Zakázané ovoce – Vůně novoty 5.

autor: Kate

Mocinky Vám děkuju, že komentujete! 🙂 Dodáváte mi sebevědomí 🙂 XD. Pa Kate

„Co si myslíš… že děláš?“ dostal ze sebe podnapile Bill, který teď seděl na Tomovi obkročmo.
„Ani netušíš, jak dlouho tě chci.“ Odpověděl Tom a přitáhl si ho za týl k sobě.
„Asi moc dlouho ne, když jsem se teprve nedávno přistěhoval.“ Ušklíbl se Bill.
„Kurva, drž už hubu!“ vykřikl Tom a začal ho líbat. Byl moc rád, když Bill spolupracoval. Bodejť by ne, když teď měli oba dva v krvi tak čtyři promile alkoholu. Oba dva slastně přivírali oči a plně si to užívali. Bill se čím dál tím víc lepil na Toma a dosedl na něj celou vahou.
„Ehm…“ Ozvalo se odkašlání za nima. Civěly na ně dva páry vykulených očí. Bill se otočil, a když zjistil, kdo to je tak se mu rozšířily zorničky. Stály tam Sára s Vanessou a na tváři měly více než udivené výrazy. Holky si vyměnily nechápavé pohledy, a pak Vanesse padl zrak na hromadu skleniček na stole.
„To jste to všechno vychlastali?“ řekla Nessa a vzala do ruky skleničku. „Kolik je?“ obrátila se na Sáru, která tomu stále nemohla uvěřit.
„Ehm… je skoro jedna.“ Koukla se na hodinky.
„Takhle je tady nemůžeme nechat, ještě by se tu objevil Mark, a to by z toho teprve byla polízanice.“ Kroutila hlavou Nessa a tahala Billa na zem z Toma.
„Počkej, tobě to nevadí?“
„Co? Bille nech toho!“ okřikla hned Billa, jakmile se začal hned lepit zpět na Toma.
„No třeba to, že jsou oba teplý. Zvedej se, Tome!“ a tahala taky Toma na nohy.
„Třeba se jen prostě ožrali, a i kdyby, ne, nevadí mi to.“
„Ok, chceš za ně platit?“ uchechtla se Sára, když zpozorovala obsluhu.
„Ani náhodou! Víš, na kolik by mě to vyšlo?! Vidíš, kolik toho vypili?!“

Proplížili se okolo obsluhy, pryč z párty, ale s opilým Tomem a Billem to nebylo vůbec lehké. Buď furt nadávali nebo se vzpírali, a přinejhorším se chovali jako malí rozmazlení fracci.

„Nechceš je doufám nechat samotné doma?“
„Jasně, že ne. Všichni přespíme u nás. Rodiče jsou na měsíc přeci pryč, takže máme dům pro sebe.“
„Nebudou o ně mít rodiče strach? A zítra se jde přeci do školy.“
„Nebudou. Bill říkal, že jeho máma je na služební cestě, a Tom u mě přespává pořád. A o tobě ani nemluvim.“
„Fajn. A co ta škola?“
„Ty si nic nepamatuješ! Dali přece volno.“
„Jo, už vim. Díky bohu za vybuchlý plyn.“
„Počkej, jak víš, že vybouchl plyn? Vždyť nic o tom neřekli. Že ty jsi to nechala vybuchnout schválně?!“
„A jéjé. No… možná.“
„Takže určitě.“ Dodala Vanessa, když otevírala dveře od svého domu. Dotáhly Billa a Toma do postele.
„Chceš je nechat spát v tomhle?“ podívala se na ně Sára, když už spokojeně chrápali v teplých dekách.
„Ne.“
„Fajn, převlíkáš je ty!“ utekla se smíchem Sára. Venessa protočila oči a stáhla z kluků mikiny. Poté sundala Tomovi kšiltovku a oběma sundala trička. Tomovi stáhla XXL kalhoty bez problémů, ale trochu zápasila s Billovou sponou na pásku. Konečně se jí to povedlo. Nechala je jen v boxerkách, přikryla a odešla do kuchyně. Zpozorovala Sáru, jak už převlečená sedí v DVD.
„Už jsi je převlékla?“ otočila se na ni Sára s jogurtem v ruce.
„Pro mě to problém neni, když si někdy přivydělávám v nemocnici. Ale to tvoje sedmnáctiletá hlavička nedokáže prostě pochopit.“ Plácla jí lehkej pohlavek Nessa a sama se šla převlíknout.
„Nemůžu za to, že jsi o dva roky starší!“
„To je pravda! Nemůžeš!“ vyšla z pokoje v bílých teplácích a tričku na ramínkách Nessa. „A vůbec, nechceš tam spíše hodit Saw 3 místo dvojky?“ a ukázala na plazmovou televizi.
„Jo, najdu to.“ Vrhla se na kupu DVDček.

VE VEDLEJŠÍM POKOJI

Tom pomalinku namáhavě rozlepil víčka. Na bolest hlavy už byl celkem zvyklý, ale něco tady nebylo v pořádku. Promnul si oči a rozhlédl se, kde to vlastně je. Trochu se lekl, když zjistil, že je u Vanessy doma, je jen v boxerkách a spí vedle… ehm… vedle Billa. Odhrnul peřinu, a zjistil, že Bill na sobě nemá o nic víc než on.
„Panebože… co se dělo?! Vždyť já nic nevím. Snad jsem se s ním už nevyspal…“ Zanaříkal Tom a znovu se svalil do peřin. Zavřel oči a hned je otevřel, když se klubíčko vedle něj přitisklo na něj. Usmál se. Vždyť to byl on, co ho celou dobu chtěl, a teď se k němu ten spící andílek lísá. Objal ho rukama a pevně sevřel. Bill jen něco nesrozumitelného zamručel. Tom ho lehce hladil po vlasech a odtáhl se, když se Bill zavrtěl.
„Tomi…“ zašeptal ve spánku a znovu se k němu přitisknul. Tom teď nevěděl, jestli se Billovi jen něco zdá, ale kdyby mohl, tak by radostí vyskočil. Radost měl už jen z toho, že se mu zdá o něm, a ještě větší, když řekl jeho jméno v takové zdrobnělině a s velmi měkkým tónem hlasu. A kéž by i věděl, co se Billovi zdá… Z vedlejšího pokoje se ozval křik. Tom se vymrštil do sedu a tím bohužel probudil i spícího Billa. Tom se začal rozhlížet, a Bill stejně jako Tom před chvílí, nevěděl vůbec nic. Tom se podíval na Billa a ten okamžitě na sebe natáhnul deku tak, aby mu zakrývala celé tělo.
„Ehm… no.“ Zčervenal. „Mohl… mohl bys… no odejít?“ Dostal ze sebe Bill a začal hledat své oblečení. „Nebo se alespoň otoč.“ Poprosil znovu Toma, i když se k tomu příliš neměl.
„Půjdu se podívat, co se děje.“ Zvedl se Tom a šel do obýváku.
„Jo.“ Hlesnul Bill.

Tom zmizel ve dveřích a Bill se mohl konečně obléknout. Natáhnul si nátělník, co měl v klubu, ale kalhoty si nebral, zůstal v boxerkách. Přeci nebude až taková citlivka, ale moc příjemné mu to nebylo. Vlezl dveřmi do obýváku, a okamžitě se na něj otočila Sára.
„Pojď se taky koukat, ne?“ Usmála se na něj a posunula se.
„No já nevím, na horory moc nejsem.“ Zčervenal.
„Prosimtě, vždyť to nic není.“ Pobídl ho teď i Tom a plácnul rukou do sedačky, na znamení, ať si Bill sedne. Bill přešlápl na místě, ale pak si sednul vedle Toma a Sáry. Netrvalo dlouho a už zavíral oči. Obličej schovával do dlaní, a snažil se nevnímat zvuky, co byly v televizi. Tom to zpozoroval, a teď byla pro něj další skvělá příležitost. Lehce si Billa k sobě přitulil a dal mu ruku okolo ramen. Bill vrhnul nechápavý pohled na Toma, ale nijak neuhýbal. Spíše naopak. Hlavu si opřel o Tomův hrudník a znovu se snažil alespoň trochu sledovat obraz televize. Sára s Nessou dělaly jako by nic. A vlastně jim to bylo jedno. Byla až moc zažrané do filmu a nic jiného je víceméně nezajímalo. Za malou chvíli je všechny vyrušil domovní zvonek.

„Ty vole! Kterej kretén chce něco v tokovou hodinu?!“ zvedla se s brbláním Nessa a šla otevřít. Otevřela dveře s úmyslem hned dotyčnému vlepit facku nebo dát pěstí (ale asi by toho potom litovala, kdyby praštila jejich starou sousedku), tak od tohoto nápadu okamžitě odstoupila. Později toho ale opravdu litovala, ale trochu jinak. Do dveří se vecpal naprosto opilý Mark, a přitiskl Vanessu ke zdi.

autor: Kate
betaread: Janule

11 thoughts on “Zakázané ovoce – Vůně novoty 5.

  1. Docela jsem nemohla z Tomovo zleknutí "Snad jsem s ním už nespal" 😀 Bohužel ne Tománku 😀 No a teď do toho tohle koště si tam přidrandí. To bude točo. Napřed znásilní Nessu a pak Billa ne 😀

  2. Tee hee… xD Tak tohle se mi opravdu moooc líbí. A další díl bude víc jak zajímavý, tím jsem si 100% jistá. 😉 Už se těším.

  3. [7]: Tak to ne, Doris. xD Jenom Nessu. U Billa to nemá povolený, to může jenom Tom. xD
    Supééééér úplně úžasný… xD

  4. [10]: nooo a nebo jenom Billa. Víš jak, začne s Nessou ale pak si všimne Billa a hned se přeorientuje 😀 Náhodou mě by se to líbilo 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics