Posuvné dveře

Vypůjčeno od Eve..x) Z Portugalského časopisu 100% Jovem..takže, zaprvé už mám na tenhle časopis a jeho věrohodnost nějaký názor z minulých let a zadruhé, tenhle rozhovor byl celej zvláštní…mluvili o věcech, o kterých by jinde nikdy nemluvili, jmenovali lidi, které by jinde nikdy nejmenovali a celkově..je známý, že existuje tak 70% všech rozhovorů, co jsou vymyšlený..v lepším případě vymýšlejí autoři na základě toho, co řekli chlapci jinde a co je všeobecně známo..takže nejsem si úplně jistá pravostí tohoto článku, ale nic méně, dám vám to sem..
Teda Bille..xD Že tak najednou, dřív bys něco takového nikdy nevypustil z pusy, že bys třeba nááhodou mohl bydlet s někým jiným, než s Tomem..xD Aspoň že Tomi má rozum..x) (pokud to vůbec kdy doopravdy řekli xD)
°°°°
Bill: Až budu zamilovaný, tak si sbalím kufry a budu žít na jiném místě.
Tom: Zapomeň na to Bille, budeme žít spolu po zbytek našich životů.
Bill: V tom případě budeme muset udělat posuvné dveře uprostřed našeho domu. Na jedné straně budu žít já se svoji přítelkyní a na druhé straně budeš žít ty.

6 thoughts on “Posuvné dveře

  1. Ten Bill si je nějak jistej, že se zamiluje do holky… 😀 Já o tom upřímně pochybuji 😀 Ále, stejně jsou to kecy, Bill si protiřečí, v jednom interview řekne "nás dva žádná holka nikdy nemůže rozdělit" a pak řekne "když se zamiluju, tak si sbalím kufry a tebe, Tome, nechci ani vidět"… Asi byla manželská hádka, že Bill je tak hnusnej 🙂

  2. :DD jak ho Tom zrušil 😀 podľa mňa Billovi Tom nečo spravil a tak mu to Bill takto oplatil 😀 hoci myslím, že po tomto rozhovore nasledovala druhá hádka 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics