Bitch 15.

autor: Eileen

Blonďák se zasmál a snažil se setřást Billovu ruku.
„Oh, promiň, zamyslel jsem se.“ Pousmál se stydlivě Bill a pustil ho. Šel si po svém, přepadly ho zase myšlenky na Toma. Vybalil si věci z cestovních tašek do skříně, tašky šoupl pod postel a vytáhl svůj notebook. Zapnul ho, nacvakal heslo a snažil se vyhledat internet přes wifi. Vítězně si tleskl, když objevil asi tři sítě, u kterých se nemuselo zadávat heslo. Vybral si tu s nejlepším signálem a přihlásil se na icq a chat. Lehnul si na břicho a vegetil. Překvapilo ho upozornění: „Tomi vám píše zprávu.“ Promnul si oči, oznámení už tam sice nebylo, ale byla tam zpráva od Toma. Bill ji rozklikl.

Tomi:
Ahoj
Little Bill:
Ahoj…?
Tomi:
slyšel jsem, že si odjel do Berlína, je to pravda?
Little Bill:
jo odjel, to něčemu vadí?
Tomi:
ne já jen že…bude to nezvyk, nepotkávat tě na rohu ulice..
Little Bill:
hmm, s tím já už nic neudělám…
Tomi:
Billy, nebuď na mě takovej…. 🙁

Little Bill:
jak takovej? Můžeš si za všechno sám, Tome, kdybys mi nedal košem ve chvíli, kdy jsem tě nejvíc potřeboval, mohli jsme teď být dál spolu… tipuju, že si za tu dobu stihl ojet každou a každýho z naší ulice…
Tomi:
ne Billy, takhle to není 🙁
Little Bill:
já už o tom s tebou nechci mluvit, Tome… náš čas vypršel, můj cit k tobě taky vyprchal…
Tomi:
lžeš sám sobě a ty to víš….. 🙁
Little Bill:
možná lžu sám sobě, ale nelžu tobě… konec debaty, jsem na koleji a potřebuju si to tu projít, měj se, užívej si života a sejdeme se v pekle..
Tomi:
Billy!! Tohle mi přece nemůžeš udělat, já tě miluju!

Bill si zprávu přečetl, bolestně přivřel oči a odhlásil se z icq. Uklouzla mu jedna osamělá slza, kterou okamžitě utřel, aby ho Chris neviděl. Smůla, viděl. Celou dobu ho sledoval.
„Co koukáš, každej máme svý problémy,“ posmrkl si Bill a zaklapl počítač.
„Nic ti nevyčítám, jen nechci, aby můj novej spolubydlící byl smutnej hned první den.“ Přisedl si k Billovi na postel a pohladil ho po zádech. „Svěříš se mi se svým trápením?“
„Nevím, známe se asi… půl hodiny?“
„To nevadí, ne? Chtěl bych toho o tobě vědět víc než jen jméno. Pověz mi o sobě něco, hm?“ Bill se pousmál a sedl si o něco pohodlněji.

„Jsem Bill, ale to už víš, přišel jsem z Magdeburgu, sourozence nemám, žiju jen s mámou… Nevím, co bych ti jinýho měl říct… asi to nejpodstatnější, ať nedojde k nedorozumění a ať se můžeš nechat přeložit zavčasu… Jsem gay, nestydím se za to, momentálně nikoho nemám, protože můj bývalý přítel a snoubenec se se mnou rozešel kvůli tomu, že jsem byl zahrabanej do knížek před maturitou… To je tak všechno, co ti můžu říct.“ Chris na něj nevkusně koukal s otevřenou pusou a mírně se usmíval. Bill se pousmál a zaklapl mu prstama jemně pusu. „Ty mi o sobě nic nepovíš?“
„No jasně, promiň….Jsem z Wolfsburgu, to je ještě dál než Magdeburg, jezdím okolo tý prdýlky taky.“ Pousmál se a vyprávěl dál. „Mám malou sestřičku, budou jí za necelej měsíc dva roky, taky o dva roky staršího bráchu, Jaye. Ten už doma nebydlí, takže jsem po něm zdědil pokoj, Gabrielle má teď ten můj bývalý. Moje rodina je úplná, a i když se občas naši pohádaj, za nic na světě bych je nevyměnil. Jo a… jsem heterosexuál.“ zakončil svůj monolog Chris a přesedl si k psacímu stolu.

Bill si jen povzdechl a počítal s tím, že si teď Chris sbalí věci a odejde. Ale nestalo se tak, otočil se k černovláskovi a usmál se. „Nevadí mi, že jsi gay, pokud právě myslíš na tohle. Mám víc kamarádů gayů než heterosexuálů.“ Otočil se zpět a začal si něco zapisovat do svého bloku. Bill si vzal čisté spodní prádlo, své kosmetické taštičky a zašel do koupelny. Nestačil se ani zamknout a Chris ťukal na dveře s tím, že mu zvoní telefon. Bill si povzdechl, otevřel dveře a vzal telefon. Bezmyšlenkovitě hovor přijal.

„Bille… Bille, to jsem rád, že si mi to zvedl, myslel jsem, že se mnou nebudeš chtít mluvit.“
„Tome?“ nedůvěřivě se podíval na telefon, a pak ho zase přiložil k uchu. „Řekl jsem, ať mě necháš na pokoji.“
„Billy, já tě chci zpátky, udělám pro to cokoliv.“
„Já už tě zpátky nechci, budu tu mít o hodně víc učení, než na střední a nechci znovu zažít to odkopnutí.“
„Už se to nikdy nestane, přísahám.“
„To máš pravdu, nestane.“ Ukončil hovor, položil telefon na poličku a vztekle začal vyndávat věci z taštičky. Zapřemýšlel, jestli mají s Chrisem asi jednu poličku dohromady, ale v tu chvíli mu to bylo jedno, takže tam vyskládal svou kosmetiku a napustil si horkou vodu. A vůbec, bude si teď hrát na nepřístupnýho.

autor: Eileen
betaread: Janule

13 thoughts on “Bitch 15.

  1. já myslim že až billa pořádně pozná tak bude o svojí orientaci ještě přemejšlet……..

  2. [6]: hele ae zase jak to víme???to že to řek nic nedokazije……aby mu bill na to neskočil a pak se zas nespáli….já nwm…….

  3. Holky, mě se na vás strašně líbí, jak odhadujete, co bude =D..A při tom to tak vůbec není,protože ještě asi tři díly a je konec:)

  4. Teda Bille! Já bych to tomu Tomovi moc nezazlívala..taky by mě nebavilo bejt s tebou kdyby sis na mě neudělal čas a byly by ti milejší všecky knížky..:D Být tebou tak Tomovi odpustím…;)

  5. [11]: ?????
    heeeej žádn tři díly a konec…to nemůžešš… božeeee já radši nebudu odhadowat jak to dopadne bo to stejne otočíš upe jinak… xDDD takže čekám…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics