Když prohraješ, jdeš na blond 18. (konec)

autor: Mykerina

Hlásí se vám oživlá mrtvola Mykerina, která po hodně, ale opravdu hodně dlouhé době, dopsala poslední díl povídky: Když prohraješ, jdeš na blond.
Je zajímavé, jak se jejich role obrátily. Ze začátku to byl Tom, kdo byl ochránce, kdo dával pocit bezpečí a jistoty. Najednou, nějakým záhadným způsobem se téhle role ujal Bill. Už nebyl tak zranitelný, tak nedůvěřivý. Byl to zase ten kluk plný elánu jako kdysi, než začaly všechny jeho problémy.
„Tome, notak, jsem tady, jen jsem skočil dolů do obchodu pro cigára.“ Tišil jej. Tom si uvědomil své jednání a zastyděl se.
„Asi bychom se měli chystat, že?“ prolomil ticho. Bill kývnul, musel se ještě namalovat, převléct. Moc se tam těšil, jenže si neuvědomoval, co se může stát, koho tam může potkat. A úplně zapomněl na slova Marka, že mu má dohodit Daniela. Tom se jej mezitím pustil a vytratil se do koupelny. Trochu si musel opláchnout obličej a doufal, že trochu splaskne, jak byl opuchlý od pláče.
Po dlouhé hodině byli oba připraveni vyrazit, Tom stál u dveří a čekal na Billa, už to chtěl mít za sebou. Konečně se otevřely dveře.
„Vypadáš úžasně“ vyhrknul, když jej spatřil. Bill se lehce zapýřil. Docupital k Tomovi, a lehce jej políbil na rty.
„Nikam se mi nechce.“ Brouknul.
„Budem tam jen chviličku, ju? Pak se vrátíme a oslavíme Nový rok spolu, jen… my… dva,“ fajn, budou tam hodinu a pak se vrátí. Tohle si aspoň myslel Bill, jenže neví, že to dopadne úplně jinak.

Šli dlouho ulicí a už z pěkné dálky byla slyšet hudba.
„Tak tam se mi nechce,“ postěžoval si Tom.
„Chvilku.“
„Chjo, ale jen, že jsi to ty.“ Souhlasil nakonec. Dvacet metrů před vchodem se pustili.
„Nazdar, Tome, chlape, co jsem to slyšel, že tě máti vyhodila z baráku? Si to necháš líbit nebo co?“ pozdraví ho Daniel, ale všimne si Billa. „Si mi přivedl hračku? Hodnej hoch.“
Bill nevěděl jak se chovat, jestli se zase schovávat nebo odhodit masku strachu, a konečně se jim postavit. Vyřešil to Tom.
„Momentálně je to moje hračka a nehodlám se dělit.“
„Tak to prrr, chlapče, ten kluk je můj, vždycky byl, je a bude! Zda-li se ti svěřil s tím, že mě miluje? S tím, co se stalo právě tady v tom klubu? Hmm? Soudě podle tvého výrazu asi ne, co? Bille?“
„Tak… trochu…“ pípnul Bill. Daniel ho chytnul za ruku a chtěl si ho přitáhnout, jenže Bill se začal škubat.
„Nech toho nebo špatně skončíš!“ zavrčel na něj Daniel.
„Dane, klid, nechceme tady žádnou scénu,“ ozval se Markus. Bill si viditelně oddechnul, když jej Daniel pustil. Tom byl trochu mimo. Věděl, co se Billovi stalo, ale že to bude až tak horký. Chytil Billa za ruku a vedl jej dovnitř. Doufal, že se k tomu Bill nějak vyjádří, ale ten mlčel.
„Ehm, Bille, víš, to, co se stalo venku, vážně to nechceš udělat oficiální? Mohli bychom se vyhnout takovým situacím. Co ty na to?“ čekal odpověď, cokoliv, ale Bill mlčel.
„Lásko?“ pozvednul mu bradu Tom. Bill si povzdechl. Tom měl asi pravdu, možná to bude lepší, třeba to opravdu vyřeší tenhle problém. Jenže to, na co Bill zapomněl, byla ta zpropadená sázka se Sárou.
Povzdychnul si. „Tak dobře, pokud to chceš ohlásit, souhlasím.“ Pronesl zamyšleně. Jenže Tomovi se to nějak nezdálo.
„Jsi si tím opravdu jistý?“ zeptal se znovu.
„Jo, jsem. Dáme si něco k pití?“ změnil téma. Tom pokrčil rameny. Došli k baru, kde si Bill objednal Bloody kiss a Tom si dal Mojito. Popíjeli u baru, dokud Bill nespatřil Sáru, toho posledního člověka, kterého opravdu teď toužil vidět. Odkašlal si a s výmluvou, že si potřebuje odskočit, se vypařil.
„Sáro?“ chytil ji za paži.
„Oh, Bille, ty si ten poslední koho bych tady čekala.“
„Potřebuju s tebou mluvit.“
„To já s tebou taky.“ Přimhouřila oči. Společně došli na chodbu.
„Tak spusť, co chceš?“
„Chci zrušit tu sázku?“ sklopil oči.
„Cože?? Si děláš srandu, ne? Zapomeň, chlapečku. Chci tě vidět blonďatého.“ Zavřískala na něj.
„Věř mi, že to bude lepší, protože tu sázku máš prohranou. Jsem totiž vítěz. Mám ho. Dostal jsem ho. Spali jsme spolu, i Daniel perfektně sehrál svoji roli obrovského tyrana. Tom mi to všechno spolknul i s navijákem. Jsem lepší herec, než jsem si o sobě myslel, takže radši uvažuj, k jakému kadeřníkovi zajdeš, aby ti ty dready udělal fakt pěkný. Prohrálas, kotě, smiř se s tím.“ Ďábelsky se ušklíbnul.
„Kde je ten Bill, kterého jsem znala?“ zeptala se zmateně.
„Ten, kterého jsi znala??? Ten nikdy neexistoval. Všechno to bylo jen divadlo. S Danielem jsme milenci už od mých patnácti. Nikdy mě netýral, nebil. Nikdy. Všechno byla jen hra, divadlo, přetvářka. To koukáš, co? Prakticky jsem Tomovi zničil život. Matka ho vyhodila z domu, málem ho vykopli i ze školy, to všechno kvůli mně. Bláznivě mě miluje. Svěřil mi svoji minulost, všechno. Je celý kompletně v mojí moci. A proč jsem to udělal? Proč ho ničím? Protože jsem to dostal za úkol…“

Sára se sesunula po zdi. Tohle nikdy nečekala. Myslela si, že Billa zná, bavili se spolu dobré tři roky, a on to vše předstíral, byl neskutečně dobrý herec, a ona mu to vše naivně věřila. Oh bože, jak byla hloupá. Tak slepá. Tohle ji nikdy, nikdy v životě nenapadlo. Myslela, že je hodný a on je přitom ta největší svině na škole. Musí Toma varovat, musí mu to říct. Zvedla se ze země a chtěla odejít.
„Kampak?“ chytil ji za paži.
„Au, Bille, to bolí.“ Škubla sebou.
„Na něco jsem se ptal.“ Zasyčel.
„Děsíš mě. Pusť. Chci jít zpátky.“
„Sáro, Sáro, nehraj si se mnou, jestli něco povíš Tomovi, nepřej si mě,“ propálil ji pohledem. Sára se mu vyškubla a vyšla zpět do sálu. Musí to Tomovi říct za každou cenu, ale… Co když jí nebude věřit? Nechala Billa Billem a utíkala pryč. Musí za Tomem, ale co když přijde Bill? Ne, musí to stihnout.
Celá nervózní došla k dreadatému chlapci, který seděl smutně u baru.
„Ehm… ahoj, Tome.“ Špitla. Tom se otočil. Neznal tu holku.
„Ty mě neznáš, ale já tebe jo. Teda znám Billa a musím ti o něm něco říct.“ Tom zbystřil.
„Co mi chceš říct?“
„Hraje si s tebou. Celé to byla jen sázka.“ Vyhrkla.
„Cože?! Si děláš srandu, že? Nevěřím ti.“ Divoce koulel očima, přece by mu Bill ve všem takhle nelhal. Ne, to ne. Miluje ho, tím si je jistý.
„Víš, já věděla, že mi nebudeš věřit, ale musela jsem ti to říct, mrzí mě to, Tome. Ale pokud budeš chtít, řeknu ti, jak to všechno začalo.“ Tom váhal. Má jí věřit? Nakonec kývnul.
„Víš, všechno to začalo, když tě Bill poprvé viděl, tvrdil, že tě dostane, já mu nevěřila, tak jsme se vsadili, on že půjde na blond, když prohraje, a já že si udělám dredy. Dneska mi, ale oznámil, že chce od té sázky odstoupit, nechápala jsem proč, ale nakonec z něho vypadlo, že jsem to prohrála, že jste spolu spali, že jsi mu svěřil svoje tajemství a…“
„DOST!!! PŘESTAŇ!!!!! Tohle není možné, to by mi Bill neudělal, nemá důvod. Daniel mu ubližoval, já mu pomohl, já…“
„Ne, neubližoval, všechno to bylo divadlo, ani já jsem to nevěděla. Mrzí mě to, Tome.“ Pohladil ho po rameni, ale on její ruku setřásl.
„Jdi pryč. Vypadni!!“
„Opravdu je mi to líto, ostatně Bill je teď venku s Danielem a celou partou, pokud mi nevěříš, běž se přesvědčit na vlastní oči.“ S tím se otočila a odešla. Sakra, co mám teď dělat? Co když má pravdu? Ne, nemůže mít pravdu, Bill by mi tohle nikdy neudělal nebo…ne… Nevěřím jí, ale stejně se tam zajdu podívat. Tom se zvedl a pomalým krokem opustil místnost. Došel až před vchod a zahnul za roh, slyšel hlasy, hodně hlasů, mezi nimi i Billa. Ne, to není možné!!! Nevěřil vlastním očím. Bill stál opřený o Daniela a nechával se hladit a líbat. Zatlačil slzy a rozhodně vystoupil ze stínu.

„Tak takhle ti Daniel ubližuje?!“ vyštěknul.
„Tome?“ Bill byl překvapený jako nikdy.
„Co… co tu děláš?“
„Co by, přišel jsem se podívat na tu největší děvku jakou znám.“ Vyprsknul znechuceně.
„Bacha na hubu, Kaulitzi, abys po ní nedostal,“ ozval se Daniel.
„Tebe se tak bojím. Chodit s kurvou umí každý. Není na tom nic těžkého. Dá totiž každému, a ani se nemusí moc přemlouvat.“
„Dost, Tome, přestaň,“ prosil Bill. Tohle bolelo, zasáhlo jej to jako dýka přímo do srdce.
„Přestat? Děláš si srandu? Jsi děvka, lhář, nic jinýho. Nic!!!! Zradil jsi mě!“ zatínal pěsti.
„Musel jsem, Tome!“
„Jistě, musels,“ odfrknul si Tom znechuceně, „ještě řekni, že tě k tomu Daniel přinutil.“
„Nemusel jsem ho nutit, stačilo jej požádat a použít trochu citu, aby udělala vše, co chci. A proč to všechno vzniklo? Pamatuješ na Michaela? Na kluka co tě fiknul?“
Tom rozšířil oči.
„Oh, vidím, že ano, a pamatuješ, jak jsi jej poslal za mříže za znásilnění? Podívej se na mě pořádně, nepřipomínám ti ho? Vůbec? Jsem jeho mladší bratr a tohle měla být pomsta… a dokonale se mi povedla. Zničil jsem tě, tvoji rodinu, postavení ve škole, i srdce… a to… to je to nejlepší, co jsem mohl udělat, ale musím poděkovat i tady Billovi, jeho herecký výkon byl vynikající, že?“ chytil jej za bradu.
„Cože? To bylo… co?“ Bill to najednou pochopil. Daniel ho sprostě využil.
„Teď už tě nepotřebuju…. Seš ošoustanej, až ses mi zhnusil,“ odžduchnul jej pryč, Bill to neustál a upadl na zem. Se slzami v očích a zradou v srdci koukal na celou partu a střídavě na Toma. Tolik jej bolela jeho slova, prej děvka. Tohle se nezasloužil. Udělal chybu, a teď za ni bude muset zaplatit.

Tom zatínal pěsti. Dostal chuť někoho zmlátit. A hlavně Billa. Sklonil se k němu a dal mu facku. Bill se šokovaně chytil za tvář, ale to už Tomovi skočil na záda Robin. Oba spadli na zem a začali se prát. Byl to nevyrovnaný boj, protože jich na chudáka Toma bylo víc, věděl, že to nemůže vyhrát. Bill udělal jedinou věc, která ho napadla. Zavolal policii. Ti přijeli do pěti minut a ukončili tuhle rvačku. Tom byl značně pomlácený, ale do nemocnice nechtěl. Daniel a parta byli odvezeni na stanici.

„Tome, jsi v pořádku?“
„Zmizni, než tě zmlátím,“ věděl, že blafuje, Billovi by neublížil, nikdy, miloval jej, ale teď cítil v srdci i duši obrovskou zradu.
„Tome, prosím.“ Pokusil se ho zvednout, ale byl odstrčen.
„VYPADNI!!!! ZMIZ!!!! Nenávidím tě za to, že tě miluju!!!“ stekly mu slzy po tváři.
„Vezmu tě domů, pak mě už nikdy nemusíš vidět.“ Postavil jej na nohy a vedl do bytu.
Tak skončil příběh jedné sázky, lásky a zrady.
KONEC
Doufám, že se vám tahle moje slátanina aspoň trochu líbila. Trvalo mi dlouho ji dokončit. Hodně mi převrátila život naruby, ale mám ji ráda. Musela jsem to už ukončit, jinak bych se do toho zaplantala ještě víc. Konec jsem nechala otevřený, přišlo mi to tak nejlepší, žádný happy end ani bad end. Každý si můžete domyslet, zda Tom Billovi odpustil nebo ne. Tohle už nechám pouze na vás. Mykerina
autor: Mykerina
betaread: Janule

17 thoughts on “Když prohraješ, jdeš na blond 18. (konec)

  1. Začátek týhle povídky jsem četla hodně, hodně dávno. Upřímně jsem už nedoufala v její ukončení. Ale tohle? Koukám na to s otevřenou pusou. Nečekala jsem, že je to až takhle komplikovaný. Čekala jsem vlastně šťastný konec. Ale, že jsi z toho udělala nakonec takový drama 😀

  2. Taky jsem čekala happy end.. je strašný, jak to dopadlo… teda jako strašný pro ně, jinak je to napsaný hezky x))Podle mě si neodpustí a budou se trápit ještě dlouho…

  3. Takhle se přetvařovat by nikdo nedokázal!!!!!Tuhle povídku jsem měla moc ráda,a teď jsem strašně zklamaná,jak hnusně ta krásná,velká láska dopadla…..=(=(=(Docela šok!!!!

  4. Néééééééééééééééééééé……Bill je taková svině! =(
    To néééé se mi zhnusil! A to jsem tuhle povídku milovala! Cos to provedla????Bože….jsem na to čuměla a nemohla uvěřit..ale když to čtu po třetí….dojde mi že jsi opravdu tak ukončila tuto ff x(
    Jinak se mi líbila…ale ten konec mě zklamal tak jako Bill Toma =(
    Happy End! =(

  5. OMG! Já už jsem vůbec, ale vůbec nečekala, že Mykerina by napsala další díl… mám halucinace? xD Dookonalý, jenom škoda, že už je konec…

  6. no mohlo to dopadnou jnak..:D:D konec jsem si musela přečíst víckrát abych pochopila.. že Bill ho vlastně nikdy nemilovat..?:D a ta Sára ta taky nic nevedela.. a Bill miloval Daniela..?:D to je blbina..:D ale jo bylo to pěkné..

  7. úplně… mi to spřevrátilo všechny myšlenky :D:D jak byl billouš vždycky ten křehkej a teď? 😀 aaaaa to není pravda 😀 ale nádherná ffka… 🙂

  8. Skvělý, jen ten konec:-( ještě že mám bohatou představivost a dokážu si to v hlavě naaranžovat do správného happy endu…celá povídka jako taková je ovšem úžasná!!:-)

  9. No teda, to co sem se tu docetla sem v zadnym pripade necekala. Bill si se vsema hral? 'dostal to za ukol' copak je nejaka cvicena opicka ?- nejspis jo a opravdu me tu nastvat takhle si hrat s lidskymi city.
    a jeste neco – nemam moc rada otevreny konce … Mam raci kdyz povidka skonci budto dobre a nebo spatne .. V tehle poovidce bych volila ten spatny konec, protoze si Bill nezaslouzi slitovani nebo soucit !! A Tomi si urcite najde nekoho skvelyho!

  10. Akoby túto poslednú kapitolu písal niekto úplne iný. Celá poviedka bola taká telenovela, občas mi už to ich odmietanie a prehováranie liezlo na nervy, ale inak to bolo celé také milé a pekné, ale toto? Oproti celému dielu je táto kapitola napísaná už oveľa kvalitnejšie, ale dej ma totálne sklamal.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics