Silent Assassin 8.

autor: Theodor

Když Bill zahlédl Toma a jeho kufr, usmál se. Vstal a šel směrem ke dveřím.

„Děkuji, paní Freithová. Nashledanou.“

Usmál se a potřásl ženě rukou. Pomohl Tomovi s kufrem a došel k autu. Tom se stále tvářil ublíženě a naštvaně, ale Billovo auto jej ohromně překvapilo. Tohle byla špička luxusu. Bill otevřel kufr a naskládal Tomova zavazadla.

„Nasedni.“

Tom se ušklíbl, ale přece jen uposlechl a otevřel dveře na místě spolujezdce. Sedl si a zapnul pásy. Na své pokožce cítil jemná kožená sedadla. Zapnul si vyhřívání a liboval si v měkoučkém sedadle.
Bill se hned objevil na místě řidiče a nastartoval motor. Tom si jej ale nevšímal, myslel na pařbu a na Michele. Bill neměl náladu na to, aby se díval na jeho nafučený xicht.

„Jestli se budeš tak blbě tvářit, zavřu tě do kufru!“ Hles a mířil si to směrem k letišti. Po půl hodině Bill zastavil. Bylo skoro půl dvanácté. Tomova sklíčenost obličeje trošku povolila, ale stále měl obličejík jak rosnička. Bill jen pokrčil rameny. I když bylo tak pozdě večer, na letišti bylo dost lidí, a když poslíčci zmerčili Billův vůz, okamžitě se k němu hrnuli s velkými vozíky na náklad kufrů.
Bill se usmál a otevřel kufr. V něm bylo pár zavazadel.

„Počkej tady.“ Řekl Tomovi a vlezl někam dovnitř. Po chvíli se vrátil i s jedním vysokým mužem ve smokingu.

„Takže, jak jsme se domluvili, hlavně jej neškrábněte!“ Řekl Bill a podal muži klíče od svého plechového miláčka.

„Pojď, Tome, za pět minut nám letí letadlo.“
„Super.“ Zamumlal Tom a vydal se za Billem.

Už letěli skoro půl hodiny, nedá se říct, že by se Tomovi první třída nelíbila. Ale strašně se nudil, a k tomu cítil Billův parfém, a ten byl tak dráždivý!, že se zmohl jen na povzdech a děkoval bohu zato, že má tak volné kalhoty. Kdyby mohl, tak by Billa někde přefikl.

„Musím na toaletu.“ Řekl Tom a zvedl se. Musel se trochu vydýchat. Prošel půlku letadla a zapadl do kabinky. Opřel své čelo o studené sklo a napustil si do dlaní vodu, kterou si opláchnul obličej. Sedl si na záchodovou mísu a schoval tvář do dlaní, byl tak nadržený!
Bill seděl ve svém křesle a v ruce drtil skleničku whisky.

„Pane?“

Otočil se, když ucítil ruku na svém rameni. Pohlédl na rusovlasou letušku.

„Myslím, že vašemu příteli je špatně.“

Bill zamrkal, tím přítelem asi myslela Toma. Bill povzdechl a zvedl se ze svého křesla. Postavil se před dveře a jemně zaklepal.

„Tome?“
Když Tom uslyšel Billův hlas, prudce otevřel dveře a vtáhl nebohého Billa dovnitř. Zavřel a mrsknul s ním o stěnu. Bill vydechl. Do tváří se mu trochu nahrnula červeň. Tom se na Billa natěsnal a dal své koleno mezi Billovy nohy.

„Tome? Co… co to děláš?“
„To co sem chtěl udělat už dávno, od té doby, co jsem tě viděl v tom kostýmku.“
„Tome, tohle je velmi špatné.“ Snažil se Bill argumentovat, ale Tom měl oči přivřené a pod nimi měl růžové líčka.
„A tohle taky?“
Rozepnul Billovi zip u kalhot.
„Ano, to také.“
Tom pomalu svlékl jeho sako a povolil kravatu. Pomalu mu rozepínal bílou košili. Knoflíček po knoflíčku.

„Oh, Curte, máš tak nádhernou kůži.“ Usmál se Tom a políbil Billa na nahé rameno. Jemně jazykem obkroužil klíční kost a laškovně se zakousl do Billova krku.
„Ne… nejsem Curt, jsem B… Bill… ahhh.“ Řekl Bill a zakousl se do své pěsti. Na krku byl velmi citlivý.
Tom sundal jeho pěst a jemně se přisál na jeho krásné růžové rty. Po chvíli si probojoval cestu dovnitř. Bill byl v šoku a nereagoval, až po chvíli se mu v těle začaly bouřit hormony a začal spolupracovat.
Tom mu svlékl kalhoty i s boxerkami a sám se svlékl z oblečení, jak mu to jen kabinka dovolovala. Chytil Billa za penis a udělal pár temp nahoru a dolů.
Bill se třásl, byl nabitý testosteronem, který se hlásil o uvolnění. Tom jej zkušeně hladil na bocích, na vzrušení a párkrát zajel i do rýhy na zadečku, kde si špičkou prstu hrál s Billovým vstupem. Bill byl jako v extázi… byl tak naplněný touhou… tak… tak…

autor: Theodor
betaread: Janule

16 thoughts on “Silent Assassin 8.

  1. wau překvapení..jsem si myslel ze Bill fikne Toma…A Theo to udelal schválně ze to v nejlepším stopnul a ted se nekde škodolibě směje

  2. Ha ha ha!! Perrrr-fektní zakončení. xD Za to byh tě zabila. =P Tak nějak mám pocit, že se nestane to, k čemu se schyluje. xD Ale jak se znám, tak se 100% mýlím. =D Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. =)

  3. Bylo to opět super, ale u toho kurta sem vyprskla smíchy, to se jinak nedalo×D znělo to tak úchylně×D jsem zvědavá na pokračování:-)

  4. No co je toto za konec??!!To by mělo být trestné,toto!!!!
    Tom mě teda pořádně překvapil,z kořísti se stal lovec,a Bill ani nepostřehl jak xD!!!

  5. tak… tak… takhle to useknout, no teda 🙂 už aby byl další díl 🙂 v tom nejlepším. Tom najednou tak rozvášněnej, bože chci číst dál 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics