Horečka sobotní noci

autor: Terezka

Tak tohle bude opravdu jenom drobnůstka. Vyvstala mi v mysli jako jasná předloha při prvním pohlédnutí na tuhle nemravně skvostnou montáž od bohyně Allegator.
Po přečtení názvu povídky se nejspíš většině vybavil nezapomenutelný film s Johnem Travoltou. Ovšem mýlíte se, pokud se domníváte, že toto dílko bude o tanci. Maximálně o tanci jednoho Tomova rozvášněného údu v Billově těle… Příjemnou zábavu. 😀

Můj bráška Tomi mě má opravdu rád. Hlavně v sobotu v noci.

Naše maminka pokaždé odjede na dámskou jízdu k přítelkyni a on má volné pole působnosti, aby přišel a probudil svého poslušného Billího a udělal na něm tu neslušnou a hříšnou věc, o níž snil celý týden.

Vzal si jeho prdelku.

Nevím, jak ho napadlo dělat to. Jenom vím, že na mě jinak nesáhne. Nepohladí mě, nic. Skoro si mě nevšímá. A to jsme dvojčata. Je to tak špatné, že prahnu po troše něhy od něj?
Nikdy to nedělal. Jako si se mnou nikdy nepopovídal o tom, co se mnou provádí. Ani slovíčko nepadlo… Vždycky jen přijde, po tom, co se prach za máminými pneumatikami ustálí, vzbudí mě neosobní dotekem a odvede do svého pokoje. Lépe řečeno do své postele. Pokorně se svléknu a nábožným pohledem přejedu po něm. Vidím na něm, že je připravený vstoupit do mě, jen co si sundá kalhoty.

Můj bráška miluje, když si mě může vzít zboku. A on může vždy.

Není to znásilnění, protože to snáším dobrovolně a nebolí to.

Jen co si namaže svou výstavní chloubu lubrikantem a přetočí mě do polohy, jakou si přeje, plynulým pohybem do mě vklouzne a okamžitě narazí do místečka, které mi způsobuje bezmála nebeské pocity. Šoustá mě tak vláčně a hluboce a s železnou pravidelností tiskne mou prostatu. Nemůžu si pomoct, ale sténám jak ta nejlacinější děvka. Sténám a vybuchuji v bouřlivých explozích, dokud na to mám sílu. A to se o to ani nesnaží. Kromě toho, že se ve mně nepřetržitě pohybuje, nedělá nic.
Tomi se totiž vyžívá v tom, že mě souloží dokud první ranní paprsky neprozáří pokoj. Je neuvěřitelný. Tak dlouze se do mě vystříká a do pěti vteřin je opět tvrdý a připravený na další jízdu. Jenomže já začínám trpět.
Už jsem prostě moc unavený. Moje tělo nevydrží tak dlouhý sexuální maraton. Celý zkrápěný ledovým potem, cítíc palčivé vibrovaní a mravenčení v každé buňce, sípám a snažím se přemoci mdloby a udržet víčka. Ale on stále a stále přiráží a já zatínám nehty do prostěradla a zoufale lapu po vzduchu. V takových chvílích, kdy neodbytně začínám pociťovat svůj strop, se poprvé pokouším přesvědčit ho.
„Tome, prosím… Nech mě už, já už… už nemůžu,“ zašeptám z posledních sil. A on jen udělá konejšivé: „Ššš“ a pohladí mě lehce dlaní po boku a já jsem z toho bezděčného doteku tak roztřesený, že zmlknu, neschopný zastavit ho.

A když už se i moje prdelka brání proti novým přívalům spermatu, které není schopná pobrat, takže mi Tomova šťávička už dávno teče po stehnech, a sousedčin kohout za oknem kokrhá na dobré ráno, naposledy přirazí, čímž mne donutí vidět andělíčky nad mou hlavou. Mazlavě ze mě vyjde, převrátí na záda a jako pírko zvedne do své náruče. Přitulím se hlavou, napůl v bezvědomí, bezvládné končetiny nemůžu ovládnout. Přivine mě a odnese ke mně. Jen si sedne na mou postel, mě v klíně, a lehounce mě líbá do vlasů. Kňučím vyčerpáním. S povzdechem přestane a je to jediný záblesk starostlivosti v jeho chování, kdy svého brášku uschová pod dekou a nechá ho odpočívat, když jej díky své kratochvíli ochudil o tolik hodin spánku.

Upřednostní někdy Tomi mě před mým zadkem, a přijde za mnou jindy, než v sobotu v noci, třeba proto, aby mi řekl, že mě má rád? Protože já ho miluju.

by Allegator

P.S. Pokud si obrázek natočíte vzhůru nohama, získáte jej v absolutně novém rozměru. Mhm, stojí to za to… xD

autor: Terezka
betaread: Janule

11 thoughts on “Horečka sobotní noci

  1. Ehm… no jo, moje upírka zase úchylačí xDD Já se z tebe jednou… víš co ;D Miluju slova jako… to víš taky, takže vlastně já ti to řeknu rovnou teď, když sedíš vedle mě 😉
    Povedená "rychlovka" xDD

  2. Mhm, tak to se opravdu povedlo <33 Terezka je známá firma, četla jsem hlavně koncentrační tábor a u toho jsem bulela jak želva… =D Musím se přiznat, vážně zbožňuju takové "rychlovky" a jednorázovky a jsou ještě lepší, když mají takový ukončený-neukončený konec ^^ To většinou běduju a zoufám si, co si teďka počnu a že si můžu akorát tak vymýšlet, jak by to mohlo pokračovat dále =D Jenže pak si stejně uvědomím, že kdyby autor napsal pokračování, nebylo by to ono a takhle otevřeně je  to lepší <33 Tohle je fakt povedený dílko =)

  3. Tak já si tady připravuji kapesníčky, u tvého jména vzpomínám na koncentrační tábory a nakonec je z toho porno bez zápletky 😀
    Ten obrázek jsem si, samozřejmě, otočila 😀

  4. [4]: Já jsem holka netušených možností a nápadů, takže mě nikdy neškatulkovat. =D

    [2]: Asi tak. xD Když já sama něco neukončenýho čtu, tak pokaždý skřípám zubama a teď to sama napíšu, no není to absurdní? 😀 Ale tady to vážně chtělo a já jsem takhle spokojená. 😀

  5. tak to ye moc…tohle ja cist nemuzu ptz brecim to to nejde..billi nemuze takhle trpet:(:(

  6. ho ho… Konec vyzněl depresivně a docela naivně…. Bavilo mi hrat si s tím obrázkem xD xD a pořád ho otačet… ale jako povedená povídka 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics