Love is immortal 12.

autor: zrzek995

„Položím tě tady a donesu ti něco k jídlu. Hlavně lež, ať jsi v pořádku.“ Strachuje se Tom a položí Billa na pohovku, ze které se ihned zvedne.
„Mně už nic není, Tome, podívej. Rány se zacelily. Nemusíš se strachovat.“ Usměje se Bill a ukáže Tomovi místa, kde před chvílí byly hluboké rány. Tomovi se uleví, když spatří, že po všech ranách zbyly jen jizvy, sotva viditelné na pohled.
„Díky bohu.“ Řekne Tom.
„Bohu neděkuj, to ďábel nám dal tuhle moc.“ Řekne Bill a políbí Toma.
„Hrozně jsem se bál, že už jdu pozdě.“ Řekne Tom mezi polibkem. Bill se jen pousměje a obejme ho.
„Já se bál, že Simonovi uvěříš a zůstaneš s ním.“ Vzdychne.
„Nevěřil jsem mu ani slovo. Ale i kdybych mu uvěřil, stejně bych zůstal s tebou.“ Řekne Tom Billovi do vlasů.
„Proč?“ pokrčí obočí Bill a odkloní se od něj, aby se na něj mohl podívat.
„Protože jsem se do tebe bláznivě zamiloval, a i přes to, že bys mě pak odkopl, jak říkal Simon, bych chtěl být ještě chvíli s tebou.“ Usměje se Tom a ukončí hovor v dlouhém vášnivém polibku.

Ve vášnivém objetí vyšplhají schody, aby poté mohli dopadnout na postel a doslova ze se strhat oblečení. Oba nyní leží na posteli jen v boxerkách a přerývaně oddechují.
„Bille, chci se s tebou milovat.“ Řekne roztouženě Tom a položí se tělem na Billa.
„Ano, Tome. Já už to chci hodně dlouho.“ Řekne stejně vášnivým hlasem jako Tom a přitáhne si ho pořádně k sobě.
„Já to vím a jsem rád, že jsi na mě počkal.“ Usměje se Tom a začne Billa velmi vášnivě líbat, zatímco ho zbavuje posledního kousku oblečení, který jediný je dělí od krásného milování. Oba jsou nyní nazí a stále se jen líbají a hladí. Nikam nemusí spěchat, teď mají času spoustu.

„Bille, prosím.“ Šeptne Tom Billovi do ucha. Bill se na Toma roztomile usměje a obmotá si nohy okolo jeho pasu. Tom se předkloní a pohladí Billa po zadečku, do kterého mu vjede jedním prstem. Bill se chytne Toma za ramena a vydechne mu na krk. „Nebolí tě to?“ zeptá se Tom s obavami.
„Ne, lásko, je to v pořádku.“ Řekne Bill se zavřenýma očima. Tom se tedy rozhodne pro další prst. Opatrně vytáhne jeden a zasune dva. Bill lehce vykřikne.
„Promiň, nechám to na jindy.“ Vyleká se Tom. Bill se musí usmát nad jeho strachem.
„Ne, Tome, v klidu, jen se musím přizpůsobit. Už to je dobré. Víc než dobré.“ Bill opět zavře oči a začne lehce přirážet na Tomovy prsty. „Tome? Myslím, že už můžeš.“ Vzdychne Bill.
„Cítíš se na to? Nechci ti ublížit.“ Řekne Tom a vytáhne z prsty.
„Ano Tome, jsem připravený.“ Řekne Bill a roztáhne nohy ještě více. Tom se tedy zhluboka nadechne, uchopí svůj penis a jemně ho vsouvá do Billova zadečku. „Ach.“ Vzdychne Bill a přirazí se na Toma, jak nejvíce může.
Tom se v Billovi začne pomalu pohybovat, spíš v něm jen tak líně klouže. Pak zkusí zrychlit. Oba si to maximálně užívají. Tedy hlavně Tom. Aby z toho měl něco i Bill, obemkne Tom prsty okolo jeho penisu a začne s nimi sjíždět a zase vyjíždět po celé jeho délce. Stejně jako s přírazy, i pohyby rukou občas zrychlí, a pak zase zpomalí a jen tak klouže. Když cítí, že už brzy dojde k vrcholu, začne pohybovat pánví i rukou, co nejrychleji.
„Ach, Tome, už…“ Bill ani nedořekne a na Tomovu ruku vyteče teplá mléčná tekutina. To byl pro Toma poslední signál a i on se s posledním hlasitých výdechem udělal do Billových útrob. Poté se ještě naklonil nad Billa a políbil ho. Bill si ho přitáhne k sobě a líbá ho dál. Tom se lehce nadzvedne a vystoupí ze své lásky. Pak si lehne vedle něj a hladí ho po alabastrově bílé hrudi.

„Ach Tomi, to byl nejbáječnější sex, co jsem kdy zažil. Nemysli si, že se mě teď zbavíš.“ Usměje se Bill a vtiskne Tomovi letmý polibek na rty. „Miluji tě.“ Řekne a sedne si. Tom si přeleze za Billa, aby ho mohl zezadu obejmout a políbit ho do vlasů.
„Taky tě miluji, Bille. Chtěl bych si to co nejdřív zopakovat.“ Řekne Tom.
„To se neboj, Tome. Pojď se vysprchovat, lásko.“ Zvedne se Bill a držíc Toma za ruku ho vtáhne do koupelny.
Zalezou si do sprchového koutu, pustí na sebe teplou vodu a smývají ze sebe pozůstatky z krásného milování. Tom jemně myje Billovi záda a občas sjede rukou až na jeho zadeček, po kterém začne jemně klouzat. Bill se zády opře o Tomovu hruď a nechá se jím laskat. „Tome, to je tak krásný.“ Řekne Bill a natočí hlavu na bok, aby mohl svou lásku políbit. Tom si Billa otočí čelem k sobě a jen stojí ve sprše, nechají na sebe dopadat proud teplé vody a vášnivě se líbají.
Tom klouže rukama po Billových zádech a občas s nimi zajede na zadeček. Pak si Billa nadzvedne a nechá si jeho nohy obmotat kolem boků. Bill mu lehce okusuje kůži na krku a Tom zaklání hlavu, aby měl lepší přístup. „Ach, Bille.“ Vzdychne Tom a Bill se jen pousměje. Tom vyhledá jeho ústa a začne ho vášnivě líbat.
V tom se v kuchyni ozve rachot.
„Co to bylo?“ zeptá se Tom. Bill rychle vyběhne z koupelny a oblékne se.
„Tome, obleč se a přijď dolů.“ Pošeptá Bill Tomovi, když vyjde na chodbu za Billem. Tom jen kývne a zaleze do pokoje, kde na sebe hodí jen to nejdůležitější a běží za Billem.
Oba sejdou dolů a vidí někoho sedět v Tomově křesle. Popojdou blíže k osobě a ta se zvedne.
„Zdravím tě, Markusi.“ Pozdraví Bill a Tom jen kývne hlavou.
„Tak tady bydlíte? V takové chatrči? Neproudí vám sem denní světlo? Mohlo by vás zabít.“ Zeptá se povýšeně Markus.
„Ne, máme to zabezpečené. Čemu vděčíme za tvou návštěvu, stvořiteli?“ zeptá se Bill a snaží se působit co nevyrovnaněji, což se o Tomovi říct nedá.
„Nemyslím si, že po tom, co vám řeknu, mi budete vděční. Jsem zde kvůli zavraždění Simona. Tome, nechceš mi k tomu něco říci?“ objeví se Markus za Tomem a povalí ho na sedačku. „Bille, běž nám sehnat k něco k jídlu. Jistě vám po této náročné noci vyhládlo. My si tady s Tomem zatím promluvíme.“ Řekne Markus a Bill kývne a zmizí.
„Tome… Tome, ty jsi tak výjimečný upír. Prý můžeš vypít krve kolik chceš, a stejně budeš mít stále hlad. Zvláštní.“ Řekne Markus a propaluje Toma pohledem. Tom se na něj jen rychle podívá a hned svůj pohled zase skloní k zemi. „Nepřišel jsem si s tebou ale promluvit o tvé výjimečnosti. Byl jsi s Billem na hostině, kterou pořádal Simon. Když jste jako poslední odešli, Simon byl mrtvý. Sluha vypověděl vše, co viděl. Simon s tebou sice měl špatné plány, ale to tebe ani Billa neospravedlňuje k tomu ho zabít!“ zvýší hlas Markus. Simon byl jeho první upír, byl jako jeho vlastní syn a nyní je mrtvý.
„Promiňte, ale chtěl zabít Billa, a to jsem nemohl dopustit. Je mi jedno, co se mnou teď uděláte, ale Billa nechte být, on za nic nemůže.“ Řekne s klidem Tom. Markus se jen pousměje a zvedne se.
„Dobře, tak pojď.“ Natáhne k němu ruku a oba se přemístí.

autor: zrzek995
betaread: Janule

5 thoughts on “Love is immortal 12.

  1. Tak to je teda drsné. Ale myslím, že za to může i Bill. Kdybych byla on, a přišel by tam Markus v úmyslu promluvit si s Tomem, neodešla bych. xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics