Tak povídej, Bille, co se ti zdálo tentokrát?

autor: Ivetka

Bože… Už zase… Prostě jenom zazvoň, děláš, jako kdyby to byl někdo, kdo ti bude trhat hlavu, až otevře domovní dveře…
Bill byl dnes pozvaný od svého staršího bratra na návštěvu k sobě domů. Už to bylo několik let, co se od něj Tom odstěhoval a bez výčitek Billa opustil. Kde jsou ty sliby, že nedovolí, aby byl někdy sám, aby mu někdo ublížil? Vždyť přesně tohle mu Tom udělal tím, že se oženil a odešel, co nejrychleji to šlo…

Chlapcům bylo 13 let, když se na sebe poprvé koukli z jiného pohledu, než toho bratrského. Byli na procházce tehdy s ještě malou Scotty, která byla ještě líná absolvovat delší procházku než okolo jednoho bloku. Tom s Billem se rozhodli, že půjdou na procházku do lesa, aby se oni i Scotty pořádně provětrali. Museli využívat toho, že zase byli se Simone a Gordonem na jejich chatě v horách. V létě tu bylo nádherně.
Chlapci našlapovali po prašné vyšlapané cestičce vedle sebe a povídali si o všem, co je v danou chvíli napadlo. Scotty ťapkala před nimi a očmuchávala každou rostlinku na okrajích cesty. Došli na louku… tam, kam chodili vždy, když tu byli. Byl tu nádherný výhled na okolní hory a tu dokonalou přírodu. Scotty si tu vždycky hrávala s motýlky a drobným hmyzem, co poletoval okolo, válela se v úhledně posekané trávě a užívala si toho klidu. Stejně, jako oni.
,,V noci jsem nemohl spát…“ zabručel tichým hlasem Tom.
,,A co jsi dělal?“ zeptal se Bill. Jeho starší bratr totiž vždycky vymýšlel nějaké nekalosti, když se mu večer nechtělo spát.

Bill si dokonale pamatoval na to, když Tom nemohl jednou v noci při bouřce spát, došel tedy Billa vzbudit a donutil ho s ním jít ven na terasu pozorovat ty blesky a nechat na sebe dopadat ledové kapky deště. Krásné, opravdu dokonalé probuzení to pro Billa bylo. Ještě lepší však bylo, když pro něj Tom o necelých 14 dní později přišel znovu s nápadem prošmejdit půdu, která se od smrti babičky ještě neuklízela. Tenkrát spali u dědy, protože jim doma netekla horká voda. Když chlapci oba šmátrali ve starých zaprášených věcech, Bill stoupnul na kus shnilého dřeva, který pod ním prasknul a Bill se během několika sekund ocitl o patro níž se zlomenou nohou. Tom si tohle dával hodně dlouho za vinu a po dobu Billova marodění se o bratra láskyplně staral, každý den se mu omlouval. Od té doby pro Billa raději nechodil a nechával ho spát. Když už, tak se na něj jen koukal, jak sladce v noci spí. Hladil ho ve vlasech, držel za ruku. Bill byl v těch dobách to nejmilejší, co na světě Tom měl.
,,…díval jsem se na jeden film…“ pousmál se Tom. Bill se na něj jen kouknul s tázavým pohledem na znamení, že čeká, co dalšího mu k tomu Tom poví. ,,Byl o dvou chlapcích.

Oni… dostanou takovou práci… aby v horách hlídali ovce… prostě, je to těžký na vysvětlování… ale… oni se do sebe tak nějak zamilují, víš? Po tu dobu, co spolu hlídají ty ovce, se mezi nimi několikrát stane, že… prostě se do sebe zamilují a potom, když tu práci přestanou dělat, se ten jeden z nich ožení a později se ožení i ten druhý… Každý mají svoje děti… a po nějaké době se opět setkají… ono mezi nimi pořád něco bylo… když se totiž viděli, první, co udělali bylo, že se políbili. Jezdili spolu na tu horu, kde tenkrát byli… Manželka jednoho z nich na to přišla poměrně rychle… Na konci jeden z nich zemře po nějaké nehodě… je to smutný… Víš… oni spolu chtěli být, ale báli se okolního světa… a teprve až když ten jeden umřel, tak si ten druhý uvědomil, jakou chybu udělal, že s ním nebyl… a co pro něj znamenal… smutnej, ale dokonalej film, musím ti ho pustit…“ Tom se nikdy neuměl moc dobře vyjadřovat. Bill z jeho popisu věděl opravdu jen hodně málo, proto si polovinu toho, co Tom neřekl, musel sám domyslet.
,,A jak jsi k tomuhle filmu přišel?“ nadechnul se Bill…
,,No… byl to hned první film, který mi byl doporučený na stránce, kde ty filmy stahuju…“ usmál se Tom…
,,Aha…“ Bill nevěděl, proč se mu s tímhle Tom svěřuje, ale na druhou stranu byl rád, že mu Tom říká i to nejmenší, co zažil.
,,Chtěl bych zažít, jaké to je…“ Tom se styděl, vždycky, když se styděl si objímal kolena. ,,Zažít co?“ Billa tohle začalo najednou tak nějak zajímat.
,,No… jaké to je, když se někdo takhle zamiluje. Jaké to je, líbat místo holky chlapce… a tak…“ Tom se začal i houpat, což bylo ještě horším stádiem stydlivosti. Oba byli chvíli ticho…
,,Bille, dal bys mi pusu?“ zeptal se opatrně Tom po chvilce nekonečného ticha.
,,Tome… tohle nezkoušej se mnou…“ Bill začal namítat.
,,Bráško… jen pusu… úplně obyčejnou, kterou mi dáváš na dobrou noc, nebo když mi přeješ k narozeninám…“ Bill se na Toma kouknul.
,,Tak dobře…“ pokývnul hlavou a tělem se natočil trošku k němu. Tom se vítězně usmál a automaticky se k bratrovi nahnul. Za chvilku si oba dali malou stydlivou pusinku na rty. Tomovi tohle ale samozřejmě nestačilo, hned za první následovala druhá, a jelikož byl Bill splachovací, tak se nechal. Chvilku se jen tak dětsky pusinkovali, ale když Tom začal dělat i odvážnější věci, Bill přestal.
Podruhé se na sebe podívali úplně jinak než bratrským pohledem až když jim bylo skoro 16 let. To šli ze školy, autobusová zastávka byla od jejich domu vzdálená asi 7 minut.
,,Bille, pamatuješ si, jak… jsme se tenkrát pusinkovali na té louce na chatě?“ Tom lehce začervenal, přišlo mu to tak rozkošné.
,,Jo, pamatuju… moc dobře, a taky jak jsi chtěl jenom jednu pusu a málem jsi mě tam znásilnil…“ Bill se od té doby dost otrkal a na Toma si začal i trošku vyskakovat.
,,Co kecáš, tobě se to líbilo. Jenom ses styděl…“ zasmál se Tom.
,,Prosím tě… Ty jsi byl vždycky úchyl, nedokázal sis představit, že bys byl týden bez sexu, tak jsi to hned zkoušel na mě… ty prase,“ dodal Bill a začal se roztomile chechtat…
,,Haha…“ prsknul Tom a Billa výchovně plácnul přes zadek.
,,No… už to zase začíná…“ Bill už dostával skoro záchvat smíchu nad Tomovým výrazem. ,,Ty jo, počkej, až dojdeme domů, si na tebe vezmu vařečku a jsem zvědavej…“ Odfrknul si Billův bráška.
Oba došli už klidní domů, tam ještě nikdo nebyl, Simone měla odpolední a Gordon se z práce vracel až večer, měl hudební školu, kde musel být, co nejdéle to šlo. Scotty odpočívala na sluníčku na zahradě… Bill si sundal batoh ze zad a hodil ho do kouta předsíně, aby mu zmizel z očí, školu totiž nesnášel. Sundal si boty, které nohou odkopnul k botníku. Pomalu se otočil ke schodům, šel si odpočinout k sobě do pokoje. To mu však Tom asi na pátém schodě překazil. Chytnul Billa za zápěstí.
,,Kampak?“ použil na to takový tichý, svůdný hlas a ještě svůdnější pohled.
,,Do pokoje…“ otočil na něj hlavu Bill.
,,Hm, tak to budeš muset ještě chvilku počkat…“ Tom Billa přitisknul na stěnu a stoupnul si naproti němu. Na nic nečekal, sundal si čepici, aby mu nepřekážela, nahnul se k Billovi a bez rozmýšlení ho začal vášnivě líbat.
Bill byl v šoku. Chvíli jen tak stál s otevřenou pusou a očima, než pookřál a oči začal pomalu přivírat. Špička Tomova jazyka ho lechtala na tom jeho, objížděl Billův piercing a nutil Billa spolupracovat. Bill začal neochotně trošku hýbat rty i jazykem. Tom jej chytil jednou rukou za bok a druhou vyhledal Billovu ruku. Prsty si propletl s těmi jeho a pevně jeho dlaň stisknul. V Billovi najednou jako by všechno explodovalo. Přitáhl si Toma za přezku od pásku blíž k sobě a začal mu polibky vracet naprosto stejnými doušky. Bill se prohýbal v zádech a lehce funěl, čímž dával Tomovi jasně najevo, že se mu to líbí. Tom po chvilce prudce rozepnul Billovi mikinu a rukou mu zajel pod tričko, kde ho začal drsně hladit po břiše a hrudníku.

,,Tak ještě budeš říkat, že jsem úchyl? Tobě se to nelíbilo a nelíbí?“ zafuněl mezi polibky Tom.
,,Sklapni, Tome…“ zabručel Bill a prudce ho zatáhl za dredy, tím ho donutil prudce zaklonit hlavu. Bylo mu jasné, že to Toma muselo trošku bolet, ale to mu bylo v daný moment naprosto jedno, tohle k vášni patří. Začal Toma laskat na krku, skousávat mu kůži na místech tepen, jemně jeho kůži sát, ošetřovat jí jazykem. Tom se rukama zapřel o zeď, jinak by asi ztratil balanc. Skousával si spodní ret tak, že byl o hodně červenější než ten horní. Měl rty studené, jak se mu to líbilo, ruce měl taktéž ledové, kolena se mu třásla. Po chvíli to už nevydržel, kouknul se na Billa, ještě ho chtivě líbnul na rty. Pak ho vzal do náručí jako princeznu a odnesl si jej k sobě do pokoje… Ještě, že jejich dům byl postavený na pevných základech a má odzvučněná okna. Jinak by se sousedé asi hodně divili.
Bill čekal, že to bude pro Toma jen flirt, taky se to tak snažil brát, ale když ve škole i jinde postřehl, že si Tom už skoro vůbec nevšímá holek, a že se pořád hlásí k Billovi, začal ho postupně brát jinak. Když byli na jedné diskotéce, bylo by jinak jasné, že Tom si při jediném ploužáku za celý večer přijde pro nějakou hezkou dívku v minisukni a velkým výstřihem, ale Tom si přišel pro Billa. Držel ho jemně nad zadečkem, ale tisknul si ho k sobě tak moc, až slyšel, jak Bill těžce dýchá…
Jejich vztah se měnil a konečnou podobu dostal, až když jim bylo 17 let. Když doma byli jednou sami, užívali si bezchybného sexu. Tom prudce přirážel do Billova zadečku, hladil a líbal jej po zádech. Bill se prohýbal a sténal jeho jméno. Než Tom vyvrcholil. Nikdy se neudělal jinam než do něj, alespoň zatím. Bill to tak vždycky chtěl…
,,Miluju tě, Billy…“ šeptnul Tom, když vedle sebe potom leželi. Bill se na něj s překvapením kouknul. Po tak dlouhé době mu to Tom konečně řekl? Bill se k němu po chvíli naklonil a ta dokonalá slova mu zopakoval šeptnutím do ouška. Od té doby si to opakovali často… až do svých 20ti let.
,,Bille… potkal jsem jednu slečnu. Já… znám se s ní už dýl… někdy jsem s ní chodil ven a tak. Nechtěl jsem ti to říkat a trápit tě s tím… nic se mezi námi nestalo, neboj, nepodvedl bych tě… Ale… Nechci říkat, že mě ten vztah s tebou nějak omrzel, to vůbec ne, s tebou to bylo úžasný… ale je nejvyšší čas to ukončit… Měli bychom každý začít žít svůj život, chápeš?“ Tom tohle s Billem chtěl řešit z očí do očí.
,,Cože?“ Bill měl rázem srdce až někde v krku a neskutečně jej u něj píchalo.
,,Bille. Podívej se na mě… a na sebe. Jsme už oba dospělí. Jsme bratři…Tohle nešlo provozovat věčně…“ Toma tohle mrzelo, nechtěl Billovi ubližovat, ale tohle bylo to nejlepší, co mohl udělat, než aby zkazil život oběma.
,,Aha… snažíš se napodobovat ten film nebo co? To… jako mám teď jít a umřít, aby sis sakra uvědomil, co děláš?“ rozkřiknul se Bill na celý barák. Ještě štěstí, že rodiče nebyli doma. Tom si přisedl rychle k Billovi a pevně ho objal. ,,Nedělej mi to, Tome… prosím…“ šeptal s brekem do bratrova trička. Prsty ho silou mačkal a nasával tu dokonalou aviváž. Tom neodpovídal… ,,Všechno jsi to začal ty… Tys to chtěl udělat a… jsme tady… já… jestli jsem dělal něco špatně, tak to napravím, jenom mi tohle nedělej, prosím, Tome…“ Bill si schoval obličej ještě hlouběji do bratrova trička. Tom jej začal hladit po vlasech.
,,Vždycky jsem tě miloval, bráško…“ pošeptal se slzami v očích Tom, zvedl bratrův obličej a opatrně jej políbil. Bill se třásl… hodně třásl… měl strach, že najednou Tom odejde a on nebude vědět, co dělat. Vždyť hlavní náplní jeho života byl Tom. Jaký by byl čokoládový bonbón, který se má prodávat s náplní uvnitř bez náplně? Nebyl by to on… A jaká by byla čokoládová roláda bez oříškové náplně? Hnusná… Jejich polibek trval jen krátce…
,,… že tohle nebyl poslední polibek… že ne?“ zabreptal hned Bill, skoro mu nebylo rozumět. Tom hořce sevřel oční víčka, pak vstal a odcházel… ,,Tome, ne…prosím!“ křičel za ním Bill. ,,Tome!“ … dveře od Billova pokoje se zavřely. V pokoji zůstal sám. Tom mu tím dal jasně a slušně najevo, že mezi nimi je konec.
Konec… Billovi trvalo několik týdnů, než si uvědomil, že Tom už není. Vždy, když ho ráno spatřil u snídaně, natahoval ruce, že ho obejme, ale když si uvědomil, že už Tom není, stáhl je zpátky. Tom na něj vždycky jen s bídou v očích koukal. Nemluvili spolu. Ani doma, ani ve škole… Nikde… Tom mu tím nedával znamení, že pro něj najednou přestává být i bratrem, ale chápal, že se z toho Bill potřebuje dostat. Doufal, že to nebude trvat dlouho, protože Billovi ještě neřekl, že od příštího měsíce bude bydlet sám v bytě, který si pronajal. Všichni to doma už věděli, kromě Billa. Ten se to vlastně dozvěděl nešťastnou náhodou. Jednou, když přišel ze školy, potichu otevřel i zavřel dveře, aby případně nevzbudil svou matku, která ráno nešla do práce, protože jí nebylo dobře.
,,Už jsi Billovi řekl, že se stěhuješ?“ Bill slyšel zvuky z kuchyně. Přišel až za roh a pozorně se zaposlouchal.
,,Nevím, jak mu to mám říct, mami. On to nepochopí. Zhroutí se… Asi jsem to neměl dělat…“ V Tomově hlase bylo slyšet jasné zklamání.
,,Tome.. Máš velmi hodnou, chytrou a hezkou přítelkyni, se kterou chceš bydlet. Možná, že s ní založíš jednou i rodinu. Nemysli pořád na ostatní a začni konečně dělat i něco pro sebe…“ Simone byla na jednu stranu za svého syna šťastná, že se rozhodl vést vlastní život, ale na druhou stranu byla zklamaná, že odchází, že už tu nebude mít oba své syny.
,,Ještě je čas… řeknu mu to, až na to bude vhodná chvíle… Jdu do pokoje…“ Bill koukal se slzami v očích do země. Uvnitř se vztekal, křičel, nadával… Tom se zastavil mezi dveřmi s překvapeným a zároveň smutným výrazem, když Billa uviděl. Bylo mu jasné, že to všechno slyšel. Bill se na svého bratra kouknul a jen lehce kývnul na souhlas. Potom se otočil a utekl do svého pokoje… ,,Bille, počkej“ křičel za ním ještě Tom… ale naprosto zbytečně…
Když o rok a půl později Tom přišel s malou obálkou v ruce zpátky domů, všichni byli překvapení, až na Billa.
,,Copak? Přinesl jsi nám ukázat svatební oznámení?“ řekl pohrdavě. Bylo mu přímo jasné, co Tom v té malé obálce má. Tomovi bylo před zbytkem rodiny trapně, navíc, když na návštěvě byli ještě prarodiče. Tom pomalu přistoupil k Billovi, který stál opřený o kuchyňskou linku. ,,Bille, nech toho, sakra! Chováš se jako dítě…“ zamračil se.
,,To bude asi tím, že jsi mě nenaučil slušnému chování, tatínku…“ odstrčil jej od sebe Bill a klidným krokem odešel do svého pokoje. Toma jeho chování mrzelo, ale před rodinou nedal nic znát.
,,Tak, rodino… je to tady… z malého Toma se pomalu stává muž…“ Podal obálku nejdřív své matce, ve které bylo opravdu svatební oznámení a pozvánka v jednom. Všichni Tomovi gratulovali, líbali jej na líčka, Tom jim dělal opravdu velkou radost.
,,Proč nepřišla Anita?“ posmutněla Simone.
,,Dneska jí nebylo dobře… bříško už jí krásně roste…“ Tom už s ní čekal i miminko.
,,Vážně? Tak jí alespoň pozdravuj…“ Simone vždycky měla slzy v očích, když si vzpomněla, jak se jí rýsuje nová rodina.
Tom byl ještě chvilku dole s rodinou, potom se ale omluvil a šel nahoru za Billem. Vždycky, když sem Tom přišel, byl na něj Bill hnusný a arogantní. Trápilo ho to, vždycky odcházel zničený. Zaklepal na Billovy dveře a potichu vstoupil do pokoje, kde se skoro nic nezměnilo.

,,Bille já…“ Tom nevěděl, jak dnes začít.
,,Nic neříkej, Tome…“ šeptnul tiše Bill a zvednul se z postele. Pomalým krokem k němu došel. ,,Bylo ode mě hnusný, jak jsem se zachoval. Promiň… zasloužíš si to… teda… zasloužíš si to dobrý…“ usmál se Bill… ,,Gratuluju, bráško…“ usmál se a Toma pevně objal. Tom se překvapeně usmál a Billa taky objal. Byl nesmírně rád, že konečně i Bill dospěl v ten správný názor. Chvíli se jen tak objímali… Potom se začali pomalu pouštět. Bill zvážněl, když se otřel tváří o tu Tomovu. Tom nasucho polknul a stejně jako Bill pootevřel rty. Oba se na sebe prázdně koukli. V očích neměli ani radost, ani smutek. Tom Billa pohladil po prstech. Ten na chvíli sklonil hlavu, aby se opravdu ujistil, že ho pohladila Tomova ruka, potom se na něj kouknul a usmál se. Dal Tomovi malou pusu na rty pro štěstí… Tom ale zajednal zbrkle. On Billa políbil. Bill se na něj udiveně kouknul, ale jen na malý okamžik. Začal Toma rychle líbat, než by uhnul pohledem jinam. Tom svého bratra znovu pevně objal a jak u něj bylo zvykem, přitisknul ho na nebližší zeď… Oba při polibku funěli, tlumeně sténali, jak se o sebe otírali…
,,Tome, promiň…“ chytnul se za pusu Bill, když Toma po chvilce přestal líbat. Tohle se stát nemělo…
,,To je dobrý…“ pousmál se Tom… ,,Asi bych měl už jít… Tak… se zatím měj…“ brouknul a rychle odešel. Zastavil se hned vedle dveří Billova pokoje a začal si to všechno vyčítat. Nevyčítal si ale, že se s Billem políbil, a že tím podvedl Anitu… Vyčítal si, že se s Billem tenkrát rozešel. Ty jeho polibky mu tak chyběly. Bill s ním soucítil… ,
,Tak už odejdi…“ šeptal Bill, věděl, že Tom pořád stojí na chodbě. Nechtěl mu kazit tak dokonalý vztah jako má s Anitou…

O_o

Bože… Už zase… Prostě jenom zazvoň, děláš, jako kdyby to byl někdo, kdo ti bude trhat hlavu, až otevře domovní dveře…
Bill byl dnes pozvaný od svého staršího bratra na návštěvu k sobě domů. Už to bylo několik let, co se od něj Tom odstěhoval a bez výčitek Billa opustil. Kde jsou ty sliby, že nedovolí, aby byl někdy sám, aby mu někdo ublížil? Vždyť přesně tohle mu Tom udělal tím, že se oženil a odešel, co nejrychleji to šlo…

Bill dvakrát za sebou zazvonil na zvonek a trošku poodstoupil dál. Otevřít mu přišel Tom i s malou Heidi. Tomova dcera.
,,Ahoj, strejdo,“ usmála se hned a sápala se k němu do náruče.
,,Ahoj, zlatíčko,“ usmál se Bill a hned si jí od Toma vzal. Heidi už bylo 7 let… ,,Hele, něco jsem ti přinesl…“ ukázal Bill na velkou dárkovou tašku, byl v ní velký plyšový pes a pár sladkostí.
,,Jé, děkuju, strejdo…“ odměnila Heidi Billa pusou na tvář a hned se věnovala svému dárku. Tom se jen spokojeně usmíval.
,,Ahoj, Bille,“ přistoupil k němu blíž a objal ho.
,,Ahoj..“ přitakal…
,,Pojď dál…Omlouvám se, ale Anita není doma, musela odjet za bratrem…“ brouknul Tom, i když věděl, že Billovi to nijak vadit nebude.
,,To je v pořádku…“ usmál se a sednul si do obývacího pokoje na sedačku.
,,Co si dáš?“ houknul na Billa z kuchyně Tom..
,,Jenom vodu, díky…“ křiknul nazpátek… Tom za chvíli přišel s dvěma skleničkami s vodou.
,,Tak jak se máš, Bille?“
,,Dobře… vlastně… pronajal jsem si takový malý byteček, takže jsem dal už i já rodičům pokoj…“ pousmál se Bill.
,,Prosím tě… to musela mamka obrečet, ne?“ začal se Tom smát.
,,No, byla taková smutná, no… ale často se za nimi chodím podívat… Pořídili si nového pejska… prej už se to tam bez Scotty nedalo vydržet… tak… si pořídili nového… dobrmana mají… štěňátko… ani nevíš, jak je to rozkošný…“ usmál se Bill.
,,Vždyť to je ale už dlouho, co Scotty umřela, nechápu, proč si to nepořídili hned…“ usmál se Tom. ,,No.. ale aspoň něco jim to tam oživuje…“ kývnul Tom a napil se vody.
Oba spolu ještě nějakou dobu mluvili o tom, co je u nich nového.

,,A co holky, Bille?“ zajímal se Tom.
,,Hahaha…“ protočil oči jeho protějšek.
,,Bille…. Bude ti třicet, už by sis měl najít nějakou holku…“
,,Sakra, Tome o tohle se ty nestarej, buď tak laskav… ty by ses měl radši zajímat o jiný věci… třeba o to, jak se ovládat…“ mrknul na něj Bill.
,,Jak to myslíš?“
,,No… úplně normálně, jen si vzpomeň na to, jak jsi nám přinesl ukázat to svatební oznámení…“ usmál se Bill…
,,Heidi, utíkej si hrát na chvilku do pokoje…“ Heidi Toma poslechla. ,,O co ti sakra jde, Bille? Kdybys tenkrát nezačal, nic by se nestalo… Teď mi tady budeš vyčítat něco, co se stalo tvojí vinou?“ začal se rozčilovat Tom.
,,Mojí vinou? Kdybys mě nemiloval, nenechal by ses. Nebo kdybys ke mně nic necítil. Myslíš, že nevím, že jsi potom ještě stál na chodbě? A o čem jsi to vlastně přemýšlel? Nedělej ze mě blbce, brácho. Moc dobře oba víme, jak na tom jsme…“ začal se Bill bránit.
,,O co ti sakra Bille jde? Uvědom si už do hajzlu, co děláš? Porozhlídni se kolem sebe. Mám tu dům, manželku a dítě… Chceš mi to všechno vzít? Jo…? No tak dělej…“ frknul Tom.
,,Ty mě tak sereš, Tome,“ strčil do něj, obkročmo si na něj sednul a drze ho políbil na rty.
,,Takhle se ale se starším bráškou nemluví, víš o tom?“ pousmál se Tom a Billa pohladil po bocích.
,,S kým je to lepší, s ní nebo se mnou, hmm? Vzpomeň si na to, jak jsi to se mnou dělával… a jak to děláváš s ní… co?“ řekl dráždivě Bill.
,,Zdržuju se hlasování. Mám tu malý dítě…“ začal se Tom smát.
,,Ty jo, já na tebe kašlu,“ zvážněl Bill a z Toma začal slézat.
,,Ne počkej! Tak dobře… s tebou to bylo vždycky lepší… to ale neznamená, že Anita nemá něco do sebe… Má velký hezký prsa… a hezkej zadek…“
,,Hm… a já mám velký zase tohle…“ přiložil si Bill Tomovu ruku do rozkroku… ,,a zadeček mám krásně kulatej…“ vyšpulil ho a dosedl s ním přímo na Tomův rozkrok. ,,Jsi si vůbec vědom, že teď Anitu podvádíš…?“ zaxichtil se Bill…
,,Pořád jí budeš všude cpát, jo? Budeš… natrhnu ti zadek…“ řekl provokativně Tom.
,,Mmm… už se na to tak strašně moc těším…“ zašeptal Bill…
,,Ty vole a pojď…“ Tom vzal Billa za ruku a táhnul do za sebou do schodů do ložnice….

,,Bille… no tak vstávej… dneska už bys mohl jít do školy, co říkáš?“ Tom budil svého brášku… Bill prudce otevřel oči a kouknul se na Toma.
,,Co se děje?“ zamračil se Tom, když na něj Bill chvíli jen tak civěl.
,,Dneska zůstanete raději ještě doma. Ty prášky mu asi zase způsobily halucinace… pohlídáš ho, ano? Kdyby něco, tak mi okamžitě zavolej a já přijedu…“ pohladila Simone své 15ti leté syny, oba je políbila na čelo a vydala se do práce.
,,Tak povídej, Bille, co se ti zdálo tentokrát…?“

autor: Ivetka
betaread: Janule

19 thoughts on “Tak povídej, Bille, co se ti zdálo tentokrát?

  1. Dokonalý tak já se lekla jak blbě to vlastně skončilo a na konci tohle…takovýhle šoky mi nesmíš dělat chceš mě mít na svědomí?×D Ale bylo to dokonalý prej natrhnu ti zadek×DD

  2. Teda Bille, tobě se zdaj ale slátaniny! Tohle se nemůže stát! Že ne, Tomi, že se neoženíš a nebudeš mít prcka? 😀 Okey, prcka ti přeji… Jen ta ženská kdyby u toho nemusela bejt… 🙂
    Krásně napsané, Ivetko, skvělá idea. Jen ty otevřený konce… Já je tak moc nemám ráda! 🙂

  3. :D:D:D Holky děkuju vám za tu podporu.. 😀 Miluju vaše komentáře u mých povídek.. 😀 Ty jsou vážně bezkonkurenční.. 😀 Ano.. ,,Ty vole a pojď," jsem tam dala schválně.. 😀 Doufala jsem, že se nad tím někdo pozastaví, protože i já jsem se nad tím při psaní v duchu smála.. 😀

  4. Tak to bylo prostě… wow! 😉 Co jinýho na to říct? Úžasný dílo, tady tohle je prostě neuvěřitelný… ^^ Lepšíš se čím dál víc…

  5. No tak to bylo dost dobré!! Nevim jestli jsem na tom tak špatně a nebo to bylo tak dobře napsaný ale já vážně brečela!! Jak ho Tom opustil… pořád jsem si myslela, že si to musí rozmyslet… ááá best…

  6. Ježiš, lidi fakt moc děkuju za ty komentáře, jsem ani nečekala, že to u vás bude mít takovej úspěch… Muckuju vás.. 😀

  7. tak ted na to čučim s otevřenou pusou jako magor na ten konec 😀
    já tu obrečim sen, no krásný 🙂 ale je to úžasný, fakt dokonale napsaný, a prostě nádhera!!!

  8. Twl… haluz twe… Zkrocena hora+ sny tweee sama dobtre vim jaky to je kdyz mate halusky ze spani 😀 ty kraaasno :d
    btw. ja chci aby mi taky Tom rekl: "Ty vole a pojd!" :D:D:D:D malej zabijak >xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics