Fit for Safer Sex (1/2)

autor: Sabi

Dneska tady máme povídku, která už je na našem blogu hodně dlouho… přesněji řečeno od 20. 5. 2008. Tehdy ji k nám, těsně po obnovení blogu, posílala autorka, a originál je v němčině. Je TADY úplně dole, kdyby to někoho zajímalo. Po letech se díky LadyKay dočkala tahle povídka překladu, a mně nezbývá, než jí poděkovat, a vám popřát hezké čtení. Pa J. :o)

Tom

Narovnám si kšiltovku a naposledy se podívám do zrcadla, jo, takhle můžu vyrazit ven. Ještě jednou věnuji svému odrazu v zrcadle neodolatelný úšklebek, než se otočím a opustím svůj pokoj. Kvůli tomu, jak vypadám, se holky můžou přetrhnout a ve škole patřím k nejoblíbenějším, ale šťastný opravdu nejsem. Už delší dobu za sebou vláčím dvě tajemství, která se nikdo nikdy nesmí dozvědět a taky se ani nedozví. Jedinou výjimkou je mé dvojče Bill, ale ani jemu nemůžu jedno z tajemství svěřit, i když by mi nikdo nerozuměl tak jako právě on. Pryč s nepříjemnými myšlenkami, jde se do školy, to je jediné místo, kde mohu užívat svoji vnější masku. Doma to na mě vždy všechno padne, protože příliš přemýšlím a jsem citlivější.

„No, bratříčku, připravený na boj o holky na školním dvoře?“ Bill stojí v kuchyni a pro sebe se pošklebuje. Mile rád bych také nevázaně zacházel se svým sklonem jako on. To, že je gay, se o něm ví už čtyři roky. Správně, nejen Bill, ale i já jsem na kluky. Jen k mojí smůle magicky přitahuji holky a kluci jsou pro mě spíš jen dobří kámoši. Pro sebe si povzdychnu, kéž bych jen mohl sebrat odvahu, abych se svěřil alespoň Billovi, on musí přece vědět, jak se cítím. Kromě toho také ví, že jsem… „Hej, vstávat,“ luskne Bill proti mé kšiltovce a narazí mi batoh na záda. Ježiš, teď jsem byl už zase mimo, a přitom přece vůbec nechci tolik přemýšlet.

Celou cestu do školy zvládám potlačovat tyto nepříjemné myšlenky, za což může hlavně Bill. Zase mi vypráví, co všechno včera dělal. Byl venku s nějakým týpkem, který je, jak sám řekl, dost žhavý, ale vypadá to, že mezi nimi k ničemu nedošlo. Alespoň měl ale rande s chlapem, zatímco já se ukazuji s holkami, které mě naprosto nezajímají. Ach ne, už zase tyhle myšlenky, pryč s nimi, pryč.

Na školním dvoře mě čeká zase ta samá hra, holky po mně hází očima, usmívají se jako o závod a jedna nebo druhá se dokonce osmělí pozvat mě na rande. Cítím s nimi už jen proto, že jsou tím, co mě ve škole vytáhne z mé vlastní sebelítosti. Když je u toho Bill, povzbudivě na mě mrká, když se mu nějaká obzvlášť líbí. Možná bych to měl přece jen s nějakou zkusit, jen tak, abych konečně věděl, jaké to je a abych nebyl… Všechny ty kecy mých kámošů o sexu mě neuvěřitelně vytáčí a neustále si musím z prstu vycucávat nové historky, jak jsem to s tou nebo s tou rozjel. Kdyby věděli, že jsem ještě nikdy, tedy že jsem ještě panic, byl bych tématem hovoru číslo jedna. Zatraceně, je mi sedmnáct a každý si myslí, že jsem bůhvíjaký sukničkář, přitom nemám ani ponětí, jak si mám sám navlíknout kondom. Musím prostě proti téhle skutečnosti něco udělat, je nejvyšší čas.

***

Ze školy jsem šel o dvě hodiny dřív, Billovi jsem řekl, že mi není nejlíp. Zoufale hledám v Billově šuplíku balení kondomů, který jsem ještě nedávno viděl na jeho nočním stolku. Zřejmě má pro tyto věci perfektní skrýš. Nebo že by byla krabička zase prázdná? „Ach, kurva,“ mrsknu Billovy ponožky zpátky do skříně a přibouchnu dveře. „Fakt tady nejsou!“ Rozmrzele seběhnu schody dolů, sbalím peníze a rozběhnu se k supermarketu za rohem. Musím si zkrátka nějaké koupit, sakra, to je taky moje první zkušenost s něčím takovým. Trochu zastrašeně vejdu do obchodu, doufám, že mě nikdo nevidí, mohlo by to taky skončit trapasem. Rychle si ještě pro všechny případy připravím skvělou historku, než narazím na regál s kondomy, doteď mě nikdo neviděl. Jaká to jen byla značka, kterou vždycky Bill používá? Fakt jsem netušil, že jich je tak velkej výběr. Extra zvlhčené, s příchutí, různých barev, s drobnými výstupky, s vroubky, bez latexu, pro lepší prožitek, ultra tenké, různých velikostí a tak dále. Odkud mám asi tak vědět, jaké z nich potřebuju?? Ach, tohle balení je mi nějak povědomé, myslím, že jsem je už jednou u Billa viděl. Sbalím je a pryč odsud. Snáz se řekne než udělá, musím ještě ke kase. Bože, co ta prodavačka tak blbě čumí, je snad jasný, že lidi nevystavují svůj milostný život na odiv. „Susanne, kolik stojí tyhle Durexky, extra zvlhčené pro lepší prožitek, dvojité balení,“ zařve ta babizna pak ještě na celý obchod. Cítím, jak je mi najednou horko a moje tvář nabírá barvu rajčete, tohle přece nebylo nutné. Naštěstí za mnou stojí jen nějaká stará ženská, která se ďábelsky ušklíbne, když se na ni podívám. Chci odsud pryč!

Po tom boji v obchodě jsem opravdu rád, že jsem zase doma. Rychle vrhnu pohled na hodiny, zbývá ještě hodina, než Bill přijde domů, to by mi mělo k procvičování stačit. Nemám ponětí, proč jsem na tu pitomost přišel zrovna dneska, ale za dva měsíce mi je osmnáct a je nejvyšší čas, abych získal nějaké ty zkušenosti. Nejraději bych teď s někým ještě uzavřel sázku, že do dvou měsíců budu mít svoje poprvé za sebou, a to s nějakým klukem. Nervózně otevřu krabičku a obsah vysypu na kuchyňský stůl. Aha, dokonce i s návodem, jak to celé má fungovat, to by mě nenapadlo. Papír zašustí, jak ho rozložím a prohlížím si obrázky. Nevypadá to tak složitě, jak jsem si původně myslel, teď potřebuji ještě něco, na čem to vyzkouším. Znovu se zvednu ze židle a poohlížím se v kuchyni po vhodném předmětu. Hned na to zjistím, že už doma nejsou žádné banány, ale do obchodu bych už znovu nestihnul dojít. Jak by to taky vypadalo? To by pak každý věděl, co mám v plánu. Naštěstí máme doma ještě kukuřici, která dobře poslouží jako náhrada, lepší než nic.

S návodem vedle sebe a kukuřicí před sebou vezmu jeden z malých balíčků a nejdřív jej otočím v ruce tam a zpátky. Co tady vlastně zamýšlím, jsem fakt trhlej. No jo, měl bych spíš sám sebe nazvat zoufalcem, když už se snižuji k něčemu takovému. Smějící se sám sobě se musím popostrčit, abych skutečně udělal, k čemu se chystám. Konečně se mi vrátí vážnost a pokusím se otevřít balíček, ale hned první krok se mi moc nepovedl. Pokud na to budu i při sexu potřebovat tolik času, je atmosféra fuč dřív, než vůbec něco začne. Se zaklením hodím balíček zase na stůl a vezmu jiný, který jde, k mému překvapení, otevřít mnohem rychleji. Tak, Tome, teď se soustřeď a bez jediného pohledu do návodu, který tu vlastně ani nemáš, si rozmysli, jak na to. Bože, ta věc je ale mazlavá, to je asi kvůli tomu extra zvlhčení. Super, teď jsem ještě okraj otočil špatným směrem, do prdele. Takže jiným směrem a pak tenhle konec zmáčknout. Nebo tam bylo jen přidržovat? Jestli to tak půjde dál, budu tu sedět ještě zítra a nebudu mít tu věc navlečenou. Zkusím tedy svoje štěstí se zmáčknutím, to už klapne, teda doufám. Nasadit přes tohle a dolů, uvnitř je nějak moc vzduchu, nebo si to alespoň myslím. Zatlačím na místa, o nichž se domnívám, že obsahují příliš moc vzduchu, ale ty se jen přesunou. Další pokus nemůže být na škodu, takže znovu.

Tak si alespoň můžu hned nacvičit stahování. Znovu pod cípem stlačit a odrolovat. Ne, bez toho prstu strčeného uvnitř, stavím se k tomu, jako kdybych měl obě ruce levý. „No, no, takhle to nikdy nepůjde!“ Okamžitě ustanu ve své činnosti. To, co jsem právě slyšel, nebyl Billův hlas, že ne? Moje srdce už netluče na svém původním místě, ale přímo v mém obličeji. To přece nemůže být pravda, ještě přece nemůže být tolik hodin, přece jsem k procvičování nepotřeboval tolik času. „Jak… jak…“ Panebože, to je trapas, teď ještě ke všemu začnu koktat. Neodvažuji se otočit, ale Bill se jednoduše posadí naproti mně a mrkne na mě. „Jak dlouho už za mnou stojíš?“
„Dost dlouho!“ Země, rozestup se pode mnou a spolkni mě! I když je Bill moje všechno, při tomhle mě rozhodně načapat nemusel. „Ach, Tommi, nemusí ti být trapně. Jaké pak by bylo procvičování na něčem živém?“ Zase to mrkání, tak Billa vůbec neznám. Teprve teď mi docházejí jeho slova. To byla naprosto zřejmá nabídka k procvičování na Billovi. Je mi pěkně horko, když se objeví po mém boku a posadí se mi na klín. „Myslíš si, že nevím, že jsi na kluky stejně jako já,“ šťouchne mě do hrudi. „Proč bys jinak byl panicem, při tolika nabídkách!“ Svůdně si olízne rty a automaticky na sebe strhne můj pohled. Jeho ruka, položená na stole, chňapne po balení s kondomy. „A jde se cvičit,“ zašeptá mi do ucha a olízne mi ušní lalůček.

Bill

Cítím, jak je Tom nejistý, proto jej prostě vezmu za ruku a vedu jej na chodbu. Kousek před schody se zastaví, a když se na něj podívám, váhavě si skousává spodní ret.
„Pojď!“ znovu jej vyzvu a skutečně se pohneme. Asi v polovině schodiště Tom zatáhá za mou ruku, a když se otočím, spatřím, že váhá. „Nebuď tak nervózní!“ jen se ušklíbnu a po chvilce stojíme před mým pokojem. Obličej mého bratra ještě více zrudne a je mi jasné, že se mu to celé moc nezdá. Na rozdíl ode mě není zrovna dvakrát sebejistý, co se týče lásky a sexu, a to, že je na kluky, mu to taky dvakrát neulehčuje. Vůbec se mi s tím nesvěřil, a to už něco znamená. Díky tomu, že jsem si prošel tím samým, jsem snadno rozpoznal, co se s mým bratrem děje. Vlastně jsem se o tom nechtěl zmiňovat, ale když jsem ho viděl sedět v kuchyni s tou kukuřicí, bylo mi hned jasné: Ten malý potřebuje pomoc, a kdo by mu mohl lépe pomoci než já?

Před mou velkou postelí se zastavím a otočím se k Tomovi, jenž stále stojí ve dveřích a nedůvěřivě mě pozoruje. Výraz jeho obličeje je napjatý a vím, že se v duchu dohaduje sám se sebou. Dám si ruce v bok a sledujíc jej vyčkávám.
„Teda… Ehm, Bille, nevím, jestli je to zrovna dobrý nápad!“ On je zkrátka tak strašně sladký, když koktá. Ušklíbnu se na něj a sebevědomě řeknu: „Máš pravdu, ten nápad není dobrý, je skvělý! A teď pojď sem!“ Ukazováčkem jej přilákám k sobě, a když konečně stojí u mě, pohladím jej lehce po ramenou. Ruce má zabořené do kapes a nohou nervózně podupává do podlahy.
„Bille, přesvědčil jsi mě. Ale musíš mi slíbit, že se mi nevysměješ, když se něco pokazí, jo?“ V duchu se musím smát tomu, jak můj jinak cool bratr, co má vše vždy pod kontrolou, přede mnou stojí se sklopeným pohledem. Uchopím jej za bradu a zlehka mu nadzvednu hlavu. „Bratříčku, jsem si jistý, že k tomu máš talent od přírody, to je v rodině!“ Zase se na mě sladce ušklíbne a pak kývne.
„No, tak jde se na to!“ řekne a sáhne po kondomech, které jsem položil na noční stolek. Pomalu otáčí krabičkou mezi prsty tam a zpět. Musím se opravdu přemáhat, abych se nezačal smát.
„Ty, Tome, opravdu nerad tě vyrušuji, ale myslím, že tohle bys měl zatím nechat ležet!“ Ušklíbnu se, když si všimnu jeho zmateného pohledu, ale po pár vteřinách to vypadá, že mu to docvaklo.
„Ehm… inu, ano!“ koktajíc odloží krabičku a váhavě postává.

Tak takhle váhavého a nejistého ho vůbec neznám. Musím se usmát a přistoupím k bratrovi blíž. Vezmu jej za ruce a přiložím si je na boky. Přitom si hluboce hledíme do očí a cítím to intenzivní spojení mezi námi ještě více než kdy jindy. Myšlenky na něco intimního s Tomem mi ani nenahání strach a ani špatné svědomí kvůli tomu nemám. Není přece zvrhlé, když člověk sbírá první zážitky s osobou, které slepě důvěřuje. Ještě jednou se na mě váhavě usměje a já po zádech dopadnu na postel, přičemž jeho stáhnu na sebe. Nerozhodně se na mě kouká, a abych mu dodal trochu jistoty, vyzvu jej: „Polib mě, Tome!“ Krátce si olízne své plné rty, a pak se skloní o trošku blíže ke mně. Ještě před tím, než se naše rty dotknou, zavře oči a já jej napodobím, abych se mohl plně soustředit na příjemný pocit, který ve mně roste. Plaše se dotkne svými rty mých a i já se pokouším hýčkat jej drobnými polibky. Když cítím, že je jistější, zatlačím jazykem proti jeho rtům a on okamžitě zlehka pootevře ústa. Opatrně a pomalu nechávám svůj jazyk klouzat v jeho ústech, a přitom si všimnu, že se jeho spodní ret chvěje. Jeho nevinnost a opatrnost mě naprosto dostává a musím uznat, že tento polibek je svým způsobem něčím naprosto jedinečným. Ještě nikdy jsem s nikým jiným nezacházel takto opatrně, a abych byl upřímný, je tento polibek jedním z nejlepších, které jsem kdy dostal.

Vyhledám Tomův jazyk, čekám, že sám začne něco dělat, ale on mi nevychází vstříc. Proto se zlehka dotknu jeho jazyka svým, ale následuje jen to, že on svůj stáhne. Znovu se jej dotknu a čekám na Tomovu reakci. Když se dotkne svým jazykem mého, rychle jej obkroužím mým, dřív než by ho mohl zase stáhnout. I on vypadá, že se zbavil své pasivity a o něco později si spolu naše jazyky něžně pohrávají. Náhle mě poleje horko, moje srdce začne bít rychleji. Nikdy bych nepočítal s takovým úchvatným pocitem, přece jen líbám svého bratra a ne nějakého týpka, ale přesto mi něco říká, že to, co děláme, je správné. Bez dlouhého přemýšlení ovinu ruce kolem Tomova krku a za šíji si jej přitáhnu blíže k sobě. Chci cítit na sobě jeho tělo, které je tolik podobné tomu mému. Tom šokovaně stáhne na chvilku svůj jazyk, ale pak propukne žhavá hra našich jazyků a Tomova nejistota, co se líbání týče, se zdá být zapomenuta. Když směle pobídne můj jazyk a vyzve jej k vášnivému tanci, na okamžik zkoprním překvapením a zdá se, že se Tom plně utvrdil v tom, co dělá. Hra našich jazyků, jež je každým okamžikem intenzivnější, mě přemohla, a jen stěží se dokážu ovládat, tolik jsem přitahován kouzlem svého bratra. Po pro mě nekonečné době, kdy naposledy zavadí svým jazykem o můj a vsaje můj spodní ret, se ode mě Tom odtáhne.

Zahledím se do bratrových očí a spatřím v nich jasné jiskření, které mě okamžitě uspokojí. Vypadá to, že se mu líbí, co tu děláme, a myslím si, že bychom mohli udělat další krok. Šikovně nás přetočím, takže Tom leží pode mnou. A už je to tu zase, ta jeho nejistota. Jasně ji má vepsanou ve tváři, a kdyby mi někdo řekl, že jsme se tu před chvilkou tak intenzivně a bez jakýchkoli zábran líbali, stěží bych mu uvěřil. Posadím se Tomovi do klína a malinko povytáhnu jeho obrovské triko, tak abych se mohl dlaněmi dotýkat kůže na jeho břiše. Kůže mého bratra je tak strašně jemná, nedotčená a okouzlující. Nechám konečky svých prstů něžně putovat stále výš a intenzivně laskám jeho bradavky, které okamžitě ztvrdnou. Tom také váhavě zvedne svoje ruce, přiloží je na moje záda a hladí mě přes látku mého trička. Ačkoli jeho doteky mohu vnímat jen velmi slabě, šílím z nich. Takové intenzivní pocity jsem už dlouho nezažil, ale možná to je tím, že se jedná o mého bratra, jenž se mě tímto způsobem dotýká. Můj bratr, který právě sbírá svoje první sexuální zážitky, se ještě nikdy nikoho takhle nedotýkal a zrovna tak se jej nikdo nedotýkal tak, jako já. Zatímco posunuji lem jeho trička stále výše, nechává Tom své dlaně bloudit po mé nahé kůži a zdá se, že teplota mého těla prudce stoupá. Jeho ruce jsou tak hebké a jen velmi opatrně prozkoumávají moje záda, ale v tento okamžik pro mě neexistuje nic erotičtějšího než Tomova nevinnost.

Odhodlaný odhalit celou vrchní polovinu Tomova těla jej uchopím za ramena a přiměji ho, aby se posadil. Ovinu nohy kolem jeho boků, abych mu byl co možná nejblíž. Uchopím lem, abych se zbavil překážejícího trika. Zdá se, že Tom pochopil, zvedne paže, aby mi při svlékání pomohl. Když mu je přetahuji přes hlavu, spadne mu kšiltovka, a hned potom, co odhodím tričko na zem, si poradím i s gumičkou v jeho vlasech. Mezitím už zase jeho ruce putují po mých zádech. Konečně mu dredy spadnou na nahá ramena a lemují jeho bezchybný obličej. Pocítím v sobě spontánní nutkání obkreslit svými prsty linii jeho lícních kostí. Na rtech mého bratra se objeví slabý úšklebek, když se moje ruce dotknou jeho krku a později sklouznou po jeho klíčních kostech. Když se dlaněmi ocitnu na jeho ramenou, zarazím se, neboť se Tom právě snaží vypořádat s mým tričkem, které mi po chvilce přetáhne přes hlavu. Nechává svoje prsty jemně bloudit po mém nahém hrudníku, doputuje s nimi až k mému pupíku, který jimi obkrouží, a pak se s nimi zase posunuje po mých bocích směrem nahoru. Jasně cítím, že Tom odhodil svůj ostych a je nyní odvážnější. S úsměvem do něj strčím, přinutím jej, aby si znovu lehnul, a svým pohledem přelétnu jeho polonahé tělo. Jeho hebká kůže, štíhlé mírně svalnaté tělo, mě činí naprosto šíleným.
„Jsi dokonalý, Tome!“ zašeptám, přičemž od něj nemůžu odtrhnout pohled. Tom se krátce zasměje a ironicky pronese: „Ano, dokonale nezkušený!“ Skloním se k Tomovi, přiblížím se k jeho uchu a chraplavým, vzrušeným hlasem zašeptám: „Už ne dlouho, miláčku!“, načež ucítím, že mu naskočí husí kůže.

Začnu intenzivně laskat horní polovinu jeho těla svými rty, dokud se bratr pode mnou plně neuvolní. Okamžik, kdy poprvé blaženě zasténá, využiji a zaměřím se na jeho pásek. Nechám přes něj své prsty krátce svůdně klouzat a musím se pousmát, když Tom zadrží dech a napjatě očekává, co bude následovat. Šikovně rozepnu jeho kalhoty a vědomě přejedu přes jeho vzrušení. Hned poté, co stáhnu jeho příliš široké kalhoty přes jeho štíhlé nohy, položím dlaň na jeho penis a lehce jej masíruji na citlivém místě. Už jen látka boxerek mě dělí od jeho nahé kůže, a když se od něj chci odtáhnout, abych jej mohl svléknout úplně, chňapne Tomova ruka rychle po mojí, čímž mi chce zabránit, abych hýčkání byť jen na chvilku přerušil.

„Svlékni mě, Tome!“ vysoukám ze sebe a žasnu nad svou přímou žádostí. Co kdyby můj bratr vůbec nechtěl převzít iniciativu, protože si sebou není dostatečně jistý? Ale to jsem jej opravdu podcenil, protože nás okamžitě přetočí a věnuje mi vyzývavý úsměv, než začne zlehka olizovat moje bradavky. Žádostivý a dychtíc po mnohem víc, položím ruce na týl mého bratra a pokouším se jej přimět k intenzivnějším dotykům. Když naposledy skousne moje bradavky, obě ztvrdnou, a spokojeně se usmívající se ode mě odtáhne, aby se mohl zabývat mými kalhotami. Narůstá ve mně neuvěřitelná nervozita, kterou si neumím vysvětlit. Jediným pohledem jsem přivedl tolik týpků k šílenství, ale teď mám strach, že se nebudu líbit vlastnímu bratrovi. Co když přece jen ještě couvne? Jasně, existuje dost týpků, se kterými jsem se k sexu nedostal, ale to mi bylo tak nějak jedno, v tomhle případě by se mě to ale dotklo. Neunesl bych být odmítnut osobou, která mě tak strašně dráždí.

Hluboce ponořený do svých myšlenek si teprve teď všimnu, jak Tom nervózně tahá za moje kalhoty, abych mu pomohl se svlékáním tím, že nadzvednu boky. Řečeno, uděláno! Jen pár vteřin na to mě Tom zbaví mého oblečení a užasle zjistím, že stáhl moje boxerky rovnou s džínami. Možná to udělal prostě proto, že by se k tomu později neodhodlal. Spokojeně pozoruje moji naprosto zjevnou erekci, která se před ním vyzývavě tyčí. I on si svlékne poslední zbývající kus oblečení a při pohledu na jeho chloubu musím potlačit vzrušené zasténání. Váhajíc, jestli mám znovu převzít iniciativu, nebo vyčkat na další bratrovu reakci, se pokouším zklidnit svůj dech. Ačkoliv bych se mohl označit za experta, co se sexu týče, připadám si, jako bych i já byl dosud nedotčený. Najednou Tom přejede konečky prstů po celé délce mého penisu. Zaskočen touto neočekávanou iniciativou, se podívám na Toma, který nevypadá, že by byl sám sebou nějak ohromen. Vypadá, že tomu přišel na chuť, neboť se bez jakékoli předběžné rady sehne k mému vzrušení a políbí mě na špičku. Vlna vzrušení projde mým tělem, nejraději bych proti Tomovi přirazil, vyžadoval od něj víc, ale nesmím zapomenout, že je to jeho poprvé, a když se do něčeho podobného pouští, měl bych to respektovat, ačkoli mi to připadá těžké.

Poté, co Tom směle převzal iniciativu, napjatě vyčkávám na další krok z jeho strany, ale vypadá to, že u něj znovu převládá nejistota. Zamyšleně si skousává spodní ret a záměrně se přitom vyhýbá mému pohledu. Zdá se, že váhá, co má dál udělat, a protože bych nerad tuto podivnou, ale přesto vysoce erotickou atmosféru, kazil slovy, posadím se a opřu se o bratrovu pevnou hruď. Svými neuvěřitelně hebkými dlaněmi mě uchopí za ramena a malinko mě od sebe odtáhne, aby o chvilku později mohl prozkoumávat můj krk svými rty. Tom nevypadá, že by dlouze uvažoval nad tím, co má dělat, ale nechává se vést svými pocity. Když se jeho rty ocitnou v blízkosti mého ucha a můžu slyšet vzrušené sténání, poleje mě neuvěřitelné horko. Myšlenka na to, že jsem pro bratra první, mě nějakým neuvěřitelným způsobem činí pyšným, ale přitom mi připadá těžké rozhodnout se, jak s ním mám zacházet. V žádném případě na to nesmím jít rychle, Tom by měl vědět, že k sexu nepatří jen to jedno, ale na druhou stranu bych chtěl, aby k tomu konečně došlo. Chtěl bych mu být tak blízko jako nikdy předtím, chtěl bych se s ním spojit, spojit se v jedno.

4 thoughts on “Fit for Safer Sex (1/2)

  1. Tak to mě podrž!!Bill jako zkušený sexuální přeborník,a Tomi nesmělý panic!!!Fakt šílená představa,ale pěkná ♥♥♥!!!!Kukuřice nemá chybu!!!

  2. Myslím, že som ešte nečítala podobnú poviedku, kde by bol Bill skúsený a Tom panic:) ale je to pekné:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics