Bez duše 9.

autor: illyrias

Ti dva se líbali dlouho, ani si nevšimli postavy za oknem, co je celou dobu pozorovala a žárlila. Nevydržela se na to dál koukat, tak si šla raději zas lehnout.
První, kdo se vzpamatoval z polibku, byl Bill.
„Ne! Počkej!“ Snaží se svého bratra odtáhnout, ten se nehodlá vzdát jen tak Billových rtů.
„Řekl jsem ne!“ Odstrčí od sebe bratra a rychle vstane. Oklepe ze sebe sníh. Tom na něj omluvně koukne a taky se postaví.
„Bille já, promiň, přišlo mi to tak nějak, automatický.“ Pokrčí bratr rameny. Bill jen nevěřícně zakroutí hlavou.
„Automatický? Jsme bratři!“ Ne, že by se mu to nelíbilo, ale myslí na Sylara.
„Nevím, jako bychom to už dřív dělali.“
„Tohle, jsme nikdy nedělali, a ani nechci, abychom začali, rozumíš?!“ Vyštěkne po něm Bill, nelhal, takhle se ještě nikdy nelíbali.
„Tak proč jsi mi to oplácel? Hm?“ Tom se nenechá odbýt, chytne Billa za pas a natiskne k sobě.
„Pust mě!“
„Mezi námi něco bylo! A já chci zjistit co!“ Stiskne více Billa.
„Au! To bolí! Já nechci…“ Vzlykne Bill, začíná se bratra zase bát, Tom to zpozoruje a pustí jej.
„Ty se bojíš? Bille, omlouvám se, jen chci vědět pravdu. Nic víc.“ Bill zavrtí hlavou.
„Na tu já se snažím zapomenout.“ Vyškubne se Tomovi ze sevření.
„Proč? Copak jsme neměli ten úžasný vztah?“

Bill neví co opovědět, pravdu mu přeci říct nemůže, nemůže riskovat, že si Tom vzpomene a celé to peklo začne znova. Ale neumí tak dobře lhát, když zalže, zdá se mu to směšný, ani sám by si neuvěřil.
„Měli.“ Šeptne, třese se zimou.
„Pojď, zahřeju tě.“ Tom k němu přistoupí a lehce ho obejme.

Bill se nechá, Tom jej k sobě jemně tiskne a snaží se Billa zahřát, cítí Billovu pronikavou vůni, nejde odolat, lehce Billa líbne na krk, Bill se zachvěje, nepípne, drží.
Tom pokračuje, jemně stiskne Billovu kůžičku na krku, nevědomky mu tím vytvoří malý červený flíček.
Dál už nevydrží zůstat jen u Billova krku, chytne Billa za vlasy a zakloní mu hlavu dozadu, vrhne se dravě na bratrovy rty. To se Billovi přestává líbit, nespolupracuje, snaží se odtáhnout, jenže když Tom zmírní tempo, je to zas o něčem jiném, a to se Billovi líbí.
Polibky mu oplácí, za krátko se Tom oddálí.

„A teď jsi mi to zas oplácel, a mně se to nehorázně líbí.“ Šeptne Tom Billovi do ucha a jemně mu jej skousne. Bill vydechne vzrušením.
„Ale neměl bych.“ Špitne.
„To bych neměl ani já, jenže jak? Když ty si tak… krásný.“
„Krásný?“ Bill je v šoku, tohle mi nikdy neřekl, první lichotka, co od Toma slyší.
„Ano, jsi tak sexy.“ Pokračuje Tom.
„Já, už bychom měli jít domů, je kosa. Mrzne mi nos.“ Odtrhne se Bill od Toma.
„Jo, to jo. To bychom potom měli, než ti upadne.“ Zasmějou se oba spolu. Zalezou do domu a vysvlíknou se z bund. V domě je příjemně teplo.
„Půjdeš spát? Já jen, že mně se ještě nechce, takže se když tak budu koukat na telku, tak jestli bys nechtěl taky.“ Nabídne Tom Billovi. Bill chvíli váhá, vlastně se mu už spát nechtělo, a koukat na televizi s Tomem znělo jako dobrý nápad.
„Tak jo.“ Souhlasí Bill.

Sednou si do obýváku na gauč. Tom pustí televizi. Obejme Billa kolem ramen, ten položí hlavu na Tomovo rameno a nechá se hladit ve vlasech.
Zrovna jsou tam reklamy, takže není na co moc koukat, Tom zkusí jiné stanice, ale všude jsou nesmysly, proto se rozhodne tam nechat tu stanici, co dávaj reklamy. Uvidí, co půjde.
Po reklamách začne film, zdá se být normální, jenže jakmile dojde po chvíli k sexu, který je opravdový, dojde oběma, že je to porno.
Bill se stydí, kousá se do rtu.
Tom je naopak v klidu, tedy jen navenek, jeho kámoš dole v klidu rozhodně není.
Na Billa ty páry nějak nepůsobí na to jeho „dole“, do doby, než se tam objeví i gay pár, z toho už je taky tvrdý.
Billovi sklouzne pohled do Tomova klína, jen polkne.
Tom si všimne Billova pohledu a koukne, jak na tom je Bill.
To si mohl myslet, gayové zabrali, ne, že by měl něco takového v plánu, ale ani to nijak přeci nevadilo.

Tom nechá sklouznout svoji ruku na Billova záda, odkaď jí přemístí na podbřišek, Billa to zaskočí, neodváží se cokoliv říct, dělá, že si toho nevšiml a dál kouká na ten film. Nikdy na takovýhle filmy nekoukal, ale jak teď zjistil, líbí se mu.
Když Tomova ruka sklouzne do jeho klína, tak už se to přehlížet nedá.
Bill přivře oči a vzrušeně vydechne, když Tom trochu zatlačí.
Tom se pousměje, druhou rukou Billa chytne za bradu a natočí k sobě, začne ho líbat, Bill tentokrát začne oplácet hned, vzrušení ho žene dopředu. Bill si sedne na Toma obkročmo, ten ho chytí za zadeček a stiskne, Bill Tomovi zavzdychá do úst, pořád se spolu líbaj.
Bill se taky odhodlá a vyjede Tomovi rukou na bradavky, začne je jemně třít, teď je to Tom, kdo zavzdychá tomu druhému do úst.
Oběma se zrychlil dech, Bill se začal pohybovat na bratrově klíně.
Ten si ho k sobě ještě víc tiskne. Když vzrušení pořád stoupá, Tom chce Billovi vysvlíknout tričko, Bill mu však ruku zadrží, rozepne Tomovi džíny, pak se postaví a sobě si je taky rozepne a stáhne. Tom si je taky stáhne celé, chce i boxerky, jenže to ho Bill zas přeruší.
Sedne si na něj zas obkročmo, co je dělí od svých vzrušených klínů, jsou jen boxerky. Bill se znova začne třít o Toma, teď už to je intenzivnější, Tom nechápe, proč už na to nejdou, ale sakramentsky se mu to líbí, oba vzdychaj, Bill nemá v úmyslu zajít dál, takhle to přeci stačí, vždyť Sylara nepodvádí, a s Tomem nic přece nemá, nebo ano?
To si už neuvědomuje.

„Bille, no ták, už si je stáhni, já už to nevydržím.“ Zasténá Tom.
To má Bill ale v úmyslu, sám na tom není o moc líp, ještě párkrát dosedne na Toma a oba se udělají do svého spodního prádla, Tom už pochopil, že o to mu šlo.
Oba chlapci se vydýchávaj. Tohle Billa unavilo, takže teď už se mu bude chtít spát.
„Bille, tys byl, děsně dobrej.“ Tom hladí Billa na zádech.
Billovi až teď dojde, co ztropil, nechal za sebe myslet dolejší mozek, což neměl, vyskočí rychle na nohy a sebere si kalhoty.
„To jsem nechtěl, zapomeň na to.“ Vystřelí k sobě nahoru do pokoje.
Tom za ním ještě nechápavě kouká. Vždyť se mu to líbilo.
Tom se už i dostatečně ujistil, že spolu neměli jen bratrský vztah.
Svoje minulé já chápal, Bill byl sexy, a určitě to uměl i dobře v posteli, po tom, co mu tu předvedl.

Na Billa však doléhá svědomí, proklíná se za to, že se neovládl.
Sám sebe uklidňuje tím, že měli boxerky, tak mezi nima na nic nedošlo.
Ono to snad do rána přejde, bude dělat jako by nic.
Uteče až do koupelny, tam se trochu zklidní. Vysuší si vlasy do ručníku, svleče ze sebe boxerky a tričko, v rychlosti se vysprchuje, kolem boků si omotá osušku a jde k sobě do pokoje. Tam se převlíkne do čistých boxerek. Zaleze si k Sylarovi. Přitiskne se k němu do náruče a zavře oči.

autor: illyrias
betaread: Janule

13 thoughts on “Bez duše 9.

  1. já vlastně nevím koho je mi líto… Možná Sylera, přeci jen se o Billa postaral, když ho tom tak zmrzačil, ale nadruhou stranu nechci aby s ním byl. Nejspíš chci, aby si na to TOm vzpomněl a hnuselo se mu to, pak by mohl dolejzat za Billem a omlouvat se apřísahat a dokazovat pravou lásku… OH…zase jsem se zasnila… xD… Jsem zvědavá na pokračování…

  2. Já nemám slov!!!Jenom mě zajímá,co bude Bill dělat,až si Tom vzpomene,a všechno začne znova,docela mu to přeju!!!!Nevděčná děvka…..

  3. Ty děwko jedna newděčná! Já mí takowýho Sylara tak se ho držim zuby nehty a né že ho podwedu na prwnim gauči o kterej zakopnu!

  4. No… Billovi se není moc co divit… teda… možná jo, když má Sylara, ale přece jenom to tak zavání, že bude s Tomem… A jelikož moje fantasie teďka jede na plný obrátky, připadá mi, že budeme mít repete začátku, akorát s přehozenýma rolema. xD Ale i kdyby ne, je tohle opravdu parádní práce. =)

  5. Podrazák. xD Já se mu teda divím, jaktože si ještě odvažuje začínat si s Tomem. xD Měla bych strach kdybych si vzpomněla na to, co mi proved. xD Chudák Sylar, tak se o něho staral a Bill ho teďka tak nestydatě podvede s někým, kdo ho kdysi nenáviděl xD

  6. véééď…..pošli ich už domov….x)) ja nechcem aby bol Bill s Tomom!!! Sylar si to nezaslúži!! veď Billovi tak veľmi pomohol, keď mu bolo najhoriše….a Bill mu to takto oplatí?!?!?! to hádam nie!! chudák Sylar, fakt mi je ho ľúto…ale na druhej strane aj Toma, lebo je zmetený a nevie čo si o tom všetkom myslieť….x) hmm…zaujímavé…som zvedavá na pokračko…x))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics