Bez duše 3.

autor: illyrias

Tenhle díl jsem přepisovala několikrát, nejsem s ním spokojená x( Je takový nic moc, příští díl už bude lepší, tam už bude Tom muset potrestat Billa, a věřte, nebude ho šetřit x)

Bill se sebere a jde si tedy aspoň upravit rozmazaný make-up od slz.
Tom se chvíli vykecává se zákazníkem, který si zaplatí všechno, pak ho dovede před Billovy dveře a nechá jej tam.
Zákazník zaklepe a Bill si leknutím málem vypíchne tužkou na oči oko. Dokreslí si rychle linku a pak jde otevřít. Hraně se usměje.
„Ahoj, krásný muži.“ Tentokrát ani nemusí lhát.
Je to pohledný chlapec, tak v Billově věku, černé delší rovné vlasy a v nich několik modrých pramínků. Dokonalá bílá tvář bez jediného pupínku, modré oči jako drahokamy, štíhlej a stylově oblečenej do světlých džínů a bílého trička se stříbrným potiskem, na krku několik stříbrných řetízků, opravdu byl krásný, a to Billa zaskočilo, navíc, tak mladýho zákazníka ještě neměl.
„Ahoj, já jsem Sylar.“ Dokonce se mu i představil.
„Těší mě, Bill, pojď dál.“ Na Billa tenhle kluk působí příjemně.

Chlapec vejde a rozhlíží se po pokoji, perfektně uklizeno, Bill zavře dveře. Sylar stojí pořád na tom samém místě, nemá se k jakémukoliv pohybu, Bill dojde ke své mp4 a zapne písničku, otočí se na Sylara a najednou se před ním stydí jakkoliv tančit. Chlapec to vycítí a usměje se.
„Nemusíš to dělat.“ Mávne nad tím rukou jeho zákazník.
„Dobře.“ Odpustil mu tancování? Přijde teda rovnou na věc a chce se začít vysvlékat. Sylar však k němu pohotově přijde a zadrží ho.

„Ne, tohle nemusíš dělat.“ Řekne klidným hlasem a Bill je v šoku, proč si ho teda zaplatil? „Víš, já bydlím naproti vašeho domu, ty sis mě asi nikdy nevšiml, ale já tebe ano. Viděl jsem těch plno lidí, co sem tak často s tvým bratrem přicházejí a odcházejí, většinou se i vrací, ale dneska mi to došlo, když mi tě Tom nabídl. Takhle ty si vyděláváš? Svým tělem? Nebylo by lepší si najít nějakou lepší práci? Seš moc hezkej kluk, na tohle tě je škoda.“ Bill na něj nevěřícně kouká. Párkrát překvapeně zamrká.
„Co? Hele, Sylare, to je moje věc, nemyslíš? Co chceš dělat, když né to, za co sis mě zaplatil?“ Zeptá se, už to nevydrží, ale na druhou stranu je rád, jeho zadeček by to už nevydržel.
„No, chtěl jsem si s tebou hodit rande. Venku je tě těžko k zastižení, jsi tu pořád zavřený.“ Usměje se Sylar a Billovi spadne čelist. Sylar se usměje nad jeho reakcí a Bill si přehrává, co právě slyšel, vlastně, ten kluk se mu líbil, to ano, a i svým chováním. Kdyby jen věděl, že je doma zavřený násilím.
„Já, už někoho ale mám.“ Tohle přeci nejde, má Toma, svoji lásku, když tenhle kluk ho okouzlil, že by i šel. Bylo by to i vysvobození.
„Aha, tak to je škoda.“ Pronese smutně chlapec.
„Ale vlastně už nemám, to bylo dřív, tedy vlastně nikdy jsem nikoho opravdu neměl, jako aby to bylo chození jako chození.“ Chlapec se usměje.
„Takže souhlasíš?“ Bill přikývne.
Sylar chytne Billa za ruku, až se Bill zachvěje pod jeho dotykem.
„Tak jdem, zajdem do cukrárny. Mají ještě otevřeno.“ Vede Billa dolů, on za ním poslušně jde. Sice pak bude mít s Tomem problémy, ale na to teď nemyslí, je si jist, že s tímhle klukem na něj dokáže zapomenout. Ten ho ocení.
Na Toma naštěstí nenarazí, ten si u sebe v pokoji užívá peněz a ani nepostřehl, že odešli.

Chlapci jdou k cukrárně a mezitím si povídají a seznamují, i Bill se otevřel a mluví s ním jaký je, což se moc často nestává.
Bill se dozví, že Sylar studuje medicínu, má pestrej život. Bavěj se o všem možným, jen né o jeho bratrovi.
Dojdou do cukrárny a Sylar to vezme na sebe, Bill se oblizuje na ty pochoutky. Ale pak si vzpomene, že kvůli své šeredné postavě nemůže.
„Já, dám si jen kafe.“ Snaží se nedívat na ten jogurtový řez s lesními plody, který tak miluje, je to přímo výstavní kousek.
„Jseš si jistej? Nekecej, vidím, jak slintáš nad tímhle zákuskem!“ Zasměje se Sylar, poznal to na něm, jak ten zákusek hypnotizuje.
Proto mu ho objednal, a sám si dal taky, dostal na něj taky chuť, sednou si k volnému stolečku. Bill kouká na zákusek, to musí být kalorická bomba. Sylar si mezitím nabere na lžičku a strčí do pusy.
„Hmmm, je dobrej! Tak na něj tak nekoukej a už si dej, cožpak nevidíš, že čeká, až ho sníš?“ Usmívá se nad jeho počínání Sylar.
Bill si vezme do ruky lžičku, přehnaně dlouho kousek ukrajuje a pak jej ochutná, přivře víčka nad tou chutí, pomalu si ten kousek vychutnává. Sylar ho pozoruje, zdá se mu krásný, už teď miluje jeho gesta a chování, z protějšího domu se na něj koukal často, zamiloval se do něj, jenže nikdy nebyla příležitost se s ním sblížit, a když se dozvěděl, že dělá kurvu, tak byla. Nechtěl jen sex, chtěl s ním opravdu chodit, být ten jediný, s kým bude v posteli.
„Chutná?“ Zbytečná otázka, na Billovi to jde zcela vidět, že mu chutná, ukrojí si lžičkou další kousek.
„Chutná, to je slabý, miluju ten zákusek, je lepší než kterýkoliv sex!“ Ani si neuvědomil, co řekl, Sylar pozvedne nechápavě obočí.
Jak může být zákusek lepší nežli sex?
„Teda, jo, sex je dobrej… ale.“ Billa nenapadá, jak by z toho vybruslil. Říci pravdu, ten kluk se mu líbí, chtěl by s ním chodit a tajnosti by mezi sebou mít neměli.
„Ok, mně se sex nelíbí.“ Přizná Bill a Sylar je ještě víc udiven.
„Ech, je to tím, jak pracuješ?“ Tipne si. Bill přikývne.
„Víš, já to musím dělat, prachy z toho má někdo jiný, já z toho nic nemám, jsem jen toho všeho představení loutka, není to také jen tím, je to také tím, že asi jsem ten sex opravdu nikdy neprožil, nikdo se mě nikdy neptal, jak to chci já, na mně přeci nezáleží.“ Smutně si povzdychne a kouká na nedojedený zákusek, už nějak ztratil chuť.
„Říkal jsi, že někoho máš, tedy měl, ani s tím ne?“ Bill se kousne do rtu a koukne se do těch upřímných modrých očí před sebou.
„Věř, že ten byl ještě horší než všichni ti zákazníci.“ Ano zákazníci si s ním sice dělali, co chtěli, ale nikdy jej neuhodili. Zato Tom při každé příležitosti.
Sylarovi je Billa strašně líto, chytí jeho dlaň do ruky a stiskne v té své.
„Bille, to mě mrzí.“ Upřímně, nechápe jak se někdo k takovémuhle krásnému a křehkému človíčku může chovat někdo hrubě.
Najednou mu to však dojde, říkal, že to dělá pro někoho, to jeho bratr po něm chtěl ty peníze, to bratr ho nutí! Proč to neviděl jen dřív?
„Bille, je to tvůj bratr?“ Bill nad tím nadskočí.
„Cože? Né!“ Vystrašeně na Sylara hledí.
„Bille, to je v pohodě, věř mi, ten, kdo tě nutí je tvůj bratr, že? Nemusíš se ho zastávat, aspoň ne přede mnou, neudám ho, i když by si to zasloužil, ale to závisí na tobě, ne na mně.“ Říká to tak klidným a tichým hlasem, že si Bill myslí, že to, co slyší, není pravda. On po něm nevyjel. že Toma udá nebo tak. A právě to Billovi dodá odvahu.
„Ano je.“ Sklopí hlavu. Sylar pokýve hlavou.
„Bille, a řekneš mi něco o tom?“ Bill zavrtí hlavou.
„Ne.“ I když by se mu ulevilo, on by ho určitě pochopil a dokázal by mu pomoct. Sylar ho pozvedne jemně za bradu. Bill se mu koukne smutně do očí. „Aspoň tady ne.“ Dodá ještě a Sylar se jemně usměje.

autor: illyrias
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o) A komentář by se taky hodil, jestli máš co říct… J. :o)

18 thoughts on “Bez duše 3.

  1. Jaj…. Tak vy mě asi zabilete!! Ten díl byl super!!! A ten klučík se mi začíná líbit… Ale Tomovi se líbit asi nebude.. X( To pocítí ale bIll a né ten kluk… Chudinka… Pisaj!!!! Pisaj!!! Dělej!! Už píšeš?? *zvedá obočí* Nechci aby to znělo nějak hnusně – ale piš, piš a piš!!! Nemůžu se dočkat!!! XD Myslím to vážně!!!!

  2. Jako wždy krásný dílek :-* a sama jsem zwědawá co si na Billa Tom připrawí 😀 Bude to docela nejspíše dost ostrý 😀 A jéjé… až se sama bojím ae musím přiznat, že jsem taky zwědawá mno 😀

  3. Hmmm… Illy nás zase napíná… Hrozně se těším na další díl a Sylar je mi fakt sympatickej… xD

  4. ty jo fakt suprr ten sylar je hodnej a tom by mel zacit taky na sobe makat aby mu ho neprebral uklidnit se co?doufam ze budou spolu ten bill a tom sylar at de do prdele

  5. To je moc hezký, že Bill našel někoho takhle hodnýho a milýho…nebo že ten někdo hodný a milý spíš našel Billa 🙂 ale bojím se, co bude dělat Tom 🙁

  6. achjo, já tady v tý povídce opravdu nemam Toma, ráda, ale je tu maličká naděje, že se změní… snad. x)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics