Me vengo 3/3

autor: Lenna W.K.T.  
*Neděle*

Seděl jsem u stolu a počítal minuty, než se Bill vzbudí. Rozkrok mě neuvěřitelně pálil. Cítil jsem se, jako kdybych už nikdy neměl vystříknout ani kapičku. Bill mě totálně vysál a stále byl při chuti. Přesto jsem seděl v kuchyni nahý. Pil jsem kafe a kouřil svojí pravidelnou hříšnou tyčinku. Podíval jsem se na hodiny. Deset. Típnul jsem špačka, dopil kávu a odešel do koupelny. Čistil jsem si zuby a následně si prohlédl svou chloubu.
„Ten nám dává, viď. Jen si užívej, když sis to tak přál. Dneska končí víkend a další nálož dostaneš až o víkendu, tak né, že mě zklameš!“ povídal jsem si s ním. Už mi hrabe. Povídám si se svým penisem. Zalezl jsem do sprchy a oholil rašící porost. Nesnášim, že to tak rychle roste a bobr se mně i Billovi příčí. Když už zase okolí penisu bylo hebké, omyl jsem se a vtom ucítil čísi ruce na bříšku. Následné celé tělo a horký polibek za krk.

„Dobré ráno, kanečku.“ Pošeptal mi rozvášněný hlas Billa. Že by byl zase při chuti? Možná. Jeho ruka se natáhla pro gel a houbičku a omýval mi záda. Mýdlo hned smývala voda, a hned po tom Bill tiskl k omytým částem rty.
„Dobré, plyšáčku,“ usmál jsem se. Stáhl jsem ruce dozadu a nahmatal jeho boky, abych jej mohl pohladit.
„Jak se ti spinkalo?“ 
„Vedle té nejvášnivějši kočičky? Jako bohovi.“ Usmál jsem se, nechal Billa opečovávat má záda a zadeček. Cítil jsem, jak si kleknul. Jednou rukou přejížděl po půlkách, které před tím pohladil houbičkou.
„Tobě?“ 

„Zdály se mi vášnivé sny,“ pošeptal prostě. Cože? Buším do jeho těla už druhý den bez přestávky a jemu se ještě zdají vášnivé sny. Přesto, že jsem tušil, kam tím asi zajdeme, musel jsem se zeptat.
„Tak vášnivé sny, jo? Co jsi v nich dělal? Byl jsem tam i já?“
„Byl.“ Slabý úsměv. Zahodil houbu a pořádně mi promasíroval zadek. Uuh… celkem příjemné.
„A co jsme dělali?“ zvědavej. Těší mě, že jsem předmětem jeho erotických snů a představ.

„Chceš to ukázat?“ já věděl, že to řekne. Ale nešlo odolat. Tápal jsem a to jsem nechtěl. Chtěl jsem si užít toho, že má na sex chuť i náladu. Děkoval jsem bohu, že Bill není jako přítelkyně jednoho kámoše v práci. Prej mu dá jen dvakrát za měsíc. Teď si nedokážu představit, že bych spal s Billem jen tak zřídka.
„No, chci, ukaž!“  šeptnul jsem, bez potuchy toho, co se mnou ten malý ďáblík zamýšlí. V tu chvíli, co jsem to dořekl, mi roztáhl půlky a vplul mezi ně jazykem.
„Uuhh,“ vzdychl jsem. Už jsem přestal tápat. Tušil jsem. A tohle bylo moc příjemné. Opřel jsem se celým předloktím o studené kachličky a slabě vystrčil na Billa zadek. Jeho jazýček cestoval a kroužil kolem vstupu do mého těla a mě tím přiváděl do stavu, že jsem toužil, aby tohle dotáhnul až do konce. Nevím proč, ale neměl jsem strach z bolesti nebo tak. Vůbec, jen jsem se na to těšil. Důvěřoval jsem Billovi, že bude potřebně něžný.

„Chceš jít do mě?“ potřeboval jsem se ujistit.
„Mhhm,“ zamručel souhlasně. Propnul jazyk a pomalu do mě vniknul špičkou. Zaklonil jsem hlavu a vystavil tak tvář teplým kapkám vody. Zavzdychal jsem a snažil se uvolnit. Chvíli jazýčkem ve mně kmital a jak ho vyndal, ucítil jsem jeho prsty. Nedočkavě jsem na ně přitlačil. Pomalu pronikal do mě. Bolelo to, ale jen slabě. Spíš táhlo.
„Uhh… sss,“ usyknul jsem a Bill jako by zkoprněl.
„Bolí?“ ptal se okamžitě. Věděl jsem, že bude opatrný, reagovat na každou odezvu mého těla na jeho počínání.
„Táhne, ale dá se to, pokračuj,“ přiznal jsem. Když už mi dovolil brát si jeho tělo, chtěl jsem mu dovolit to samé. Opatrně roztahoval a kroutil prsty. Zvykal jsem si, a když už jsem byl absolutně uvolněný, začal jsem zadečkem jít proti jeho prstům. Pozvolna jsem zrychloval. Vzdychal. Když přidal třetí prst, byl jsem už tak rozžhavený, že jsem to ani nevnímal. Bill prstíky roztahoval. Druhou rukou mi roztahoval půlky a jazykem škádlil kůži. Prsty ve mně už se pohybovaly tak rychle, že se mi nohy kroutily k sobě. Rozkrok pomalu tvrdnul. Stále a víc a víc. Asi po dvaceti minutách se Bill napřímil a penisem mi projel mezi půlkama.

„Můžu, broučí?“ pošeptal mi do ouška roztouženě.
„Jo, ale buď opatrný,“ pošeptal jsem. Začal mě líbat za krkem. Umíral jsem touhou okusit ten pocit. Ten dokonalý pocit, kdy se naše těla spojí v jedno a vytvoří tak dokonalý, úplný celek. Pomalu nasměroval svou chloubu, která ztvrdla už jen tím, že věděl, že bude moci do mě. Tolik jsem si přál, aby se mu to líbilo. Proto jsem neváhal a na znamení, že jsem připravený, vyšel Billovi vstříc. Pomalu jsem na něj zatlačil. Pronikl, špičkou.
„Ooh,“ zasténal. Líbí se mu to? Nejsem moc úzký? Nebolí ho to? A mě to bolí? Zatím necítím nic nepříjemného.
„Uuuh…“ cítil jsem ovšem jeho sloní velikost. Jeho tep. Když jsem si uvědomil, co se děje, a dostatečně se s tím stačil fyzicky sžít, pobídl jsem jej k dalšímu kroku.
„Pokračuj, pěkně po kořen,“ zakňučel jsem. Bill se ani nehnul a jeho ruce na mých bocích chvěly.
„Tomy… promiň, já… ooooh!“ prohnul se v zádech a tím silně přirazil ke mně. Zasunul až po kořen tak rychle a nečekaně, až to slabě zabolelo. Ale to bylo vše, ende bolesti. Rychle vysunul a prudce zasunul. Sténal u toho. Ou… co to je? Ne, on… on se, udělal jen jak do mě zasunul špičku. 
„Billy? Ty ses už…“
„Jo, jsi příšerně  úzký a já šíleně nadrženej.“ Zakňučel jak malej puberťák. Ou, to je zajímavé. Těší mě, že se mu to takhle líbilo. I když já prakticky nic nepoznal. Nevadí, mě šlo hlavně o něj.
Pohladil jsem jej na bocích. Oddychoval. Cítil jsem, jak ve mě proudí jeho živá voda. Tlačila se ven. Vytékala. Nevycházel ze mě. Jen mě přitlačil víc ke zdi.

„Bolí?“
„Ne, právě, že se tomu sám divím. Vůbec.“ Špitnul jsem. Bill se jen chlípně usmál.
„Vážně se omlouvám, ale tohle se nedalo vydržet.“ 
„V pohodě, jsem rád, že se ti ve mně líbí,“ šeptnul jsem a čekal, co zamýšlí dál. On ale prostě jen stál za mnou s penisem ve mně a hladil mě na bocích. Líbajíc na zádech. Slabě se ve mně pohnul směrem ven. Slabě jsem stáhnul svaly a Bill silně zasténal. Povytáhl ho ještě maličko. V tu chvíli jsem ucítil, že opět tvrdne. Páni, jak to ten kluk dělá? Chci taky erekci deset minut po orgasmu. Jemně jsem si pohnul proti němu. On též. Začínalo v něm opět tepat.
„To tě tak moc vzrušuju?“ 
„Vzrušuješ mě víc, než já sám jsem ochotný si přiznat. A to je sakra hodně! Jsi rajcovní sexouš,“ kousl mě do ouška. Další slabý příraz. To už jeho chlouba byla zase tvrdá jako šutr. Závist a jako hodně velká. Možná je moje péro vážně silně vyšukaný.  
Pozvolna zrychloval přírazy i tvrdost. Zastavil se až na mírně rychlé příčce. Naše vzdychy se míchaly dohromady spolu s vyznáními lásky. Pohyboval jsem boky proti němu.
„Oh… Bille, vem si mě jak děvku,“ ujelo mi nakonec. Měl jsem chuť okusit všechno. I tvrdý nesmlouvaný sex. V tu ránu to vypadalo, jako když psa pustíte z vodítka. Rozjel se. Dal mi ruku na rameno a druhou na bok. Hrudí se ode mě oddálil. Já vystrčil zadek. Slabě se předklonil. Bill výrazně zrychlil a přitvrdil. Po chvíli jsem se neudržel a začal křičet. Bolestí a slastí zároveň. Ale Bill asi nevědomky bušil přímo na místo neskonalé slasti v mém těle.  
„Jooo… víc, Bille!“ zamručel jsem, když ho do mě narval až po kořen. Kroutil boky a dral se do mě. Dokonalost. Když popadl dech, začal do mě opět bušit, až jeho varlata pleskala o můj zadek. To už jsem nemohl. Nelze dávat bez orgasmu. Leute, Toman jde do finishe.
„Joo… Bille… už… úúúúúúúúúúúúúúž!“ začal jsem stříkat na stěnu sprchy. V mém slastném výkřiku najednou zazněl i ten Billův. Setinu vteřiny na to jsem cítil, jak tepající penis stříká do mého těla druhou, ale přes to slušnou dávku Billova sperma. Vyšel ze mě a padnul na kolena. Otočil jsem se a svezl se podél stěny dolů.

***

„Už si to dojedl?“ líbnul jsem svého brášku. Oh… ano, tohle jsem zapomněl říct. Bill je můj bráška. Je to dokonce moje dvojče, ale vyrůstali jsme odděleně. Potkali jsme se a zamilovali se. To, že jsme bratři, jsme zjistili až po půlroce naprosto dokonalého vztahu. Rozhodli jsme se nic neřešit a ve vztahu dál pokračovat. Proč je incest zakázaný? Zvlášť mezi muži? Vždyť ani jeden nemůže otěhotnět, a tím pádem není co řešit. Homosexuální incest by se měl povolit. Teda, mně to je stejně upa jedno, že jsme bráškové, ba naopak, jsem rád. Oba dobře víme, co se tomu druhému líbí.
Bill odtáhl talíř a pohladil se po nacpaném bříšku. Usmál jsem se jako sluníčko. Zbožňoval jsem, když se tvářil takhle spokojeně.
„Mám s tebou ještě jeden poslední plán, než náš dokonalý víkend skončí, bráško.“ Sednul jsem si vedle něj na stůl.
„Už jen jeden?“ kouknul smutně. „A neříkej mi bráško, víš, že to nemám rád. Né, že bych nechtěl mít brášku, ale pak si připadám šíleně nemorální, že spím se svým dvojčetem.“ 
„Je to nemorální.“ Konstatoval jsem.
„Jo, to je, proto nemám rád, když mi tak říkáš.“ Teď, jak jsme spolu začli spát, mu to vadilo snad ještě víc. Pozvedl jsem jen jedno obočí.
„Dobře, omlouvám se.“ Pousmál jsem se. Je nádherný, i když se čertí. Je to moje všechno. A i když teď to možná vypadá, že jsme spolu jen kvůli sexu, musím říct, že to není pravda. My si teď jen konečně užíváme těla toho druhého. Bill se usmál, přitáhl se a opřel si lokty o moje stehna. O ruce si opřel hlavu a koukal na mě svýma dokonalýma čokoládkama. Pohladil jsem jej po tváři. Tohle byla naše typická chvilka, kdy jsme si povídali beze slov. Oba jsme věděli, na co ten druhý myslí. Co chce říct. Proto jsme nemluvili vůbec. Bylo to tak trošku hra na to, kdo dýl vydrží láskyplné pohledy toho druhého bez polibku.
Já to nikdy nevydržel, ale tentokrát se dřív natáhl Bill a spojil naše rty. Vzal jsem jeho obličej do dlaní a proklouzl hluboko do jeho úst. Hladili jsme se navzájem.

„Co je to poslední  číslo?“ pošeptal najednou.
„Chceš už teď?“  šeptem jsem mu odpověděl.
„Jo…“ vzdychnul. Vzal jsem jej za ruku a vedl do ložnice.
„Určitě si vzpomínáš, že jednu z hraček, co jsem koupil, jsme doposud nepoužili.“ Začal jsem. Bill okamžitě chtivým pohledem sjel k mé skříni.
„Teď ho použiješ,“  špitnul jsem. Ihned vyrazil ke skříni. Doširoka otevřel dveře. Gumová růžová věc mu přistála u nohou. Zvedl ho a prohlížel. Byl tak nedočkavý. Ihned ho strčil do úst, aby jej navlhčil. Cukání. Ou, tohle stvoření mě vraždí. Přesto jsem jej musel zastavit.
„Počkej, broučí. Ještě tohle,“ zaštrachal jsem ve skříni a vytáhl rolničku na stužce.
„Rolničku? Co s ní?“ koukl na mě naprosto nechápavě. Připadal jsem si jak největší kokot světa. Zrudnul jsem a ukázal na jeho penis. Kouknul ještě nechápavěji. Rozhodl jsem se, že budu konat než vysvětlovat.
Stáhl jsem mu tepláčky a hned se mi ukázal v celé kráse. Jak zvláštně vypadal, když byl v klidu. Opatrně jsem uvázal rolničku na jeho penis. Ale tak, aby ho netlačila stužka, ani když bude nateklý. Bill se zahihňal. Uff, čekal jsem, že mě vypíská.

„Tomi, mám šukat robíka s rolničkou na penisu?“ hihňal se. Jen jsem přikývl. V tu chvíli mi to též přišlo vtipné, zasmál jsem se též.
„Vím, zní to ujetě, ale viděl jsem to v jednom péčku a šíleně se mi to líbilo. Ale pokud nechceš, sundám ji.“ Bill mě chytnul za ruku a zakroutil nesouhlasně hlavou. Mlsně si olíznul rtíky. Strčil si zpět robíka do úst a přivřel oči. Sednul si a nechal mě, ať mu stáhnu tepláčky úplně. Pak se svezl na zem.
„Sedni si a pořádně se dívej. Nejlépe si to natoč.“ Špitnul. Sakra, zase mi čte myšlenky. Natáhl jsem se do malé skřínky, kde jsme měli doklady a cennosti, a vytáhl kameru. Koukl, baterka plná a na disku asi 30 minut free. Pecka. Zapnul jsem to a začal Billa natáčet. Kameru jsem dal na malý stoleček a nasměroval tak, aby jej zabírala. Díval jsem se, nechtěl jsem, aby mi utekl byť jediný okamžik. Pomalu jej, dostatečně vlhký robertek z růžové pevné gumy, postavil na zem. Roztáhl si půlky a zasouval růžovost do svých útrob. Cuklo mi v rozkroku.
„Chci vidět, jak si ho u toho mastíš.“ Špitnul a měl skloněnou hlavu. Díval se. Taky se díval, jak v něm umělá kláda mizí. Rozhodl jsem se s chutí splnit Billovo přání.
Rozepl jsem si poklopec svých volných kalhot a vyndal svůj už jemně tvrdý penis. Přejel jsem palcem po špičce, a jakmile se mi z úst vydral táhlý sten Bill se začal pohupovat.
„Ať cinká,“ pošeptal jsem a Bill se rozjel. Hladil se dlaněmi na hrudi a vzdychal. Pohledem upřel na můj klín a já jej jemně sevřel a pozvolna pohyboval rukou. Rolnička cinkala. Vzrušovalo mě to, absolutně neovladatelně.
„Ah… Tome, vymrskej ho, pořádně,“ pobízel mě a hupkal. Jeho rozkrok se tyčil. Vzpomněl jsem si na sprchu z dnešního rána. Zasténal jsem. Prsty jsem vyvinul větší tlak. Rukou zrychlil. Cinkání, vzdechy, pobízení. Sténání, cinkání, křik, cinkání.
„Bille… udělej si to na něm, prosím!“ zahučel jsem a pozoroval jeho teď už zuřivé přirážení.
„Billy!“ zakřičel jsem v návalu slasti způsobeným už dneska třetím orgasmem. Bill spočinul pohledem na ruce, kterou teď polévala pořádná nálož spermatu. V tu chvíli se udělal také. Rolnička přestala cinkat.
„Tomy,“ zakňučel a padnul na bříško, zmožen. Vydýchávali jsme to oba. Já s hlavou zvrácenou přes opěradlo křesílka. Hned, jak Bill slabě nabral dech, doplazil se ke mně. Ani robertka z prdelky nevytáhnul. Olizoval mojí ruku a penis od semene.
„Chutnáš báječně!“ mrknul na mě a olizoval. Uf… poslední kapka. Do víkendu ze mě nedostane ani kapičku, tím jsem si jistý.

*Pondělí  (3:48 ráno)*

Po tomhle všem jsme večer shlédli nějakej film. Nevím jakej, usnul jsem. Ještě, že máme televizi i v ložnici. Najednou mě z mého snění vyrušily slabé vzdechy. Otevřel jsem oči. Měl jsem co dělat, abych udržel své tělo tak, aby vypadalo, že spím. Bill měl ruku pod dekou. Já sám jsem byl odkrytý. Bill klouzal pohledem po mém těle a pod peřinou pohyb. Masturbuje. Jak sladké. Chtěl víc. Pousmál jsem se. Najednou se nadechl, prohnul. Prsty mi zaryl do stehna. 
„Me vengo! Me vengo!“ vykřiknul v návalu slasti.  
Leute, další uchylárna z mé dílny. Komentovat to nebudu. Jsem s tím osobně velmi spokojená. Moc xDD. Povedlo se mi to napsat přesně tak, jak jsem chtěla. Tom unášen svou touhou. Bill ovládán neustálým sexuálním chtíčem. Stejně to je děvka xDD (Ne, joke) Těšte se, mám velké plány a i s Doris jsme opět rozepsaly *yahoo*. Mám jen jednu připomínku. Kdo umí španělsky, název si dokáže přeložit. Pro ty, co ne, ME VENGO znamená v překladu: „Už budu“ což mě samotnou doslova uchvacuje 😀 Snad jen. K týhle úchylárně mě inspirovala písnička Fingers od P!nk. Kdo zná, ví, že se tam výkřik ME VENGO též objevil. Ok, dikskomentíky potěší! 😉 Lenna Wolf K.T. 😉

autor: Lenna W.K.T.
betaread: Janule

18 thoughts on “Me vengo 3/3

  1. Tahle povídka,to byl výbuch neřesti xD!!!Bill jako sexuální mašina,chudák Tom,myslím,že týden na zotavenou mu bude málo xD!!!Super!!

  2. Gott, to je naprosto dokonalá povídka..xDD Nejúchylnější, co jsem v poslední době četla.. možná, co jsem kdy četla..xDDDD Zbožňuju nadrženýho Biilího…xDD ♥♥♥ Úžasný!..x))

  3. Takový perverzo povídky jsou nejlepšíí ♥♥ miluju Billa v takový roli, v jaký je tady *-* už se nemůžu dočkat další povídky xDD

  4. Úžasne úchylné!! Paráda, jedna z najlepších a najúchylnejších čo som kedy čítala. 😀 Bill fakt, klobúk dolu, aby niekto zničil Toma sa tak často nestáva. 😀

  5. Oznamuju, že tohle si v zájmu bezpečnosti a osobního zdraví radši přečtu, až se zítra vrátím nas*aná ze školy xD Náhodou jsem zahlédla slovo "kaneček" a mám se na co těšit, kromě čtyř písemek… xD Koment určitě nechám xD♥

  6. Ja nevim co uz ti tu mam psat….priznat se jaky stavy to ve me nechaval se nemuzu 😀 Paragraf je min kroucenej jak ja 😀 Lennusko je to proste dokonalost. Naprosta uchylna dokonalost. Jeho nadrzenost fakt nezna konce a me se to desne libi. Takovej vystavenej Tom 😀 NO proste naval neresti tohleto. Jdu se nekam zchladit 🙂

  7. jako toto byla naprostá dokonalast. Opravdu se ti to celé povedlo na jedničku a já musím říct, že takhle mě dlouho žádná povídka nedostala! Píšeš úchylně, úžasně, vzrušující!!!!!!!

  8. Tak, konečně jsem se k tomu po dnešním šíleném dni dohrabala xD A jsem nas*aná sama na sebe!!! Přijela jsem ze školy dobře naladěná, takže jsem si to klidně mohla přečíst i včera… ale to né, to bych jak na potvoru přijela nas*aná… radši neřešit xD Aspoň jsem se měla celý den na co těšit xD♥

    Uuuh… nevím, co k tomu napsat. Komentovala jsem pravidelně a musím přiznat, že tohle bylo díl od dílu lepší, nejvíc mě ale asi dorazila ta druhá část xD Micinka – na tu prostě nikdy nezapomenu xD
    Není na škodu, když si člověk jednou za čas přečte takovou úchylárnu a teď se mi to potvrdilo. A vůbec to nebylo nezáživné nebo nudné jenom proto, že si pánové jenom užívali, právě to naopak dělalo a dělá tu povídku takhle úžasnou. Určitě se k ní někdy vrátím, až budu mít úchylnou náladu a budu mít dost slaďáků xD Od název až po konec, perfektně vymyšlené!!!
    Jo a rolnička byla třešnička na dortu :-*

  9. Dekuji vsem za nadherny komenty, jsem strasne prekvapena kolik nas extremnich uchylacku je 😀
    Kdyz nekoho milujete a touzite po nem, jak po jeho citech tak po jeho tele, tyhle povidky se proste pisou sami. Ted po koncerte v Milane jsem si to uvedomila jeste milionkrat vic, jak moc pro me ta copankata osubka znamena. Touzim, silene moc touzim, ale nic jineho mi nezbyva. Proto se ze sve touhy vypisuju a dopada to takhle 😀
    Je to asi pul roku, co jsem prohlasila, ze kdyby me mel Tom na jednu noc na hotelu v zivote by uz nechtel slyset slovo SEX… voala… je to tu ;D

    Dorisko: jako bys nevedela ze slecna Lenna je maximalni uchylek… hele ten balet musime dopsat, napadla me provokace jako svine hele 😀

    Sauriel: dekuji ti moc za komentare… vsimla jsem si ze komentujes skoro vsecko co napisu… je to vazne skvele moc me to tesi… protoze psani me strasne bavi… Dekuju moc za podporu… treba se nekdy domluvime a pisnem neco together 😉 😀 protoze tenhle styl psani absolutne zboznuju 😀

    Gabrielle: obcas(asi tak 360 dni v roce) mam proste uchylnou a sepisu toto mno 😀 jsem rada ze se libilo 😀

  10. prostě dokonalost..není k tomu co víc dodat…x)

    jinak Lenno myslím, že kometuju uplně všechno co napíšeš..ale je pravda, že možná někde pod nějakým tvým dílkem koment není…za to se omlouvám, protože tyhle dokonalosti stojí za komentování x). Klidně si můžeš ozvat a můžem něco zkusit…jak jen chceš…x)

  11. [17]: to si pis;) ja nejradeji pisu ve dvojici 😉 neni to tak nudne a je to realistictejsi, pze kdyz jeden clovek pise jako o dvou lidech tak… ja nwm rada pisu ve dvojici, pze se tam prolinaji dva ruzne styli a tak 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics