Tell me something I don’t know! 1.

autor: Bubbly

Tak mě zas jednou po nocích chytá amok a nechávám se unést sexuálními scénami v mojí poblázněné hlavince. A tady máte první díl výplodu mojí fantazie. Musím říct, že jsem se trochu rozjela a oproti první povídce MIDNIGHT SUN bude tohle schéma trochu divočejší. Takže tady to máte a v dalším díle, amígos, TwinCesťáci! Bubbly


Přimáčknul jsem Billa na stěnu svého pokoje a zuřivě jsem se připoutal k jeho rtům. Jazykem jsem vyhledal ten jeho a téměř hladově jsem se s ním propletl v divoké a vášnivé hře. Rukama jsem sjížděl křehké linie jeho laního těla, zatímco on třesoucími prsty bojoval s knoflíky mojí košile. Byl tak zapálený, že několik knoflíků nevydrželo ten nápor a odskočily, jako kdyby byly na pérko. A když se bráška dostal svými hbitými prsty a dlouhými dráždivými nehty na mojí kůži, málem se mi podlomila kolena.
Je to už hezkých pár měsíců, co tohle divadlo začalo, a Bill se toho během té chvíle dost přiučil. Už se nebál na mě jenom sáhnout, teď byly jeho dotyky tak dravé a žádostivé, že jsem téměř nestačil jeho tempu. Jeho zrychlený dech mě hladil po kůži, když jeho rty klesaly po mém krku, ramenou, hrudníku, když si jazykem pohrával s mými bradavkami, když mě jeho piercing studil nad lemem kalhot.
Povalil mě na postel a zatahal mě za kalhoty.
„Pryč s tím,“ podotkl a zuby si začal pohrávat se zipem. Nedalo mu to moc práce, měl to tak dokonale natrénované, že jsem se mohl jenom nechat unášet na vlnách slasti a vzrušení, když mi nehty zavadil o rozkrok. Nestihl jsem ani zasténat, protože se mi přilepil na rty a přejížděl mi po nich jazykem.
Nechtěl jsem zůstávat pozadu. Nehodlám sebou nechat manipulovat tím drobným stvořením, co se chce chovat jako sexuální bůh v mojí posteli. Tohle mu odmítám dovolit. Zatímco se kolenem otíral o moje vzrušení, sklouzl jsem rukama pod jeho džíny a pevně ho uchopil za jeho sladký a rozkošný zadeček. Bill se nadzvedl, když jsem ho mírně stiskl, podíval se mi do očí a skousl si labužnicky dolní ret. Bylo to jasné znamení toho, že se mu to líbí a přál by si víc. Tak v tomhle mu velice rád vyhovím.

Nechal jsem ho vklouznout pod sebe, a přitom jsem z něho stáhl tričko. Ochotně mi pomáhal, čímž jsem získával kontrolu nad jeho tělem. Zatímco se ke mně tiskl jako roztoužené koťátko, líbal jsem ho na krku a zbavoval ho titěrných kalhot. Hlasitě mi sténal do ucha, a to jsem vlastně ještě s ničím tak dráždivým nezačal. Stačilo málo a mohl jsem si toho černovlasého drobečka omotat kolem prstu a manipulovat s ním. A tohle byla ta moje chvíle, kdy jsem ho měl jen pro sebe.
Jakmile jeho džíny skončily v nejvzdálenějším koutu pokoje, začal jsem lokaci polibků soustředit níž a níž, až jsem se dostal k hvězdě vytetované na pravé straně jeho plochého bříška. Opatrnými a klouzavými pohyby jsem ji obkroužil jazykem, a přitom se mi bratrovy nehty zaryly do nahých ramen. Bylo na něm znát, že už dlouho tohle roztoužení nevydrží. Nechtěl jsem mu odepřít slast, kterou jsem pro něho měl připravenou. Zuby jsem chytil lem jeho boxerek a stáhl je. Rukama jsem nepatrně přejel přes jeho už tak napjatý rozkrok. A Bill se skoro zakuckal vzrušením.
Přitáhl jsem se zpátky k jeho obličeji. Sklonil jsem obličej k jeho uchu a něžně jsem ho kousl. Bill znovu vzdychl a zaryl mi nehty do kůže.
„Tady je někdo skoro až šílený chtíčem,“ zavrněl jsem spokojeně sám nad sebou.
Bill polkl a podíval se mi do očí.
„Řekni mi něco, co nevím,“ řekl roztřeseným hlasem, ale to už moje ruce mířily k jeho rozkroku a jeho slova prakticky ztratila význam ve chvíli, když jsem se ho dotkl. Bill se kousl do rtu, aby potlačil vzrušený vzdech. V mých rukách se stal tak poddajným a poslušným, jako dobře cvičené šťeňátko. Dokonce ani jeho prosby nemohly být přeslechnuty.

Čím víc jsem se blížil tváří k jeho slabinám, tím víc byl vzrušený. Přirážel boky do mojí dlaně a hlasitě sténal. A když jsem jazykem zakmital přes jeho penis, téměř vykřikl. Rukama jsem něžně tiskl jeho stehna a rty jsem ho objímal, dokud se ve mně neztratil úplně celý.
Billovo vzdychání bylo čím dál hlasitější, zatímco moje rty čím dál víc pracovitější. A když jsem zapojil do hry i jazyk, Bill se ocitl v sedmém nebi, nebo možná ještě výš. A jakmile jsem jazykem několikrát obkroužil jeho žalud, moje ústa naplnila mléčná tekutina spojená s Billovým ukřičeným sténáním. Spokojeně jsem zvedl hlavu a olízl si ze rtů zbytky jeho sperma. Bill se mi díval do očí, hlasitě dýchal a na čele mu perlil studený pot. Moje rty si razily cestu k těm jeho. Oba dva jsme věděli, že tohle ještě zdaleka není všechno.
Bráška mě od sebe s úsměvem odstrčil a klekl si na kolena, zády ke mně. Natočil ke mně hlavu a nehty si jako drápky přejel po zadečku. Slyšel jsem jeho vydechnutí, čímž mě vybízel, abych si ho celého vzal. Nenechal jsem se pobízet dvakrát a přitiskl jsem se tělem k němu. Bill zaklonil hlavu a opřel mi jí o rameno, zatímco jsem ho líbal na rameno a dvěma prsty jsem dráždil vstup do jeho těla. Znovu začal hlasitě sténat, síla jeho hlasu byla neovladatelná. Oba dva jsme byli natolik vzrušení, že se to nedalo vydržet. Díky bohu, že na to není ani jeden z nás sám.
Konečně jsem do něho mohl vstoupit. Toužil jsem se v něm doslova utopit. Bill patřil jenom mně a nikomu jinému.
Prolomil jsem jeho poslední zábrany a ponořil se do něho až na doraz. Bill vztáhl ruce a sevřel mě kolem pasu, aby mě k sobě ještě víc přitiskl. Několik úderů srdce jsme tak oba zůstali nehybní, a pak se jeho drobné tělo sneslo na všechny čtyři a dalo mi tak povolení k čemukoliv, co si budu sám přát.
Začal jsem se pohybovat, zprvu pomalu, aby si Bill zvykl na tlak, který dorážel na jeho zadeček, ale nakonec to byl on, kdo mě nutil zrychlovat a přirážet silněji. Střídavě zakláněl a skláněl hlavu, skoro křičel vzrušením a snažil se mi v každém přírazu být co nejblíž. Já jsem držel jeho boky a tiskl se k němu, co to jen šlo. Sám jsem hlasitě sténal ve vlastním pocitu extáze.
S každým dalším pohybem se moje tělo dostávalo do pocitu sebeuspokojení. Mravenčení mi probíhalo tělem a dostávalo mě na okraj propasti slasti, do které jsem se chystal spadnout spolu s Billem. Stáli jsme na samém okraji a čekali, kdy spadneme dolů.
Ten pád přišel nečekaně rychle. Sám sebe jsem slyšet vykřiknout. Mravenčení mi proklouzlo až do konečků prstů a já jsem se křečovitě svíjel, stále ještě v Billově těle. On se ke mně znovu přitiskl a já mu skoro bolestivě stiskl boky.
Vystoupil jsem z jeho těla a svalil se na záda na postel. Bill se z posledních sil překulil vedle mě a položil mi hlavu na hrudník. Objal jsem ho kolem ramen a políbil ho do vlasů. Oba dva jsme rychle a hlasitě vydýchávali zbytky vzrušení, které v nás zůstalo a pomalu se vstřebávalo.
Bill mě jemně kousl do bradavky a já jsem vzdychl. Když jsem se na něho podíval, sledoval mě tím svým nonšalantním pohledem, jedno obočí zvednuté. Podíval jsem se na něho stejně.
„Je to jenom můj dojem, nebo by sis dal druhé kolo?“ zeptal jsem se ho a přejel jsem si jazykem po rtech.
Bill se vytáhl k mým rtům a v polibku zašeptal. „Myslel jsem na něco náruživějšího,“ podotkl. „Co třeba společná sprcha?“

Billova touha byla neukojitelná, stejně jako můj chtíč po jeho těle. Nikdy jsme si neřekli, že se milujeme, nebyl k tomu důvod. Jen jsme po sobě toužili a splňovali se nejtajnější touhy našich těl.
Popadl jsem svého brášku do náruče a nesl ho do prostorné koupelny. Na zem jsem ho položil až ve sprchovém koutu na studené kachličky a pustil jsem horkou vodu, abychom se mohli znovu rozpálit. A Bill byl rozpálený okamžitě ve chvíli, kdy jsem rozsvítil světlo v koupelně. Tentokrát to byl on, kdo převzal iniciativu. Přitiskl mě na zeď, chvíli mě líbal a hladil po těle, kolenem dráždil moje slabiny a pak prostě padl na kolena a bez rozmýšlení vzal můj penis mezi svoje rty. Jen tak něžně mě políbil, ale já už jsem zasténal, jako kdybych prožil další energický orgasmus, téměř jako před chvílí. Ale to nejlepší mělo teprve přijít v okamžiku, kdy se mě Bill dotkl svým piercingem. Málem se mi podlomila kolena a já se svezl na podlážku.
Bill se pousmál. „Vypadá to, že ti dávám pekelně zabrat.“
Podíval jsem se na něho dolů. „Oplácíš mi zatraceně draze.“
„Však si to zasloužíš,“ řekl, zatímco jeho hbité ruce mě zpracovávaly. A když přišli na řadu znovu jeho rty, už jsem snad nemohl být šťastnější. Endorfin mi putoval v žilách místo krve a já jsem jen spokojeně sténal nad počínáním mladšího bratra.
Znovu jsme se milovali, tentokrát pomaleji a něžněji. Držel jsem Billa pevně kolem boků, zatímco on měl omotané nohy kolem mého pasu a rukama se podpíral o zeď. Hlavu měl zvrácenou naznak, když jsem do něj pronikal hlouběji a hlouběji. Já jsem schoval obličej do jeho ramenního důlku a vzdychal jsem do jeho kůže.
Na vrcholu slasti jsme se setkali ve stejnou chvíli. Oba dva jsme naposledy vydechli vzrušením a já jsem Billa opatrně pustil na nohy. Přitulil se k mému tělu pod horkou sprchu a obličej mi zabořil do prsou.
Slyšel jsem svůj vlastní tep v uších a cítil jsem Billovo srdce na svojí kůži. Bilo jako srdce splašeného koně. Rychle a trhaně.
Bill ke mně zvedl čokoládové oči, vykrojené jako dvě mandle a jeho rty se zvlnily do spokojeného úsměvu. Nejdřív jsem měl pocit, že ještě nemá dost, ale když mě motýlím polibkem políbil za ucho, bral jsem to jako gesto díků. Taky měl za co děkovat.

Do postele jsme se dostali až dlouho po půlnoci. Bill dokonce usnul ještě dřív, než jsme stihli dojít do ložnice. Opřel se o futra dveří a během několika vteřin spal jako zabitý. Nezbylo mi nic jiného, než ho popadnout a odnést ho do ložnice, kde jsem ho položil na matraci a přikryl dekou. Spokojeně se do ní zachumlal, zamlaskal a zase klidně oddychoval v klidném spánku.
Pohladil jsem ho po tmavých vlasech a lehl jsem si vedle něho. Přejel jsem mu dvěma prsty po hebké tváři, když v tom jeho ruka popadla tu mou a propletla s ní prsty. Myslel jsem, že jsem ho vzbudil, ale Bill pořád snil. Pracovalo jeho podvědomí. Potřeboval mě mít u sebe, stejně jako jsem potřeboval já jeho. Teď už jsme prakticky i teoreticky nerozluční.
Nikomu ho nedám. Bill je prostě mnou, jednou mojí polovinou, která mi dává křídla. Při pohledu na jeho andělsky nevinnou tvář si snad musím uvědomit, že mi na něm prostě záleží. Bill je jako moje druhé já a čím dýl jsme spolu, tím víc chci, aby se mnou byl napořád a nikdy mě neopustil. Ale pozor, já neměknu. Prostě to říkám tak, jak to je…

autor: Bubbly
betaread: Janule

15 thoughts on “Tell me something I don’t know! 1.

  1. Vrrr, moc hezký 😀 🙂
    Ale  to, že bude více dílů jsem si uvědomila až po přečtení, a nějak mi to připadá spíš schéma jednodílky – by mě zajímalo, co bude dál… 🙂 Těším se.

  2. Vidim už podruhý v krátký době, jak se autorka ve svý druhý povídce znatelně zlepšila v porovnání s tou první. 😀

  3. Super povídka..taky bych chtel bejt sexualní buh…no v dalsích dílech to budou zkouset na ruzných místech v bytě

  4. no taky mi to spíše přijde jako jednodílka, proto sem ohromě zvědavá jak to bude pokračovat a co autorka zamýšlí…x)

  5. No mám dosť…hlavne z tej poslednej vety…ja sa tu rozplívam nad tou krásou a on si povie že nemäkne?? No pekne mne sa zdá že mäkneš chlapec, ale poriadne…takto Billa zriadiť a potom powedať toto…heh

  6. tak to bylo dost dobre. Bill v tehle roly sexualniho dablika se mi neskutecne zamlouva. Priklanim se taky k nazoru ze to na me pusobilo jako jednodilka, takze o to vic jsem ted zvedava co bude nasledovat. Jestli to bude nabity sexem tak autorku asi zabiju, protoze u toho budu mit srdecni kolabsy 😀 No jsem zvedava, tak nas nenech dlouho cekat 🙂

  7. tak tohle sem cetla bez dechu ,takovi propracovany to je,uzasny,bozi,dokonali….ale mam stejny nazor jako doris ,pusobylo jako jednodilka ale to je jedno,uz uz aby byl dalsi dilecek

  8. No ty vole, to nám to pěkně začíná, vypadá to, že tohle je u dvojčat na denním pořádku. Ta sprcha… a Bill že druhé kolo, no já koukám xD Hned jdu na druhý díl, jsem zvědavá na celkový děj a pozadí, na zápletku a tak dále, tohle si nenechám ujít ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics