Bitch 7.

autor: Eileen

(Bill)

Když jsme doletěli, vyzvedli jsme si zavazadla a šli se ubytovat na hotel. Nebyl to sice žádný luxus, ale aspoň něco. Dvoulůžkový pokoj, nedokázali pochopit, že jsme milenci.

Smrskli jsme si teda postele k sobě a udělali si takové malé letiště. Noční stolky jsme hodili na každou stranu postele a bylo to vyřešené. Koupelna se taky docela dala, tak jsem si tam vyskládal všechny svoje kosmetické přípravky na obličej, ruce, nohy, bříško, zadek. Tomovi bohužel nezbylo místo, takže měl smůlu. Balkon byl dokonalej, asi nejlepší místnost na pokoji. Dvě židle, stoleček a taky tam byl popelník. *in love* Počkal jsem, až si Tom taky vybalí, a pak jsme se převlékli do plavek a ruku v ruce šli na pláž.

Bylo už docela pozdě, akorát jsme stihli západ slunce. Lehli jsme si do písku, drželi se za ruce a dívali se na sebe. Bylo to krásný, nic podobného jsem ještě nezažil. Asi jsem byl vážně zamilovaný. A Tom zřejmě taky. Pohladil mě po tváři a věnoval mi jemný polibek na tvář. Pak otočil hlavu a díval se na zapadající slunce. Mohl jsem na něm oči nechat. Na Tomovi, ne na tom slunci. I když to se taky dalo.

Když se pak setmělo úplně, vstali jsme a odešli se projít. Tiskli jsme se na sebe a každou chvíli jsme se zastavili, abychom se mohli políbit. Byli jsme spolu už osm měsíců a moje láska k němu byla den ode dne větší a větší, až jsem se sám divil. Miloval jsem na něm úplně všechno. Oči, nos, uši, rty, ruce… prostě všechno.

Tom nejvíc miloval, když jsem ho líbal a lízal na krku, pod ušima. Mohl se zbláznit slastí. Pamatuju si, jak jsem mu to udělal poprvé. Udělal se dřív, než jsem se stačil dotknout jeho přirození. Pak už jsme to trénovali, a teď se musím opravdu hodně snažit, abych ho přivedl k vrcholu za takovou dobu, za kterou bych doopravdy chtěl. Takže se můžeme milovat klidně celou noc a jeho to nevyčerpá. Za to já mám občas co dělat, abych mu u toho neusnul.

Tomi se zastavil, a chytil mě okolo pasu. Usmál se a dlouze mě políbil na rty. Chytil jsem se ho kolem krku a jemně mu polibky oplácel. Bral moje rty mezi zuby a jazykem mi plenil pusu. Přitom mě hladil po zádech a tiskl k sobě. Odsunul jsem se od něj.

„Půjdem zpátky na hotel? Je mi už chladno a mám docela hlad.“

„Dobře.“ Chytil mě do náručí a odnášel si mě na hotelový pokoj. Celou dobu jsem se ho držel kolem krku a koukal mu do očí. Bylo vážně vtipné, jak se soustředil na to, aby někde nezakopl a nespadl na zem. V pokoji mě pak položil do postele.

„Napustím ti vanu, ano, miláčku? A udělám ti masáž nohou.“ Usmál se a zmizl v koupelně. Hodil jsem si ruce za hlavu a zavřel oči. Přemýšlel jsem s potutelným výrazem. Bude to ještě krásná dovolená. Všude voda, písek, Tom… Tom… Tom.

Pak jsem se lekl. Přišel totiž Tom a sundával ze mě plavky, aby mě následně mohl vzít do náručí a položit do vany. Vysvlékl se a vlezl si za mnou. Vana byla celkem prostorná, ale stejně jsme museli mít propletené nohy, abychom se vešli bez problémů. Cítil jsem všude kolem vůni jahod. Tomi věděl, co mám rád. Uchopil moji nohu do rukou a jemně mi začal prohmatávat chodidla. Spokojeně jsem mručel a přivíral oči. Pak jsem na svém palci ucítil podivné teplo. Otevřel jsem oči a viděl, jak si na něm Tomova pusa pochutnává.

„Och panebože…“ vydechl jsem a zase jsem oči zavřel. Bál jsem se přiznat si to, ale vzrušovalo mě to.

autor: Eileen
betaread: Janule

14 thoughts on “Bitch 7.

  1. kosmetický přípravky na zadek:D
    a jako, to že kolikrát by usnul u sexu, to  bych radši Tomovi neříkala, to není zrovna povzbuzující:D

  2. no to je boží 😀 😀

    [3]: taky trošku chcípám z kosmetických přípravků na zadek xD
    joo..chudák Tom 😀

    jinak..tenhle dílek je bombastickej..ale nemusí se to vždycky utnout když něco začne…taky zkus někdy něcona jedendíl x)..ať to neni tak krátký..jinak samozřejmě povídka je ot boží <3

  3. ty jo ja chcu taky kosmetiku na zadeček a hlavne tu bestovní masáž nožiček…super dilec…bavil jsem se

  4. ti si užívaj, to je krásný 🙂 normálně díl bez sexu, i když se tam o něm aspon mluvilo 😀 se divim, že to Bill tak dlouho vydržel 😀

  5. Doporučuji kouknout si před odesláním počet slov a když to nebude mít 1000, tak to ani neposílej! 😀 Komu se má chtít na to čekat?! Ale ne, aspoň jsou díky tomu články… No jo, co se jen bude dít dál? 🙂 Jsem napjatá jak šňůra na věšení prádla… 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics