Loveless 14.

autor: Nephilim

„Proč se kurva zastavil? Kde to sakra jsme? Kurva!“
„Georgu, v klidu se nadechni a zkus vymyslet větu, ve který bys aspoň jednou neřekl ´kurva´, ok? Takže, nejdřív je A, pak přijde B…“
„Vtipný, Adame, moc vtipný…“ Vyhrkl Georg, opíraje se o přístrojovou desku. „Chci jenom vědět, co tady ten buzíček, kurva, dělá.“
Tom se naklonil ze svého místa a poplácal Georga po zádech.
„Buď v klidu, Listingu, jsme u školky.“ V naprostém tichu se zase zabořil zpět do zadního sedadla. Dirk se podíval z okna zpoza Toma.
„No jo, tohle je vážně školka.“ Přikývl.
Sim a Andreas se podívali na Georga, co on na to.
„Školka? Co tu sakra Trümper dělá?“

V tu chvíli uslyšeli zdálky hlasitý zvuk zvonění a sledovali, jak se všichni, včetně Billa, přesunují k budově. O pár chvil později už ze školy vyběhl dav křičících dětí s batůžky na zádech, červenými tvářemi a neučesanými vlasy.
Oči dítěte pohasly, než si všimly Billa, sedícího na patách, jak na něj čeká.
Tom, sledujíc zezadu, jak Bill roztáhl ruce, aby mu malý Konny mohl vletět do náruče, procedil skrz zuby tiché nadávky. Bonďatý chlapeček se nechal vyzvednout a zasypat pusinkami, společně prošli bránou a Konnymu se na tváři objevil kouzelný úsměv.

„Kdo to sakra je? Jeho bratr? Kurva, to mi nějak uniklo,“ mumlal Georg a založil ruce na prsou.
„A v čem je problém?“ Pokrčil rameny Sim, pořád zíral na Trümpera a dítě, jak stojí vedle východu ze školky a povídají si.
Andreas se obrátil a zamračil se. „Plán je dobrej, přece ho nezavrhneme jen kvůli tomu spratkovi,“ vyhrkl. Tom si opřel hlavu o okýnko a protočil oči. „No co? Přizpůsobíme plán tomu usmrkanci,“ pokračoval Andy, pošťouchl Adama, aby ho podpořil.

„Jo! Nás je přece víc, seberem je oba, jeden se pak postará o prcka a ostatní se pustěj do Trümpera. Nevidím tu žádnej problém.“
Uzavřeli téma, jako by to byla ta nejjednodušší věc na světě. Andreas a Dirk byli kvůli tomu parchantovi lehce na rozpacích. To, co řekl Sim, se jim nezdálo jako zrovna nejlepší volba. Ale Georgovi ne, tomu to přišlo jako dobrý plán.

Tom se zadíval na Bill a jeho syna. Oh ano, jeho syna, ne jeho bratra. Ale o tom ještě ostatním neřekl. Povzdechl si a zabořil ruce do kapes…
„Allen brzo zavírá, měli bychom jít.“ Vyhrkl náhle, pět párů očí se na něj se zábleskem podívalo…

***Bill***

Zazvonil zvonek, žena ukončila ten hrozný rozhovor mezi nimi a všímala si velkých hranatých dveří. Stejně jako on vyhlížela své dítě.
Dav dětí bez kontroly učitelů vyběhl ze dveří jako tajfun a křičel. Bill se rozhlídl po moři malých hlaviček a zdálo se mu, že vidí Konnyho.
„Tady, tady jsem!“ sedl si na bobek a rozevřel náruč.
Konny, stejně jako ostatní děti, křičel a hledal svého tátu, a také ho mezi nimi uviděl.
Očíčka se mu rozzářila, šťastně zatleskal ručičkami a vrhnul se tátovi do náručí.
„Tati. Tatínku!“ zabořil nos do Billova krku. Cítil vůni Billových vlasů, věděl, že je dobře, že jde domů… Vytáhl se mu kolem krku a Bill ho vzal na ruku, jako by byl peříčko.

„Jakpak ses měl, ty můj malej neplecho?“ Okamžitě se ho optal, prohrábl mu vlasy a vysadil si Konnyho víc k rameni.
Konny se ušklíbl. „Táto… školka je děsná,“ odpověděl stejně jako vždycky. Bill už dávno věděl, co řekne a se smíchem vlepil Konnymu pusu na tvář.
„Ty jsi opravdu syn svého otce.“ Slavnostně přikývl.

****
„Teď!?“ Zařval Georg a otočil se k Tomovi.
Tom se poškrábal po čepicí, upravil si kšilt. „Jo, za chvilku zavíraj,“ zopakoval klidně, protože věděl, že všechno bude tak, jak on řekne.
Sim měl potřebu protestovat.
„Ty vole, je odpoledne. Máme snad jiný věci na práci, ne?“ Ukázal prsem za sebe, kde Bill přecházel s Konnym ulici.
Adam i Andreas se připojili k protestu svými pohledy.

Dirk se zabořil do sedadla, zavřel oči a relaxoval.
„Zapomněl jsem, že dneska vyšlo nový CD Samyho Deluxe! Nepožádal jsem Allen, aby mi ho dala stranou.“ Nevýrazně se ospravedlnil, otrávený už vším tím vysvětlováním.
„No a? No tak, Tome. Tady je teď všechno ve hře, a ty myslíš na cédéčko?“ Odporoval Sim a bouchal dlaní do sedadla. „Už chybí jen málo.“ Dodal a vrátil téma k Billovi.
„Možná jsi to nepochopil, ale pokud to cédo vyšlo dneska ráno, nebudu ho mít zítra, ne dneska odpoledne, ne za deset minut… Budu ho mít teď!“ Zavrčel, až Adam a Sim couvli.
„Andreasi, jedem,“ nařídil, aniž by se ohlížel na oba chlapce. Andy už chtěl otočit klíčkem v zapalování, když ho Georg ještě stihl chytit za zápěstí. „Počk…“
„Ne! Teď.“ Tom se snažil zachovat chladně. Georg povolil sevření ruky a chlapec se dal znovu do pohybu.
Sim založil ruce na prsou a mrzutě se koukal z okna. Trümper odcházel i s dítětem… Sakra!
Adam sledoval jeho pohled a Georg bubnoval na palubovku.
Po několika minutách ticha Dirk otevřel oči, odfrkl si a začal se potichu smát. Tom se na něj na chvíli zamračil, než se k němu připojil…

Komentáře anglicky, prosím. J. :o)

autor: Nephilim
translat: Mei
betaread: Janule

10 thoughts on “Loveless 14.

  1. Oh, amazing!!! I must praise Tom:-D He is really better. And Konny!!! He is the cutest kid, who I see. I love him ♥♥♥♥ But I want return to kindergarten, it was the best years of my life:-D Secondary school is difficult and boring!!!
    Nice, very nice story. I love it:-D♥

  2. Uhh… I hope that Tom is better… His stupid behaviour (fakt nevím, jak se řekne chování xD hledala jsem ve slovníku na seznamu, tak snad to bude dobře xD Mei, prosím, kdyby to bylo špatně, tak to prosím autorce přelož správně xD jsem na angličtinu prostě lama xD) was idiotic… Konny is cute, I´m smiling right now x)) Nice part….

  3. [5]: Jo, ty mi o překlepech něco povídej, Mei, ty jsi všech překlepovačů futrál 😀 To taky autorce hezky přelož, ať ví, jakou s tebou mám práci 😀 Ještě to tady překládat do angličtiny, to bych tu bylo do Vánoc 😀

  4. Yeah, you can tell  me somethig about translate. You are Fate of all translaters. Translete it to english for  Nephilin, she can you , what i have for a wor with you ( with me:) )
    If I have to translate everithig Iĺl be here  to Xmast  🙂

    Přeloženo: )
    [6]:

  5. I started read this story yesterday. It´s a real cliff-hanger.
    —————————————-
    doufám, že jsem to napsala dobře, angličtin mi přes prázky úplně vypadla z hlavy×DD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics