Billy-boy 2.

autor: Martschen & Dawny

Ahoj. Chtěli jsme vám moc poděkovat za komentáře k prvnímu dílu. Moc nás potěšily. Doufáme, že se vám stejně tak bude líbit i druhý díl 🙂 D+M.

Pondělí ráno. V pokoji černovlasého chlapce zvoní budík. Bill pomalu otevře oči a začne se rozespale rozkoukávat po pokoji. Po pár sekundách zaklapne budík, vesele vyskočí z postele a šťastně otevře skříň, kde na něj koukají nové hadříky.
Vletěl do koupelny, kde ze sebe pomocí svého oblíbeného jahodového sprchového gelu smyl ve sprše poslední nečistoty, pracně si vypucoval zuby a zářivě se na sebe usmál do zrcadla.
Pečlivě si namaloval očka a začal přemýšlet, co si dnes udělat s vlasy. Nakonec je jen lehce přežehlil a nechal si je volně spadat na ramena.
Když už byl spokojen se vzhledem svého obličeje, otevřel skříň a vytáhl si svůj nový model: lesklé uplé fialové kalhoty, které zvýrazňovaly jeho „mužství“ a černý uplý nátělník.
Kriticky se prohlédl v zrcadle a musel se na sebe usmát. Slušelo mu to.
Sešel dolů po schodech do kuchyně, která byla spojena s jídelnou, kde už snídal jeho bratr Tom.
Svádivě se na něj usmál zrovna ve chvíli, kdy k němu Tom zvedl oči. Chudák se až zakuckal překvapením.
Nemohl se na něj vynadívat. Opravdu mu to slušelo. Opět se v něm začaly bouřit hříšné myšlenky na jeho bratra, spoutaného v jeho posteli. Ano… tyhle představy se netvořily jen v Billově hlavě, ale i v té jeho bratra.

Další důkaz toho, že dvojčata jsou prostě propojena. Dokonale se ve svých představách doplňovali. Bill byl ta submisivní poslušná děvka a Tom jeho dominantní, přísný pán. Nikdy je však ani nenapadlo, že by ten druhý mohl mít ty samé představy. Ano… sice občas slyšeli své dvojče, jak vzdychá v zápalu orgasmu, ale nikdy by si ani nedovolili pomyslet na to, že se tomu druhému můžou v hlavě vířit podobné myšlenky

Bill se se snídaní posadil naproti svého bratra. Přímo mu hleděl do očí. Tom ho svlékal pohledem a v hlavě se mu nepřestávaly tvořit erotické představy, kde hlavní role zabírali právě oni dva.
Pomalu začínal cítit, že mu kalhoty začínají být čím dál tím těsnější a těsnější. Setkal se s Billovýma očima, které na něj vyzývavě hleděly a chtěly ho vyprovokovat. To se jim taky povedlo. Když se totiž jejich pohledy střetly, Tom už se přestal ovládat. Prudce se zvedl od stolu, nádobí hodil do dřezu a rychlými kroky směřoval ke koupelně, kde ulevil svému vzrušení, které by v tuhle chvíli vůbec, ale vůbec nemělo být na místě.

Billova hloupoučká hlavička však nepochopila, proč tak rychle odešel. Jinak by mu jeho prudká, drzá povaha nedovolila zůstat jen tak sedět, ale naopak by ho přinutila, aby mu s jeho napnutým klínem, který mu způsobil on, pomohl.
Smutně si povzdechl a pomalu si šel do pokoje pro tašku do školy. Ještě, než opustil pokoj, hodil na sebe pohled do zrcadla a svůdně na sebe kouknul.
„Sluší ti to, Billy,“ usměje se na sebe a vykročí směrem do školy. Řidičák si neudělal a ani nehodlá, takže musí pěšky a autobusem. Naštěstí škola není zas tak moc daleko.
Tom vyjde z domu pár minut po něm, ale narozdíl od Billa, nasedne do své Audiny a odjíždí do školy.

„Ale ale. Slečinka jde!“ prohlásí se smíchem Mike, „hlava“ party, do které patřil i Tom. Ten jen hladově koukal po Billovi. Moc ho chtěl.
Otráveně si sundá sluchátka z uší a Mika sjede pohledem od hlavy až k patě. Sice mu nadával ale… byl hezký
„Nech mě být, Miku. Nemám na tebe náladu,“ prohlásí s úsměvem Bill a ladně kolem nich projde. Lehce se přitom naschvál otře o Toma. Mrkne na něj a chůzí modelky směřuje ke školní budově. Taky se nezapomene soustředit na to, aby pořádně kroutil zadkem, za účelem připoutat Tomův pohled. Na toho to samozřejmě zabere a jen naprázdno polkne.
„Ne… nepůjdeme už?“ koukne Tom skoro prosebně na Mika.
„Ne… ještě si dáme cigáro… dáš si taky?“ nabídne Tomovi.
„Ne dík. Já… už půjdu.“
„Fajn… tak zatím.“

Tom se do školy skoro rozběhl. Ve třídě však Bill ještě nebyl. Jenže Tom už to nemohl vydržet. Automaticky běžel na záchod. Bill tam byl opřený o parapet okna, opakoval si látku a špulil svůj malý zadeček, sevřený v úzkých džínách, rovnou na Toma.
„Panebože,“ zašeptá Tom tak zoufale, až se Bill překvapeně otočí.
Tom ho surově otočí zpátky a přitiskne se pánví na jeho zadeček.
„Aaah,“ zasténá a začne se o Billa třít.
„T-tome… co blbneš?!“ vyvalí překvapeně oči Bill, ale poslušně drží. Neodporuje. Líbí se mu to.
„Buď zticha,“ zasyčí Tom Billovi do ucha a přes oblečení k němu přiráží.
Měl neuvěřitelnou chuť vjet přímo do něj, ale na záchodech ve škole si netroufl. Co kdyby někdo přišel?
Přirážel proti Billovi rychleji a rychleji. Ten byl sice zmatený, ale užíval si to. Proto, když cítil, že se jeho bratr pomalu blíží k vrcholu, začal vzrušeně sténat. Toma to rozbouřilo na maximum.
Ještě chvíli přirážel, poté se pevně přimkl k jeho tělu a s hlasitým zasténáním dosáhl vrcholu.

Nemohl popadnout dech. Bylo to pro něj něco úžasného. V zápětí si však začal uvědomovat, co provedl.
Prudce chytil Billa za krk a trochu zmáčknul.
„Opovaž se někomu něco kecnout!!“ zavrčel Billovi do ucha, rychle odešel ze záchodů a vyplašeně koukal na chodbě kolem sebe, jestli je někdo neslyšel.

Bill to nedokázal pochopit. Stál tady, opřený o parapet okna a vydýchával to, co se tady právě stalo. Cítil se tak nádherně využitý. O to víc po tom, co Tom tak rychle odešel… ani mu na to nic neřekl.
Očima sjel dolů na svou bouli v kalhotách. Automaticky sjel rukou dolů k pásku, který okamžitě, bez větších problémů rozepnul, stejně jako svůj poklopec.
Zajel si rukou pod boxerky, svými štíhlými prsty obemknul svůj penis a beze studu a strachu si ho začal honit, při vzpomínce na posledních pár minut. Nemyslel na to, že ho může kdokoliv vidět.
O to větší bylo překvapení, když za sebou o pár sekund později uslyšel hlas.
„Ale ale… copak to tady vidím?“

autor: Martschen & Dawny
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

14 thoughts on “Billy-boy 2.

  1. to je dokonale vzrušující, totálně mě to vzalo, takové povídky totááálně miluju! Žádné přemýšlení, žádné problémy, jenom chtíč a sex! super!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics