Valentine’s Day – the rose that changed his life 22.

autor: Sapere aude

Nově nalezené sebevědomí (a přátelé?)

„Čau! Můj člověk je tu!“ Slyšeli někoho křičet přes hlasitou hudbu, jakmile vešli do domu.
„Bože, on už je opilej,“ zašeptal Tom Billovi. „Ahoj Georgu!“ Zářivě se usmál. Pozdravili se navzájem obvyklým způsobem, potom se Georg obrátil k Billovi.
„Bille! Tys přišel!“ vykřikl a obtočil kolem něj svoje paže.
Bill ztuhnul, oči vytřeštěné překvapením. „Um, ahoj,“ nemotorně poplácal Georga po zádech.
„Můj bože, Bille,“ řekl Georg, když konečně propustil černovlasého chlapce ze svého sevření. „Vypadáš úžasně!“ prohlédl si Billa od hlavy k patě.
„Díky,“ usmál se. Cítil, jak se do něj vlila trocha sebevědomí.
„Drž od něj ruce dál, Georgu, víš, jakej dokážu být,“ ušklíbl se Tom. Ujistil se, že jej nikdo jiný neslyšel.
„Vole, já nejsem gay!“ zašklebil se Georg. Otočil se, chytil dva kluky za triko a přitáhl je k sobě. „Bille, tihle jsou Ernie a Bernie,“ ukázal nejdříve na jednoho a potom na druhého. „Kluci, tohle je Bill,“ dodal, když ukázal na černovlasého chlapce.
„Nechej toho, vole,“ řekl ‚Bernie‘ a přátelsky šťouchl do Georga. „Já jsem Alex a tenhle-“ Alex ukázal na ‚Ernieho‘, „-je nedůležitý,“ zazubil se, když popadl Billovu ruku a zatřásl s ní.
„Zmlkni,“ zamumlal ‚Ernie‘ a odstrčil Alexe stranou. „Já jsem James,“ řekl, chytil ruku, kterou před chvilkou pustil Alex a také s ní zatřásl.
„Um, ahoj!“ usmál se Bill zaraženě.
„Oba jsou se mnou ve stejném ročníku,“ informoval Georg Billa.
„Jo, už jsme tě několikrát viděli! Ale ještě jsme neměli pořádně šanci si popovídat,“ usmál se Alex a pokrčil rameny.
Bill na ně nevěřícně zíral. Čekal, že potká alespoň jednoho člověka na téhle párty, kdo na něj bude milý, avšak nikdy nečekal, že by se setkal s někým z jeho školy, kdo by se k němu choval… normálně.
„Takže,“ přerušil Tom ticho, když se chystal ochranářsky obtočit paži kolem Billových boků, avšak včas se zastavil. „Dáš si něco k pití?“ zeptal se Billa.
Ten jen pokrčil rameny. „Jasně.“
„Jdete taky?“ zeptal se ostatních tří kluků.

Všichni kývli a začali se prodírat davem k baru. Bill si všimnul několika lidí ze školy, kteří jej obvykle uráželi, kdykoliv se rozhodli vzít na vědomí jeho přítomnost. Zírali na něj, jako by právě viděli ducha. Sem tam si začali šeptat, když prošel kolem, avšak většina lidí jen pokračovala v tanci a zábavě a nevšímali si ho, a ani jeho kamarádů.
Na druhou stranu, Tom si všimnul několika dívek z ostatních škol, jak vysílají na jeho úžasného přítele svádivé pohledy, dokonce si všimnul i několika kluků, jak jej svlékají pohledem. Zíral na ně, čehož si stejně nikdo z nich nevšiml, protože byli zaměstnaní obdivováním jeho kluka. Instinktivně chytil Billa za ruku a táhnul jej za sebou. Věděl, že se to Billovi nebude líbit a čekal, kdy ruku stáhne, avšak i když cítil, jak Bill ztuhnul, neprotestoval ani se neodtáhl. Ve chvíli, kdy se dostali k baru, stisknul Billovi ruku a pustil jej. Nechtěl pokoušet svoje štěstí, protože věděl, že se Bill bál, aby je nikdo neviděl.

„Ok chlapi, máme tu široký výběr,“ řekl Georg, díval se na bar, který od svého příchodu už několikrát navštívil. „Tome, Jack Daniels s Colou, že?“ Natáhl se Georg pro lahev a ukázal ji Tomovi.
„Znáš mě příliš dobře,“ zazubil se Tom.
Georg se taky usmál a začal míchat Tomův drink.
„Co by sis dal?“ otočil se Tom na Billa. „Je tu taky nealko a voda, myslím.“
Bill si prohlédl lahve na baru, stejně ani kolikrát nevěděl, na co se to dívá. „Um, no… chutnalo mi to, co jsem měl u tebe doma,“ řekl tiše, nepamatoval si název.
„Pivo?“ zeptal se Tom.
„Ne, to druhé, co jsme měli potom.“
„Oh!“ otočil se Tom čelem ke Georgovi. „Martini pro Billa,“ řekl. Otočil se zpět a položil Billovi dlaň na rameno. „Chceš to s něčím namixovat?“
„Nevím s čím…“ odpověděl Bill podle pravdy a plaše se díval na bar.
„Zkus to se 7Up, chutná to skvěle,“ doporučil Tom s úsměvem.
Bill kývnul se stydlivým úsměvem na rtech. „Ok.“
Georg podal Tomovi a Billovi jejich drinky, dva Redbully s vodkou Alexovi a Jamesovi, a pro sebe sis vzal pivo.
Bill usrknul svého drinku, poválel jej v puse, aby pořádně ochutnal.
„Dobré?“ zeptal se Tom a zvedl svoji vlastní sklenici ke rtům.
Bill nadšeně kývnul na souhlas, tentokrát si pořádně loknul. Tohle chutnalo ještě lépe než čisté Martini, ne tak silně. I když Bill zkusil jen několik alkoholických nápojů, rozhodl se, že je Martini jeho oblíbené, Martini se 7Up, rozhodně.

Tom pozoroval Billa, jak srká svoje pití a usmál se pro sebe. Otočil se k ostatním a začal konverzaci ve snaze dopřát Billovi trochu času, aby se uvolnil, a aby trošku navodil atmosféru.
Po vyprázdnění své skleničky a pár locích od Toma, začal Billův měchýř protestovat.
„Tome?“ zatahal Bill dredatého chlapce za rukáv trika.
„Hm?“ Tom dopil a otočil se na Billa, upíraje na něj svoji plnou pozornost.
„Potřebuju do koupelny.“
Tom se usmál nad chlapcovou roztomilostí a otočil se ke Georgovi. „Hej, kde je tady koupelna?“
„Nahoře po schodech, potom dvakrát do leva a asi druhý dveře po pravé straně… myslím,“ nakrčil obočí.
„Když to nebudou ty dveře, tak prostě zkusím jiné,“ řekl Bill s děkovným úsměvem na rtech. Položil svoji prázdnou skleničku na pult, o který se všichni opírali.
„Neztrať se, tenhle barák je obrovskej!“ křiknul za ním Georg.
Tom pozoroval Billa, jak se vzdaluje a opřel se o pult. Alex s Jamesem zmizeli na taneční parket před několika minutami. Tomovi se líbili, protože byli milí na Billa a chovali se k němu normálně. Avšak nemohl je nazývat přáteli. Potkal je jen několikrát, a to vždycky jen proto, že to byli Georgovi přátelé.
„Ty víš, že nejsem gay nebo tak něco, ale Billův zadek vypadá v těch kalhotách prvotřídně.“ Strčil Georg do Toma loktem, stále zíraje do míst, kde zmizel Bill.
Tom mu to oplatil, avšak o dost silněji. „Ani na to nemysli,“ ušklíbl se.
„Jak jsem řekl.“ Georg se podíval na Toma. „Nejsem gay, jen si prostě myslím, že tvůj kluk vypadá sakra dobře. Nikdy bych se nedotkl péra jinýho kluka, nikdy,“ vysvětlil situaci s pokrčením ramen.
Tom si odfrknul a začal se nekontrolovatelně smát.
Georg protočil oči a hmátnul po dalším pivě. „Neopovažuj se to teď vytahovat,“ varoval Toma. „Víš, že jsem byl opilej a neovládal se!“
„Jasně,“ zazubil se Tom a uklidnil se.
Brunet se na Toma podíval zúženýma očima a rozhodl se jej ignorovat do té doby, než změní téma. Otočil se k Tomovi zády a pozoroval tančící dav, prohlížeje si několik děvčat, zatím co upíjel ze svého piva.

****

Koupelna byla přesně tam, kde Georg říkal, že bude, takže to Billovi nezabralo moc času ji najít. Usušil si ruce a otevřel dveře, jen aby se před ním objevili tři kluci z jeho třídy, čekající na koupelnu.
Sledoval, jak se rozšířily tři páry očí a jak dva kluci zalapali po dechu. „Co tu sakra děláš?“ řekl ten poslední.
Billův tep zrychlil svoji frekvenci a už se chystal vychrlit nějakou omluvu, že si dovolil se objevit na téhle párty, když si najednou vzpomněl na Toma.
Ten mu říkal, aby se za všechno přestal omlouvat, říkal mu, aby přestal být tak nejistý, protože podle Toma k tomu neměl žádný důvod. Říkal mu, aby se přestal starat o to, co si o něm ostatní myslí a začal je ignorovat.
Bill se napřímil, okamžitě se cítil vyšší a sebevědomější. Pokrčil jedno obočí, vyšel z místnosti a zavřel za sebou dveře. Strčil do nich, aby mohl projít. Ujistil se, že do toho, který s ním tak sprostě mluvil, strčil hodně silně ramenem.
„Co to-“ slyšel jednoho ze svých spolužáků, když kolem sebevědomě procházel, poprvé po dlouhé době se nestaral o to, jestli je naštval nebo jen překvapil.
Seskočil ze schodů se zářivým úsměvem na tváři. Přál si, aby jej Tom mohl vidět, byl by určitě hrdý. Bill si v duchu poznamenal, že mu o tom musí povědět, až budou sami. Když o tom tak přemýšlíte, nebylo to nic speciálního, ale pro Billa ano. Poprvé se choval tak, jak chtěl Tom, a líbilo se mu to.
Bill se prodíral tanečními páry směrem k baru. Všimnul si hnědovlasé hlavy, kterou přiřadil ke Georgovi.
„Ahoj,“ řekl a poklepal Georga na rameno.
Ten se otočil a usmál se. „Oh, ahoj, už jsi zpátky.“
Bill kývnul a díval se kolem sebe. Tom tu nebyl. „Kde je-„
„Pár jeho dívčích fanynek ve vašem ročníku ho odtáhlo, aby mu ukázalo kamarádky.“ Přerušil jej Georg s protočenýma očima.
„Oh,“ řekl Bill a začal prohlížet velkou místnost v naději, že by mohl zahlédnout dredatou hlavu.
„Och můj Bože!“
Bill se prudce otočil. „Co?“ zeptal se, trošku vyplašený Georgovým nenadálým výbuchem.
„Chelsea je tu!“ vykřikl brunet se zbožným výrazem ve tváři.
Bill nakrčil obočí. „Chelsea?“
„Oh, ty ji neznáš. Chodila ke mně do třídy před dvěma roky a já do ní byl zamilovaný snad odjakživa, a pak odešla. Bože, vypadá líp, než jak si ji pamatuju.“ Georg zíral skrz Billa, skoro slintal nad svým objektem tužeb.
Bill se otočil, aby se na ni podíval, ale bylo tam příliš mnoho děvčat, bylo nemožné vědět, koho Georg myslel, bez toho, aniž by věděl, jak vypadá.
„Vadilo by ti, kdybych…?“ Podíval se Georg na Billa s prosbou v očích.
Bill se otočil zpět.
„Jen jí řeknu ahoj!“ dodal brunet.
„Oh!“ řekl Bill, když mu to docvaklo. „Jasně, jdi, neboj se o mě!“ usmál se.
Georg mu poděkoval a během vteřiny byl pryč.

Bill si povzdechl a rozhlédl se kolem sebe, nevěděl, co dělat. Natáhl krk, aby si prohlédl dav, avšak stále neviděl hlavu plnou dredů, kterou doufal, že spatří. Opřel se lokty o bar a zkoumal lahve. Mohl by si něco namíchat. Přinejmenším by něco dělal místo toho, aby tam jen stál a vypadal jako opuštěný, zapomenutý idiot.
Natáhnul se pro Jacka Danielse a Colu, rozhodl se, že si namíchá to, co měl Tom. Nechutnalo to tak dobře jako Martini, avšak bylo to dost dobré na to, aby si dal skleničku.
Nalil si velkou dávku coly a jen trošku whisky. Neplánoval se opít, stejně už cítil, jak mu žilami koluje Martini.
S plnou sklenicí v ruce se Bill rozhodl posadit na jednu z pohovek, kterých si všimnul, když šel na záchod.
Znova se prodíral davem, opatrně, aby nevylil svůj drink. Došel k pohovkám, dvě byly prázdné a na další seděl blond kluk s čepicí na hlavě, sledujíc tančící dav. Bill se rozhodl posadit na stejnou pohovku, na které seděl ten kluk. Připadalo mu neslušné sednout si na prázdnou pohovku, když na téhle bylo ještě volné místo.
Bill si sednul, opřel se a začal upíjet ze svého drinku. Rozhodl se, že tenhle taky není špatný – stal se jeho druhým nejoblíbenějším.
Po chvíli si Bill všimnul, že na něj ten kluk civí, avšak rozhodl se předstírat, že si toho nevšimnul a pokračoval v popíjení svého nápoje; díval se, jak lidé tančí. Docela se při tom bavil. Někteří byli celkem dost nadaní a byla zábava je pozorovat, někteří prostě neovládali svoje těla, což bylo dost srandovní sledovat.

„Ty jsi Bill, že?“ přerušil blondýn z ničeho nic ticho mezi nimi.
Bill k němu stočil pohled, byl překvapený.
„Slyšel jsem o tobě,“ pokračoval, když Bill neodpověděl.
Bill na něj užasle zíral. Tenhle kluk o něm slyšel? Byl to Tomův přítel? Nebo Georgův? Řekli o něm tomuhle klukovi? Jak jinak by věděl, kdo je?
„Mimochodem, já jsem Gustav,“ dodal.
Bill potřásl hlavou, aby se vytrhnul ze svého zírání. „Promiň, ahoj,“ řekl. „Jak jsi, uhm, jak jsi o mě slyšel?“ Zeptal se.
Gustav pokrčil rameny. „Slyšel jsem tyhle lidi z mý školy, jak říkali, že je divný, jak se s tebou najednou někdo jménem Tom schází nebo co. A ukázali na tebe, takže jsem si domyslel, že jsi Bill.“
Bill zvednul obě obočí. Lidi si povídali o něm a Tomovi? Tohle není dobrý, tohle opravdu není dobrý.
„Jak to, že tu sedíš tak sám?“ Přerušil Gustav jeho myšlenky.
Bill dopil svůj drink na jeden zátah a rozhodl se na to raději teď nemyslet.
„Nejsem tu sám, ty jseš tu, nebo ne?“ usmál se Bill. Cítil se vedle toho kluka pohodlně.
Gustav se zasmál a trochu se natočil, aby na Billa dobře viděl. V tu chvíli ledy povolily a oni si začali povídat, aniž by je postihlo trapné ticho.

****

„A potom se mi smála!“ vykřikla jedna z holek. „Takže jsem byla jako-„
Tom ji přestal poslouchat. Šíleně se s těma lidma nudil. Jediné, co tyhle holky dělaly, bylo, že po něm šílely a snažily se, aby se smál jejich hloupým příběhům, zatímco mu nalévaly jednu skleničku za druhou v naději, že se trošku uvolní.
Dopil svůj čtvrtý drink a okamžitě s jeho prázdnou skleničkou odkráčela nějaká blondýna zpět k baru, aby ji naplnila.
Najedenou se objevila na jeho hrudi ruka a před ním stála dost opilá bruneta. „Proč nás nemáš rád?“ našpulila rty a zamrkala.
Tom se nahrbil. Musely si všimnout jeho nedostatku zájmu o jejich společnost.
„Mám vás rád,“ zalhal.
Nezáleželo na tom, jak moc jej tito lidé štvali, jednoduše nemohl být hrubý. Raději by se jich zbavil slušně. Nebyl ten typ, který řekne lidem, aby odprejskli. Tohle řekl jen lidem, kteří ho opravdu vytáčí, avšak tenhle případ, to bylo něco jiného.
Dívka se zářivě usmála a začala jej hladit po hrudi. „Opravdu?“ zeptala se.
„Um, jo, jste všichni dost cool,“ řekl a trochu se odtáhl.
Dívka vykřikla nadšením, odstoupila od něj a otočila se na své kamarádky. „Vidíte, má nás rád!“
Tom si tiše povzdechl a natáhl krk, aby se mohl porozhlédnout kolem. Viděl několik černých hlav, avšak ani jedna nepatřila Billovi.
Přál si, aby s ním teď mohl být.

****

„Tady je tvoje Martini,“ podával Gustav Billovi jeho skleničku a posadil se zpět na pohovku.
„Díky!“ poděkoval Bill a okamžitě si loknul svého báječného drinku.
Nechal svoje oči prozkoumat sál snad už po milionté, doufal, že Toma alespoň zahlédne, avšak neměl štěstí.
„Koho to hledáš?“ zeptal se Gustav.
„Co?“ otočil se Bill.
„Pořád se rozhlížíš, vypadá to, jako bys někoho hledal.“
„Um, jo, no… vlastně doufám, že zahlídnu Toma,“ odpověděl Bill.
Gustav se opřel o pohovku a překřížil paže na hrudi. „Co se děje mezi tebou a tímhle Tomem? Proč jsou lidi tak překvapení, že se spolu bavíte?“ zeptal se a naklonil hlavu.
Bill hlasitě vydechnul a pořádně si přihnul ze své skleničky. Cítil, jak mu to jde přímo do hlavy.
„No, on je Pan populární a já jsem outsider. Bavíme se spolu několik posledních týdnů a lidi si myslí, že je to divný.“ Pokrčil Bill rameny.
„A ty ho máš rád, že?“ ušklíbl se Gustav.
„Jasně, že jo, je hodný a milý.“
„Ne, já myslím, jako že jsi zamilovaný.“
Bill vyvalil oči. „Co? Jak-„
Gustav jej přerušil. „Prostě to tak vypadá.“ Pokrčil rameny.
Bill si poraženecky povzdechl a naklonil se ke Gustavovu uchu.
„Tom a já, my… my jsme… spolu,“ svěřil se tiše.
„Myslel jsem si to,“ ušklíbl se Gustav.
Bill nakrčil obočí. Tenhle kluk byl divnej, avšak cítil, že mu může věřit. Byl tak jiný v porovnání se všemi ostatními.
„Nikomu to neříkej!“ prosil Bill.
„Neřeknu.“ Usmál se Gustav na svého nového kamaráda.

****

Tomovi se konečně podařilo setřást ty otravné holky. Prodíral se skrz tančící dav, byl na misi ‚Najdi Billa‘. Dokázal s určitostí říct, že vypil o jednu skleničku víc, než bylo zdrávo, mozek nepracoval tak, jak by měl.
Pozoroval lidi kolem sebe, až se mu konečně podařilo najít Billa na pohovce s nějakým blond klukem, který měl na hlavě čepici. Levnou čepici, všimnul si Tom.
Oba chlapci se smáli a Bill se několikrát dotknul druhého chlapce, když mu něco zaujatě vykládal. Cítil, jak jej zaplavila žárlivost, avšak potlačil ji. Připadal si hloupě, že žárlí, když si Bill dělá nové přátele.
Zhluboka se nadechl, snažil se nějaké ty toxiny dostat z hlavy ‚čerstvým‘ vzduchem, a vyrazil za nimi.
„Ahoj,“ řekl a zastavil se přímo před pohovkou, na které oba chlapci právě seděli.
„Tomi!“ vykřikl Bill a okamžitě vyskočil na nohy.
Tom se usmál, okamžitě cítil, jak jej žárlivost opouští.
„Ahoj,“ postavil se i Gustav. „Já jsem Gustav,“ představil se.
„Tom,“ řekl dredáč s přátelským kývnutím hlavou. Vrátil svoji pozornost zpět na Billa, jenž se na něj šťastně usmíval. „Chceš jít zpátky domů?“
Bill kývnul. „Později ti musím něco říct!“ zazubil se.
Tom se zasmál a obmotal paži kolem Billa, avšak okamžitě ji zase spustil. Gustav si toho všimnul a snažil se skrýt svůj úsměv. Opravdu se hodně snažili, aby nebyli tak nápadní, avšak moc se jim to nedařilo.
„Ok, půjdu najít Georga, počkej u předních dveří,“ řekl Tom. „Určitě se ještě uvidíme, Gustave.“ Mávnul na blondýna a zmizel v davu.
„Tak tohle je Tom.“
„Jo,“ kývnul Bill se zasněným výrazem ve tváři. „Je opravdu milý!“
„Jo, vypadá mile,“ kývnul Gustav. „Mimochodem, měl bys jít, ať na tebe nemusí čekat.“
„Oh, jo,“ řekl Bill a otočil se zpět ke Gustavovi. „Můžu dostat tvoje číslo? Můžeme si spolu někdy popovídat nebo se sejít,“ navrhnul. Opravdu se mu Gustav líbil, byl dobrý parťák pro konverzaci.
„Jasně!“ usmál se Gustav.
Vyměnili si čísla a rychle se rozloučili. Potom už Bill směřoval k předním dveřím. Musel čekat ještě tak dvě minuty, než se Tom a Georg konečně objevili.
„Pojďme,“ řekl Tom a vedl Billa ven ke Georgovu autu.

Oba se posadili dozadu a Georg na místo řidiče.
„Takže,“ řekl najednou Tom, zatímco Georg startoval motor. „Kdo je tenhle Gustav?“
„Nevím, potkal jsem ho dneska, ale i tak byl moc milý! Je z jiné školy,“ odpověděl Bill.
„Aha.“ Tom si nedokázal pomoc, ale cítil, jak se znovu hlásila o slovo žárlivost.
Jistěže byl šťastný, že Bill konečně potkal někoho dalšího, kdo ho bude akceptovat takového jaký je, a je k němu milý. To jej nutilo tak nějak oblíbit si Gustava, ale i tak cítil žárlivost.
„Jak to, žes mě na párty nehledal? Chyběl jsi mi,“ řekl a přisunul se blíže k Billovi.
Černovlásek si všimnul lehkého záchvěvu žárlivosti, což v něm vzbuzovalo hrdost. Bylo to divné, ale bylo to tak. „Hledal jsem tě! Ale nemohl jsem tě najít.“
Tom kývnul, chápal to. Vzal Billovu ruku do své a propletl jejich prsty. Bill se na něj usmál a Tom si opět uvědomil, jak je jeho přítel nádherný. Byla opravdu škoda, že na párty nestrávili víc času pohromadě, opravdu by si rád zatancoval s Billem. Hlavně když měl na sobě tak sexy outfit jako teď.
Tom tiše zasténal, naklonil se dopředu a silně přitiskl svoje rty na Billovy. Černovlasý chlapec byl trošku překvapený, avšak polibek okamžitě opětoval. Čekal moc dlouho, aby jej mohl znovu líbat.
Zvednul volnou ruku a zlehka ji položil na Tomovo rameno. Cítil Tomovu ruku na svém pasu, cítil, jak si jej Tom přitáhnul blíže. Jejich kolena do sebe narazila a Bill nechal svoji ruku putovat dozadu na Tomův krk.
Jejich jazyky začaly obvyklou bitvu o dominanci, což oba neskutečně milovali. Oba cítili lehký efekt alkoholu na jejich myšlenky.

Po několika minutách se odtáhli, oba hlasitě dýchali. Tomova ruka hladila Billa na boku, příležitostně zajela i pod jeho tričko, zatímco Billovy prsty jemně přejížděly po Tomově krku.
Dredáč vtiskl na Billovy rty další pevný, avšak stále něžný, polibek a potom se přesunul na jeho krk, jemně sajíc kůži.
Bill nepřestával vzdychat a naklonil hlavu na stranu, aby umožnil Tomovi lepší přístup. Ruka za Tomovým krkem jej přestala poslouchat a sklouzla mu z ramene, přímo do Tomova klína.
Bill se odtáhl a zalapal po dechu, oči široce otevřené a přilepené na Tomův rozkrok.
Tom zasténal a přitiskl si dlaň na oči. Styděl se a byl na sebe naštvaný. Styděl se proto, že byl tvrdý jako skála a naštvaný, protože Billa pravděpodobně hodně vyděsil. Proč sakra nedokáže ovládat svoje tělo?
Najednou cítil ruku na svém stehně, jak jej jemně hladí. Podíval se na Billa s překvapením v očích. Jeho oči byly stále přilepené k Tomovu vzrušenému klínu, avšak po chvilce je zvedl a setkal se s Tomovým pohledem. Bill se naklonil, rty se dotýkal Tomova ucha.
„Můžu se tě dotknout?“ zeptal se tak tiše, horkost jeho dechu se odrážela od Tomova ucha.
Dredáč hlasitě polknul, cítil, jak se mu začínají třást kolena vzrušením. „Jo,“ vydechl a kývnul.
Billova ruka se posunovala vzhůru, směrem k vyboulenině v Tomových kalhotách. Billovy oči byly znovu přilepeny k jeho klínu, zírajíc na viditelné vzrušení. Položil svoji ruku opatrně na Tomovo ztvrdlé mužství a zvědavě zlehka přitlačil. Tom zavzdychal, což způsobilo, že se mu Bill podíval do obličeje. Vypadal, že je naprosto fascinován efektem, který má na Toma, a taky tím, že se dotýká erekce jiného kluka.
Cítil horkost sálající z Tomova klína a stisknul tvrdou bouli. Tom si nedokázal pomoct, zasténal a přirazil do Billovy dlaně.

Georg, který se snažil pekelně soustředit na silnici před sebou, vzhledem ke stavu, v němž se nacházel, otočil hlavu za zvukem. Zalapal po dechu nad tím, co viděl.
„Ježíši!“ auto se zakymácelo, jak se Georg snažil dostat zpět do správného pruhu. „Co to kruci je? Počkejte, až budete doma!“ Postěžoval si.
Bill se okamžitě odtáhl a šíleně zrudnul. Rychle se podíval ven z okna a nervózně si mnul ruce.
Tom se začal smát. Bill se na něj otočil, zmatek vepsaný ve tváři.
„Bože, Georgu, jen žárlíš, protože dneska nebude žádná akce s Chelsea,“ zasmál se.
Georg protočil oči a Bill si všimnul jeho úsměvu. Černovlasý chlapec se okamžitě uvolnil. Tom s Georgem se o těchhle věcech bavili tak otevřeně, že si přál, aby byl stejný jako oni, přál si, aby se nestyděl tak moc často.
Bill se zašklebil nad Tomovým komentářem a cítil, jak Tom obmotal svoji paži kolem jeho ramen. Přitáhl jej blíž k sobě a Bill si položil hlavu na Tomovu hruď. Zavřel oči a cítil Tomovu ruku, jak jej hladí zezadu na krku, což způsobilo, že upadl do lehkého spánku. Tom si položil hlavu na Billovu a také zavřel oči.
Georg se podíval do zpětného zrcátka a viděl lehké úsměvy na obou jejich tvářích.
Nemohl si pomoct a také se usmál.

Komentáře prosím anglicky nebo německy :o)

autor: Sapere aude
translate: Dania
betaread: Janule

12 thoughts on “Valentine’s Day – the rose that changed his life 22.

  1. Hurááááááá!!!!
    Jedna z mých zamilovaných je zpátky!!!!!
    Hurrah!!!!!!
    ♥♥♥♥♥♥♥♥I love this story ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    Sorry,my English skills are weak.

  2. Ooooch moje milovaná povídka je zase tady:-). Sice ji mám už celou přečtenou v originále, ale čeština je prostě čeština, všechny detaily co sem třeba v angličtině nepochytila tady mám:-).
    Každopádně miluju Billa, který začíná získávat trošku sebevědomí, miluju Toma, který šílí ze stydlivého Billa♥.
    A strašně se těším na příští díl (teda myslím, že to je příští díl) protože ten je aaaach, ale nebudu předbíhat tenhle byl dokonalý jako všechny ostatní, miluju to♥.

    Okey, I really love all parts of this story, this part was amazing and I like that Bill isn´t so shy as on start of this story:-)

  3. I love this story! Georg is… really friend 😀 Gustav is very good. I love him. Bill was finally able to …. stand them! Long live Bill xD I love Tom.

  4. Ich habe nicht einmal zu hoffen gewagt, dass es ein anderer Teil wird. Ich bin so froh, dass ich lesen Sie diese Geschichte von Anfang an war ich sehr sehr viel. Solche erotischen im Auto. Übersetzung des neuen Teils ist definitiv zu erstaunlichen

  5. hurraaaay!! 😀 I'm so happy that's next part here! I love this story soo much, it's absolutely perfect!

    This part was amazing! I like very much how Bill behaved at bathroom and how he spoke with Gustav. Gustav is very nice, i like him 🙂 And then, in the car, it was breathtaking and sexy 🙂 and Georg :D:D

    I love it, thanks a lot 🙂

  6. Wow, It's surprise! I don't visit this site very often but I am here now and this is waiting for me 😀 It's destiny 😀
    Well, well, well… I'm getting red into my face from the scene in the car. It was so good! You are amazing in describing situations!
    I like Gustav, he was really cool and liked Bill, he was cute, like the perfect guy (for girl :D).
    Thank you for this story, it's taking me back to the life 🙂

  7. I can't find any words. I thought the story is forgotten but it's still here 🙂 It's beautiful and.. so cute 🙂

  8. Jooo… bože to je tak úžasný… xD Čekala jsem na tuhle povídku přes 2 měsíce (vlastně jako každý, kdo ji čte) a vyplatilo se to… x)) Tomovu žárlivost naprosto miluju…
    ***
    Amazing story. Sorry, my English isn´t very good, so I can´t write long comments… xD Bill is really sexy… wow… And Tom… He wants to protect his boy… wow… xP

  9. Oooh, I´m so happy next part is here!!! I love this story and I can´t wait to see this part!!! It was very amazing and last three paragraphs were totally awesome and I had hold one´s breath. Bill is very very sexy and Tom also xD♥ I love them!!! I hope, next part will be here so soon and I hope it will be more intimate…:-D
    I love this story, it´s very beautiful and awesome too:-D♥♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics