Doučování

autor: Tomi

Bill a Tom nejsou bráchové, ale spolužáci. Bill má sice brášku, ale ten je starší než  on a je mu i podobnej, ale místo rockovejch hadrů  se mu líbí emáckej styl. Řekl bych, že je to dost úchylná povídka a ke všemu jsem jí málem poslal místo slohu učitelce. Ta by mě asi zabila.

„Kámo, že mi pomůžeš s matikou?“ Přemlouval jsem svýho nej kámoše na chodbě.
„Přijde na to.“ 
„Udělám všechno, co chceš…“ Přehlídl jsem jeho ďábelský úsměv a nebezpečný zablýsknutí v očích.
„Tak fajn… dneska večer u tebe nebo u mě?“
„U nás v šest.“ Rozloučili jsme se a já zapadnul do svý třídy.  
Ani jsem neměl moc času přemejšlet o dnešním podvečeru. Holt budu venčit Tomovi jeho protivnýho psa nebo mejt nádobí. Jasně, že to za to stojí, i když obojí dělám strašně nerad. Zoufalý lidi dělají zoufalý věci. Učení není moje silná stránka a matika zvlášť. Potřeboval jsem alespoň trojku a všechno by bylo v suchu.
Přesně v šest zazvonil.
„Čus, čekám na tebe jako na smilování. Pojď dál, člověče. Dáš si kafe, čaj nebo kolu?
„Tebe.“
„Hmmm vtipný.“ 
„Kolu.“ Odvedl jsem ho do svýho pokoje, vytáhl knížku a sešity, a zase odešel do kuchyně připravit mu pití.


Nevím, jak dlouho jsme se učili, ale začínal jsem být zoufalej. Měl jsem blbej pocit, že mi nějaký rovnice (takhle by se měly jmenovat všechny ošklivý ženský) nelezou vůbec do hlavy, a to jsem se snažil trošku myslet, i když to dá ohromnou práci. Vždycky jsem se řídil heslem mojí matky: Nevadí, že jsi blbej, ale hlavně, že jsi hezkej. Stylu jsme s bráškou měli na rozdávání, ale to ostatní…
Vzteky jsem čmáral po kostičkovaným papíru a nejradši bych vyhodil kalkulačku z okna, kdyby se neotvíralo tak ztěžka. Praštil jsem sebou na postel. Přišel ke mně.  
„Uklidni se.“
„Tobě se to snadno řekne… ty máš jedničky, ale já…“ Kňournul jsem zoufale. Podíval se mi do očí.
„Radši bych tě viděl kňourat při něčem jiným.“ 
„Jaks to myslel?“ 
„Neřeš a zopakujeme si to ještě jednou.“ Asi se stal zázrak a já začal trošku chápat. „Vidíš, jak jsi šikovnej.“ Pochválil mě Tom, když se mi konečně podařilo spočítat jeden příklad bez chyb.
Asi po hodině moření  se moje mozkový závity probraly k životu a začalo to být i vidět. Hned se u mě dostavil lepší pocit, že bych i tu trojku mohl dostat, jestli při písemce nebudu ve stresu a nenapáchám zbytečný početní chyby. Uvidíme… necháme se překvapit.

„A teď bych si rád vybral svojí odměnu.“ 
„Jak to myslíš?“ 
„Uvidíš.“ A políbil mě. Ani jsem se nebránil. Nezvyklý pocit, ale moc fajn. Zajel jsem mu rukou do jeho blonďatých vlasů. V tom jsem ho uviděl. Svýho bráchu. Odtrhl jsem od Toma a došel až k pootevřeným svěřím.
„Ty zvíře, jak dlouho jsi tady? Šmíráku jeden hnusnej.“
„Neřvi.“ Všiml jsem si jeho ruky v rozeplých černých kalhotách.
„To snad nééé… ty si ho tu honíš…“
„A nemůžu…“
„Néé, tohle je můj pokoj.“ Alex se mnou přestal diskutovat. Vlezl dovnitř a zamknul. Dostrkal mě až k posteli, na který seděl překvapenej Tom.
„Pěkně se mám to rozjíždí, co, kluci?“ Uchechtl se. „A ty…“ Podíval se přísně. „Snad bys mě nechtěl vynechat. Víš, jak dlouho jsem o tomhle snil… my dva… dalo mi to práci se ovládat… vidět tě lítat po bytě skoro nahýho, a teď tu místo jednoho mám kluky hned dva…“
Nezbylo nám nic jinýho, než ho přibrat. Chvílema jsem ani nevěděl, čí to jsou ruce na mým těle, jestli mýho bráchy nebo Tomíka, a vůbec mi to nevadilo. Naopak. Líbal se každej s každým. Svlíkl jsem Tomovi triko, on mýmu bráchovi a brácha mně. Neuplynulo ani pár okamžiků a byli jsme všichni nazí. Kupa věcí byla bez ladu a skladu naházená kolem postele. Ani jsem nestačil obdivovat Tomovo výstavní péro. Ani můj bráška nezaostával, hlavě co se týkalo velikosti. Neovládl jsem se a vzal Tomův nástroj do ruky. Párkrát ho zkusmo pohladil. Začal vzdychat. Alex si klekl za něj. Měl jsem na něj perfektní výhled. Sehnul se pro kalhoty a vytáhl gel. Olízl jsem tu nádhernou špičku jeho vzrušení a strčil si ho víc do pusy. A jemně začal sát. Druhou rukou jsem si pomáhal. Předpokládal jsem, že se Alex s naší návštěvou nemaže. Vždycky byl hodně zbrklej. Zasunul do něj rovnou dva nagelovaný prsty. Trošku ho roztáhnul, ale nemohl to vydržet, jak byl nabuzenej tím vším. Nanesl trošku z tuby na svůj penis a zajel do něj na první příraz. Tom ztuhnul, ale Alex mu nedal ani chvilku, aby si na něj zvykl. Začal přirážet jako zběsilej. Každej jeho příraz pocítila i moje ústa. Jeho tělo se začalo svíjet mezi náma. Byl v extázi. Zatínal prstíky do deky a křičel. Zaškubalo v něm a já pocítil jeho orgasmus.  
Sotva se udělal, odtáhl jsem se od něj. Bílá nahořklá tekutina mi vytékala skulinou mezi rty. Bráška pokračoval dál. Užíval si to a Tomík v sobě brzo pocítil žhavou lávu. Alex opustil jeho tělo.
„Tak děcka zábava ještě  neskončila… viď, bjáško…“ Zašišlal a ukázal na můj tyčící se stožár. Lehnul jsem si. Tom nelenil. Jeden orgasmu pro něj byl málo, chtěl víc. Chtěl bejt naplněnej na samu hranici možností. Byl vlhkej od Alexova snažení a tak horkej uvnitř. Vyhoupl se na mě. Byla to slast zaject do něj. Nikdy jsem tohle nezažil. Nikdy jsem s nikým nespal. Chvilku jenom tak seděl, a pak začal pohybovat boky. Myslel jsem, že se rozkoší zblázním. Alex mezi tím vstal z postele. Vytáhl svůj mobil a začal nás fotit.
„Co blbneš?“ 
„Uvidíš…“ Alex, ten zmetek, si nás fotil proto, aby mě mohl vydírat. Když jsem s ním později nechtěl spát, tak mi vyhrožoval. „Lásko, mám dát ty fotky ve škole na nástěnku?“
Kňoural jsem a svíjel se jak had. Škubal sebou a udělal jsem se. Po chvilce i Tom. Jeho dárek mi přistál na hrudníku a pár kapek i ve vlasech.
Nějakou dobu jsme všichni leželi nazí vedle sebe a nabírali sílu na další akci. Ucítil jsem Alexovy prsty, jak se mi sunou po páteři dál a dál, níž a níž.
„Přestaň…“ 
„A proč jako…“
„To nejde, jsi můj brácha… ty to nedělají…“
„Tak to uvidíš…“
„Néé…“ Tom se ke mně ospale otočil a políbil mě na rty. Zašeptal mi do ucha.
„Bude to v poho…“ Zase mě začal líbat. Alex mne hladil po zádech. Moje vůle někam zmizela. Byl jsem jako hadrová loutka. Vydán jim na milost a nemilost. Do mého otvůrku se tlačil Alexův prst a potom i další. I když použil dost gelu, bylo mi to nepříjemný. Trošku jsem se odsunul. Chytil mě za bok a já ucítil špičku jeho vzrušení, jak se dere dovnitř. Zhluboka jsem dýchal. Z očí mi vyhrkly slzy.
„Uvolni se…“ Pokusil jsem se udělat to, co mi radil, ale moc to nešlo. Postupně se ve mně ocitl celý. Bolelo to.
„Alexi, přestaň…“
„Nevyváděj… máš ho tam až po koule.“ Chvíli byl v klidu, ale pak začal přirážet. Mý vzdechy tlumily Tomovy rty. Po chvíli jsem přestal cítit bolest a nastoupil jenom nepříjemnej tlak, ten naštěstí vystřídala úžasná rozkoš. Bráška než se udělal, ze mě vyšel a nad náma si ho rukou honil. Na naše nahá těla dopadla bílá sprška.
„Děkujeme ti za návštěvu… budu rád , když se někdy stavíš. Neboj, já to s bráchou ještě jednou proberu… to víš, matika je matika.“ Řekl Alex, když už jsme se oblečení loučili s Tomem.  
autor: Tomi
betaread: Janule

23 thoughts on “Doučování

  1. treba by ucitelka mela radost 😀
    ta moje ocenila moji povidku o gayich tim, ze uz sem nemusela psat celej pul rok nic 😀
    moc pekny 😀

  2. Nezbylo nám nic jinýho, než ho přibrat….u toho sem se musela smát:D
    vůbec by mi nevadilo, kdyby to bylo trošku víc rozepsaný, ale i tak to bylo dobrý;-)

  3. Rozepsaný? kdybyste něco podobnýho zažily na živo tak bysme byly rady, že jste to přežily…Ale budu se příště víc snažit s detailama…

  4. místo slohovky 😀 moje učitelka má u sebe moje povídky, ještě, když sem v 6. třídě psala normál 😀 teď už jen TWC.. 😀 bože… teďka sem si vrpoměla, jak Tom tam měl – "Právě jsem si to rozdával s Emily." 😀 ježiš 😀 snad to přehlídne xD

    K povídce – Dokonalá.. těším se, až napíšeš něco dalšího 🙂

  5. Skvělá povídka, takové miluju 🙂
    A k té učitelce, to by asi moc dobře nenapadlo 😀 moje je ještě celkem tolerantní, na učitelku, takže za slohovku o gayích si mě jenom pozvala na kobereček a poučila mě, že ne každému se tohle téma musí líbit (z čehož jsem vyvodila, že jí se to líbí :D)

  6. na matiku jsem taky docela tupá.. takovej nějakej Tom by se hodil. :DD

    a povídka byla skvělá :))

  7. Oh… nooo taková troječka..to by mohl být krásný pohled xDxD fakt báječně napsaná…Kdbych byla učitelka a tohle by jsi mi poslal…Máš za 1 ! xD

  8. twle tak to je teda moc hustý tohleto tohle kdyby na mě udělal bratr tak bych sebou sekla 😀

  9. Chápu co myslíš… já jednou psala povídku při hodině a učitelka mi jí celou sebrala… byla sem rudá až na prdeli a jen jsem se modlila aby to nezačala číst… XD XD naštěstí mi to vrátila…
    A povídka dobrá jen je trochu škoda že tam přišel ten Alex…

  10. Ježíši,to je ale rodina xD xD xD!!!!A kamarád ještě lepší xD xD xD!!Tomu se říká spanilá jízda!

  11. ty vole :D:D tak tohle kdybys poslal učitelce tak konec :D:D ta by tě hnala 😀 jinak je to dobrý, líbilo se mi to, i když moc nemám ráda když někdo do sexu mezi dvojčaty zasahuje.. :)) jinak super 😀

  12. skvělá povídka, ale ten alex mě trochu štve, jak se chová 😀
    tyjo, kdybys to tý učitelce fakt poslal :D:D ale koukám, že tady všichni píšou povídky o gaích i na slohovky – já taky 😀

  13. :DDDDDDDDD tak to je natresk. Ja jdu taky nekoho nekam doucoavat :DD Dobry Tomi libilo se mi to. Chtela bych bejt tvoje ucitelka (teda ne tak jak to ted blbe vyznelo)…dat mi tohle jako sloh…nestezovala bych si 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics