Bad boys 32.

autor: Doris

Po celý zbytek dne Bill poslušně plnil Andyho přání a chodil po bytě nahý. Teda když se konečně sesbíral, aby mohl vůbec chodit. Zatínal zuby při každém Andyho žádostivém pohledu na jeho útlé  tělo. Doufal, že mu ty poslední hodiny tady utečou rychle, ale mýlil se. Každá minuta jako by se neskutečně vlekla. Celkem si oddychl, když večer stál pod proudem horké vody ve sprchovém koutě. A o to víc, když se mu Andyho podařilo přemluvit, aby s ním už dnes nespal. Zkrátka by na to neměl a snad by se i pozvracel. Už teď měl co dělat, když klečel před Andym na zemi a jeho penis mu mizel hluboko v ústech. Andy svíral v dlaních peřinu pod sebou, na které seděl, a slastně vzdychal. Měl štěstí, že byl Bill v tomhle tak šikovný, že zas tolik nelitoval svého rozhodnutí vzdát se sexu s ním. Billova pusinka s ním uměla dokonalé věci.

„Ooh jo.“ Sténal Andy a přirazil Billovi hluboko do pusy. Billa z toho natáhlo, ale podle toho, jak začínal být Andy zběsilý, a jak mu v naběhlém penisu cukalo, poznal, že za chvíli to má za sebou. Osvobodil svoje hrdlo a věnoval se sání a dráždění jeho špičky. Nemýlil se. Po chvíli snažení se Billova ústa začala plnit nahořklou tekutinou a Andy jen pod návalem orgasmu splašeně oddychoval. Bill, ač neochotně, všechno polknul a zvedl se od Andreasova klína. Ten se na něj jen zastřeným pohledem pochvalně pousmál. Bill se vyhrabal na nohy úplně a chystal se odejít. Chtěl co nejdřív usnout, aby taky mohl co nejdřív odejít.
„Dneska spíš tady.“ Chytil ho Andreas za ruku, než stačil Bill vůbec udělat nějaký krok. Bill si povzdychl. Nikdy u Andyho nespal. Vždy po sexu odešel k sobě. Jako poslušná děvka. Nic jiného tady taky nebyl. Nechtěl si ale na poslední chvíli Andyho rozházet, a tak jen přikývl a zalezl do jeho postele. Andy vlezl k němu, přehodil přes ně peřinu a přitáhl si Billa ke svému tělu.  
„Víš… je docela škoda, že jsi zadaný.“ Vydechl Billovi do ucha a pohladil ho po břiše. Billa trochu oklepalo. Nevěděl, proč Andy takhle mluví, a snad to ani vědět nechtěl. Bez jediného slova se k němu otočil zády a snažil se zaspat. Ale Andyho nenechavá ruka mu to dost dobře nedovolovala. Ano, teď byl Andy něžný, jen ho hladil, ale on to nechtěl. Chtěl, aby se ho takhle dotýkal už jedině Tom.

„I kdybych nebyl zadaný… tvůj bych nebyl.“ Ozval se po chvíli Bill. Andy se jen pousmál. Celkem tohle čekal.
„Víš, Andy… nediv se, že ti každej kluk uteče. Mohl bys mít spousty kluků, krásnej na to jsi dost, ale když se k nim v posteli chováš jako k lacinejm courám, uteče ti každej.“ Dodal Bill. Andy na něj koukal celkem překvapeně. Snad ještě nikdo si netroufnul mu tohle říct.
„Mám to tak rád. Třeba taky najdu někoho takovýho. Jen to musím zkoušet.“ Pokrčil Andy rameny a zavřel oči. V podstatě pro něj tahle debata neměla význam.
„Možná.“ Přikývl Bill a dál se už nechtěl bavit o ničem. A naštěstí mu to bylo dopřáno. Po chvíli dalšího přemýšlení se jeho dech zpomalil na úroveň toho Andreasova a on usnul. Naposledy tady.

Ráno se Bill probudil celkem brzy, na jeho zvyky. Andy už byl vzhůru a v kuchyni popíjel svoji kávu. Bill se musel usmát, když mu došlo, že už za chvíli bude u sebe doma. Vyhrabal se z postele a zapadl do koupelny. Provedl pravidelnou hygienu, nalíčil se a učesal. Pobral svoje věci a skoro až dotančil do svého pokoje. Oblékl se a poslední věci hodil do tašky. Naposledy se rozhlédl kolem, zda něco nezapomněl a i s taškou zamířil do kuchyně.
„Dobrý ráno.“ Pozdravil Andyho a nalil kávu i sobě.
„Dobrý.“ Dopověděl Andy a z kapsy vytáhl mobil. Podle domluvy prozvonil B.Bho a mobil zase odložil.
„B.B. tu bude tak do deseti minut.“ Usmál se na Billa a ten jen přikývl.
„Pozdravuj Amandu, až přijde.“ Koukl Bill na Andyho a posadil se ke stolu. Andy jen přikývl.
„No, stejně se brzo uvidíme. Přinejmenším příští týden určitě.“ Přisedl si vedle Billa a dopíjel poslední zbytky svojí kávy. Billovi se rozzářily očka. Ano, příští týden na párty. Na uvítací párty. Nemohl se dočkat, až bude znovu s Tomem. Z přemýšlení ho vyrušil až domovní zvonek. Andy se zvedl a za chvíli už vcházel do kuchyně i s B.Bm.

„Nazdar brácho.“ Usmál se B.B a Bill mu div neskočil kolem krku.
„Doufám, že tohle bylo naposledy, co ses musel kvůli mně obětovávat.“ Pevně Billa objal. Bill mu to oplatil.
„Víš, že pro tebe cokoliv.“ Usmál se Bill, ale byl samozřejmě rád, že už má všechno za sebou.
„Hele, nechte si tohle cvrlikání až do auta.“ Zasmál se Andy a zatvářil se rádoby pohoršeně. Pak se otočil na Billa.
„Tak příští tejden.“ Pousmál se a chtěl Billa na rozloučenou políbit. Zarazil ho však Billův prst.
„Dneska už nemusím vůbec nic.“ Zakroutil hlavou a líbnul Andyho na čelo.  
B.B zatím vzal do rukou tašku a přešlapoval před dveřmi, než se k němu Bill připojil a spolu s ním zamířil k autu. Bill se spokojeně usadil na místě spolujezdce a připoutal se.
„Tak jak? Jsi v pohodě? Teda v rámci možností?“ kouknul na něj B.B, když sedl za volant. Bill jen pokrčil rameny.
„Teď už ano. Ale neřeš to. Je to hotový.“ Bill neměl náladu se o tom moc bavit. Co bylo, to bylo, a on se k tomu nechtěl vracet. B.B. ho naprosto chápal. Nastartoval a rozjel se k Billovi.
„Jo, málem bych zapomněl. Hodil jsem k tobě domů jednoho nováčka. Aspoň se ti staral o psa. Ale je na tobě, jestli ho tam necháš.“ Pronesl B.B. jakoby mimo řečí. Bill se zatvářil naprosto vyjeveně. To byl typický B.B. Mluvil o podstatných věcech, jako by vůbec podstatný nebyly.
„Kdo to je?“ kouknul na B.Bho. B.B. ledabyle pokrčil rameny.
„Jmenuje se Mike. V pohodě týpek. Svejma grafittama by strčil do kapsy i Andyho.“ Bill se zasmál. To už teda bylo co říct. Na Andrease měl málokdo.
„Tak pokud mi mýho psa neotrávil, tak ho beru.“ Zasmál se Bill. Věděl, že B.B. si do party nepouští jen tak někoho, a tak mu i plně důvěřoval v tom, koho mu pustí do bytu.  
Za několik dalších minut už auto zastavilo, a Bill se konečně mohl vrátit do svýho bytu. Hned mezi dveřmi ho radostně vítal jeho čtyřnohý mazlíček a hned za ním se objevil černovlasý klučina.
„Ahoj… ty budeš Mike.“ Usmál se Bill a stiskl si s ním ruku.
„Jo. A ty budeš ten slavný Bill.“ Zazubil se Mike.
„Hele, kluci, hněte trochu prdelí. Vybavovat se můžete pak. Já tu stojim jak trotl mezi dveřmi.“ Upozornil na sebe B.B., a když mu Bill uhnul stranou, vešel dovnitř a tašku položil na zem.
„Takže moc rád bych se s vámi vybavoval, ale musim letět. To je tak, když si někdo najde ženskou.“ Usmál se B.B. a mávnul jim na rozloučenou.
„Měj se. A pozdravuj maminu.“ Zasmál se Bill a zavřel za B.Bm vchodové dveře. Bill se spokojeně rozhlédl kolem sebe. Konečně byl doma.
„A co ty? Zůstáváš tu u mě?“ kouknul na Mika, zatímco si tašku táhl do pokoje. Mike jen pokrčil rameny.
„To záleží na tobě.“
„Ok. Klidně tu buď. Aspoň nebudu mít tak vysokej nájem.“ Usmál se Bill a začal vybalovat svoje věci.

O týden později

„Pane bože, Bille, mě už z tebe hrábne.“ Zakroutil Mike hlavou a opět se mu povedlo spálit se žehličkou na vlasy, když mu Bill znovu vtrhnul do koupelny, aby zkontroloval svůj bezchybný makeup.
„Promiň, Miku, ale dneska prostě musim vypadat fakt dobře.“ Zaprotestoval Bill a prohrábl si svoje vlasy. Dneska tu byl ten den D. Dneska Toma propustí a bude ta uvítací mega pařba. Dneska prostě musel vypadat skvěle.
„Bille…“ Odložil Mike žehličku na pračku a přísně se na něj podíval. „Vypadáš sexy jako vždycky. Když si ho dokázal vzrušovat ve vězeňským mundůru, tak teď, i kdybys před něj nastoupil v pyžamu, tak to máš v kapse.“ Bill se pobaveně zasmál.
„Oh, díky, brouku. Dobře, nebudu tě už rušit při tvém šlechtění.“ Naposledy na sebe kouknul do zrcadla a opustil koupelnu.
„No to určitě.“ Zaksichtil se Mike sám pro sebe. Bylo mu jasné, že do pěti minut tu má to éro znovu. Bill byl rád, že u něj Mike zůstal. Byl to vážně v pohodě kluk a za těch pár dní si neskutečně padli do noty. Jaké štěstí, že Bill měl Toma a Mike byl heterosexuál. Jinak by to snad i dopadlo všelijak.

Tom mezitím nervózně  přešlapoval po cele a odpočítával poslední minuty.
„Tak je to tu. Tvůj odvoz dorazil.“ Nakoukl do cely Karlos s úsměvem od ucha k uchu. Tom bez váhání popadl krabici s věcma a vyběhl na chodbu.
„Budeš mi chybět, ale běda ti, jestli tě tu znovu uvidim.“ Usmál se Karlos před tím, než otevřel vstupní bránu a vypustil tak Toma na svobodu.
„Díky, Karlosi. Měj se.“ Mávnul mu a rozešel se k autu, ve kterém už na něj čekal Andreas.  
autor: Doris
betaread: Janule

5 thoughts on “Bad boys 32.

  1. myslím, že Tom a Bill spolu moc dlouho nebudou. Andreas neco vymyslí. Bill mu totiž náramně vyhovaval a jen tak se ho nevzdá

  2. Myslím,že megapařba na přivítanou se změní spíše v megaprůšvih!!!!Billovo tajemství před Tomem dlouho tajemstvím nezůstane,když si ho před krimem vyzvedává Andy…ten si Billa jen tak odejít nenechá =(

    [2]: Souhlasím!

  3. TWL doufam ze se Tom o Billovi a Andreasovi NIC nedozvi… to by byl rachot… cekam na kazdy dil s napetim, protoze z klipu z 31.dilu jsem pochopila, ze tam nekdo umre… Doris mi ale nechce rict kdo :'(((((
    Jinak souhlasim s Tomym i Jancou, podle me mu to Andreas vykeca i kdyz silene doufam ze ne…
    Hlavne at neumre nekdo z twinsat, pzeeee…. to by me faaaaakt jeblo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics