A Beautiful Disaster 1.

autor: bmccray
Vážení  a milí,

mám tu pro vás tak trochu malou velikonoční nadílku :o) Dneska totiž startujeme další z překladů, který nám tentokrát po nějakém čase přináší Deni. Tímto ji vítám zpět, a moc děkuju, že si udělala čas na další povídku. Vybrala si ji sama, je to její oblíbená povídka od americké autorky bmccray, zveřejňovaná na stránkách Tokio Hotel Fiction v letech 2008 – 2009. Jedná se o žánr „m-preg“, neboli mužské těhotenství, a dvojčata v povídce nejsou bratři.
Autorka nám  dala svoje laskavé svolení k překladu, a bude samozřejmě moc ráda, když budete její příběh komentovat a na uveřejnění u nás už se těší… buďte tak hodní a nezklamte ji. Komentovat můžete česky, Deni bude vaše komentáře autorce překládat, ale pokud chcete autorku oslovit sami anglicky, samozřejmě můžete.
První  díly povídky jsou krátké, postupně  se ale prodlužují. Budeme ji uveřejňovat jednou za čtyři dny, dokud bude Deni stíhat, ale má  to naplánované a přeloženo hodně  dílů dopředu, takže snad tenhle interval dodržíme. Máme před sebou 30 dílů první řady, a pokud se vám bude příběh líbit, přeloží vám Deni i druhou řadu, tak prosím komentujte, ať je patrné, že se vám to líbí, jinak váš zájem nemůžeme zjistit.
A teď  už vzhůru do čtení, ať  se vám příběh líbí. J. :o)

394
poznámka autorky k příběhu:  
**Časová  linie tohoto příběhu bude rozkouskovaná. Dávejte prosím pozor na to, kdy se píše „O 2 dny později“, „O 2 týdny později“ nebo „O 2 měsíce později“. Upozorňuji na to proto, že se můžete snadno ztratit v tom, jak se Bill najednou z 5 měsíce ocitnul v 7 nebo 8.* A příběh je také rozdělen do „pohledů“ jednotlivých postav, na to si také dávejte pozor. Děkuji!**

Vešel jsem do klubu „Fushion“  společně se svým nejlepším přítelem Andreasem, a plánoval přenést se přes mého stupidního, podvádějícího ex-přítele, Tylera. Byli jsme spolu tři roky, až do doby, než jsem přijel domů z práce a našel ho v posteli se sousedkou Alessandrou. S posranou holkou nad ním!

Dost o Tylerovi. Rozešel jsem se klubem za svými dalšími přáteli; Darrenem a jeho přítelem Davidem. Jakmile jsem dosedl, Andreas jim začal vyprávět o tom, jak jsem nachytal Tylera s jeho novým „kámošem“. Jak se mi sakra mohlo stát, že mám za nejlepšího přítele královnu drbů? Všichni byli šokovaní mým neštěstím.

„Jsi v pořádku?“ zeptal se mě David. To je to, co na něm mám rád. Vždycky se hodně zajímal o své přátele. Darren na druhou stranu jen zavrtěl hlavou a dopil svou kolu s rumem.

„Říkal jsem ti, že je to podělanej loser!“ řekl, když nenápadně upíjel z Davidova panenského martini.
„Ty, Williame, si mě neposlouchal! Nikdo mě NIKDY neposlouchá!“ Dokončil Darren své malé kázání a mávl rukou. David ho šťouchl do žeber.

Nahlas jsem si povzdechl. Nechtěl jsem už o Tylerovi mluvit. Stále to bolelo, vědět, že mě doopravdy nemiloval, když se rozhodl mě podvádět.
______________

O 15 minut později se vrátil Andy do VIP salónku s podnosem plným drinků. Super! Potřeboval jsem něco silného, abych se přenesl přes tuhle strašnou situaci.

O dvě a půl hodiny, jeden Long Island Tea a dvě jablečná martini později, jsem se cítil dost uvolněný na to jít tancovat. Můj nejmilovanější nejlepší přítel dělal co mohl, aby sbalil nějaké blonďaté kočky – doufám, že to pro něj skončí dobře. Darren a David, o ně jsem si starosti dělat nemusel. Odešli „použít“ koupelnu už skoro před hodinou. Přešel jsem na taneční parket, uvolnit svou energii. Začal jsem kroužit boky do rytmu „Dance Floor Anthem“ od Good Charlotte.

Dostával jsem se pod rytmus hudby, když mi někdo poklepal na rameno. Otočil jsem se a setkal se s nejkrásnějším párem čokoládových očí, jaké jsem kdy viděl. A navrch k tomu vypadal, že má ty nejměkčí rty. Okouzleně jsem na ně zíral. Abyste věděli, rty jsou jednou z mých největších slabostí.
Odkašlal si a donutil mě  tak odtrhnout od něj pohled.
„Můžu ti pomoct?“ On se jednoduše usmál.
„Ahoj, sledoval jsem tě od baru a zajímalo by mě, jestli tě můžu pozvat na drink?“ Chystal jsem se slušně odmítnout jeho nabídku, když se začal smát. „Omlouvám se, že jsem sem takhle vpadl. Nech mě to napravit,“ usmál se. „Seděl jsem na baru s přítelem a snažil se donutit k tomu, abych šel za tebou a zeptal se, jestli se ke mně nechceš připojit.“
Opět se usmál tím nádherným  úsměvem. Jak bych mohl říct ne drinku zdarma a nabídce od tak úžasného muže?

„Jasně, že mi můžeš koupit drink. Ale jen jeden,“ řekl jsem a věnoval mu malý  úsměv. „Jo a já jsem Bill, mimochodem,“ dodal jsem a potřásl mu rukou.
„A já jsem Tom.“ Znovu chytil mou ruku a vedl mě k baru. Jak jsem mohl vědět, že jeden drink povede k něčemu mnohem víc…

autor: bmccray
translate: Deni
betaread: Janule

34 thoughts on “A Beautiful Disaster 1.

  1. už teď tu povídku miluju:-)
    já mám strašně ráda, když nejsou dvojčata, je to pak míň komplikovaný, protože se nemusí schovávat:D
    začíná to skvěle, krásnej Tom se nutil k tomu oslovit Billa, rozkošný:-)
    těším se na další díl:)

  2. začíná to skvěle 🙂 Billovi nepřeju nevěrnost Tylera, ale aspon může v klídku za Tomem 🙂
    těším se dál!

  3. taky jsem si tu povídku hned zamilovala. Myslím, že holky tady na TWC blogu si váží povídek víc, když jsou přeložený..

    Začíná to nádherně. Těším se na další díl 🙂

  4. Krásná povídka, už ze začátku je dost zajímavá. Jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál =D

  5. No na první díl dost dobrý!!! Začíná to úžasně, uvidíme, jak se to bude vyvíjet… Ale určitě si myslím, že to bude zajímavý. No šup dál:-D

  6. Oooooo….překrásné 🙂 Další z povídek, která mě chytla za srdce 🙂 Těším se jak se to bude mezi dvojčaty vyvíjet…sice je to neobvyklé tenhle žánr povídek a proto mě ještě víc zajímá pokračování 🙂 Krásné..tleskám 🙂

  7. Páni holky, jsem tak ráda, že se vám to líbí 🙂 Já osobně tuhle povídku naprosto miluji, stejně jako další řady a jsem jedině ráda, když to můžu předat dál 🙂 Doufám, že vám tohle nadšení vydrží i dál, povídka je to krásná, z vlastní zkušenosti to můžu potvrdit!!
    A děkuju za komentáře jménem Bmccray, které jistě udělají radost! Budu se snažit, abychom s Januli dodržely tempo 4 dní :))
    Deni

  8. Já se teda hrozně těším!!!A stejně hrozně jsem zvědavá,jaká ta povídka bude,protože pořád mám plnou hlavu Makes Three,,kterou si teď čtu celou znova od začátku,a tohle je z podobného soudku,tak to srovnání bude dost zajímavé.A chci moc poděkovat Deni za překlad,protože lidí,kteří jsou ochotní překládat je hrozně málo,a musíme si je hýčkat…=)

    [1]: Já taky miluju,když nejsou sourozenci,příjde mi to tak nějak více sexy..

  9. Uhm vypadá to hodně zajímavě. Jsem tedy zvědavá na pokračování. Před takovými, co překládají smekám. Není to jen tak, překladatel si dá stejnou práci, jako autor povídky. Takže díky Deni, že to překládáš:-)

  10. [12]: S těmi sourozenci souhlasím 😀 a kor, když mají mimčo…
    jinak je to dost dobrý, těším se na pokračování 😉 a budu skandovat pro druhou řadu už jen z důvodu mimča..;)

  11. Opravdu jsem zvědavá, jaká povídka bude. Překlad jsem žádný ještě nečetla, možná ze začátku Makes Three, ale bohužel pak bylo krušné období, kdy jsem nečetla a momentálně nemám čas díly dočítat. A o to více jsem zvědavá na tuto povídku. Bohužel, k prvnímu dílu toho moc říct nemohu, je krátký, "věcí" je v něm málo. Avšak… začátek mě naladil, zaujalo mě, že je povídka m-preg. Tudíž se těším na další díly. Deni se omlouvám, že jí přidělávám práci s překladem (ač nevím, jestli stojí za to, abys tenhle komentář překládala), angličtinu si nechám na příště, až se povídka více "rozjede" ;o)

  12. Tak to vypadá moc pěkně! Už u prvního dílu se to krásně rozjíždí! Jinak mám taky raději když nejsou dvojčata, je to lepší, ten vztah nemaj komplikovaný, nemusej se skrývat atd x)

  13. yes yes yes jedem jedem jedem 😀 Už na další dílek <3 Určitě se do toho zamiluju, tohle je jen rozjezd. A to mimíí? awww 😀 <3 k sežrání

  14. [5]: Protože vybírají ty nejlepší
    Nemám m-preg ráda, ale zase Makes Three miluju, takže proč bych nemohla mít ráda i tuhle, že? Vypadá to úžasně :))

  15. [1]: Jsem viděla tvůj komentář, že máš radši, když nejsou dvojčata, že to nedělá takový problémy… a hned mi skočila na mysl Janča xD

    [12]: A proč? Protože to píšeš často pod L. xD

    Tak především nejdřív poděkovat Deni, že překládá další povídku.
    Jsem na to zvědavá. Bill, podvádený muž. Hned ho očaroval Tom, s jemnými rty, na které, jak máme vědět xD slabost. Ano, Bille, jen si dej s Tomem skleničku. Třeba skončite v "používání" koupelny jako tvoji kámoši xD z toho by se mohlo zrodit nečekaně děťátko… 😉

  16. Mhm, že by šance na další velmi kvalitní m-preg? 🙂 Styl psaní mě zaujal hned v tomto prvním díle. Rozhodně tomu dávám naději.

  17. Tak to je vážně boží. I když je to jen tak krátký, začíná to skvěle. Really great. Moc se těším na další díl, který by mohl být dřív než za 4 dny..:) Ale chápu, že to není snadné a času není moc.

  18. tet se ta povidka stala moji nejoblibenejsi na celim blogu a to je to teprva prvni dilecek a ani nepochybuju ze bude spousta dalsich

  19. Napriek tomu, že mpreg nemám rada, som sa začítala a som zvedavá čo bude ďalej. Takže ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics