Stars II 2/4

autor: Tomi
Chris

Musel jsem Billa, mojí lásku, přestěhovat do pokoje pro hosty. Před měsícem jsi vymyslel, že bude chodit bruslit. Párkrát jsem byl s ním. Docela jsme blbnuli. I když jsme museli v hale jezdit pořád dokola.
Koupil si na to i nový brusle. Tomi radši odmítl. „Já si nohy zlámat nemusím.“
„Ty s tím naděláš.“ Usmál se na něj Bill. Měl jsem mu to zakázat, ale nechtěl jsem mu kazit radost. Ne, nezlomil si nohu nebo ruku. Některý věci prostě nemůžeme ovlivnit a já nejsem věštec. Můj miláček chytil silnej zánět průdušek. Zjistilo se to na rentgenu, byl jsem rád, že to není zápal plic. Příšerně ošklivá sestra si z Billa dělala srandu, že na něj nemá takovou desku jak je hubenej. Smál jsem se, když mi to líčil. Byla tak zblblá, že mu dala omylem podepsat papír, že není těhotnej. Začalo to příšerným kašlem. Nemohl chudinka spát s náma v posteli. Všechno ho dusilo.

Tomi

Viděl jsem Billa a málem jsem se lekl. Prokašlal zase celou noc. Chris s ním chodil po ulicích, aby nebyl venku sám. Bylo mi ho moc líto. Tohle se už táhlo skoro dva měsíce. Pořád jenom lítal po doktorech. Měl už třetí antibiotika. Tejden to vypadalo, že je z toho venku, a pak to začalo nanovo. Už jsem chvílema začínal mít strach, že umře. Nic nezabíralo. Jenom vyhazoval peníze za nejrůznější léky. „Auvajs.“ Zakňoural, když jsem ho lehce objal. A zalezl si zase do postele. Chris ho vozil do školy na pár hodin a nebo já. Tolik bych si přál, aby byl tím úžasným a veselým klukem jako dřív.

Bill

Ležel jsem na posteli. Zase mě bolelo pod žebrama na pravý straně. Kašlal jsem a uslyšel jsem takový divný křupnutí. A od tý doby to bolelo. Ne, že bych se svíjel v křečích, ale bylo to nepříjemný. Převážnou část dne jsem trávil v posteli. Ve škole to byla hrůza, ale nějak jsem to přežíval. Myslím, že na mě Tomi začínal bejt naštvanej, ale já za tohle fakt nemohl.
„Chrisi, jsem nadrženej.“
„Bille nezbláznil jsi se náhodou? Víš, že to nejde.“
„Když já chci.“
„A jak to mam podle tebe udělat? Když na tebe sáhnu, tak pomalu brečíš.“

Chris

Nakonec jsem se nechal ukecat. „Kdyby tě to bolelo, tak mi to hned řekni a já přestanu.“
„Bez obav.“ Usmál se Bill. Ležel na zdravým boku a já ho opatrně šukal. Kňoural a vypadalo to, že je v pohodě. Mohl jsem ho hladit jenom po rukách a po obličeji. Hrozně jsem se bál, abych mu neublížil. Jemně jsem přirážel, a když jsem cítil, že už budu, tak jsem z něj vyšel a postříkal mu zadeček. Utíral jsem ho papírovým kapesníkem jako malý miminko. Chvilku jsem si prsty hrál s jeho mokrou dírkou, až se taky udělal. Líbal jsem ho do vlasů. Myslím, že byl spokojenej. Hned nato usnul. Vstal jsem, oblíkl se a šel vyhodit ty naše usvědčující důkazy. Na chodbě jsem se málem srazil s Tomim.
„Tak jak mu je?“ Tvářil se divně, když se mě ptal.
„Pořád stejně.“

Tomi

Vytočilo mě to. Hlavně Chris. Myslí si, že jsem úplně blbej? Po celým mým těle se rozlila vlna neuvěřitelné žárlivosti. Přes stěnu jsem slyšel moc dobře, co ty dva spolu vyváděli. Jak si to může dovolit, když ví, jak mu je? Mohl mu ublížit. Anebo to chtěl taky? Možný je všechno. Když jsem za ním zašel, tak spinkal. Seděl jsem v křesle a sledoval jeho obličej. Tolik bych se ho chtěl dotýkat. To bych si radši vyhonil, ne, že bych to nedělal, než otravovat chudinku Billa. V mý hlavě uzrál plán. Bill musí bejt jenom můj. Nějak jsem měl po tomhle Chrise plný zuby. Stačilo počkat jenom na to, až se Bill uzdraví. Trvalo to další měsíc a kousek.

Chris

„Halo?“
„To jsi ty, puso, tady Frank. Koukej zejtra dorazit kolem třetí. Radši ti volám, abys na to nezapomněl. Znáš se.“
„Tady je Chris. Nezbláznil jsi se?“ Víš v jakým je stavu. Má skoro čtyřicítky.“ Ječel jsem na něj.
„Hele smlouva je smlouva. Víš kolik bude platit, když ho nepřitáhneš? Navíc zánět průdušek není pohlavní nemoc, takže je vlastně zdravej. Ve tři ať tu je.“ Ten hajzl mi položil telefon. Okamžitě jsem šel za Billem.
Bohužel spal, tak jsem ho nechtěl rušit a po špičkách jsem odplul do kuchyně. Sandy se na mě neuvěřitelně věšel.
„Vydrž… vezmu si bundu.“ Lítal kolem mě a snažil se mě chytat za nohavice. “ Jůůů to je dobře, že jsi tady.“ Vykřikl jsem, sotva položil Tomi klíče od auta na stůl.
„Děje se něco?“ Zdálo se mi, že je v pohodě, ne jako ty dny před tím, kdy na mě koukal jako vrah. Asi měl z něčeho blbej pocit.
„Billl by měl bejt zejtra ve tři ve studiu. Někdo by ho tam měl hodit.“
„Nezbláznil se náhodou? V tomhle stavu?“
„On to ještě neví. Zapomněl na to, a teď momentálně leží. Já jsem vzal jeho telefon.“
„Zkusím to.“
„Jsi hodnej. Dík.“ Lípnul jsem mu rychlou pusu na tvář. Vzal jsem Sandyho do ruky.
„Jestli chceš, tak půjdu s tebou.“
„Jasně.“

Bill

Ani jsem nevěděl, jak dlouho jsem spal. Když jsem se probral, tak už venku svítilo sluníčko. „Chrisi?“ Zavolal jsem. Cítil jsem, že je mi trošku líp, ale žádná sláva. Posadil jsem se na posteli. Ve dveřích se objevila Tomiho blonďatá hlava.
„Jak se cítíš?“
„Nic moc, kde je Chris?“
„V práci, ale máš tu mě.“
„To je taky fajn.“

Tomi

Billík mi věnoval úžasnej úsměv. Pro něj bych vraždil.
„Zlato mám pro tebe špatnou zprávu. Včera jsme ti jí neřekli.“
„Co se stalo?“ Zavrtěl sebou.
„Budeš muset vylézt z postýlky. Protože musíš natáčet.“
„Ježíš. Úplně mi to vypadlo.“
„Přinesu ti dva paraleny a čajík. Můžeš se ještě chvíli válet a pak pojedeme. Já tě doprovodím, protože Chris musel do práce.“ Přikývl. Ve dvě jsem ho šel oblíknout. Triko a spoďáry šly, ale navlíknout na něj džíny byla sranda. „Jsem zvyklej jenom někoho svlíkat. Ne naopak.“ Tiskl se ke mně jako dítě. Neodolal jsem a začal ho líbat.

Frank obešel Billa, který sotva stál na nohách.
„To je neuvěřitelný. On je nádhernej a sexy, i když je takhle utrápenej. Holt zase trošku pozměníme scénář a bude to.“ Zůstal jsem tam během celého natáčení. Nechtěl jsem nikam jít. Bylo mi ho tolikrát líto. Muselo to dost bolet, protože mu chvílema vlítly slzy do očí. Chudáček byl přivázanej k posteli.

autor: Tomi
betaread: Janule

5 thoughts on “Stars II 2/4

  1. oni ho zabijou! oni ho ušukaj k smrti a Tom to bude sledovat… a navíc ma zlomeny žebro bezatk… to nemůže dopadnout dobře xD

  2. Prečo sa Tomi chce zbaviť Chrisa??? Veď sú spolu tak dokonalí. A Billí? Čo mu je? Neumrie? Ja toto nechcem čítať, keď by mal miláčik umrieť 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics