Jednou u Andrease

autor: Lussynka

Ahoj twincest uchyláci 🙂 Tak jsem zkusila sesmolit zase jednou něco, myslela jsem, že už nic nenapíšu, ale nakonec snad to jde, je to taková klasika a nic moc, doufám, že se vám to bude aspoň trochu líbit, pokud to teda vůbec přečtete a jestli jo, tak, díky, že si zabíráte čas mým výtvorem pac a pusu Lussynka 🙂

Bill už asi po sté přemýšlel o tom, že on hledá pravou lásku, že ji bude milovat a ctít do konce života, nemusí mít krásnou tvářičku, nemusí být slavná, bude mu stačit, když to bude ta/ten, pro něj pan dokonalý. Jenže jeho bezkonkurenční srdce si vybralo někoho, na koho se mohlo jen zdálky koukat, on byl nedosažitelný. Byl to Tom, jeho bratr, jeho dvojče, a to přece nešlo.
Tom byl mezitím na jednom z mnoha večírků, kde se po něm plazily polonahé fanynky a chtěly jej jenom dostat do postele. Dnes tu s ním byl dokonce i Bill, a ten se za střízliva nemohl koukat, jak po něm ty holky polehávají a osahávají ho. Proto, hned, jak sem přišli, si nechal nalít alkoholický drink, a teď seděl na barové židličce, propaloval pohledem Toma a tiše záviděl těm holkám.
Ale rozhodl se, že to takhle už nenechá, získá si Toma pro sebe, i kdyby to mělo být jen jedinkrát, co okusí jeho sametové rty. Seskočil ze židličky a zamířil si to rovnou ke svému dvojčeti. Nikdy by neměl takovou odvahu, kdyby byl střízlivý, ale dnes mu hrál alkohol do karet. Směle k němu vykračoval a koukal na něj… už i Tom si všiml, že jde k němu, ale nechápal ho.

„Pojď tančit, Tomii…“ zamrkal dlouhými řasami a opile se na svého brášku usmál, když vynesl tenhle požadavek. Tom překvapeně koukl a pozvedl jedno obočí.
„Zbláznil ses… moc jsi pil a nevíš, co mluvíš,“ okomentoval Tom jeho stav a dál se věnoval těm holkám na jeho klíně.
„Ale já s tebou chci jít tancovat, a jestli nepůjdeš… táák… táák… udělám striptýz na stole…“ Rozhodlo mladší opilé dvojče a Tom měl jasno, omluvil se holkám, vstal a oddal se svému malému bratříčkovi. Bill ho popadl okolo krku a začal se okolo něj všelijak kroutit. Tom jen valil bulvy, co jeho bráška dovede, když je opilý, nechal ho a po chvíli se mu to i zalíbilo. Dal mu ruce na zadek a užíval si tanec.
Bill se po chvíli podíval Tomovi do očí a začal se přibližovat. Tom taky nebyl zrovna střízlivý, a tak mu polibek od Billa přišel vhod, proto pootevřel rty a sám je spojil s Billem. Tímto začal milostný vztah bratrů Kaulitzových. Ani jeden se nemohl nabažit rtů toho druhého, proto po skončení ploužáku oba ruku v ruce vyběhli do horních pater kamarádova domu a oddali se své nově nalezené lásce na jedné z postelí. Ani jeden pořádně nevěděl, co dělá, a proto jim vůbec nepřišlo špatné, když si Tom Billa nenásilně bral celou noc několikrát ve všemožných skoro i nemožných polohách. Po vyčerpávající noci plné vášně oba usnuli v objetí asi okolo čtvrté hodiny ranní, no to bude probuzení.
Bill byl zachumlaný do přikrývek a Tom ho objímal zezadu. Když se starší z bratrů probudil, tak za mínění, že vedle něj leží jedna z krásek na jednu noc, se k tomu dotyčnému přitiskl a začal mu vtiskávat pusinky do vlasů. To samozřejmě černovláska probralo. Probudil se, rozkošně se usmál a otočil se na Toma, ten však okamžitě ustal v pohybu, vyvalil oči a překvapeně koukal. Bill si toho nevšímal, přitáhl si svoje dvojče za krk a jemně ho políbil.
Tom byl tak zmatený, že nebyl schopný dělat nic, jen se nechal líbat, a dokonce nechal, aby se k němu to černovlasé stvoření lísalo a tulilo. Bill ho po chvíli přestal líbat, vtiskl mu ještě pusinku a usmál se.
„Půjdu se osprchovat, jdeš se mnou?“ Černovlásek tušil, že je něco špatně, proto se začal nabízet.
„Co jak…“ stále nechápající Tom ležel na posteli a koukal na lísajícího se bratra. Bill se zamračil.
„Tome, jestli mě hodláš odkopnout jako všechny ostatní, co ses s nima kdy vyspal, tak ti to nikdy nezapomenu.“ Odkráčel černovlásek naštvaně do koupelny a rovnou do sprchy.
Tom nevěřícně koukal, cože to řekl. S kým jsem se vyspal? Lítalo mu hlavou, a potom se mu vybavila včerejší noc, vzpomněl si úplně na všechno, a konečně si uvědomil, že se mu to líbilo a chce to znova a jenom s Billem. Urychleně vstal a běžel do koupelny odprosit to krásný nafoukaný stvoření. Snad se mu to podaří a Bill ho pustí k sobě.

autor: Lussynka
betaread: Janule

15 thoughts on “Jednou u Andrease

  1. Děkuju moc jste mě potěšili já sem se toho zveřejnění hrozně bala poslala sem ji neuvaženě a ani sem si nebyla jistá jestli si ji vubec někdo přečtě moc mile jste mě překvapili děkuju 🙂

  2. [5]: Tak to ti můžu říct, že na tom není nic zvláštního, je to úplně normální. 🙂 Taky jsem měla takové pocity, když jsem posílala svoji první povídku a potom se tady objevilo plno komentářů. Já tu tvoji můžu jenom vychvalovat, protože to snad nic jiného ani nejde… 😀 Super.

  3. Myslím že se vůbec nemusíš obávat posílat svoje dílka. On se tu najde nějakej uchylák co si je mile rád přečte. Třeba já :DDDD Ale chápu tvoje pocity. Když jsem sem prvně poslala svoje dílo (ještě vícedílný rovnou) tak jsem si pak málem škubala vlasy co jsem to  udělala za kravinu. Ale když se objevili první komentáře moc se mi ulevilo a od té doby Píšu jak magor 😀 (i když pravda, teď zaostávám) Jinak povídka moc hezká. Naprosto výstižná. Tomova ranní reakce mě pobavila. Uplně jsem viděla ten jeho výraz 😀 No prostě výborný. Však on ho Bill mile rád pustí 😀

  4. Hej skvelé 😀 Každičkú chvíľku som čakala kedy mu tom vrazí s otázkou tipy !čo tu robíš! alebo "ty si ma znásilnil?" ale nestalo sa a to je dobre :):)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics