Odplata v nemocnici 8.

autor: KaKiNkAaA ^_^

V pokoji už nikdo nemluvil, kromě doktorů, co řešili Billův zdravotní stav. Poté, když se skončilo i tady, se všichni odebrali pryč. Tom se ještě krátce podíval na Billa, který se na něj znovu hezky usmál, a taky odešel. Tohle Tomovi pořád vrtalo hlavou. Ty Billovy pohledy patřící jemu. Na druhou stranu byl za ně rád, protože bez nich by ještě teď byl bez jakéhokoli náznaku pro jeho plán. Takhle mu Bill nevědomky přihrál do karet. Tom se nad tou myšlenkou nakonec jen usmál a vrátil se zpátky do sesterny. Tak jako i Rachel, která Toma následovala.
„Stejně mám pravdu, že po tobě jede.“ Rýpla si Rachel hned, jak padla vedle Toma na pohovku. Ten, jak byl zamyšlený ve své mysli, ani nepostřehl, co tím jeho kamarádka přesně myslí. Nebo spíše koho, i když to bylo už předem jasné.
„Kdo?“ podíval se Tom na Rachel a ta jen protočila oči v sloup. Zase ji ani pořádně neposlouchal. Nebo možná přemýšlel nad něčím, a to až moc. Že by nad Billem? Pomyslela si a pak se jen usmála.
„No přeci Bill. Tvůj milovaný pacient.“ Uchechtla se a dloubla prstem Tomovi do žeber. Ten nad tím jen vypískl, a taky konečně pochopil přesná slova jeho kamarádky.
„Myslíš?“ pozvedl zvědavě Tom jedno obočí a sledoval Rachel, která se tvářila s naprosto jasnou odpovědí.
„Ne já nemyslím, já to vím. Sám jsi viděl ty jeho pohledy. To, jak se na tebe díval, to mluví za vše. Líbíš se mu.“ Usmála se Rachel. Nepřišlo jí to nijak divný. Už dlouho věděla, že je Tom bisexuál. Říkali si naprosto všechno, včetně sexuálních zážitků, zkušeností nebo dokonce i trapasů. Věděla i o tom, že kdysi, když měl Tom často deprese kvůli své minulosti, kvůli tomu, co se mu přihodilo, měl sex nejen s holkama, ale také s klukama. A že jich nebylo málo. Takhle se Tom možná právě snažil sám dostat z toho stavu. A kdyby nebylo Rachel, možná jen tohle a nic jiného dělá až doteď. A taky do toho alkohol. Ale díky své kamarádce se z toho dostal mnohem lépe a rychleji.

„Všimnul jsem si toho, jak po mně kouká, ale nevím, jestli to mělo být proto, že by po mně jel. Třeba se mu ani nelíbím. Možná se jen tak usmíval. Nic víc.“ Vydechl Tom, i když sám jeho slovům potom, co sám viděl, moc nevěřil. Nejspíše tomu tak opravdu bylo. Přišlo mu to ujeté, že se mu líbí, když je to jeho bratr, ale to, že o tom neví, to všechno měnilo.
„Mám oči tak jako ty. A pokud sis toho všimnul, díval se na tebe jasným pohledem.“ Usmála se Rachel a sledovala Tomovu tvář. Tom chvíli mlčel a přemýšlel nad tou celou situací. Hlavně mu teď šlo o jeho plán a tohle vypadalo jako příležitost. Příležitost, kterou by měl vzít a pokořit ji. A pak se tomu bídákovi, který se nazývá jeho bratrem, řádné pomstít. Nakonec jen zamrkal a podíval se na Rachel.
„Nejspíše máš pravdu. Možná se mu líbím, podle toho, jak na mě koukal.“ Špitnul Tom a opřel si hlavu o opěradlo. Tiše vydechl. Rachel se jenom usmála a dál koukala na Toma.

„A co ty?“ pozvedla zvědavě obočí a nepřestala spouštět z Toma oči. Jí samotnou to zajímalo. Musela vyzvídat nebo spíše chtěla. Přála Tomovi někoho, s kým by mohl být, a konečně by byl úplně šťastný. A možná právě Bill by mohl být ten, kdo udělá Tomem konečně šťastným. Jenže to ani Rachel a ani Bill netušili pravdu.
„Co jako já?“ Nechápavě se podíval Tom na svou kamarádku. A čekal, jaká první volovina z ní zase vypadne. Ty její otázky. Člověk u téhle holky nikdy nevěděl. A to ani Tom kolikrát.
„No jestli se ti taky líbí.“ Usmála se Rachel a čekala na Tomovu reakci. Tom se lehce zasekl.
„No, ehm… já nevím.“ Vydechl tiše Tom. Nečekal takovou otázku a popravdě o tom ani moc nepřemýšlel. Na druhou stranu se musí zapojit do hry.
„Ale když se na něj podívám, tak jo. Je pěkný a docela se mi i líbí.“ Usmál se Tom. Ve skutečnosti Bill byl opravdu pohledný chlapec, snad bez chybičky na kráse. Vypadal jako anděl. Ale to i Tom, i když byl každý jiný, ale byli to oba hezcí chlapci.
„A řekneš mu to? Nebo chceš si s ním něco začít?“ dál vyzvídala Rachel. Tohle téma si jí zamlouvalo. Zvlášť, když šlo o jejího nejlepšího kamaráda. Chtěla pro něj jen to nejlepší, a tak se o něj tak starala. A nevadilo jí to. Spíše naopak.
„Ehm… nad tím jsem nepřemýšlel. Vždyť jsem ani nevěděl, že se mu líbím.“ Uchechtnul se Tom. Když se zaposlouchal do těchhle slov, rodil se v něm plán každým slovem víc a víc. Možná, že by tohohle mohl řádně využít. Na druhou stranu ale nemohl zasáhnout dřív, než si tímhle, o čem se tady s Rachel celou dobu baví, bude skutečně jist. Jist tím, že se Billovi líbí. Musí to nějak nejprve zjistit. Taky ale ví, že se bude muset do tohohle zapojit i on sám. Tak, aby to pro Billa bylo o to těžší pak.
„A chtěl bys s ním něco mít? Nebo tak?“ koukala Rachel stále na svého kamaráda a nemohla si stále pomoct. Když si představila Toma vedle Billa, musela se usmát. Věřila, že by jim to spolu slušelo.
„Možná, že jo.“ Usmál se. Pokud je tohle skutečně pravda, bude muset. Zná, tedy znal Billa, že co se ohledně tohohle týká, je velmi citlivý a věří, že v tomhle se nezměnil. Pak by to bylo o to horší pro něj a lepší pro Toma. Ublížil by mu stejným způsobem, jako to udělal on před pěti lety. I když možná by to udělal hůř a trošku jinak, ale tady nejde přece o závod. Není to souboj, ale pomsta. Ať je jakákoli. Chtěl, aby to Billa bolelo. A udělá pro to cokoliv.

Tom se možná v poslední době v Billově přítomnosti choval dost mile a snad to vypadalo, že je s ním naprosto v pohodě. Možná tomu tak někdy bylo, ale i přesto nezapomínal na to, co si řekl, když zjistil, že je tady jeho bratr Bill, a k tomu je to ještě hůř, že jeho pacient. Pořád, každou volnou chvíli, kterou měl, na to myslel. A teď navíc to vypadalo, že jeho plán může pomalu začít. Tedy začal už tehdy, kdy Tom vstoupil do Billova pokoje, když se musel začít přestavovat a bavit se s ním. Teď už ale šlo o něco víc. Hra se pomalu posunula vpřed, a taky se zase o něco víc přiblížila k pomstě.

autor: KaKiNkAaA ^_^
betaread: Janule

8 thoughts on “Odplata v nemocnici 8.

  1. Tak se pomalu začínám utvrzovat v tom,že se Tomi do Billa zamiloval,a ten se na něho vykašlal,a tak mu to chce vrátit i s úroky!!!

  2. no taky mě zajímá co provedl….ale jestli Tom využije lásky k odplatě to se mi vůbec nelíbí…x(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics