Zakázané ovoce – Vůně novoty 6.

autor: Kate

Lidičky omlouvám se, že dílek je krátkej 🙁 Příště to bude lepší, pa Kate

Mark se doslova přilepil na Nessu a začal ji osahávat. Přestože Nessa v dětství chodila na hodiny bojového umění, nemohla ze sebe za žádnou cenu Marka skopnout. První úspěšný pokus byl, až když se jí povedlo uvolnit ruku a dát mu pěstí do břicha. Tom se už zvedal ze sedačky, že Marka „vyprovodí“, ale ztuhnul, jakmile se Nessa zničehonic skácela k zemi. Markovi tekla krev ze rtu, a pohled mu padl na zbytek osob. Pousmál se, když viděl Toma s Billem.
„Copak, už jste si to spolu rozdali jo?“ neodpustil si. „Stejně, B-Bille. Budeš můj. Tomuhle pošukovi tě nenechám. Mimochodem tě podvádí. Dneska se cucal s nějakou černovlasou děvkou. Já to viděl!“ pronesl a měl ještě tu drzost se vydat směrem k Billovi. „Tebe si ještě užiju, Billíšku!“ Billovi začaly téct slzy a na sedačce se schoulil do klubíčka. Sledoval, jak se k němu Mark blíží. Zavřel oči a čekal, co bude dál.

„Tak to by stačilo! Vypadni!“ slyšel Tomův hlas. Otevřel jedno očko, a poslední, co viděl, bylo, jak Tom doslova Marka vykopl ze dveří a zabouchnul. Za dveřmi se ještě ozvalo: „Já se vrátím!“
Tom se sehnul k Vanesse a pomohl jí na nohy. Mark jí natrhl obočí a tekla jí z toho krev.
„Sáro, prosimtě, přines mi lékárničku.“ Poprosila jí Nessa, která dosedla do křesla. Sára tam ale pořád byla jak přibitá. „SÁRO!“ vykřikla, a teď se Sára už dala do pohybu. Přešla do kuchyně, vyndala ze skříně lékárničku a vrátila se.
„Bude to na šití?“ podal jí Tom zrcátko, pro které doběhl do koupelny.
„Myslim, že ne,“ podívala se na to Nessa. V odraze zrcátka uviděla ale tmavý stín, co se krčí na gauči. Podívala se tím směrem.
„Běž tam,“ řekla Tomovi a ukázala na Billa.
„Mám ho utěšit? Já nejsem buzna.“ Uchechtl se tiše Tom, aby to Bill neslyšel.
„Myslíš, že to co, se dělo v tom klubu, bylo jen pitím? Zase tolik jste toho nevypili, a že jste toho vypili dost.“ Prohlížela si dál tržnou ránu v zrcátku. Tom byl nucen rezignovat.
„A nevadí-“ nedopověděl.

„Nevadí mi to! A už běž, nebo se tady zhroutí.“ Přerušila ho a sahala po dezinfekci. Tom pokýval hlavou a šel za Billem. Opatrně ho vzal do náruče a odnášel do pokoje, kde se probudili. Bill mu automaticky omotal ruce okolo krku. Vešli do pokoje a Tom nohou zabouchnul dveře. Položil ho na postel a odhrnul mu vlasy z čela. Bill přes slzy neviděl, jak se k němu Tom naklonil.
„Pšššt. To bude dobré, Billi,“ šeptal mu do ucha. Bill jen mlčky přikývl a znovu vzlykl.
„Chci spát.“ Převrátil se na bok. Tom sledoval, jak se Bill zdánlivě nepohodlně uvelebil na polštáři a přikryl se. Bill se začal vrtět a hledat jinou polohu a Tom už se na to nemohl koukat. Vlezl do postele za Billem a nešetrně ho natáhl na sebe. Tom ležel na zádech a Billa měl položeného mezi svýma nohama. Bill se začal třást.
„Tome, já-“ opřel si hlavu o Tomovu hruď.
„Bojíš se Marka?“
„Já… ne.“
„Bille, nelži mi. Vidím to na tobě.“
„Fajn. Máš mě teď za sraba, viď!?“ chtěl se zvednout. Zastavily ho ale pevně semknuté ruce na jeho bříšku. Mírným tlakem byl nucen se vrátit na místo, ze kterého chtěl utéct.
„Tak jsem to nemyslel. Ochráním tě. Nemusíš se bát.“ Šeptal mu Tom do ucha.
„Proč to říkáš?“
„Já nevím. Možná, protože vím, jak ti je.“
„Co?“
„Byl jsem na tom podobně jako ty.“ Vzpomínal Tom na ty doby, kdy tu byl taky nový. Taky ho mlátili. Pomohli mu až teprve Sára s Nessou. Bill polknul. Po tomhle rozhovoru měl už celkem jasno. A teď se rozhodl udělat rozhodující věc.
„Už nedělej cavyky!“ protočil se čelem k Tomovi. „Řekni to už narovinu. Chceš mě, viď?“
Tom tohle nečekal. Nečekal, že mu do očí vystřelí to, co celou dobu chtěl.
„A když řeknu, že ano?“ znervózněl. Vypadalo to, že se Bill rychle otrkal, už mu netekly žádné slzy a ani nepůsobil dojmem zraněného štěněte. Naklonil se k Tomovu uchu. Tom tyhle změny nálad a pocitů nikdy nechápal a asi ještě dlouho chápat nebude.
„Doufám, že ti to bude stačit jako odpověď.“ Zašeptal mu Bill a rázem se přemístil k jeho rtům. Lehce se o ně třel a doufal, že to Tom pochopí. Tom to naštěstí pochopil. Stačilo jenom rty trochu našpulit a zrušil tu mezeru mezi nimi.

ZA DVEŘMA

Za zavřenými dveřmi se mlčky uculovaly Sára s Nessou. Obě dvě bedlivě poslouchaly, co si kluci špitají. Věděly, že to je „neslušné“, ale Sára si to prostě nemohla nechat ujít, a pak se přidala i Nessa. Odlepily se uchem od dveří, zavrtěly hlavami, zasmály se a šly zalehnout. Na zítra už měly vymyšlené pěkné plány, a kluky vezmou s sebou.

autor: Kate
betaread: Janule

6 thoughts on “Zakázané ovoce – Vůně novoty 6.

  1. Hergot. Taky ho mohl znásilnit hned 😀 Pardon já jsem zlá já to  vim. No ale tak "on se vrátí" 😀 To bude bájo 😀 Honem dááál

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics