Láska zničí každého 7.

autor: Schwarz Engel

Několik dlouhých hodin spolu vedle sebe seděli a ani jeden nepromluvil ani slovo. Nevěděli, co mají říct tomu druhému. Bill pomalu začal chápat, co cítí, ale nebyl si jistý. Už to nešlo vydržet, šel do kuchyně, vzal si sůl, láhev slivovice a jednu žiletku. Potichu, aby ho neslyšel Tom, vklouznul do koupelny a zamknul se. Bezradně se svezl po dveřích a všechny věci položil vedle sebe. Po tváři se mu koulely slzy.
Jeho první láska, a je to jeho bratr. Nemohl tomu uvěřit. Rozhodl se s bolestí na to chvíli zapomenout. Uchopil do ruky žiletku a jemně se říznul do stehna, kam si následně nasypal kousek soli. Neskutečně ho to pálilo, dokonce už nevěřil, že to vydrží. Otevřel tedy láhev slivky a vypil ji na ex.
Celá pusa i stehno ho pálí. On si toho však nevšímá. Ještě párkrát se jemně říznul do té rány, až zapomenul na krátkou chvíli na Toma. Bill se zvednul, vymyl si ránu, osušil a i žiletku vyhodil. Sám se dokázal doklopýtat do pokoje. Noha ho neskutečně moc bolela, ale to byl účel. Účel bolestí vyhnat jeho brášku z hlavy.

Tom na tom nebyl jinak. Celou dobu, co Bill odešel, musel myslet na to, proč ho políbil. Jemu se to líbilo. Žádná holka neměla tak hebký rty, ale jeho brácha je kluk. Ten malý červíček ho neustále hlodal v mysli. Proč nedokázal na chvíli zapomenout na ty jeho rty? Až bude vhodná chvíle, tak se ho na to zeptá. Rozhodl se a odešel pryč do baru.

Zatímco Bill si chrupkal v posteli, Tom do sebe kopal jednoho panáka vodky za druhým. Dneska tam hraje Dj- Alex C se svým hitem ,,Máš nejkrásnější zadek na světě“. Neměl rád, a ani teď nemá rád otázky, na které nezná odpověď. Skoro celý večer přemýšlel o tom, jak mu to řekne a jak se ho zeptá. Nakonec na ten způsob napůl pod vládou alkoholu přišel. Zaplatil a rozběhl se domů.
„Počkej, Bille si užiješ. Podle toho poznám, co se s tebou děje.“ Jeho myšlenku hnalo sebevědomí, že to udělá. Přeci jenom, je to kluk a má taky potřeby, kterých se kvůli bratrovi skoro týden zdržoval. Doběhl domů a bez zájmu se vrhnul po schodišti do Billova pokoje.

Bill se lekl jeho, když mu vlítnul do pokoje. Nechápavě se na něj díval. Nevěděl, co to s jeho bráškou je. Jenom viděl, že něco chce.
„Bille, okamžitě mi řekni, co se s tebou děje, a proč si mě políbil.“ Tom to na něj vybalil hned. Nechtěl se zdržovat. Sednul si k němu a zvědavě se na něj koukal.
„Tome se mnou nic není. Já nevím, proč jsem to udělal“ Bill lhal a doufal, že se mu to povede. Ale doufal však marně.
„Bille, ty mě miluješ, je to tak?“ Najednou nevěděl, co má udělat. Věděl, že jeho bratr vyhrál, že se to stejně jednou dozví. Zničeně svěsil hlavu a nepatrně kývnul. Tom to však moc dobře uviděl a sám pro sebe se pousmál. Nadzvednul Billovi hlavu a jemně ho políbil a pohladil po tváři. Bill nevěděl, co dělat, ale byl rád. Proto ho začal jemně líbat. Jeden vycházel vstříc tomu druhému. Tom jemně Billa položil na záda a sundal z něho peřinu. Líbání ani jeden neporušil. A ani nechtěl. Starší bratr, i když byl trochu pod vládou alkoholu, věděl, co dělá, a že to chce udělat, protože nikdo jiný blízko něj není.
„Bille, chci s tebou mít sex.“
„A-ale já nevím…“ Stydlivě sklopil svůj pohled a upínal ho někam, kde bylo jeho bříško schované pod tričkem. Tom se rozhodl, že tuhle noc se s ním vyspí, a jestli toho má dosáhnout, tak mu musí dodat odvahy.
„Billí, bráško, neboj se. Budu opatrný.“
„Tak… tak jo, ale Tomi já… tedy budeš první.“ Bill, i když ho každý ve škole chtěl ojet, nikdy to nenechal zajít tak daleko. Na tyhle prázdniny, co mají, si chtěl vrznout, ale nikdy ho nenapadlo, že to udělá dnes s Tomem. S jeho bráchou, do kterého se zamiloval. Tom se usmál nad tím, jak vyhrál. Jemně mu vklouznul rukou pod tričko a hladil ho po bříšku. Po chvíli hlazení, které jeho brášku vzrušovalo a doprovázelo ho jemnými vzdychy, mu tričko sundal a nedočkavě ze sebe strhnul i své. Tom zaútočil svými rty i svým jazykem na Billův podbřišek, který svým jazýčkem olíznul a následně políbil.
„Ach, Tome..“ Bill byl jako v sedmém nebi. Cítil, jak se ho jeho bratr dotýká velice blízko jeho intimních partií. To jej taky vzrušovalo. Tom si dlouho nepohrával. Byl na to moc vzrušený. Svlíknul Billovi boxerky a ze sebe strhnul všechno, co jej zahalovalo. Brzičko byli oba nazí a vzrušení.

„Bille, můžu?“
„Tome, musíš. Chci tě cítit v sobě. Miluji tě.“ Tom tedy do Billa pronikl celkem rychle, ale Billa to nezabolelo ani trošičku. Když viděl, že Bill nic neříká, začal rychle pohybovat pánví. Nemohl čekat, byl na to až moc vzrušený. Bill mu vycházel vstříc, trochu ho to bolelo ze začátku, ale bolest brzy ustoupila a vystřídalo ji vzrušení, které mu začalo zatemňovat mozek. Uchopil se do dlaně a začal se uspokojovat. I když Tom vždycky v sexu myslel jen na sebe, dnes tomu tak nebylo. Odsunul Billovi ruku a začal to dělat sám.
„Ach, Tome, Tomíí, áááách,“ Bill začal pomáhat Tomovi v přírazech, protože tím pomáhal i sobě.
„Tome, zrychli prosím, áách,“ Tom mu vyhověl, zrychlil jak v přírazech, které se staly velice rychlými, tak zrychlil i v pohybu ruky. Dováděl k šílenství nejenom svého bratra, ale i sebe. Tohle ještě nikdy nedělal a necítil. Tom naposledy prudce přirazil a udělal se do Billova krásného malého zadečku.
„Och Billéé!!“ Tohle mu chybělo celý týden. Sám sobě se divil, jak to dokázal vydržet. Sám moc dobře viděl, že jeho bráška ještě nebyl. Roztáhl mu tedy víc nohy a vzal si Billův penis do pusy. .Začal ho kouřit jemně a pomalu.
„Tomí, prosím áách,“ Bill byl na vrcholu blaha. Ještě chvíli ho Tom trápil, ale pak se slitoval a zrychlil. Netrvalo dlouho a svého orgasmu dosáhl taky.
„Tomíí!!!“ Tom všechno Billovo sperma spolknul a usmál se. Už věděl, že ho jeho bratr doopravdy miluje. Oblíkl se a odešel. Bylo mu jedno, jak asi teďka je jeho bráškovi. Prostě odešel do svého pokoje, kde následky vyčerpání usnul, jakmile dopadl na postel. Bill tomu nemohl uvěřit.
„On odešel? Proč? Byl jsem jenom další čárka?“ Ani nedořekl a spustil tichý pláč. Nechápal to. Proč to udělal. Proč mu to dovolil. A hlavě nechápal, proč Tom chtěl zrovna s ním spát. Všechno tohle ho dovedlo ke spánku, ve kterém se mu zdálo o něm a o Tomovi, jak jsou spolu šťastní.

autor: Schwarz Engel
betaread: Janule

11 thoughts on “Láska zničí každého 7.

  1. Ach jo..to je smutný..sexík by sice krásný x) ale Bill ed bude zoufalí z toho že ho Tom nechce..ale on ho chce, že jo? Jsem napjatá x)

  2. Je to smutnééé…Bože už zasa je Tom sviňa???
    Už viem ako to celé skončí pokiaľ sa Tom nespametá…Bill sa zabije…:(

  3. [4]:

    [5]:
    Holka mrzí mě to ale na konec si budete muset ještě počkat samožřejmě jakoej bude vám neřeknu ale řkenu vám ež už v dalším díle bude mela

  4. dilek moc hezkej a Tomovo chovani ve me vyvolalo pocity, ze se to konecne zacina hejbat. Mela bych ale jednu pripominku….jestlize Bill vypil celou flasky slivovice na ex…nechapu jakto ze byl naprosto strizlivej. Myslim, ze po takovym vykonu by se z ty podlahy ani nezvedl, nemluve o tom ze by zgrcal celou koupelnu.
    Kazdopadne se mi dilek libil. A ted jsem napnuta jak to mezi nimi bude dal, kdyz se Tom tahle zachoval.Uzit si a cau.

  5. [8]: no nevim. Me to moc jako detail neprijde. Jasny ze to nijak vyznamne neovlivni dej povidky, ale je to hodne do oci bijici. Tim nechci rict, ze se mi nelibi jak je to napsany. Kazdej pise chyby. Jen si myslim, ze je dobry autora upozornit, kdyz neco nesedi. Ja osobne bych to taky ocenila. Chybama se clovek uci

  6. Achjo..proč Tom Billa vždy jen využije? 🙁 proč musí bejt Tom taková svině?:(Billse pak chudátko trápí..a nakonec se zabije:(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics