Love is immortal 1.

autor: zrzek995

Zdravím všechny, tak jsem zkusila napsat vícedílovou povídku. Nevim, jak se vám bude líbit. Snad jo, nevim. Tohle je zatím první díl, abych věděla, jestli se to vůbec dá číst. Povídku už mám napsanou celou, takže pokud budete chtít později něco změnit, máte smůlu 🙂 Tak se budu těšit na komentáře, pokud nějaké budou, klidně i záporné. Nevadí, skousnu všechno 🙂 Pěkný čtení.

„Ano, lásko? … Ne, neboj se, za chvíli už budu doma… Už se na tebe také moc těším. Pá a líbám tě.“ Rozloučí se a zavěsí. Zapne si bundu až ke krku a vyrazí do ztemnělých ulic Berlína. Volala mu jeho láska Natálie. Dnes má narozeniny a Tom se zdržel v obchodě, aby jí vybral dáreček. Nakonec se rozhodl zajít pro něj do jejího oblíbeného obchodu se štěňaty. Koupil jí malého Yorkšíra, ty má Naty nejradši. Schoval si ho pod bundu, aby ho neviděla hned, jak vejde do dveří.
„Tome!“ ozve se najednou za ním. Oslovený se otočí a spatří osobu v upnutých džínách, s mikinou těsně nad pas kalhot a kapucí na hlavě.
„Ano? Kdo jste? Prosím vás, já spěchám.“ Řekne netrpělivě Tom. Zahalená osoba dojde až k němu.
„Sleduji tě již dlouho, chodíš tudy každý den. Mám pro tebe jistou nabídku. Jsi spokojen se svým životem obyčejného prodavače?“ zeptá se.
„Ano jsem. Mám k životu vše, co potřebuji. Proč, měl byste pro mě snad lepší práci?“ zeptá se naopak Tom a úplně zapomene, že měl jít domů.
„Měl bych něco, co není úplně práce. Mohl bych ti dát nesmrtelnost, nezranitelnost. Byl bys pánem svého času.“ Řekne zahalený.
„Jak jako pánem svého času a nesmrtelný, nezranitelný? To je asi nějaká blbost, ne? Pane, nejste opilý?“ zeptá se Tom a snaží se pohlédnout pod látku, která zakrývá jeho obličej. Zahalený se jen usměje.

„Nejsem opilý, Tome, jsem velmi mocný. Například mohu způsobit, že tvoje přítelkyně do roka zemře. Ano, mohu ti Natálii zabít, ale dokážu to tak, že nikdo nepozná, že jsem to byl já. Za rok, Tome, se potkáme. Zopakuji ti tuto nabídku, do té doby budu mít v moci tvoji přítelkyni a ty jí nebudeš moci nijak pomoct. Pouze tak, že se ke mně přidáš. Vyber si, buď její život a nebo ten tvůj.“ Řekne ještě zahalený a odejde. Tom ještě chvíli stojí na chodníku a přemýšlí o tom, co mu ten muž řekl. Musel to být blázen, jak by mohl mít Natálii ve své moci, to přece nejde. Nemůže mu jí zabít, to nedopustí.
Domů dojde Tom už zase v dobré náladě. Potichu otevře dveře a zuje se. Natálie je nejspíš ve sprše, jelikož v koupelně teče voda. Sedne si do křesla a pustí si televizi. Za chvíli se okolo jeho krku obtočí dvě útlé paže a jemné rty mu začnou líbat krk.
„Lásko, tak jsem se na tebe těšil.“ Oddává se Tom jejím polibkům a pomalu zaklání hlavu, aby jí mohl vtisknout polibek na její krásné rudé rty. Naty se od něj odsune a sedne si na opěradlo Tomova křesla. „Možná jsi se těšil, ale přišel jsi o hodinu později, než jsi slíbil. Za to tě bude čekat trest.“ Řekne naoko naštvaně Naty, ale za chvíli se zase usměje. „Těšila jsem se na tebe, lásko.“ Obejme ho a sedne si mu na klín.
„Já na tebe taky… opatrně, ať si nezničíš dárek.“ Sundá ji ze sebe Tom a stoupne si. Naty se na něj chvíli nechápavě kouká, ale když vidí, jak se něco hýbe pod mikinou, nevydrží a začne ji Tomovi rozepínat. Nejdříve vykoukne malá hlavička s obrovskýma hnědýma očima a později celé tělíčko, ne o moc větší než dlaň.
„Bože, Tome, tys jsi ho koupil.“ Vypískne Naty a vezme si malé štěňátko do ruky. Hned nato se vrhne Tomovi kolem krku a políbí ho. „Děkuji, Tomi, je nádherné.“ Řekne šťastně.
„Je to prý holčička. Vymysli jí jméno, lásko.“ Pobídne ji Tom a sedne si do křesla, pozorujíc nadšenou Natálii.
„Hm… co takhle Sára? Miluji tohle jméno, jo… bude to naše Sárinka.“ Usměje Naty na štěně a položí ho na kožešinu před krbem.
Po dlouhé chvíli, co odnesli štěně z obýváku do jejich ložnice, teď leží na kožešině před krbem a užívají si fyzickou blízkost toho druhého, sledovaní párem červených očí. Natálie poté usnula v Tomově křesle a Tom si šel dát osvěžující sprchu. Když se vrátil, políbil Naty na tvář a zadíval se z okna na ulici. Naproti jejich domu stojí starý rozvětvený strom, který se díky větru teď lehce kymácel. Strom se nyní naklonil blíže k lampě a způsobil, že Tom uviděl zahalenou osobu kousek od jejich okna na veliké větvi. Najednou uslyšel v hlavě hlas, který mu říkal: „Je v mé moci, záleží jen na tobě, jestli bude žít dál.“ V tu chvíli uviděl zpod kápě osoby na větvi dvě rudé oči, které shlížely přímo na něj.
Tom se lekl a rychle utekl od okna. Jenže, jak utíkal, zakopl o Natáliinu nataženou nohu a spadl k zemi. Naty se rychle zvedla a přisedla si k němu.
„Lásko, jsi v pořádku, co se stalo?“ zeptala se ho hned. Tom se podíval z okna a osoba v kápi byla pryč.
„Už nic, to už je dobrý.“ Řekne a obejme ji.
„Tak pojď spát, Tome, nějak mě rozbolela hlava.“ Řekne Naty a vede Toma do ložnice…

autor: zrzek995
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

15 thoughts on “Love is immortal 1.

  1. to je vemi hezký pěkně to začíná ale doufám že ta kráwa vypadne z jeho života … 😀 nechci aby on byl s holkou

  2. určo bude mě se to líbí a moc a to je teprve 1 díl ale … hodně mi tam vadí ta holka 😀 ale jinak good

  3. [1]: Ty jsi ale krutá xD!!!!!Ale já ji tam taky nechci xD!
    Chviličku jsem si myslela,že ta tajemná osoba je Bill,ale po tom konci už si to nemyslím,tak kdepak máme Billíska???
    Jinak to zatím vypadá zajímavě,a nově,těším se na další dílky!!!

  4. žejo holky ať vypadne … krutá ??? já vím že jsem to přepískla a omlouvám se ale když já si to předčtu  a lásko a takovíhle slova nepatří billovi tak já jsem vždycky nasraná na tu holku že prostě místo ní není bill 😀

  5. Tu holku nemám ráda už od teď… xD Prostě zuřím, když vedle Toma vidím někoho jinýho než Billa. To je normální pro někoho, kdo je závislý na twincestu, že… xD
    Líbí se mi to, fakt dost už od začátku. Je to takový tajemný, upírský – si myslím. xP

  6. jak jsem již psala o tý holce ještě uslyšíte, ale pak s ní bude krátkej proces… jaj, to už jsem řekla víc než dost. Nechte se překvapit 😛
    jinak všem moc děkuji za komentáře, moc mě potěšily 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics