Fit for Safer Sex (2/2)

pokračování

Rozhodnutý učinit brzy další krok, uchopím Tomovy dredy a zakloním mu hlavu, abych se mohl věnovat jeho krku. Zatímco saji jeho hebkou, neuvěřitelně sladkou kůži, položí svoje ruce na moje boky a stáhne si mě blíž na sebe. Když se naše vzrušení dotknou, zasténám a také Tomova přivřená oční víčka se zachvějí rozkoší. Abych se ujistil, že je můj bratr připravený, namáčknu se na něj a hned ucítím tlak jeho dlaní, které se mě pokouší stáhnout na sebe, jak nejblíže to jen jde. Je na tom stejně jako já, chtíč převládá a potlačuje každou rozumnou myšlenku na morálku. Možná je teď správný moment nasadit kondom, když už Tom tak úspěšně převzal iniciativu. Potom, co jsme udělali další krok, bych ho tím později nechtěl nějak rozhodit. Lepší příliš brzy, než příliš pozdě! Odtáhnu se od jeho krku a podívám se na něj, pokouším se číst v jeho očích, co právě teď cítí, ale v tomto okamžiku to vypadá, že můj dvojčecí radar nechce fungovat, a tak se spolehnu na své vlastní pocity a natáhnu se po balíčku s kondomy, který leží na nočním stolku. Když jej podávám Tomovi, stoupá ve mně znovu nervozita. Co když se teď bude zdráhat a tuto nedokončenou neuvěřitelně erotickou hru mezi námi přeruší. Váhavě natáhne svoje dlouhé prsty po balíčku a vezme jej do ruky, přičemž jej trošku skepticky pozoruje. Zdá se, že na sobě cítí můj pohled plný očekávání, neboť vzhlédne, a když se naše pohledy střetnou, je toto napětí, které nás celou dobu obklopuje, zase o trošku intenzivnější. Dík jeho váhavému, ale přesto rozhodnému kývnutí, si můžu vydechnout. Chce to také.

Pozoruji bratra při tom, jak se snaží otevřít balíček, a když se mu to hned napoprvé povede, mihne se přes jeho dokonalé rty malý, spokojený úsměv. Zatímco vytahuje kondom, kleknu si na postel, a když se ke mně Tom přiblíží, položím ruce na jeho ramena, takže jsem blízko jeho obličeji a můžu se mu dívat do očí. Povzbudivě se na něj usměji, a přestože mi úsměv oplatí, neopouští mě nejistota.
„No, tak do toho!“ řekne tiše, spíš sám sobě než mně. Připadá mi to, jako by se pokoušel dodat si odvahy a musím se usmát. Nějakým způsobem je strašně sladké, jak se můj bratr ve skutečnosti chová. Po cool borci, za kterého se vydává, není ani stopy. Ale ani já nejsem tak klidný jako obvykle. Ještě nikdy mi někdo jiný nenasazoval kondom, a jsem tak nějak napnutý, pokouším se to však překonat, nechtěl bych tím Toma ještě více znejistit. Kde je vůbec moje uvolněnost? Nezbývá mi čas zodpovědět si otázky, protože najednou ucítím Tomovy lehce se chvějící prsty na mém mužství. Tomův dech se zrychluje a předtím než stáhne moji předkožku, naposledy zhluboka vydechne a rozpačitě si skousne spodní ret.
„Děláš to dobře!“ pokouším se ho uklidnit. Krátce se na mě podívá a já mu rychle vtisknu na rty polibek, aby romantická atmosféra zcela nevyprchala. Tom zlehka stiskne mezi ukazováčkem a palcem konec kondomu. Zatím si nevede vůbec špatně. Teď začíná kondom rolovat směrem dolů, ale jeho ruce se příliš klepou, takže se mu to nepodaří úplně a po pár centimetrech se mu zase sroluje zpátky.
„Sakra!“ zakleje tiše. Pomalu nechám svoje prsty sklouznout přes jeho ramena a uchopím jej za zápěstí.
„Hej, klidně, máš času dost.“ Kývne a o chvilku později se o to pokusí znovu, a tentokrát se mu to také podaří, načež si úlevně vydechne a spokojeně pozoruje svoje dílo. „Na poprvé to není vůbec špatné, zlato!“ pošeptám mu do ucha, zatímco jej znovu pokládám na záda.
„Jak se to vezme!“ odpoví mi jen a drze se na mě zašklebí.

Stále je ve vzduchu to zvláštní napětí, ale díky navlékání kondomu se vytratila skoro všechna romantika a erotická atmosféra. Abych ji znovu navodil, sehnu se k vrchní polovině Tomova těla a laskám jej jazykem. Znovu a znovu ho obdarovávám něžnými polibky a cítím, že je nyní zcela uvolněný. Tuto příležitost využiji, natěsnám se mezi jeho nohy a roztáhnu mu je. Můj bratr okamžitě otevře oči, které měl doteď zavřené, jak si vychutnával moje laskání, a pozoruje moje počínání. Nevypadá, že by si byl sám sebou úplně jistý. Věnuji mu malý úsměv a něžně jej políbím, abych mu dokázal, že mu poskytnu tolik času, kolik jen bude potřebovat. Přece jen je to můj bratr a chtěl bych, aby pro něj jeho poprvé bylo překrásné. Aby se cítil respektovaný a milovaný. A i když bych se na něj nejraději hned teď vrhl, myslím v tento okamžik jen na něj. Špičkou jazyka zatlačím na Tomovy sevřené rty a ten reaguje okamžitě tím, že pootevře ústa a umožní mi tak, abych vplul jazykem dovnitř. Vášnivě s ním proplétám jazyk v malém boji a trochu se od něj oddálím. I nadále jej líbám, když pomalu nechám putovat konečky svých prstů od jeho podkolenní jamky směrem nahoru. Jemně jej pohladím po stehnech, a když se blížím jeho vzrušení, jasně cítím, jak Tom zadržuje dech, teď pode mnou leží napjatý a trochu nejistý. Přesto ve svém záměru pokračuji a dotknu se jeho mužství. Zasténá do polibku a okamžitě mě rukama uchopí za týl, abych se od něj nemohl odtáhnout. Když pak polibek po nějaké době ukončím, podívám se na svého bratra a jeho vzrušený výraz mě přiměje k tomu, abych udělal poslední krok. Zatímco nechávám prsty své pravé ruky klouzat po jeho hrudi, sáhnu volnou rukou pro lubrikační gel, který mám stále uložený v nočním stolku. Spokojeně si všimnu, že se Tomův výraz vůbec nezměnil, a že mě jen plný očekávání pozoruje.

„Uvolni se!“ poradím Tomovi, zatímco si vymáčknu gel přímo na prsty. Pohled mého bratra si nedokážu skutečně vyložit, ale vypadá relativně klidně. Roztáhnu mu o trošku více nohy a nechám svůj ukazováček kroužit kolem vstupu do Tomova těla. Kvůli chladnému gelu sebou cukne, ale zase se rychle uvolní. Volnou ruku přiložím na jeho bříško, zatímco v něm nechávám svůj prst opatrně klouzat. Mám opravdu zatracený strach, že mu ublížím, nechtěl bych, aby si při vzpomínkách na svoje poprvé vybavil bolest. Všímám si každého pohybu v Tomově tváři, ale zatím vypadá, že je v pohodě. Když už mám celý prst vsunutý v Tomovi, setrvám několik vteřin bez jakékoli činnosti, pouze láskyplně hladím břicho svého dvojčete. Poté nechám v Tomovi zmizet další prst, opatrně a myslíc na to, abych mu nijak neublížil. Přesto si všimnu, že krátce napnul svoje svaly. Nakrčil čelo a jeho obočí se stáhlo. A také zadržel dech. „Vše v pořádku, Tommi?“ zeptám se jej a hned se mi dostane odpovědi: „Tak nějak to táhne a je to takový nezvyklý pocit!“ Vzpomenu si na svoje poprvé, vím přesně, co Tom cítí.
„Je ti to nepříjemné?“ vyhrknu. Zavrtí hlavou a pak tiše řekne: „Jen nezvyklé, ale něčím úžasné!“ přizná. Usměji se na něj a skloním se k němu, abych mu ukradl žhavý polibek. Mezitím začnu pomalu, ale jistě pohybovat svými prsty v Tomovi. Tak, jak je do něj vsunuji a zase vysunuji, tak můj bratr sténá a vypadá, že si na tento nový blažený pocit zvykl. Chci ho připravit na to, co jej ještě čeká, zbavit jej strachu, ačkoli prsty uvnitř něj se nedají v žádném případě srovnávat s pocitem, až uvnitř sebe ucítí můj penis. Když Tom naposledy hlasitě zasténá blahem, pomyslím si, že nastal ten správný okamžik, a přes moje zkušenosti mě ovládne divný pocit, že jsem jen kousek od toho, abych svého bratra připravil o nevinnost.

Upřeně pozoruje, jak si velmi hojně roztírám gel na svůj ztvrdlý penis a instinktivně se pokusí stáhnout nohy zase k sobě, zřejmě se mu do mysli vplížily obavy.
„Důvěřuj mi!“ řeknu mu, zatímco se mu hluboce zahledím do očí a opět roztáhnu jeho nohy. Před mým poprvé jsem byl strašně křečovitý a v důsledku toho jsem měl silné bolesti. Chtěl bych, aby se toho dokázal Tom zbavit, aby si to mohl opravdu užít, a aby to u něj nedopadlo jako u mě. Znovu položím dlaň na jeho hruď a jasně cítím, jak jeho srdce rychle tluče. Opatrně se přesunu mezi Tomovy nohy a připravuji se na to, že za chvilku do něj vniknu. Sáhnu po bratrově zpocené ruce a opatrně zatlačím špičkou penisu proti jeho vstupu, jenže Tom se okamžitě zalekne. Pustí moji ruku a pak nervózně prohlásí: „Bille, myslím, že to není dobrý nápad. Asi bychom toho měli nechat, nezvládnu to!“ Jeho náhlá reakce mě trošku vyděsila, přece jen během předehry přiznal, že se mu ten pocit líbí. U mého poprvé jsem to málem taky vzdal, ale byl jsem šťastný, že jsem to nakonec udělal, ačkoli to pro mě nebylo zrovna dvakrát příjemné. Můj bratr se právě chystá narovnat, když konečně zareaguji: „Tome, když couvneš teď, když sse dostal až takhle daleko, bude pro tebe příště mnohem těžší, sám sebe překonat!“ S jistotou jej položím zpět na polštář a přitisknu své rty na jeho. Nejprve mi polibek neoplácí, ale nakonec se mi podaří znovu jej svést. Když se od něj odtáhnu, řekne mi pevným hlasem: „Máš pravdu, chci, aby se to teď stalo, s tebou!“

Když teď znovu zatlačím proti jeho vstupu, nezalekne se, ale pokusí se uvolnit. Když do něj opatrně proniknu a on stáhne svaly kolem mého penisu, naprosto šílím. Slastně zasténám, ale ještě pořád si počínám opatrně. Kousek po kousku se v Tomovi posunuji, jenže najednou se křečovitě sevře a z jeho úst se ozve výkřik bolesti. Jeho nehty se zarývají hluboko do hřbetu mojí ruky a na pár vteřin jsem mimo, nevím, jak mám reagovat. Nejprve se vším přestanu, jenže Tom se poté znovu uvolní, takže do něj proniknu hlouběji. Přitom si vzpomenu, jaké to bylo u mého poprvé, a jak jsem se snažil znovu a znovu zdolávat nové vlny bolesti, můj tehdejší přítel vždycky na okamžik přestal.

Když se můj bratr znovu křečovitě stáhne, zapojím jej do polibku, a tak se mi podaří proniknout do něj naprosto celý a poprvé se z hrdla mého bratra ozve hlasitý sten.
„Jsi tak zatraceně úzký!“ pošeptám mu do ucha a Tom znenadání požádá: „Udělej to už, pohni se!“ Požitkářsky zavře oči, a když se v něm začnu pohybovat sem a tam, chvějí se jeho víčka rozkoší a zdá se, že se chvěje i jeho spodní ret. Uvnitř mě to vře, s každým dalším přírazem mě zaplavuje vlna blaha a jistota, že jsem první, kdo smí Toma takhle hýčkat, mě přiměje k tomu, abych ze sebe vydal všechno. Jsem pyšný, když čtu v Tomově obličeji, jaké pocity mu dokážu přivodit. Stále častěji a hlasitěji vzdychá a o něco později mě uchopí za ramena a přitiskne moje tělo ke svému, čímž je uspokojováno i jeho vzrušení, jak přirážím do jeho těla. Pevně přitiskne své rty na mé a nekontrolovaně mě líbá. Neustále je polibek přerušován sténáním, a čím víc se Tom blíží k vrcholu, tím častěji se krátce napíná. Dík stahování jeho svalů mám čím dál častěji černo před očima. „Udělej mě, Bille!!!“ zasténá mi Tom do ucha a já zrychlím tempo, aniž bych zapomněl všechnu opatrnost. Přece jen je to Tomovo poprvé a neměli bychom na to jít příliš zhurta, i když můj bratr nyní nevypadá, že by na to nějak moc myslel. O trošku tvrději přirážím do Toma a najednou se uvnitř něj všechno napne. Jeho svaly cukají, Tom se propne v zádech, natlačí se proti mně a takřka křičí moje jméno, zatímco mě svými nehty škrábe po zádech a těsně se na mě namáčkne. Chvění, které prostupuje jeho tělem, polapí i mě, když mezi nás vystříkne. Naposledy se z něj vysunu a pak do něj znovu tvrdě přirazím. S hlasitým zasténáním dosáhnu v horké těsnosti svého bratra vrcholu. Třesoucí se vyhledám bratrovy rudé rty a znovu jej podnítím k dech beroucímu líbání. Opatrně vystoupím z jeho už ne nevinného těla. Úsměv, který se rozprostírá v obličeji mého dvojčete, zapříčiní, že moje srdce začne tančit a jeho slova mě činí neuvěřitelně šťastným: „Udělal jsi moje poprvé ještě krásnějším, než jsem si je vysnil!“

Tom

„Udělal jsi moje poprvé ještě krásnějším, než jsem si je vysnil!“ To je šílené, co se mnou Bill udělal, stále se ještě vznáším v jiné sféře a vůbec nemám v úmyslu se odsud vrátit. Stáhnu si Billovo, stále ještě horké, tělo na moje, pomalu chladnoucí, také proto, abych se ujistil, že se to skutečně stalo. Blažené vzdychnutí opustí jeho hrdlo a on se ke mně více přitiskne. Přikryji nás dekou, ponořím nos do Billových rozcuchaných vlasů. Napadlo mě vůbec kdy předtím, jak krásně vlastně voní? Konečky prstů přejedu přes každý jednotlivý Billův obratel a cítím, jak mu po celém těle naskočí husí kůže.
„Hmmm, Tome,“ zamumlá už z polospánku. Když se na něj podívám, poskočí mi srdce, ach ne, co to říkám, dělá více rámusu než sbíječka. Nějakým způsobem mě tato skutečnost uklidní a v říši snů se ocitnu rychleji, než jsem si myslel.

***

Cítím se tak příjemně, jako už dlouho ne, toto ráno je nejkrásnější v mém dosavadním životě. Bill stále ještě klidně podřimuje v mém náručí, jestlipak stejně jako já sní o našem překrásném sexu? Nejraději bych mu teď nakouknul do hlavy, neboť se mi do mysli čím dál víc vtírá otázka, proč se to včera všechno stalo. Šetrně odsunu Billa z mého náručí, protože můj močový měchýř už delší ležení nesnese. Se zamručením se otočí na druhý bok a přitáhne si deku blíž ke svému tělu, když už mu nemůžu sloužit jako zdroj tepla já.

O poznání lehčí spláchnu a posadím se na poklop záchodu. Tak, jak bylo moje poprvé krásné, tak tím zmatenější teď jsem. Před tímto ukvapeným sexem jsem si byl jistý, že nijak nezmění moje city k Billovi. A teď se nemůžu zbavit toho zběsilého tlukotu srdce a už v Billovi nevidím jen bratra, ale také perfektního milence.

„Možná to přece jen nebyl dobrý nápad,“ povzdechnu si a zoufale si opřu hlavu o ruce.
„Co nebyl dobrý nápad?“ Bill stojí s rozcuchanými vlasy a také stále úplně nahý mezi dveřmi a kriticky si mě prohlíží.
„Bille, já… ach nic.“ Co mám asi tak říct? Že mám pocit, že jsem se do něj zamiloval? Ne, protože pak by litoval, že mě připravil o panictví, a to bych skutečně nechtěl.

„A proč se takhle tváříš? Jsi teď skutečný muž,“ Bill si neodepře tiché zachichotání, což mě přiměje k úšklebku. Přiběhne přímo ke mně, odsune moje ruce stranou a posadí se svým nahým zadkem na můj klín. Vnímání jeho holé kůže na mojí mě činí šíleným a musím křečovitě potlačovat vzrušení. „Tommi, chci, abys mi řekl, co cítíš, prosím. To, že jsme spolu spali, neznamená, že si už nevšimnu, že s tebou není něco v pořádku,“ jeho hnědé oči mě hypnotizují a netrvá to dlouho a on mě svým pohledem obměkčí.
„Proč, Bille? Proč jsi se mnou spal? Proč jsi mi udělal tuhle nabídku?“ S těmito otázkami Bill podle všeho vůbec nepočítal, neboť přeruší náš intenzivní oční kontakt a vyřítí se z koupelny. Zůstanu v ní jen já úplně zaražený a jsem ještě zmatenější, než jsem už byl. Jeho reakce byla naprosto netypická, včera oplýval šarmem, dovedl mě svést a nyní uteče před odpovědí. Se sklopenou hlavou se sunu do pokoje. Zdá se mi rozumné nechat Billa samotného a už na něj nenaléhat s dalšími otázkami. I když mě ty otázky uvnitř sžírají, Bill mi daroval nejkrásnější okamžik na světě, neměl bych ho ještě obtěžovat.

Přes půl hodiny přemítám naprosto ztracený se strnulým pohledem pod dekou o mně a o Billovi. Nečekaně se ozve zaklepání na moje dveře a vyzvu Billa, aby vstoupil, i když se obávám, že se stejně k žádnému rozhovor nedojde.
„Tommi, je mi to líto. Ale není to pro mě tak jednoduché, jak si asi myslíš. Včera to nebylo spontánní, jen jsem čekal na vhodnou chvíli, a když jsi tak bezradně seděl v kuchyni, spatřil jsem svoji šanci,“ Billův pohled těká po pokoji sem a tam, jen na mě nepadne ani jednou.
„Bille, řekni konečně, co se děje, nevydržím to!“ Čapnu jej za paži hruběji, než jsem původně zamýšlel, a stáhnu jej k sobě na postel. Tentokrát už se mému pohledu nevyhýbá, také k tomu ani nemá možnost, protože se nad ním sehnu a vyloženě si oční kontakt vynutím. Sotva to uskutečním, stoupne mi horkost do hlavy a důkladně prozkoumávám očima jeho bezchybný obličej. „Bille, nechci, aby toto jednou bylo i naposledy!“ Měl bych častěji přemýšlet, než něco řeknu, protože jen, co to dořeknu, rozšíří se Billovy oči, ale nedokážu určit, zda zděšením nebo úžasem.
„Ale…“ nedám mu šanci dál mluvit, ale přitisknu žádostivě moje rty na jeho. Vlastně počítám s tím, že mi Bill jednu vrazí, protože jsem jej tak zaskočil. K mému překvapení si ale začne hrát s mým piercingem a začne mé rty vsávat mezi své. Spadne mi obrovský kámen ze srdce, že mě neodmítl.

Ale polibek je jiný než ty předchozí ovlivněné chtíčem a touhou, tak něžný a plný citu, ale přesto vášnivý. Využiji malou mezeru mezi Billovými rty, abych vklouzl jazykem do jeho úst, a obkroužím jeho piercing.
„Ach Tome,“ zašeptá Bill proti mým rtům a vyjde mi pak svým jazykem vstříc. Tento malý dotek znovu obnoví chaos v mém krevním oběhu a mám strach, že hrozí, že mi prasknou všechny žíly a tepny v těle. Teprve když ucítím Billovu dlaň na mém zadku, přeruším polibek. Chtěl bych zajít dál, když už vím, na čem jsem. Bill ví přesně to samé, neboť se narovná a posadí se do čela postele. Ukazováčkem mě k sobě vábí a já se posadím přímo před něj do tureckého sedu. Nechystá se však začít mluvit, takže odtrhnu svůj žádostivý pohled od jeho perfektních rtů a hledám ta správná slova: „To, co jsi mi minulou noc dal, bylo to nejkrásnější, co může jeden člověk druhému dát. Sám nevím, jak to, že jsem si už dřív nevšiml, jak moc přitažlivý muž dovedeš být, pořád jsem v tobě viděl spíš bratra. Ale ty jsi mi otevřel oči, Bille, chci tě mít po svém boku. Už ne jako bratra, ale jako partnera.“ Pozorujíc každý Billův pohyb se nad ním zapřu. „Bille, miluji tě!“ Neuběhne ani vteřina a Bill mě chytí za týl a jediným trhnutím mě stáhne na sebe, aby mě mohl vášnivě políbit.
„Taky tě miluji, Tome!“

autor: Sabi
translated: LadyKay
betaread: Janule

11 thoughts on “Fit for Safer Sex (2/2)

  1. Tak to bylo hezký, senzační, perfektní, a u těch scén v tom obchodě a pak ještě s tím Billem zezačátku, jak mu to navrhoval jsem byla pod stolem×D i když ono ty prodavačky jsou klidně schopné tohle udělat×D

  2. wohou! nice, süß, krása:)myslím,že si to přečtu ještě jednou:).. a žili spolu šťastně…:)

  3. Teda… tohle bylo zas uplně něco nového…nezkušený Tom….a Bill zkušený xDD….. krásná povídka! Moc jsem si jí vychutnala x)

  4. tak to bylo skvělý! zase pěkně něco jinýho, nezkušený Tom s kukuřící:D to mě pobavilo ta představa, jak Tom sedí v kuchyni a nasazuje kukuřici kondom:D
    Bill je akční bratr, supr!:D
    překlad krásnej, za ten sem ráda:-)

  5. booze ja nedejcham. Totalne jsem to hltala. Z kukurice jsme mela mega vytlem a pak uz jsem jeno tuhla napetim. Bylo to uzasny. Proste dokonalost.

  6. Strašne som sa bála, že pre Billa to bude len ďalší zárez. Som rada, že to skončilo tak prekrásne:)

  7. To bylo krásný 😍❣️ A Bill nejen ze v roli zkušeného, ale jeste ke vsemu v pozici top, no nemam slov – snad jen jedine: “vic inovaci v těch zabehnutych stereotypech jejich spolecneho uspořádání, je to prijemna zmena” 😁!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics