„Musíte tady!“ xD

Jedno z nejlepších videí s TH..xD Tom se nejdřív může nad svým „malým bráškou“ rozplynout a pak ho málem povraždí v Madridě, spolu s těma dalšíma magorama dvěma..xD
Nejvíc mě dostalo, jak těm ostatním ještě radil „Sem musíte, tady!“ xDD Ale pak ho nechal být, to je fakt..x) Oni to Géčka zvládli dostatečně..xD
Bill je taky roztomilej se svým „Nakopu tě!“ a jakmile Gustav vylezl ze dveří, jediný, co Bill udělal, bylo, že na něj zařval „Vole!“ a to bylo všechno..xD No jo, holt provokovat silnější se nevyplácí..:)
Z MTV Buzzworthy, ta scéna je někde ke konci..;)

19 thoughts on “„Musíte tady!“ xD

  1. super videjko!!! x)
    jen by mě zajímalo co v té rychlosti tam těm holkámasi podepisujou, vidím to maximálně na nějakou vlnovku protože takhle rychle bych nestihla napsat ani Tom x)x)x)

  2. :D:D:D:D Já se teď prostě totálně řežu smíchy. Nejde tomu zabránit. To jsou ale paka!! Navíc…song se jménem "Tom" místo "Komm"? Myslím, že by to byla písnička Billova srdce ;))

  3. Tak z tohoto nemůžu xDDDD

    Jak zpívali to ,,Tom,, bože xDDD
    A ten Gustavův a Tomův taneček se sklenicema..já bych nemohla kdyby to Tomovi křachlo na zem xDDD

    A jako chudák Bill xDDD Škoda že se mu Tom ještě trochu nevěnoval, to by jsme asi viděli věci xDDD

  4. A jak hezky se mu žije v latexové bundičce xD
    Děckám dát skleničky a malýho Billa a jak sou spokojený xD takova šikana xD

  5. Téda, kluci takhle dělají propagandu Angele Merkelový! 😀 A když si pohazovali s těma skleničkama, já si normálně přála, aby minimálně jednu rozbili 😀
    Georg je najednou nějakej ukecanej… To asi tou láskou, když je teď zamilovaný 🙂 Pěkné video 🙂

  6. Nj to je náš malej blbounek 😀 A Tom mu ani nepomůže ..
    Jeeeeej mě se upa líbí ten Billův hlas když zpívá to Komm s malou úpravou … Jak on jen to "Oooh Tom .. bla bla bla oooh Tom" – to by tak určitě pokračovalo xD. Mě z nich jebne tak ať už si dal pusu a neprotahujou to !

  7. s tima skleničkama je to nehorázné machrování, a pak mlátit svého mladšího bratra… s tim Tomem je to pořát horší a horší :))

  8. Všimli jste si, kolem 1:12, jak Bill začal básnit o tý Angele, že je skvělá a roztomilá, tak Tom s takovým naštvaným výrazem prásknul tím Red Bullem o stůl? xD Nebo jak tam dělal machra s těma sklínkama… Zajímalo by mě, co ho donutilo k tomu žduchat do toho Billa… Ten byl hezky v šoku… Kdo ví, co se děje u nich doma… *omluvný pohled* No jo, už mlčim… Skvělý video xD

  9. Lofi: No, nemyslím, že by se nám Bill zamiloval zrovna do Angely :D:D
    Ale všimli jste si, že jak Tom hází s těma skleničkama, tak tam za ním na posteli leží nějaká blondýnka?

  10. [11]: Jo všimla, i když chtěl Tom trefit Georga se zavřenýma očima xDD tak tam ta bloncka cosi dělala..
    To bude jenom rekvizita xDDD

  11. [15]: ne není, ta slečna na posteli má na sobě něco světlýho, stříbrnýho, a Nathalie tam potom chodí po tom pokoji, má jehly a černý tílko 😉 netušim co to je za slečnu, ale asi někdo z týmu..x)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics