Bad boys 25.

autor: Doris

Bill si odpoledne s B.Bm a ostatními užíval. Zapomínal s nimi na všechno.
„Tak co, Bille? Co zatím Andy?“ dojel k němu B.B a sedl si vedle něj na lavičku. Oba pozorovali děvčata sjíždějící U-rampu.
„Zatím nic. Dneska prý nic chtít nebude.“ Pokrčil rameny Bill. B.Bho to trochu překvapilo.
„Stejně za ním ale večer zajdu.“ Dodal Bill po chvíli ticha. B.B se na něj otočil.
„Proč? Když nic nechce?“
„Myslím, že chce. Jen kvůli mně to odložil.“ Otočil konečně hlavu i Bill. B.B. jen mlčel. Musel dát Billovi za pravdu. Andy nebyl ten, co by neměl chuť, když se mu naskytne příležitost. A že Bill byl velice lákavá příležitost.
„Jsem tam od toho.“ Zadíval se Bill B.Bmu do očí.
„Nic ti na to říkat nebudu. Ty víš, že se mi to nelíbilo už od začátku.“ Povzdychl si B.B a Bill jen přikývl.
„Mimochodem, gratuluju.“ Změnil rychle téma Bill. Nechtěl se o Andym bavit. B.B. se jen usmál.
„Jo. To jsou novinky, co.“ Zasmál se a kouknul na Kláru.
„Neměla by takhle dovádět. Když bude maminka.“ Zadíval se Bill stejným směrem jako B.B. s rádoby káravým výrazem. B.B. se jen zasmál. Klára byla v ježdění naprostý mistr. Byla jen malá pravděpodobnost, že by si něco udělala.
„No nic, B.B. Budu muset jít.“ Kouknul Bill na hodinky a zvedl se.
„Jen ještě mi řekni… už se to dostalo k Danielovi?“ B.B se zvedl taky a stoupnul si naproti Billovi.
„Jo. Celkem ho to zaskočilo a myslím, že to nenechá jen tak. Takže buď opatrnej. Nějak se pomstí.“ Bill jenom přikývl a naposledy mávnul Kláře a Yvette a odjel.

Čím víc se blížil k Andyho domu, tím víc byl nervózní. Vlastně doufal, že poprvé mu bude stačit orál. Ale co když Andy bude chtít víc? Bill neměl na vybranou. Byl tu pro Andyho. Snažil se svoje myšlenky zahnat, když odemykal a vcházel dovnitř. Doma asi nikdo nebyl. Nebylo nic, co by nasvědčovalo něčí přítomnosti. Bill si v klidu vyzul kolečkové brusle a zamířil rovnou do koupelny. Napustil si vanu horkou vodou a rozhodl se užít si trochu relaxu. Oblečení odložil na polici a vlezl do vany. Se zavřenýma očima vnímal to blaho, co mu přinášela horká koupel.
„Tome.“ Vydechl, když na svém těle ucítil dvě bloudící dlaně. A chvilku mu trvalo, než si uvědomil, že jsou to jeho vlastní. S myšlenkou na Toma bylo ale všechno hezčí. Už nechtěl přestávat a snad ani nemohl. Jeho dlaň sklouzla až do jeho klína a začala se zvolna pohybovat. Postupně přidávala na intenzitě a Bill před očima viděl Toma. Jen jeho. S hlasitým zasténáním vyvrcholil a zhluboka oddychoval. Měl to těsně. V zámku zachrastil klíč a do domu vešel Andy.
„Bille, už jsi doma?“ zavolal na celý dům. Ptal se jen tak orientačně. Řekl přeci, že může přijít, kdy chce. Celkem ho překvapilo, že se ze zadních místností ozvala odpověď.
„Jo. Jsem ve vaně.“ Zavolal Bill a urychleně se hrabal z vany. Andy došel za dveře koupelny a chystal se zaklepat, když se dveře otevřely a Bill s ručníkem kolem beder mu padl přímo do náruče.
„Pro… promiň.“ Zakoktal a zvedl k Andymu zrak. Andy ho sjel pohledem od hlavy až k patě a ztěžka polknul.
„Dobrý. Já jen… no nemusel si se vracet tak brzy.“ Andy se snažil udržet svůj zrak na Billově tváři, ale pořád uhýbal o několik částí těla níž. Na Billovu vytetovanou hvězdičku. Byla na zatraceně nebezpečným místě.
„No vždyť je celkem pozdě. Kolem desátý.“ Odpověděl Bill a kousek poodstoupil. Moc dobře viděl Andyho pohled a byl kvůli tomu dost nesvůj. Najednou nevěděl, co má udělat. Po chvíli ticha se ale odhodlal, znovu přešel těsně před Andyho a prstama ho pohladil po bocích. Nedíval se mu do tváře. Sledoval svoje ruce. Andy stál bez pohnutí a s lehce pootevřenými rty ho pozoroval. Bill si před něj pomalu klekl a jednou rukou mu povyhrnul tričko. Vystrčil špičku jazýčka a přejížděl s ním po obnažené kůži těsně nad lemem Andyho kalhot. Andy se jen pousmál a rukou vklouznul Billovi do vlasů. Zlehka si s nima pohrával. Bill víc sklonil hlavu a jazýčkem mu zajel pod lem kalhot, co nejvíc mohl. Andy jen tiše zavrněl a jeho tělo nezůstávalo bez odezvy. Bill nepřestával svým jazýčkem šmejdit ze strany na stranu a štíhlými prsty se chopil rozepínání Andyho kalhot. Andy nedočkavostí stiskl Billovy vlasy u kořínků, dneska ho ale opravdu nechtěl do ničeho nutit.

„Nemusíš to dělat. Říkal jsem, že dneska nic chtít nebudu.“ Vydechl trochu ztěžka. Bill ale nic neříkal a stáhl Andymu kalhoty po kolena. Dlaní tvrdě přejel přes jeho napnutý klín. Andy jen zalapal po dechu a přivřel oči. Byl by blázen, kdyby tohle přerušoval. Billovy hbité prsty zajely i pod lem boxerek a stahovaly je, zatímco Bill zahrnoval Andrasův podbřišek motýlími polibky. Jen na zlomek vteřiny kouknul nahoru na Andyho, aby zjistil, jaký má Andy výraz ve tváři. Andy mu pohled oplatil a skousnul si ret. Očima Billa vyzýval, aby to už udělal. Bill se opět sklonil k jeho klínu a chytil jeho penis do ruky. Špičkou jazýčka začal kroužit po špičce a rty ji sát. Volnou rukou přidržoval Andyho za bok. Andy jen slastně zamručel… Bill si ho začal dávat postupně do pusy celého. Semkl rty těsně kolem Andyho údu a začal ho zpracovávat. Jen zvolna a postupně zrychloval. Andy tiskl Billovy vlasy, že měl Bill občas pocit, že podstupuje skalp. Ustálil se na středním tempu a bral si ho co nejhlouběji. Pustil Andyho bok a přejel mu na zadeček. Hned mu prsty vklouznul mezi půlky a jedním prstem vnikl až do Andyho. Chtěl to udělat co nejlíp. Aby byl Andy spokojený. Vždyť na tom stála dohoda. Už se sice nedalo vycouvat, ale i tak chtěl být Bill co možná nejlepší. Andy hlasitě zasténal a začal přirážet proti Billovým ústům. Nejprve jen mírně, ale později, jako by se dostal do tranzu a přirážel proti němu divoce. Bill měl pocit, že mu za chvíli roztrhne ústa, nebo ho udusí. Statečně to ale snášel a přizpůsoboval se mu. Oči se mu zaplavovaly slzami.

Bylo to způsobeno tím, že nemohl pořádně ani dýchat a tím, jak hnusně si připadal. I prstem v Andyho zadečku přešel do větší rychlosti a přidal i druhý. Narážel do jeho bodu a Andy slastí až křičel. Dusil Billa a po chvíli se mu udělal do pusinky. Bill z něj vytáhl prsty a po kolenou se odplazil kousek od Andyho. Setřel si slzy a vytáhl se na nohy. Právě si nechal vyšukat pusu. Nemohl se ale divit. Varovali ho, že v takových chvílích se v Andym probudí sexuální maniak. A to ho jenom kouřil. Nebo spíš to byl jeho plán, ale Andy dostával asi pocity, že zasouvá do jiné části těla. Co bude, až bude Andy šukat přímo Billa? Andy si natáhl oblečení a přešel k Billovi. Chytil ho za vlasy a prudce mu zaklonil hlavu. Hned mu jazykem vnikl do úst. Bill nestihl ani nijak zareagovat, jen bolestně zakňučel, jak mu Andy rval vlasy.
„V tobě chutnám dobře.“ Poznamenal Andy, když se od Billa odtáhl a jazykem slíznul Billovi poslední zbytky z brady, které nezvládl pochytat a polknout. Billa trochu zamrazilo. Andyho hlas byl chladnější než předtím. Andy se otočil a odešel.

Bill ještě chvíli stál před koupelnou, ale pak se odebral do svého pokoje. Padnul na postel a tiše se rozvzlykal. Asi měli pravdu, když o něm říkali, že je kurva. Snažil se přesvědčit sám sebe, že to prostě musel udělat. Jednou by to stejně přišlo a je lepší zjistit hned na začátku, do čeho se to vlastně upsal. Bill bořil obličej hluboko do polštáře. Nechtěl, aby ho Andy slyšel. Měl pokoj hned vedle. Po několika minutách ho jeho vlastní pláč uspal. Jen v ručníku klidně oddychoval a ve snu se vrátil do věznice za Tomem.

autor: Doris
betaread: Janule

13 thoughts on “Bad boys 25.

  1. jakto že je další díl tady tak pozdě??:(sem si myslela že už se na to autorka vykašlala

  2. Veronika7879: Ne neboj. Já se omlouvám že mi to teď tak trvá se všema povídkama, ale neni moc čas. Pokusim se to dohnat. Slibuju.

  3. Doris, neblázni… nemáš se za co omlouvat…
    [1]:Milá Veroniko bůhvíkolik… tak docela jsem nepochopila smysl tvého komentáře. To bylo jako co za výkřik? To je kritika, že v tom autorka ještě pokračuje? Ty sis myslela, že ona se na to vykašlala, a ona ti udělala čáru přes rozpočet, a tak je potřeba ji za to sprdnout, jo? Nemáš maličko vykuličkováno? Co takhle napsat něco k povídce? Tyhle komentáře fakt miluju… příště přemejšlej, než něco napíšeš… a krom toho, proč není žádný tvůj komentář pod minulými díly povídky, když jsi ji evidentně četla?? Asi si nebylo na co stěžovat, že? Jednou mě tady z těch inteligentů picne, fakt že jo…
    Doris, sorry za výlev, ale nemohla jsem na to nereagovat.

  4. juu drsny…jsem myslel ze Andy bude drak a on se do toho dal chudák Bill ze strachu…jsem zvedav jak to bude pokračovat…snad Andy ho nebude moc týrat

  5. super!další dílek!
    musim se přiznat že jsem teď trochu zanedbávala tvojí super povídku!!!!!!a te´d toho mooooc lituju,zakže jsem moooc ráda že jsem si jí mohla zase dočíst!honem na další dílek!

  6. [6]: Tak s tím nepočítej! 😀 Když se Doris do něčeho pustí, tak se to určitě neobejde bez vážného a velice bolestivého týrání. Radši se na to připrav, ať pak nejsi nemile překvapenej… 😀

    [1]: Tohle bylo od tebe dost sobecký. Většina autorů má momentálně v povídkách skluz, já sama jsem taky hodně pozadu, a místo abys taky přispěla a sama tenhle blog nějak obohatila svým příspěvkem, tak si tady stěžuješ? Já chápu, že ti vadí, že je to tady později než obvykle, ale není potřeba se k tomu ozývat, ne? Co třeba nějaké povzbuzení, aby se autorce lépe psalo? A kdyby… tak aspoň s nějakým pořádným názorem, když už teda kéruješ… Doris, ty se nemáš vůbec za co omlouvat! 🙂  

    Já jsem ráda za tenhle díl. Je mi úplně jedno, jestli se povídka objeví za měsíc nebo za týden. Já jsem věrnou čtenářkou, na tenhle děj se prostě nedá zapomenout. Líbí se mi to čím dál víc – já vím, říkám to pořád, ale co jiného k tomu dodat? Stojí to za to čekání. Nejdříve jsem nevěřila, že by Andy mohl být až takový hovado, ale teďka… už jsem o tom přesvědčená. 😀 No co by Bill neudělal pro B.B.ho že… Tomu se říká zodpovědná práce. Tak snad to bude mít aspoň nějaký účinek. Skvělý… 😉

  7. Aaa lásko nádherný jako wždycky každý twůj díl, každá twoje powídka :-* A jinak já hihi wím jak to bude pokračowat ae i tak se na ty dílky těším ae stejně tě beruš zabiju 😀 Ae nezapomeň, že mám něco slíbené takže ne že se na to (na mě) wykašleš…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics