Bez duše 1.

autor: illyrias

Předem mě zabijte! Začala jsem psát novou povídku, vůbec nevím, co mě nakonec dokopalo to sepsat, tuhle povídku jsem chtěla napsat už před více jak rokem, a teď jsem si na ní vzpomněla.
Časem mám spadenou zrealizovat ještě jednu povídku, která bude vícedílová, ale to už tak nespěchá, to až dopíšu LmA.
Je to ode mě zas něco jiného a je to ve třetí osobě, vím, že se to někomu lépe čte, mně se ale zas raději píše z první xD
Doufám, že ale i tak se vám bude líbit, první díl trochu kratší, krásné čtení, páčko vaše illy =*

„Bille! Pojď sem! No tak, k noze!“ Volá Tom na svého bratra.
„Už jsem tady, co se děje?“ Zeptá se nechápavě Bill, není to dlouho, co mu dal svoje svolení, aby mohl jít.
„Potřebuju prachy.“ Odpoví jeho dvojče. Bill už ví, co to pro něj znamená. „Ale Tome! To by bylo už po třetí tenhle tejden!“ Nevěřícně kroutí hlavou mladší bráška.
„No a? Miluješ mě? Jestli ano, tak to pro mě uděláš, víš, že tě miluju, nezklam mě.“ Zahraje Tom na city jako vždy.
„Tomí! To říkáš vždycky!“ Není těžké si spočítat dva a dva dohromady a je tu citové vydírání.
„Já vím, ale to už není tvoje věc, prostě to uděláš nebo s tebou končím, rozumíš?“ Výhružně na něj zasyčí. Bill jen několikrát přikývne, až moc miluje svého bratra, aby se ho vzdal. Udělá pro něj cokoliv.
Všechno mu poslušně odkývne, kdykoliv si luskne prstem, tak už mu leží u nohou a dělá mu dobře. Kdykoliv se mu jen zachce.
Když mu dojdou peníze, tak jako teď, dává svoje tělo těm, co Tom sežene a jemu za to daj peníze. Jak snadné, Bill trpí a Tom si hoví.
Kdykoliv se snažil namítnout něco proti tomu, že se mu to nelíbí, nebo že to dělat nebude, Tom přišel s tím že se s ním rozejde.
A takhle už to šlo skoro pomalu rok.

Bill si tolik přál, aby to mezi nimi bylo jiné, konkrétně, aby byl Tom jiný. Aby mu už neubližoval.
„Tak se běž, Bille, převlíknout, za chvilku jsem tu.“ Usměje se bratr a odkráčí z domu. Bill ví, že se má oblíknout do nějakej z těch sexy kostýmků, co mu sám Tom koupil, jemu se však nelíběj, připadá si hrozně.
Raději nosí jen boxerky, Tom ale tvrdí že zákazníci zajímají právě ty kostýmky. Že má jinak hroznou postavu, a všechny by odlákal. A Bill? Ten mu věří.

Bill jde do svého pokoje, rodiče maj na tejden pryč, pro Billa nevýhoda, nemá si s kým popovídat, hlavně s mamkou.
S Tomem si nemůže povídat už jako dřív, s ním jen o sexu, jeho vlastních touhách, Billovi však nikoliv.
Povzdechne si a prohlíží se ve velkým zrcadle. Cožpak má opravdu tak hroznou postavu? Ano má, Tom to říká. Měl by i něco shodit.
Zašklebí se do zrcadla a přejde ke své skříni, otevře ji a šáhne hluboko pro černý latexový kostým, který se skládá ze sexy tílka a krátké minisukýnky. Ano, Tom z něj dělá Lolitku.
Kolikrát už ho měl na sobě, nenávidí jej, pálí ho na kůži, a on přesto musí. Z igelitky vytáhne ještě černý krajkový tanga, další věc, kterou nesnáší, ten obleček by možná překousl, ale tanga?
Pomalu si je navlíkne, už je to tady, ten pocit, kdy se zaříznou do jeho zadečku a on by se je nejradši vyškrabal. Kousne se do rtu a snaží se zbavit toho pocitu. Oblíkne si sukýnku a vršek, sedne si ke stolku, kde má svoje kosmetický přípravky, silně se nalíčí, musí být sexy. Aby nezklamal Toma. Trvá to 10 minutek a Bill je s líčením hotov. Na své štíhlé nohy si ještě obuje vysoké černé lodičky na jehlách, za tu dobu si na ně zvykl.
Uslyší domovní dveře, dva hlasy, Tom se vrátil a není sám.

„Hele, Bill se ti bude líbit, umí, cokoliv si jen vzpomeneš. Nebudeš litovat, když si to zaplatíš se vším všudy. “ Vychvaluje Tom zákazníkovi. Aby toho co nejvíce „prodal“.
Zákazník se zamyslí, je to muž středního věku, na hlavě má pár vlasů, který mu ještě zbyly, na nose mu seděj velký brýle a na čele několik pupínků, jak dlouhý tak široký, člověk jako je on, s jeho vzhledem, si těžko někoho najde, proto raději zaplatí.
„No tak až ho uvidím… “ Usměje se a přikývne.
„Zajisté, Bille pojď sem!“ Křikne na bratra, který v cuku letu už je u nich a hraně se usmívá, opět nahodil svoji masku dobrýho herce.
Jakmile spatřil dnešního „společníka“, měl co dělat, aby neomdlel, v horším případě, aby se teď hned nepozvracel jen nad tou představou jak něco takovýho do něj proniká, na to teď ale nesmí myslet, přemůže se a usměje.
„Dobrý den, já jsem Bill, těší mě, krásný muži.“ I lichotky má ve svém scénáři. Musí co nejvíc zaujmout, aby si jej vzal se vším všudy.
„No, koukám, žes fakt nekecal, beru si ho se vším všudy.“ Tom se usměje a přikyvuje.
„Já vám to říkal hned, pane. Platí se předem.“ Upozorní ho ještě předtím, než se zákazník dotkne Billovy prdelky, ten však má pevně zatnutý zuby, nedává to ale najevo a zamručí, že se mu to líbí.
„Ách, ano, ano, kolik to bude?“ Jak tak na Billa kouká, peníze jsou pro něj už vedlejší, hlavně, že tohle kvítko bude mít v posteli. A Tom to na něm vidí, také toho využije a hodnotu zvýší.
„199,-€“ Řekne Tom cenu, Billovi vždy, když to slyší, dojde, jak málo ho oceňuje, i když z jiného hlediska je to dost. Z toho druhého však velmi málo, on by ho neprodal ani za milion. Tom však za pár eur.

autor: illyrias
betaread: Janule

24 thoughts on “Bez duše 1.

  1. Chudák Bill 🙁 tak s nákym pobeďaratym debilem bych asi do postele nevlezla 😀 nechápu proč neřekne NE! vždyt je to jednoduchý..tom ho stejnak jenom využívá no 🙁 achjo chudák Billy mno 🙁

  2. Noo, tak to je fakt drsný.Z Tomíka je pěknej grázlík.xDD a Bill jakej je chudáček..No ale jako první díl jsem zhltla jedním dechem..Paráda…Další díl honem..xDD

  3. Nooo…:-D Jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál… Toma tady budu nenávidět, to už vím jistě. Takhle chudáka Billa využívat! Nicméně zajímavý nápad, o takové té poslušnosti… Příští díl si určitě přečtu, zatím pěkný xD♥

  4. teda ten Tom je lotr!!! ale náhodou na Billově místě… já bych tomu týpkovi ty pupínky vymačkala 😀

  5. twe tyhle příběhy mě vždycky zaujmou xDDD snat se Tom časem srovnáá x)jinak aztim supééér 😉 jen tak dál x)

  6. Páni… první kapitola, a už seškrabuju oči z monitoru. =)
    Jako… Ten Tom je podlá krysa… Chuďátko Bill… Ale paráda. Kdy bude další pokračování?? =)

  7. Tak už podle názvu a montáže jsem poznala, že to nebude nic růžovýho… xD A to se mi líbí, takže jen tak dál…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics