct, jelikož obě měl připoutané k posteli. Tom tiše začal vzdychat, ale pořád nebyl spokojený.
„Pořádně!“ zasyčel a než by čekal na Billovu reakci, uchopil ho za vlasy, aby si ho přidržel a začal boky rychleji pohybovat, a tak silněji přirážel do jeho úst. Bill měl co dělat, aby se jím nezadávil. Sotva popadal dech. Tom mu přímo šukal pusu. Dávil se ním a dusil. Do toho mu stékaly po tváři obrovské slzy. Tom pociťoval úžasnou slast, když cítil bratrova horká ústa a víc a víc do jeho úst přirážel. Bylo mu jedno, že tím Billa dávil. On si to užíval.

Billa natahovalo, zmítal se pod Tomem. Cítil ho tak hluboko, že měl pocit, že ho má až  někde v krku.
Najednou po chvíli Tom přestal přirážet do Billových úst a mírně se od něj odtáhl, jelikož  i tak krátká chvilka mu pomohla k tomu, aby byl připravený a dostatečně vzrušený a tvrdý. Bill ztěžka zalapal po dechu a začal kašlat. Po chvíli se konečně pořádně mohl nadechnout.
Tom se nad svým bratrem jen škodolibě usmál. Takový cíťa… ani kouřit to neumí. Pomyslel si v duchu.
„Teď je to teprve tak, jak má,“ ušklíbnul se a opět se stáhl níž, aby to mohl dokončit, a tak si značně ulevit.
„A teď roztáhni nohy, ty kurvo,“ přikázal ostře Tom. Bill strachy vytřeštil oči a nesouhlasně zakroutil hlavou. Svíral se mu žaludek. Bylo mu zle.
„Ne, ne prosím, Tome. Já nechci.“ Vzlyknul černovlásek. Nedokázal ani slovy vyjádřil, jak velký strach a bolest cítil.
„Budeš mi odporovat?! Fajn, mile rád ti pomůžu, ale tím víc tě to pak bude bolet!“ zasyčel zle Tom, a už na nic nečekal. Lehce se nadzvedl a uchopil Billovy nohy a nechutně je roztáhl od sebe. Poté se mezi ně vměstnal a opět na Billa dolehl.
„Měl by ses uvolnit, bráško, nebo tě to bude o to víc bolet,“ špitnul Tom přeslazeně. Bill se pod jeho slovy zalknul slzami. Tolik mu věřil. Se vším se mu svěřil. To, že se s nikým ještě nikdy nemiloval, a teď mu tohle Tom chce udělat?
„Ne prosím, Tome, já nechci. Prosím, neubližuj mi,“ hlasitě vzkynul Bill. Po celém těle se třásl, jako by měl zimnici.  
„Fajn, jak chceš!“ syknul ostře Tom. Byl už dost vzrušený a potřeboval to. A už nemínil čekat. Chtěl, aby přitom viděl Billovi do tváře, a tak si ho nijak neotáčel. Jen se mezi něj více vměstnal a položil si jeho nohy na ramena, aby k němu měl lepší přístup. Neměl chuť ho nijak na to připravovat, i když věděl, že je tohle Billovo poprvé. O to mu taky především šlo. Chtěl, aby ho to bolelo co nejvíc. Nejen zadek, ale především srdce. Chtěl, aby Bill taky věděl, jak bolí zlomené srdce. Bill sebou polekaně trhnul.
„Ne, prosím,“ zaprosil Bill. Přes slzy už ani pořádně neviděl. Nedokázal uklidnit své rozechvělé tělo, a teď se bál ještě víc, když najednou ucítil Tomovo vzrušení u jeho zadečku.
„Drž a neházej sebou,“ zasyčel Tom. Snažil si Billa co nejvíce přidržet, aby sebou tolik neházel. Jednou rukou si sjel do klína, a ještě si trošku pomohl, a poté nasměroval svůj penis proti Billovu vstupu do jeho křehkého těla.
autor: KaKiNkAaA ^_^
betaread: Janule

6 thoughts on “Odplata v nemocnici 24 (1/2)

  1. proboha ne!!!!!!bože..takhle to nemá skončit!!!!!teda jako napsaný je to nádherně ae ten obsah….ach jo já myslela že se tom na poslední chvíli probudí…..

  2. ja ti to rikala ze te zabijou :DDD Proste Tom je hajzl. Me se to teda desne libilo…ale je to hajzl 😀

  3. Toe je Hroznýý!!!
    Bože proč? Prečo to nemohlo dopadnout dobře? 🙁
    Je mi Billa strašně líto a sado maso teda nepodporuju 🙁
    Stejně nechápu jak může znásilnit vlastního Bratra!! To nechápu a nepochopím! I kdyby mě sestra naštvala tak j ipřece nevrazim nůž do prdele!!No teda…..Krásně napsané♥♥
    PS:zkus štastný konec ano? I když pochybuju že bude Bill někdy s tomem ještě mluvit 🙁

  4. A sakra, snad si to stihnu přečíst další díl než mi vypojí net!!! A to je v pondělí!!!! Takže rychle!!! Si to musela useknout v tom nejnapínavějším!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics