Hříšná exploze 4.

autor: Emilia

Zdravím všechny twincesťáky, čtoucí tuhle moji patlaninu. Chtěla bych jen říct, že další díl nepřibyl tak dlouho, protože ve škole před pololetím to byl docela mazec a já byla po učení kolikrát až do noci ráda, že zalehnu, a konečně se mi dostane spánku. Na psaní jsem vůbec neměla čas, což mě docela mrzelo, protože už mi to chybělo. Takže doufám, že tenhle díl pro vás bude alespoň z poloviny tak dobrý, jak jste očekávali 🙂

„Jo, předvedl bych se, kdybys nebyl můj brácha.“ Uchechtl se nervózně Tom.
„Takže najednou po všech těch letech vytýkání vždy, když se o tom někdo zmínil a vynechal to podstatné slovo ‚nevlastní‘, jsem brácha, jo? Před chvílí jsi byl odvážnější, Tome.“ Řekl Bill na něj nezvykle klidně.
„Sakra, Bille, uvědomuješ si, co říkáš?“ Zvýší Tom hlas a roztěkaně se ošije.
„Jistě, že uvědomuju. Koneckonců já nebyl ten, kdo takové věci první vypustil z pusy. Tys to začal. Vždycky něco začneš a potom seš podělanej to dokončit. Plná huba keců a činy se vytrácejí kamsi pryč. To je tvůj přístup! Když jde do tuhýho, machrování milerád přenecháš někomu jinýmu a takový ty jsi, Tome. Víš, že jo. Jenže to nikdy nepřiznáš ani sám před sebou, natož před někým dalším. Radši od toho utečeš a najdeš si nějakou výmluvu, kterou sám sobě zdůvodníš svoje jednání. Nikdy si nedotáhnul do konce většinu toho, co jsi začal. Prostě na to nemáš, už by sis to měl konečně přiznat!“ Vysmíval se mu Bill přímo do obličeje. Tom zuřil.
„Myslíš si, že mám strach?“
„Jo a nejen to.“ Prohodil ledabyle Bill a ve tváři se mu usadil provokativní výraz.
„Fajn, uvidíme, co budeš říkat potom, až se to stane.“ Vychrlil ze sebe odhodlaně.
„Až se stane co?“ Pozvednul Bill obočí.

„Přesně to…“ Strčil Tom Billa na postel. Stále tam byly poházeny jeho věci. Dopadl mezi ně a pomyslel si, jak budou zmuchlané. Jeho tok myšlenek však přerušil Tom, jenž mu rozepínal pásek, s nímž následně prudce trhnul, až se celý vyvlíkl z Billových džínsů a pohodil ho někam na zem. „Co sis myslel, že se nestane.“ Dořekl s úšklebkem na rtech. Bill se tvářil mírně vykolejeně. Chtěl Toma vyprovokovat, naštvat, ale nečekal, že by se opravdu odhodlal k něčemu takovému. Sám nevěděl, jestli na to má dost odvahy, a teď tu leží na posteli se svým nevlastním bratrem na klíně. Poprvé bylo slovo ‚nevlastní‘ s porovnáním slova ‚bratr‘ méně důležité, vlastně úplně nepodstatné.

Tom lehce přejel prstem po Billově bělostné šíji, skoro se jí nedotýkal, až přes hrudník k lemu šedého trička, které svými dlouhými hbitými prsty začal pomalu vyhrnovat. Občasný kontakt Tomových mírně zdrsnělých studených prstů s Billovou horkou pokožkou při odhrnování látky, mu způsoboval husí kůži. Ještě s nikým se mu nestalo, aby jen při sebemenším doteku jeho tělo reagovalo takhle pozitivně. ‚Pozitivně?!‘ Zakřičel na sebe v duchu. Tohle přece vůbec nebylo pozitivní, ale přímo zoufalé. Vždycky přece vyvracel tu skutečnost, že by upřednostňoval stejné pohlaví, jenže teď si svými vlastními slovy není vůbec jistý. A kvůli komu? No samozřejmě, že za to zase může Tom, kdo jiný taky.
„Panebože…“ Vykřikl Bill a vytřeštěně poulil oči. Tom mu totiž právě přejížděl po rychle se zdvihajícím hrudníku jazykem, následně si udělal obkružní jízdu kolem ztvrdlých bradavek a na jeho plochém břichu zanechal vlhkou cestičku vedoucí až k pupíku, do kterého nedočkavě zajel. ‚Sakra, tohle není správné.‘ Rozumoval si pro sebe Bill. Ale upřímně, držel se snad on někdy nějakých pravidel určujících směr jeho života?! Odpověď jistě všichni tuší. „To… Tome myslím, že bychom neměli…“ Protiřečil si se svým tělem. Nechtěl tento okamžik vůbec přerušovat a právě to ho děsilo ze všeho nejvíce.

„Neměli co, Bille? Nemyslíš, že na tohle už je trochu pozdě? Navíc, o nic nejde. Jen ti ukazuju, jak strašně za hovno stojím v posteli. Měl jsi pravdu.“ Usměje se nevinně, a přitom provokativně. ‚Jak ty mě nehorázně sereš!‘ Zanadával si Bill ve svých myšlenkách, a i když zatím nic neřekl, jeho tváře nabraly červené zabarvení. Začínal rudnout vzteky. A Tom to poznal i beze slov. Dobře se bavil. „No jo, za pravdu se člověk nejvíc zlobí.“ Vypláznul na Billa jazyk a prudce z něj strhnul džíny. Nemusel je ani rozepínat. Byly Billovi větší a bez pásku se z jeho útlého pasu stahovaly jako po másle.
„Jo, pravdu jsem teda měl. Skoro tady usínám, větší nudu jsem v životě nezažil.“ Nezůstával pozadu Bill a hraně si zívnul.
„Myslel jsem, že si tu pomstu za tvoje slova vychutnám pomalu, ale když se tak nudíš, budu muset přistoupit k jiným praktikám.“ Řekl Tom a s upřeným pohledem do Billových čokoládových očí mu začal stahovat boxerky. Bill hlasitě polknul a v krku se mu začal tvořit knedlík. Jestli překročí i tuhle hranici, přestane to být hrou. Jenže jak se zdá, on teď nemá na výběr, a kdyby přece, jakože ano, nechce o tom nic vědět. Pořád propalovali očima jeden druhého a Tom mu konečně stáhnul boxerky úplně. Bill nebyl příliš stydlivý, ale před Tomovým hodnotícím pohledem se cítil trochu nesvůj. Nicméně to nedal nijak najevo, jen raději pootočil hlavu na stranu. Žaludek se mu svíral nervozitou, nevěděl, co se Tom chystá dělat. Ztrácel kontrolu a v takových situacích se velice nerad ocital. Tom mu lehce zatahal za jeden dred a řekl: „Dívej se.“

„Odkdy tady rozhoduješ?“ Vzepřel se bojácně Bill, ale ve skutečnosti jím procházel plným proudem strach. Strach ze své reakce na to, co uvidí.
„Od té doby…“ Snížil Tom výrazně tón svého hlasu. Uchopil Billův zpola ztopořený penis jen mezi kroužek vytvořený z palce a ukazováčku, pevně ho sevřel a přejížděl vražedně pomalým tempem dolů a zase zpátky nahoru. „Co se chystám ti to udělat.“ Bill hlasitě vydechnul a s přivřenýma očima zaklonil mírně hlavu. Rozhodl se tedy jen letmo nahlédnout, zrovna ve chvíli, kdy Tom obkroužil palcem lesklý zvlhlý vrcholek a zajel jím do malé prohlubně v jeho středu. Hlasitě vykřiknul a nadával si v duchu, jak blbej nápad byl, podívat se dolů. Z jeho úvah ho však probudily teplé dlaně spočívající na vnitřní straně jeho třesoucích se stehen. Jemně je od sebe oddálil a chvíli pokračoval v jejich tření. Stále hladíc Billovy dlouhé štíhlé nohy, sjel kousek níž na jeho pokrčená kolena, přes lýtko až ke kotníkům. Neodpustil si lehké pošimrání Billova palce. Ten ucuknul, a ačkoli na to musel vynaložit hodně úsilí, jelikož se soustředil na sebeovládání svého zrádného těla, nadhodil vražedný výraz.

Tom se jenom uculil a pohodlně se položil mezi Billova stehna tak, aby měl dokonalý přístup k jeho klínu. Vtiskl mu malý polibek nad kořen penisu, zatímco si promýšlel postup. Nikdy žádnému klukovi nekouřil, jak by se k tomu asi taky dostal, že. Ale chtěl Billovi vyvrátit jeho slova a dokázat mu, že v posteli nikoho lepšího už mít nebude. V tomto okamžiku nepřemýšlel nad správností svého jednání nebo situace. Zkusmo olíznul vrcholek Billova penisu.
„Kurva.“ Zanaříkal. Tom zvednul hlavu, aby se zadíval na jeho reakci. Měl ji otočenou stranou a na pevně zavřených víčkách se třepotaly uhlově černé řasy. Tom se jenom ušklíbnul a ponořil do svých úst celou jeho délku. Trošku se vyděsil, protože cítil, že se dáví. Proto se kousek odtáhnul a rozhodnul se pro volnější tempo. Bill si toho zdá se ani nevšimnul, byl jako v transu. „O… o… opravdu je můj pták právě… ve… ve… oh.“ Nestihnul dokončit a místo toho hlasitě zasténal. Tom právě narážel svým jazykem do prohlubně na jeho vrcholku, a přitom mu masíroval varlata. „Je ve tvý puse nebo… nebo se mi to… jenom zdá?“ Vykoktal se konečně a znovu zaklonil hlavu pod náporem slasti. Tom na chvíli přerušil svoji činnost a řekl: „Mlč už.“ Poté Billa znovu pohltilo to nádherné vlhko a teplo. Tohle už bylo i na něj moc. Převrátil oči a s přírazem do Tomových úst se udělal. Ten byl trochu zaskočený. Nečekal to a začal se dusit. Sperma se teď nacházelo nejen na Billových věcech, ale také na Tomově obličeji. Se svýma vykulenýma čokoládkama, a ulepenou bílou tekutinou všude po tváři, vypadal roztomile a vtipně. To Bill však neviděl, musel se nejdříve vzpamatovat z právě prožitého orgasmu. Srdce mu bušilo, div že mu nevyskočilo z hrudi a tělem mu proudilo horko střídané s náhlým pocitem chladu. Tom se zvednul, zamířil do koupelny a prásknul za sebou dveřmi. Bill při tom zvuku otevřel oči a zadíval se na místo, kde Tom zmizel. Tom… to nádherné teplo, jež se mu rozlévalo tělem při jeho dotecích… ‚Ne!‘ Nemůže si přece spojovat tyhle pocity s „Tomem“.

Tom v koupelně

Jakmile za ním zaklaply dveře, zacvakl zámek, shodil ze sebe oblečení a vstoupil do sprchy. Pohled upnul ke svému zřetelně napjatému klínu. ‚Kurva!‘ Pustil vodu a hlavu složil do dlaní. Nemohl ho přece vzrušit Bill, jeho bratr. Měla to být jenom odplata, nic víc. Teď se však musel zbavit nějak toho nesnesitelného pnutí ve slabinách. Uchopil tedy do dlaně svůj penis a snažil se myslet na nějakou sexy holku, ženu. Nepomáhalo to. Když se mu však před očima mihnul okamžik před chvílí prožitý, stačilo, aby si vybavil Billův výraz při vyvrcholení, a okamžitě se udělal. Nechápal to. Nechápal nic…

autor: Emilia
betaread: Janule

8 thoughts on “Hříšná exploze 4.

  1. Děvče, strašně jsem se těšila na tenhle díl! Úplně…. Mega nejvíc 🙂 Fakt se těším na oboustraný twc! A teď si jdu strčit hlavu do sněhu

  2. To bylo naprosto úžasné!! Úplně mi napětím bušilo srdce jak to dopadne, a dopadlo to skvěle. Těším se na pokračování

  3. Tak to je teda maras. xD Bych nikdy neřekla, že se to takhle zvrtne. 😉 Ale zvrtlo se to správným směrem. =D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics