Únos, bordel a láska 9.

autor: Kiki

Jako první se vzbudil Tom. Opatrně ze sebe sundal Billa, který pořád spal, svou mikinu mu dal pod hlavu a přikryl ho. Přesedl si dopředu. Na chvíli se otočil na to klubíčko spící na sedačce. Mezitím se stačil i probrat a byl schopný pokračovat v cestě. Nastartoval a potichu vyjel. Měl štěstí, že jeho auto nedělalo kravál, ale bylo tiché. Pustil si tak stejně rádio a byl spokojený. Měl vše, co chtěl.
Auto zaparkoval do garáže, vše povypínal, otevřel dveře, vzal si pořád spícího Billa do náruče a nesl ho nahoru do jeho pokoje. Naštěstí nebyl vůbec těžký. Opatrně ho položil do postele, kde ho přikryl černě povlečenou, nadýchanou peřinou.
Sám si vzal čisté věci a zalezl do koupelny, kde se začal pořádně umývat. Bylo těžké, dostat ze sebe tu zaschlou barvu. Dnes už ji nechtěl vidět. Nejlépe ani zítra a vůbec, do konce života. Ale musel uznat, že sranda byla. V koupelně byl nejmíň půl hodiny. Hodil na sebe čisté spodní prádlo a tričko, kalhoty se mu nechtěly oblíkat a špinavé oblečení hodil rovnou do pračky. Seběhl schody a začal dělat snídani. Teda, vlastně tak trochu oběd.

„Co to tady tak voní?“ Objal Bill Toma zezadu kolem pasu.
„Už ses probudil?“
„Jo. Tak trošku pozdě.“
„To vůbec nevadí.“
„Mně jo.“
„Proč?“
„Protože chci být s tebou a místo toho spím.“
„Byl jsi se mnou.“
„Kdy a kde?“
„Celou dobu jsi se mnou. Tady.“ Vzal jeho dlaň a přesunul ji na rychle bijící srdíčko.
„Miluju tě. Tak moc, Tomi.“ Políbil ho na krk.
„Já tebe taky.“ Vydechl.
„Nechceš pomoct?“
„Ne, díky. Už to budu mít.“
„Dobře. Aspoň prostřu.“
„Dobrý nápad.“
Bill vytáhl příbory, talíře, sklenice, do kterých nalil uvařený čaj. Právě včas.
„Dobrou chuť.“
„Nápodobně.“ Bill se do toho pustil. „Tohle jsi neobjednával?“
„Ne. Proč?“
„Je to tak šíleně dobré.“
„Jsem rád, že ti to chutná.“ Pohladil ho po ruce. Neseděli naproti, tak jako vždy, ale vedle sebe, aby si byli co nejblíže.
„Co budeme dělat dneska?“ zeptal se Bill, když dávali nádobí do myčky.
„Pokud vím, tak ses nesprchoval a já ti slíbil, že tě umyju.“
„Myslel jsem, že si děláš legraci.“
„Ne, nedělal.“
„Tak jdeme?“
„Jasně, že jo.“ Vyzdvihl Tom Billa do náruče a ten vypískl překvapením.

„Počkej tady.“ Posadil ho na pračku a odběhl si do pokoje pro čisté tričko, ručník a k Billovi pro boxerky. Vzal ty, které dostal od něj. Černé a na lemu bylo napsáno Bill. Okamžitě se vrátil zpátky do koupelny a Bill pořád seděl tam, kde ho Tom posadil.

„Jsem tady. Chceš pomoct?“
„Ne, to zvládnu. Ale díky.“ Seskočil z pračky, stáhl ze sebe kalhoty, ponožky a zůstal před Tomem jen v tričku.
„Pomůžu ti.“ Přiblížil se k němu Tom, který na sobě měl jen své boxerky a pomalinku mu začal svlékat tričko. Divil se, že se s ním chce Bill sprchovat po tom, kdy… okamžitě zatřepal hlavou. Nesmí na to myslet. Věděl, že jeho dvojče by mu to vyčetlo na očích. Nechtěl to.
„Tome, já…“ znejistěl. Před Tomem se nestyděl, ale…
„Půjdeme na to společně, ano?“
Bill přikývl a podle Toma si začal stahovat poslední kus prádla na sobě. Povedlo se. Za chvíli byli oba nazí. Ani jeden se nestyděl. Jen Bill si připadal zvláštně. Vždyť je to jeho bratr. Nic mu neudělá.
„Vedl jsi si skvěle, Bille!“ objal ho. Byl šťastný, že dokázal udělat tento krok a svléknout se donaha. Pustil vodu, nastavil ji, tak, aby nebyla příliš studená a ani ne horká. Prostě akorát. Oba si společně vlezli do sprchového koutu….

autor: Kiki
betaread: Janule

4 thoughts on “Únos, bordel a láska 9.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics