Zahaleni láskou

Naposledy dělám výjimky..:) Příště prosím něco podle fotky, nebo úplně vlastního..holkám z MTT by to moc velkou radost neudělalo..;)
Tady máte text od autorky:
„Ahooj všeci ,tak tu mám pro vás další kresbu.Je to kresba znovu od Salv Tedy původně tohle je jinak moje dílo
No ten začátek byl hroznej,ale pak se z toho dalo nakonec něco udělat Jinak bych byla ráda za vaše komenty. Samozřejmě ,že už minule jsem psala,že Salv je prostě Salv,ale já di nemůžu pomoct,že se mi její kresbi líbí nejvíc Jinak děkuju Ketty i Januli za zveřejnění. Díky moc holky.Tak komentujte Doufám že se na to dá alespoň koukat no
Vaše JaNa =D“
original image by Nigtingale
pic by JaNa

4 thoughts on “Zahaleni láskou

  1. Já nevim, nepřijde mi to originální, něco obkreslit a pak to zveřejňovat. Holky si s tím dávají dost velkou práci a pak uděláš pár tahů propiskou a necháš si to zveřejnit. Je to hezký, že děláš zásoby na blog, ale … *pokrčení rameny* Je  něco jinýho ohodnotit TVŮJ vlastní výtvor než cosi obkreslenýho… a zrovna tuhle věc od Salv vážně miluju…

  2. Já oceňuji každé dílo. Ne každý má tolik inspirace a kreativity, aby vymyslel něco úplně nové. Ale to postupně přijde, podle mě je pěkné, že si takhle tříbíš svůj talent na kreslení a uvidíš za nějaký čas, až budeš vyzrálá a zkušená umělkyně, ty nápady přijdou.

  3. Myslím si, že nikomu nebude vadit, že tahle kresba je obkreslená. Hezká je stejně, je pravda, že se to nedá se Salv srovnávat, ale je to hezký. I takhle se vlastně "učíš" x)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics