Životní sen 2.

autor: BlackAngel

Tak, mám tady pro vás druhý díl Životního snu. Doufám, že se vám bude líbit. Děkuju mockrát za krásné komentáře. Budu se snažit psát co nejrychleji, abyste nemuseli moc dlouho čekat. Ještě jednou dík.
Vaše BlackAngel.xD

Tom

Vejdeme do třídy. No je jich tady tak 25. Rozhlédnu se namyšleným pohledem po třídě. Dívám se z žáka na žáka. Najednou se moje oči zastaví na jednom, moc krásným pohledu. Pohledu ala horká čokoláda… Bill… No tak myslím, že se mi tady bude líbit. Začnu se na Billa usmívat. Učitelka mezitím něco kecá o mně, a proč jsem jako tady. Pak mě vyzve, abych si našel volné místo. Automaticky mířím k Billovi. ¨
„Čau, je tady volno?“ zeptám se ho a podívám se do těch krásných čokoládových očí.
„Jo, je,“ řekne a tak sladce se usměje. Ten jeho úsměv je tak krásnej, daleko hezčí než na fotce na chatu. Sednu si vedle a vytáhnu si věci. Třeba ten druhák nebude tak špatný.

Bill

To by mě ani ve snu nenapadlo, že chodím na stejnou školu s klukem, s kterým si asi už tak půl roku píšu na chatu. A teď budeme chodit i do stejné třídy. Sleduju Toma, jak se rozhlíží po třídě. Jeho pohled vypadá dost namyšleně a až arogantně. To není ten Tom, jakého znám. Ten Tom na chatu je přátelský, vtipný a není vůbec namyšlený. Chová se na netu jinak než v opravdovém životě? Anebo má jen takovou masku tady před námi? Než to stačím nějak dál promýšlet, Tom míří k mé lavici a ptá se, jestli je tady volno. „Uf“, oddechnu si. Byla to jen maska. U lavice stojí a na mě se přátelsky usmívá ten starej, dobrej Tom.

„Jo, je“, usměju se a sundám tašku z prázdné židle. Pak začne další hodina. Učitelka je pěkně naštvaná, protože celou dobu musela mě a Toma okřikovat. Nakonec zmlkneme, aby byl pokoj, a domluvíme se, že půjdeme po škole ven.

Tom

Dnešní den ve škole vůbec nebyl špatný. Dojdu za matkou do obýváku a přiznám se jí: „Mami, já, jsem propadl do druháku, prostě jsem to nezvládl.“ Konec jen zašeptám a sleduju špičky mých bot. „Já jdu ven,“ řeknu rychle a vycouvám z pokoje. Znám ty její zklamaný pohledy a výčitky. S Billem jsme se domluvili, že se sejdeme v parku. Dojdu tam a sednu na lavičku k jezírku. Kouknu na hodinky, Bill má deset minut zpoždění. To je v pohodě.

Bill

Přijdu domů, hodím tašku do pokoje. Otevřu skříň a přehrabuju moje hadry, hledám něco vhodného na sebe. Nakonec si vyberu černé triko s lebkami a ošoupané černé džíny. Stoupnu si k zrcadlu, že se namaluju. Vytáhnu si líčení a pustím se do toho. Ještě si dodělávám řasenku, když mi oči sjedou na hodiny nad dveřmi.
„Do hajzlu!“ vyštěknu a praštím líčením. Mám už být deset minut v parku s Tomem. „Mami, já jdu ven,“ houknu do kuchyně a utíkám směr park. Do parku dorazím po dalších deseti minutách. Kde je Tom? Rozhlížím se po nevelkém parku. Pak ho spatřím sedět na lavičce u jezírka. Rozběhnu se tam a skočím zezadu Tomovi kolem krku.
„Ahój, Tomí, promiň,“ řeknu provinile a sklopím oči. „Já… já se nějak maloval a zapomněl jsem na čas,“ když to říkám, cítím, že jsem rudý až na zadku.
„To nevadí,“ řekne Tom a směje se. Jo, já musím být pokaždé za kašpara.
Tom

„Bille, kde jsi?“ netrpělivě se podívám na hodinky. Už má 20 minut zpoždění. Že by se na mě vykašlal? Ne, to by neudělal. Anebo jsem se v něm tolik spletl? „Bille, kde-ááá!“ zaječím. Někdo mi skočí kolem krku… Bill… Zatváří se provinile a omlouvá se mi, že se maloval a zapomněl na čas. Je tak roztomilej.xD. „To nevadí,“ řeknu a musím se smát. V parku zůstaneme ještě dlouho. Bavíme se o všem možným. Dozvím se od Billa, že chodí na akademii kvůli zpěvu. Tak to se mi hodí. Už vím, kdo by byl zpěvákem v kapele. Kouknu na Billa. Zadívám se mu na rty, jaký to asi musí být, políbit takový krásný rty? Přisunu se blíž k Billovi. Jsem asi blázen, ale já prostě musím a chci políbit tohohle kluka.

autor: BlackAngel
betaread: Janule
Klikni na novou anketu, díky J. :o)

10 thoughts on “Životní sen 2.

  1. je to moc hezký moc ráda čtu od tebe povídky protože máš dobrý nápady doufám že se v dalších dílech objeví i něco víc než pusa 😀 😉 spoléhám na tvoji představitost 😉 čauky -.-

  2. Jeeee!! Nádhera. xD Prý… jsem se maloval a zapomněl na čas… xD To se mi taky stává. xD A dost často.
    A jen ať ho políbí!!  Aať ho líbá pořád a pořád!!! 😉 =)

  3. Wou… xD Tak to nakonec fakt nebude tak špatný jak si Tom myslel. Měla jsem strach, že se na něho Bill vykašlal… Ale naštěstí ne, takže je to OK… xP Supeeeer…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics