Odplata v nemocnici 6.

autor: KaKiNkAaA ^_^

Už to bylo několik dní, co měl Tom Billa ve své péči. Každý den u něj sedával a společně si podívali. Začátky byly pro Toma obzvlášť těžké, ale postupem času už mu to tolik nevadilo. Zvykl si. Možná to tolik už ani nevnímal. Povídal si s Billem už celkem bez problému. Je pravda, že měl ještě někdy záseky a musel se ještě hodně držet před ním, ale už to nebylo tak zlé jako poprvé. Dokonce se i s Billem někdy smál, když si vyprávěli své příběhy a různé události ze svých životů. Ale i přesto si Tom dával pozor, aby se neprozradil. Hlídal se v tom, co říká a jak se chová. Nechtěl být nijak nápadný, když už teď to vypadalo, že mu Bill začíná, nebo ještě lépe, už důvěřuje. A to stačilo jen hloupých pár dní a chovat se jako největší svatoušek. Prostě kluk do pohody. Jenže skutečnost byla jiná. Bohužel pro Billa. Možná mu Tom připadal opravdu jako skvělý kluk, ale bohužel to byla jenom maska, o které ale Bill nevěděl. Nemohl to tušit. Tak dobrý byl Tom herec.
Mluvili o různých věcech, ale oba chlapci si svou minulost nechávali pro sebe. Tom o tom úmyslně nechtěl mluvit, jinak by se prozradil. A Bill? Ten si myslel, že by si jenom stěžoval a to nechtěl. Nechtěl Tomovi ještě přidělávat navíc nějaké problémy. Takhle dokázali oba mlčet o tom, co kdysi bylo…

Tak, jako už několikátý den, přišel Tom k Billovi do pokoje s teploměrem, aby mu mohl změřit teplotu. Chodíval každé ráno, a také i během dne musel Billovi měřit teplotu. Chodil s ním na různá vyšetření, které Bill musel ještě podstoupit, a taky spolu cvičili.

„Dobré ráno, Bille.“ Usmál se Tom hned ode dveří, když vstoupil do pokoje.
„Ahoj, Tome“ oplatil Bill svému bratrovi úsměv a posadil se. Byl rád, že už tady zase byl. Už mu chyběl, i když se vlastně před chvílí probudil a včera si spolu povídali docela dlouho. Někdy až skoro do noci.
„Děkuju za ten včerejšek.“ Usmál se Bill, když mu Tom dával do podpaží teploměr. Ten se jen lehce usmál a přikývl hlavou.
„A jak se ti dnes spalo?“ zeptal se Tom, přičemž přinesl ode dveří Billův talíř se snídaní. Dneska měl k snídani bábovku a k tomu kakao. Dokonce si i jednu porci vzal Tom. Tuhle snídani měl tady rád, a tak bylo zbytečný si brát z domova, když si mohl vzít tady navíc jednu porci. Nikomu to přeci neuškodí. Navíc neměl v plánu se ani nikoho ptát. Prostě to nějak ani neřešil. Vždycky byly porce navíc.

„Dobře. Spalo se mi dobře“ usmál se Bill a lehce se posadil na posteli, aby mohl taky posnídat. Jenže stále držel teploměr, a tak se na Toma jako neviňátko podíval a usmál se.
„Nemohl bys mě nakrmit?“ zeptal se Bill troufale, přičemž Tom na něj překvapivě vykulil své oči. Bill ho dosti udivoval. Nevěděl, kde na tohle Bill jen tak chodí. Nebo zda se takhle choval zcela normálně. Neznal ho tolik. Bylo to už dlouho, co spolu nežili, a každý se za ten čas může změnit. Jakýmkoli směrem.
„A to neumíš sám jíst? Nemáš ruce?“ usmál se Tom a kouknul pobaveným výrazem na svého bratra, který se tvářil jako ten největší svatoušek.
„Mám. Ale držím si teploměr a mezitím by mi vychladlo kakao a nerad ho piju studené.“ Vymlouval se Bill. Chtěl, aby ho Tom krmil. Líbil se mu, a navíc tohle mu přišlo naprosto roztomilé. Až bláznivé. Jen doufal, že Tom nebude odmítat a nebude mít výmluvy.
„Tak dobře. Nakrmím tě. Ale příště jíš sám.“ Zakroutil nad tím Tom hlavou a přisedl si s Billovou snídaní k jeho posteli. Bill jen souhlasně přikývl, že to bere v potaz. Byl rád, že mu Tom nedal košem. Bill se pohodlně usadil a sledoval Toma, jak ulomí kousek bábovky a pomalu zvedne ruku a přibližuje se k Billovým ústům.
„Otevři pusu.“ Zasmál se Tom a počkal, až Bill otevře pusu, a pomalu mu kousek bábovky vložil do úst. Jemu samotnému to přišlo naprosto bláznivé. Až směšné. Ale pokud chce uspět a pokořit svůj plán, musí hrát tuhle hru dál. Figurky byly ve hře. Tak jako tihle dva chlapci.
Počkal, až Bill sní první kousek, a poté vzal hrníček s kakaem a podal ho Billovi. Pít už mohl sám.

Mezitím, co Bill se napil lehce kakaa, Tom opět ulomit z bábovky kousek a čekal na Billa, až přikývne hlavou, že může pokračovat. Pokračovat v tomhle krmení. Tom na nic nečekal, a když ho Bill pobídnul, znovu mu pomalu do úst vložil další kousek. Sledoval, jak Bill přežvykuje a jen se nad tím usmál. Najednou Tomovi přišlo, jako by se na chvíli vrátil do mládí a krmil Billa, když nechtěl sám jíst. Ale to bylo, když byli ještě spolu. Když byli malí kluci. Ale situace byla poměrně stejná jako právě teď. Možná proto ho to donutilo vzpomenout si.
Takhle Tom Billa krmil a podával mu kakao na zapití, až na talíři zbyl poslední kousek bábovky a v hrníčku měl taky poslední pár loků kakaa.
„Tak ještě tohle a je to,“ usmál se Tom a opět dal Billovi kousek bábovky do pusy. Když ale chtěl odtáhnout ruku, aby mu mohl podat kakao. Nebo spíše vyndat prsty z Billových úst, zasekl se, když ucítil to, co Bill právě udělal. Tenhle neposlušný chlapec využil situace, dalo by se říct, a když měl Tomovy prsty lehce v puse, jazýčkem je olíznul, a poté je začal lehce sát. Neohlížel se nad tím, jak to asi muselo vypadat. Nebo co si o tom hlavně Tom mohl pomyslet. Možná, že to taky takhle chtěl. Líbilo se mu to a tohle si prostě nemohl odpustit. Možná teď i překročil hranici přátelství, ale prostě to udělal. Bill byl gay, ale to neznamenalo, že tohle je ten důvod, že to dělá. Byl gay, ale ještě nikdy neměl pohlavní styk s klukem. V tomhle byl nezkušený. Tohle chtěl už udělat ze začátku, ale takhle by ho Tom mohl přestat krmit, a proto to udělal až teď. Až při posledním kousku bábovky. Sál jeho prsty, ale nedíval se do Tomovy tváře. Neodvážil se podívat.
„Bi… Bille, co to děláš?“ vydechl tiše Tom. Musel sám sobě přiznat, že ho to lehce vzrušovalo, to, co Bill tady předváděl. Ale na druhou stranu ho to taky dost šokovalo a zarazilo. Nevěděl, co si o tom má myslet a co říct. Dost ho jeho bratr překvapoval. Sledoval Billa nad jeho počínáním, jak mu saje a cucá jeho prsty a nasucho polknul.

autor: KaKiNkAaA ^_^
betaread: Janule

8 thoughts on “Odplata v nemocnici 6.

  1. Bille ty si dobrej! Dostaneš tím Toma… rychle cucej než se Tom vzpamatuje! xD Bill je tu fakt ďábel… Krásnej díl.. já chci hned pokráčko… líbí se mi ten vztah, Bill o ničem neví a Tom s ním má jakési plány ohledně pomsty…. stále ale ještě nevíme co mu udělal? Já si myslela že ho Bill znásilnil a odkopnul. Ale když ještě neměl styk z klukem?  Nebo že by to myslel jen tím jedním směrem? Ani nevíme co na něj Tom chystá, tedy chce si získat jeho duvěru…. a co dál? Zvrtne se to a jak už to chodí bude velká láska, Tom bude bojovat sám ze sebou, už i to že ho vzrušuje jeho prst v Billove puse o něčem vypovídá …Každopádně jsem zvěděvá na další díl, moc se mi líbí, třeba tam už mězi nimi k něčemu dojde, doufám že to tam rozepíšeš xD Neříkám že to bude hned v příštím dílu, ale dojde na to taky že? jako já jsem na to prostě nějak vysazená xD Nevím čím to je, asi ta moje uchylnost xD tak nenapínej, a písej písej x)

  2. Hm… Tak to vypadá mrtě zajímavě. xD Když má Tom problém s tímhel cucáním prstů, nechcu vidět, k čemu by mohlo později dojít. xD (kecám! Strašně to chcu vědět!!!) Ale… kdy se dozvíme, co mu Bill udělal? Žeby až jak mu to omlátí o hlavu? Nebude to trochu pozdě? =D Ale… kecat ti do toho radši nebudu. xD

  3. napřed moc děkuju za komentáře a jen doufám, že se wám powídka pořád líbí 🙂 Snad u ní wydržíte i nadále a nebojte se wčas se wšechno dowíte 😀 Jen to chce trpěliwost. A tak snad wás od čtení neodradím.

  4. Jo tohle je ten díl, kdy jsem tě málem zabila. TAk debilně to utnout. Uplně jsem ho hltala. NO mohla bys konečně zase něco dopsat a poslat mi to 😀 Jsem na to neskutečně nadržená. 😀 Tohle už je šestý díl. V kterym že se to vlastně dozvíme? V 15?? to si ještě počkaj no 😀 Ale oni to vydrží, protože to je úžasná povídka.

  5. [6]: neboj budu se snažit zase wíc psát a pak bych ti to hned poslala aby jsi zase měla co číct a trošku uklidila swoje nerwy 😀 No přesněji to bude jou w 15. díle 😀 ae tak lehky náznak bude myslím w 10.díle 😀 ale tak snad to wšichni wydrží a nepřestanou číst 😀 Já wím jsem zlá 😀 ale tak trošku napínaní musí být 😀

  6. Ták!!!Tím je moje teorie o tom,co mu Bill provedl v háji.Tak teď to tipuju,že mu Tom řekl,že ho miluje a Bill ho hnusně odkopnul…

    [7]: Coooooo???!!!!Lehký náznak v 10.díle???!!!!!Do té doby umřu zvědavostí a vymýšlením teorií!!xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics