Dark Side of the Sun

Melancholic Paradise Cologne 30.4.2019
by herzbebengif’s

5 thoughts on “Dark Side of the Sun

  1. Miluju tohle aranžmá i jeho předvedení na pódiu ♥️♥️♥️. Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že ty nové songy to hravě strčilo do kapsy 🤐. WIRIP (i kdyz u nej mam pocit, ze live nefunguje tak dobre jako nahrávka nebo videoklip – trochu se obavám, ze ho zabilo to Billovo bidylko na stage) a Chateau se mi vážně líbí, ale třeba MP a Berlin se s tou novou verzi DSOTS nedají srovnávat). Muj subjektivní nazor, nechci tu rozpoutavat dohady, každému se muze zamlouvat neco jineho ✌️😉.

  2. [1]:  súhlasím , WIRIP je nakladačka no ako live performance to už nemá také grády. Táto acoustic version DSODS má to svoje čaro, tú atmosféru, ktorá je (bola) tak charakteristická pre nich, hlavne čo sa starých songov týka. No naopak si myslím, že Berlin má dosť velký potenciál. Nuž, uvídím ako bude na mňa pôsobiť naživo 😀

  3. [2]: Vida, diskuze 🙂! Uz jsem v ni ani nedoufala, v sekci komentářů to tu posledni měsíc vypada jako po vymření 😏. Takze diky bohu za kazdy vyjádřený nazor ✌️. Me Berlín nejprve zaujal (par sekundovy záznam), ale s poslechem celého songu a jeho každým dalším repetem mi zacal připadat jako takovy prvoplanovy cajdak – myslim melodicky. Jako bych se ho preposlouchala, otrávil se mi a to jeste ani nemam po svem vlastním TH koncertě 😄. Ale to jsem proste ja a hudba, nevysvetlitelna teorie, bud to funguje hned, mega a navždy, nebo ne. Nic mezi tim 😂😂😂. Pevne verim, ze se mym názorem nenechá nikdo ovlivnit a vytvoří si svuj vlastni úsudek. Rozhodne ale uznavam, ze po textové stránce ma Berlín hlubší myšlenku a je mi naprosto jasne, ze refrén v Němčině si získá spousty priznivcu, predevsim pak tech, co pri klucich stali od zrodu jejich prvního hitu. Nu a do toho fusovat nemuzu, takze v úctě k nostalgii a sentimentu “ke starým, dobrým casum” to vsem zúčastněným pouze uprimne přeji z povzdali 😊.

  4. [3]: V pohodičke, každý ma svoj názor :D. V niečom ale súhlasím, a síce že Berlín mohol byť ešte premakanejší, čo sa po hudobnej stránke týka. Ja viem že chalani by to dokázali, pretože oni ten talent majú, len sú skrátka podla mňa už príliš lenivý si lámať hlavu nad tým aby to dotiahli do úplnej dokonalosti. Ale zase som rada, že trošku upustili od tej strasnej indie melodie a skladaju aj niečo iné. 😀 momentalne asi vdakabohu za všetko, co sa aspon okrajovo podoba na ich staru tvorbu :DD

  5. [4]: Souhlasim 🙂. A mas pravdu, opravdu se mi zdají byt vice pohodlni 😅!!! Na jejich chabou  “obhajobu” 😂😂😂 – treba uz to snažení delat vyjimecne skladby vazne vzdali, kdyz, ruku na srdce, tem zamilovaným fanynkam ve směs stejne nejde o kvalitu hudby, ale spis o kontakt s kluky pri jednom z VIP balíčku na koncertě, nebo na summer campu 🤣. Co kdyby nahodou přeskočila jiskra, vis jak, jeden nikdy neví (i kdyz Tom jim svou svatbou vypálil rybník, pravda 😆) haha!!! Tak proc se snažit v muzice? Staci na insta postnout selfie v CK trenclich pred zrcadlem a je to 😜. Samozrejme zertuju – tak trochu 😉.

    Diky za výměnu názoru, bylo to mile 🙂👋.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics