Stars II 1/4

autor: Tomi

Pozor, není twincest, ale slash.

Bill

Rozhodl jsem se vrátit domů. Rozloučil jsem se se ségrou a rodičema. Docela jsem se na Chrise těšil. Sedl jsem do auta a naposledy jim zamával. Pes se rozběhl za mnou. Musel jsem zastavit. Vylézt a dát ho mamce do náruče. Trošku jsem se bál toho, co bude. Jak zareaguju na Tomiho, až ho uvidím u nás? Bude spát na gauči nebo v naší posteli? Pochopil jsem, že útěkem se věci řešit nedají, akorát se jejich vývoj zpomaluje.

Tomi

Cítil jsem se hrozně. Byl jsem zodpovědný za Billovo jednání. Na moji hlavu padalo, že se sebral a utekl. Chris z toho byl chudinka moc smutnej, i když jsem se ho snažil z tý depky, nebo jak tomu jeho stavu říkat, dostat. Chodili jsme na pláž a nebo si hrát s frisbíkem, do kina nebo na výstavu, ale pořád se mi zdálo, že je duchem jako nepřítomnej. Myslel pořád na něj. Možná prožíval strach tak jako já, co bude. S čím zase Bill přijde. Své věci jsem měl vybalený jenom na půl. Zbytek zůstával v krabicích, které jsme společnýma silama přestěhovali do pokoje pro hosty. Přinejhorším bych mohl přebývat tam. Svůj byt jsem se totiž rozhodl pronajímat a už se v něm usídlili noví obyvatelé. Takoví slušní mladí lidé, co se nedávno vzali.
Chris

Měl jsem strach. Strach s velkým S. Bál jsem se, že Billa ztratím. Nedokázal bych žít bez něj, i když se někdy chová vážně nesnesitelně. Dneska k večeru by se měl vrátit. Tolik jsem se na něj těšil.
„Tomi?“ Zavolal jsem do druhýho patra.
„Jo?“ Vykoukla na mě blonďatá hlava.
„Můžeš prosím dolů?“
„No jasně, jenom se oblíknu.“ Za chvilku jsem slyšel na schodech dusot jak utíkal. Slušelo mu to v barevných kraťasech a bílém triku, ale nepřitahoval mě.
Billovi jsem se nedivil. Chápal jsem ho. I když mě z toho trošku bodlo u srdce.
„Chtěl bych mu udělat radost.“
„Večeře při svíčkách?“
„No, proč ne.“
„Tak si udělám program a nebudu vás rušit.“
„Nééé, neblázni. Ty musíš večeřet s náma, ale tohle jsem nemyslel, i když je to dobrej nápad. Koukni.“ Přistrčil jsem k němu notebook.
„Nechápu.“
„No, myslel jsem, že koupím Billovi psa. Tenhle je roztomilej. Už jsem volal na ten inzerát.“ Odmlčel se. „Odvezeš mě tam?“ Udělal jsem na Tomiho oči. Přikývl. Asi mu chtěl taky udělat radost.

Tomi

Tak jsem s Chrisem obíhal zveráky a nakupoval nejrůznější věci. Obojek, misky, krmení, pelíšek a pak jsme vyrazili pro pejska. Držel jsem ho na klíně. Třásl se a vypadal jako větší zplihlá myš.
„Jseš si fakt jistej, že z toho bude yorkšírák a ne nějaká obluda.“ Utahoval jsem si s Chrise.
„No uvidíme. Stejně ho už vrátit nemůžeme. Je roztomilej, podívej se.“
„Jasně.“ To byl do tý doby, než jsem ucítil v klíně mokro. To mi ještě tak scházelo.

Bill


„Ahojík, tak jsem doma.“ Zahlaholil jsem, jen co jsem otevřel dveře.
„Ahoj.“ Přivítal mě Chris a vrazil mi takovou facku, že jsem málem druhou chytil o futra. Třel jsem si tvář.
„Za co?“
„Ty víš moc dobře.“ Objal mě. „Víš jak jsem se o tebe bál? Tohle už víckrát dělat nesmíš.“ A pak se objevil Tomi s malou chlupatou kuličkou s náručí.
„Jé, ten je krásnej.“ Usmál se na mě.
„Ten je pro tebe.“
„Vždycky jsem si přál psa. Díky moc.“ Políbil jsem Chrise, a potom Tomiho. Nějak se to všechno zvrtlo. Rychle jsem odnesl ospalýho Sandyho do pelíšku. Tak jsem se totiž rozhodl pejskovi říkat, a vrátil jsem se ke klukům. Líbali jsme se navzájem. Já s Chrisem, potom s Tomim a Tomi s Chrisem. Ti nejdřív opatrně, ale pak se do toho položili. Hladili jsme se. Ani jsem nevěděl, čí ruce vlastně kloužou po mém těle, když jsem zavřel oči. Bylo mi báječně. Najednou mi někdo svlékal triko. Nebránil jsem se a dal ruce nahoru, aby to měl ten dotyčný snazší.

Přesunuli jsme se do ložnice. Cesta po schodech nám trvala skoro deset minut. Zanechávali jsme za sebou cestičku oblečení. Na postel jsme dopadli již nazí. Tohle nemohlo skončit jinak, než hromadným milováním. Nahnul jsem se nad Tomiho a začal mu ho jemně masírovat prsty. Ukáplo pár kapek. Slízl jsem je. Pár vteřin jsem si hrál s jeho žaludem, a pak ho vzal celého do pusinky, ani Chris není pozadu a to doslova. Cítím, jak do mého zadečku pronikají jeho prsty. Rovnou dva naráz. Chris rozhodně není troškař. Rozumím mu. Musí mít absťák. Ucítím jeho špičku a najednou je ve mně. Na jeden příraz. Není schopen vydržet v klidu, okamžitě se začíná pohybovat. Tomi se mě snaží hladit. Prsty si hraje s mýma bradavkama, a pak sjede níž. Líně mi ho honí. Můžu se zbláznit rozkoší. Tomi exploduje. Před tím vykřikne. Jeho tělo se napne do oblouku. Moje ústa nejsou schopná pojmout tu horkou bílou řeku. Vytéká koutkem mých úst na peřinu a pár krůpějí potřísní i jeho sexy tělo, které mě vzrušuje do nepříčetnosti. Vydýchává se. Pozoruje nás. Mé tělo se otřásá Chrisovými přírazy. Cítím, že budu. Tiše kňournu a stříkám na Tomiho. Roztírá si můj dárek po břiše. Chris se ve mně činí. Pak trošku zpomalí a já ucítím záškuby. Jeho šťáva proudí do mě. Chvíli ležíme. Jsme celí ulepený, ale šťastní. Pak vstaneme a jdeme všichni tři do koupelny. Sprchujeme se, ale nakonec to končí tím, že mě Chris kouří a Tomi se rve do mé mokré dírky. Sténám nahlas. Kašlu na sousedy. Prožívám čistou rozkoš.
Chris

Zažíval jsem období klidu. Na Billa jsem nežárlil, proč taky? Teď jsem měl všechno jak na dlani. Mohl jsem je pozorovat, co vyvádí. Hrál jsem si se Sandym na terase a díval se na ty dva, jak spolu dovádí v bazénu.
„Hej přidej se k nám.“
„Nechce se mi.“ Odbyl jsem Tomiho, ale nebyl jsem na něj nepříjemnej. To já nedokážu. Navíc ho mám rád. Muchlal jsem to naše společný psisko a bylo mi fajn.
„No tak, Chrisi, nekaž zábavu. Jsi dostal krámy nebo co, že se nemůžeš koupat?“ Ječel na mě Bill.
„Hlídám malýho.“ Zvedl jsem pejska do vzduchu.
„Tak dobře no.“ Otočil se k Tomimu a začal ho líbat.

Bill

Blbnul jsem v bazénu. Trošku jsem Chrise provokoval, ale nedal se. Líbnul jsem Tomiho na ústa. Blbnuli jsme jako malí. Musel jsem se ovládat, abych na něj neskočil už v bazénu. Jsem hroznej nadrženec. Navíc jsem se neměl kde vybít, když jsem nenatáčel, a chodil jenom do školy a z ní domů. Všiml jsem si, že Chris zmizel vevnitř.

Tomi

Ocitl jsem se v ráji. Bylo to fajn období. Měl jsem kluka, kterýho jsem chtěl, i báječnýho kámoše. Přál jsem si, aby tohle nikdy neskončilo. Když Chris odešel z terasy, vrhnul jsem se na Billa jako nikdy. Tak moc jsem ho chtěl. Byl z toho nejúžasnější sex. „No super. Tak teď můžeme nechat čistit bazén.“ Smál se. „To jsi toho měl tolik?“ Pleskl mě po rameni „Vtipný.“ Byl nádhernej s těma mokrejme vlasama a rozpálenejma tvářema.

autor: Tomi
betaread: Janule

4 thoughts on “Stars II 1/4

  1. že 4 diely. kludne by som zniesla aj viac 😀 je to super, mne sa vždy takéto trojky páčili 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics