Hate you for lovin‘ me 4.

autor: Ketty
Cause you know I’m not able to refuse

„Tak co jsi nám chtěl říct, Davide?“ vyptával se zvědavě Georg, když se konečně všichni sešli v soukromém salonku dole v restauraci. Bill, Tom, Gustav, Georg a David, který si teď nervózně odkašlal.
„Vlastně se to týká hlavně tady Kaulitzů…“ pokrčil rameny. Georg se zatvářil naoko uraženě.
„No jo, hvězdy…“ protáhl otráveně, cukaly mu ale při tom koutky, bylo znát, že to myslí dobře.
„Tak co? Co pro tebe opět musíme udělat?“ ušklíbl se Tom směrem k nervóznímu Davidovi.
„Takže… věci se mají tak. Na koncerty chodí čím dál tím míň lidí, neříká se mi to lehce, ale vaše sláva pomalu…“ natahoval to, jak nejvíc mohl, Tom ho ale přerušil.
„No jo, víme, víme, naše sláva je prostě v prdeli, víme i bez tebe. Tak co? Máš nějakej další nápad, jak získat zpátky popularitu?“ vymáhal z něj netrpělivě.
„No… vlastně spíš Dave, než já. Totiž, on si myslí, že… že byste byli zase populární, kdyby…“ najednou to nebylo vůbec snadné, říct jim, co vlastně Dave vymyslel. Tázavé pohledy všech přítomných ho znervózňovaly.
„…kdybyste vy dva dělali, že spolu jste,“ vymáčkl ze sebe, už aby to měl za sebou.
„Cože?“ Tom na manažera vyprskl kolu, kterou zrovna upíjel, jak ho to překvapilo. To snad nebyla pravda.
„Dave říká, že… Víte, na internetu je spousta fans, co dělaj stránky o vašem vztahu, a tak si myslel…“
„Našem vztahu? My spolu žádný vztah nemáme!“ skočil mu do řeči Tom. Tohle téma ho naprosto popudilo.
„Já vím, já vím, ony to taky ví, ale líbí se jim ta představa. Upřímně, někdy bych si to taky myslel, kdybych sledoval všechno to, co děláte na koncertech,“ bránil se David.
„Vždyť… na tom není nic neobvyklýho…“ Bill Davida sledoval s pootevřenými ústy. Netušil proč, ale cítil silnou potřebu se tomuhle nařčení bránit. Co ho ještě víc vyděsilo, byla jakási provinilost, jež se usadila na jeho hrudi a horkost, co mu stoupala do tváří a krku.

„Můj nápad to nebyl. Nic by to nebylo, stačilo by to jen předstírat a přitáhnout pozornost médií,“ pokrčil rameny David, jehož tváře se také čím dál tím víc přibližovaly k sytě rudému odstínu.
„Ehm, Davide, jenže oni jsou sourozenci. Sou – ro – zen – ci. Říká ti to něco?“ vložil se do hovoru Gustav.
„Jo, to by byl incest,“ přizvukoval mu Georg. Trvalo mu hodně dlouho, než si na to odborné slovo vzpomněl, teď se ale cítil o něco inteligentněji.
„Ale to zas ne, že by to kompletně přiznali, byly by to jen takové náznaky… Aby média a fanynky měly nad čím uvažovat. Vyvrátit to přece můžeme vždycky,“ David se zuby nehty držel argumentů, co mu vnuknul Dave.
„Takže… si teda Dave myslí, že budu osahávat na veřejnosti vlastního bráchu jenom proto, aby z toho on měl peníze?“ zeptal se Tom přehnaně klidným tónem, jako by se ptal, jaké má být zítra počasí.
„Tome, no tak, samozřejmě, že tu jde i o peníze, ale především jde o vás. Můžete to v klidu zabalit, mně je to jedno. My plníme váš sen, vy chcete kariéru a slávu. My vám jenom dáváme návrhy, jak si ji udržet. Nekoukej na mně tak vyděšeně, Bille,“ David sklopil oči. Bál se především Billovy reakce. Byl výbušný a nenechal si nic diktovat.
„Vážně, o nic by nešlo. Jen byste se na sebe dívali trochu víc, než předtím a občas byste se třeba nenápadně chytili za ruku… o nic vážného by nešlo, opravdu,“ v Davidovi se kdesi hluboko v srdci zrodila nepatrná slabá touha. Touha po tom, aby dvojčata vyhověla Daveovým požadavkům a on mohl zpovzdálí tiše sledovat jejich narůstající blízkost. Vidina znovuobnovení úžasné kariéry k tomu ještě přispěla, najednou se Davidovi ten nápad jevil dočista geniální. S prosbou v očích se zahleděl na Billa, který už nějakou chvíli víc a víc rudnul v obličeji.
„No, jestli je to tak důležité…“ lehce pokrčil rameny a zahleděl se do svého klína.
„B – Bille, ale… to snad nemyslíš vážně?!“ Tom na něj vrhnul šokovaný pohled, načež se Billovy tváře zbarvily do ještě intenzivnějších rudých odstínů, pokud to ještě šlo. To si Tom mohl myslet… přesně tohle mohl od Billa čekat.
„Chápeš… víš vůbec, co se po nás chce? Máme dělat, že jsme pár, chápeš to? To znamená… uvědom si, co to je, budeme na sebe muset sahat a cucat se před fanynkama,“ Tom nechápavě valil oči na Billa. On zřejmě nechápal, co to je, tvořit s někým zamilovaný pár… Nebylo se čemu divit, ale i přesto Tom nedokázal uvěřit, že s tím doopravdy chce souhlasit… po tom všem…
„Ale je to pro kapelu,“ namítl Bill a hypnotizoval podlahu.
„No tak, Tome, nevyšiluj tak, vždyť bys ho jen občas obejmul a dal mu pusu, vždyť to děláš i normálně. Nechápu sice, co se na tom těm holkám líbí, ale pomůžeš tím nám všem, tak nevím co děláš. Billovi to očividně nevadí a…“ Georgova tvář se roztáhla v široký úsměv, jak domlouval Tomovi.
„Prosím, Tome… jde o nás o všechny, no tak ho párkrát vezmeš za ruku, bože, co ti to udělá…“ Davidovi se zcela vymykaly věci z kontroly. Neměl rozhodně v plánu je o něco prosit…
„No tak… tak dobrá, prosím vás… ale nic vážnýho, ano?“ souhlasil nakonec Tom a vrhl varovný pohled směrem k Davidovi, který jen stěží skrýval své nadšení. Tom neměl rád konflikty v kapele a vypadalo to, že by ho stejně nakonec všichni přehlasovali. To tady jediný uvažoval logicky? Nikomu na tom nepřišlo nic divného?
„Samozřejmě,“ odkýval David a důkladně si zavdal svého červeného vína. Tak to bychom měli, říkal si. Teď je s organizací na řadě Dave a on bude jen nečinně přihlížet. Jenom se dívat. To mu bude ke spokojenosti stačit…
°°°°
„Copak, Tome, jsi dneska nějaký zamlklý…“ Agnesiny štíhlé ruce se obtočily kolem Tomova pasu a ona si položila bradu na jeho rameno.
„Ale, problémy s kapelou… chtěj toho po nás prostě moc. Promiň, nechce se mi o tom moc mluvit…“ lehce pokrčil rameny a doufal, že ji tím nijak neurazil. Na její tváři se však rozhostil milý úsměv.
„Samozřejmě, že o tom nemusíš mluvit. Ale kdybys chtěl, můžeme si povídat v ložnici,“ zamrkala na něj s úsměvem.
„Třeba ti to zvedne náladu. Ale jestli se ti nechce, můžeme dělat cokoliv jiného. Jsem tu, abych tě rozptýlila,“ dodala a její úsměv na Toma působil tak blahodárně a optimisticky, že se sám rozesmál.
„Ty seš prostě úžasná, myško, miluju tě,“ zavrtěl hlavou nad jejím návrhem, ani si nestačil uvědomit, co to vlastně řekl.
„To… tos myslel vážně?“ Agnes k němu zvedla zvědavý pohled.
„N – ne, to já jen… já nevím, Agnes, já vážně nevím. Já na tohle prostě nejsem,“ rozhodil zmateně rukama.
„Já vím, že ne,“ připustila Agnes a stále působila lehce překvapeným, ale zároveň potěšeným dojmem.
„Ty… seš prostě moje myška. Nechci se chovat jako můj malej bráška a slibovat ti na věky… ale teď tě mám opravdu hodně rád, víc, než kteroukoliv holku, kterou jsem poznal za posledních devatenáct let, a tomu věř. Teď momentálně tě prostě žeru…“ zakřenil se v závěru toho snad nejromantičtějšího vyznání, jaké kdy v životě učinil, a vtiskl Agnes na rty jemný polibek, který následovaly další a další, a Agnes vypadala, že je s tímto výlevem více než spokojená. Tom si tak mohl oddechnout. Tahle slečna byla ještě o mnoho stupňů výš, než všechny předchozí. Tahle slečna pro něj doopravdy něco znamenala, Tom měl pocit, že tahle je ta pravá.
autor: Ketty
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

14 thoughts on “Hate you for lovin‘ me 4.

  1. o bože…už jsem myslela, že to Tom nepřijme….každopádně ta slečna, kterou Tom "miluje" mi tam malinko překáží..xDDD

  2. Weapon miluju <3 Už pár let tu písničku můžu slyšet pořád a k tomuhle se to hodilo. Vážně… je mi záhadným způsobem líto Billa <3 Přišel mi hrozně roztomilej. A Tom s tou dívkou? Nevim, nevim… myslím, že "pravá" je pro něj jenom Bill! A jsem si tím jistá. Těším se na neděli, na další díl <3 Už jsem se dneska nemohla dočkat *dance*

  3. Nene! To není ta pravá!
    Teda..já už se šííííííííííííííííííííííííleně těším na další kapitolku

  4. Teeda… x) po pravdě mě trošku šokovalo, s jakým byl tuhle, pro nás radostnou, zprávu přijal úplně klidně. Já jsem si myslela, že třeba bude skákat z tý nestydatý drzosti do stropu a podobný šílený věci, který mě teď nějak nemůžou napadnout xD Ale samozřejmě ho v tom podporuju xD Zato Tom by se měl se svým pasivním jednáním k Billovi jít zahrabat hluboko pod zem a tam přemýšlet o svém neuváženém chování xD xD Gustav s Georgem to taky vzali v klidu, ještě Tom se polepší a bude vše, jak má být x)

  5. Panebože, už zase!! Já jsem prostě nemožná!! Opět se omlouvám za to "byl" místo "Bill", já to prostě nějak furt počešťuju… xD Děs.. xD xD

  6. Stále na to mám stejný názor.. dva díly za týden je málo.. Další, další, další, další… je to úžasné..ale taky mi tam ta myška trochu vadí.. 😀

  7. To bylo vážně romatický vyznání, Tome. Takhle mi to ještě nikdo neřekl. 😀 Ale tady slečna je zjevně spokojená 🙂 Jinak, bylo od Billa sympatický, že ten návrh přijal s chladnou hlavou… Nejspíš po tom sám tak trochu toužil 🙂 Skvělá povídka, Ketty. Jen jak už jsem řekla, neskutečně mi vadí představa, že vztah, který dvojčata mají není založen na čisté lásce, jestli už bratrské nebo milenecké, ale že je pouze něčím vymyšleným, předstíraným, neupřímným, že slouží jenom pro propagaci jejich kapely…  

  8. no teda, Tom ze sebe vypotil takovou romantiku, jo?:-D no já jsem zvědavá, kdo nakonec v jeho srdci vyhraje, zda Bill či Agnes 🙂

  9. David takovej natěšenej 🙂
    Je to úžasný a skvělý, že to přijali a nemůžu se dočkat, co bude dál, ale na jednu stranu mi je Toma líto, protože ta Agnes mi přijde milá, ale jestli s ní nebude moct být kvůli kariéře a Billovi, aby mu neublížil, tak chudák 🙁
    ale je to dokonalý!

  10. Obrovská škoda, že Tom naozaj Billa nemiluje. Keby áno tak by to bola jedna z takých poviedok, ku ktorým sa vraciam.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics