Predátor vs. vetřelec 7.

autor: illyrias & Lofi ^^

Taaak… 😀 Přepisuju další díl, no ale jako lidi, komentářů ubývá 😀 Aspoň trochu byste mohli namáhat ty vaše líné pazourky 😀 Tak doufáme, že se to aspoň někomu líbí a posíláme poděkování všem, kteří jsou ochotní napsat nějaký koment 😀

Winged.Angel (29.6.2009 21:48)
T: Ano… (Usměju se mile) Ale to se nestalo. (Bohužel) Takže nejanči.

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (29.6.2009 21:49)
B: Drž hubu, už mě ta tvoje hra, nebo co, přestává bavit!

Winged.Angel (1.7.2009 21:12)
T: Jaká hra, vole? A komu se to má líbit? (Nasraně)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 21:13)
B: O co se tady sakra snažíš? (Procedím skrz zuby) Jsi naivní debil, tak už mi dej pokoj, jasný?!

Winged.Angel (1.7.2009 21:14)
T: Nemůžu za to! Poslali mě rodiče, no… a já a naivní? To né, nejsem ty. (Zasměju se)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 21:15)
B: Straaašně vtipný… (Zazívám znuděně. To tvoje kvákání, kdo to má pořád poslouchat, takový kecy?!) Tak vypadni! Já o tvoje omluvy nestojím, vím, co jsem chtěl vědět, a to mi maximálně stačí. Chceš mě odsuď dostat, viď?! No jen to řekni! Stejně už to dávno vím, takže se ani nenamáhej zapírat.

Winged.Angel (1.7.2009 21:17)
T: Kam bych padal? Je to hlavně můj pokoj! A… jo, chtěl jsem! Přiznávám! Nesnáším tě, ty buzíčku! Už od pohledu! (Odejdu a třísknu dveřma.)


(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 21:19)
B: (S rukama zatnutýma v pěst otráveně zírám na zabouchnuté dveře a mám chuť něco omlátit o zem. Přesněji řečeno, Tomovi o hlavu. Přece nebudu trestat podlahu a jiné nebohé předměty za to, že si na mě nějaký namyšlený padouch otvírá držku. Prej buzíček… Chmpf, aspoň nenosím hadry jako stan, na rozdíl od něho.)

Winged.Angel (1.7.2009 21:22)
T: (Jdu okamžitě za matkou) Mami? Musíme si promluvit! Ale teď vážně, já to prostě neunesu! Omluvil jsem se mu a on o to nestojí. A já zas nestojím o to, aby tu byl!

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 21:24)
B: (Wáááá, asi budu kousat xD A to myslím naprosto vážně! Copak takovej naprcanej kačer mi bude říkat, že jsem buzík? Já mu dám takovýho buzíka, až mu zle zabude!)
S: Podívej se, Tome. (Začnu rázně) Já chápu, že je pro tebe těžký, když jsme adoptovali další dítě a veškerá pozornost se teď nevztahuje jenom na tebe, ale zkus ho pochopit! Je více vystresovaný než ty, je v nové rodině, skoro vůbec nás nezná a ty místo toho, aby ses k němu choval alespoň trochu slušně, tak mu začneš otravovat život? Co si o nás pomyslí, Tome? Co ti na něm vadí, vždyť je sympatický!

Winged.Angel (1.7.2009 21:30)
T: Jaký dítě?! Je dospělý! Dospělý, dospělý! (Řeknu třikrát důrazně za sebou…) A jestli to nevidíš, to on ničí mě! Zabíjí mě to! Není sympatický! To i to hovno na dálnici mi přijde sympatičtější… (Řeknu hnusně) Vyber si! Buď já, anebo on! A říkám ti – myslím to vážně!

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 21:32)
S: Tome… Já tě chápu, ale snaž se pochopit i ty mně! Nemůžeš se k němu takhle chovat, pokud vím, tak hned jak přišel, ani jsi ho nepozdravil! On ti nic neudělal, kdyžtak nadávej mně! My jsme si ho adoptovali a my jsme si ho vybrali. Ne on nás! Tome, dej tomu ještě čas. Třeba si ho nakonec oblíbíš. Je pochopitelný, když teďka nestojí o tvoji omluvu, když jsi tady o něm navykládal takové bezcitné lži, tak na něho nebuď takový…
B: (Sejdu dolů do kuchyně za mamkou a Tomem, a snažím se působit vyrovnaně, ale ve mně přímo víří vulkán.)

Winged.Angel (1.7.2009 21:34)
T: Jo, vám? Dobře! Nenávidím vás! (Praštím do stolu a vyběhnu z domu, zasraný rodiče, dělaj mi peklo! Nejde to! Jak si můžu zvyknout na něco takového?! Ne, ne! Nechci! Zaběhnu do parku zcela udýchanej. Takový vylidněný místo, jo, pravé místo na depresi a sebelitování.)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 21:37)
B: (Zůstanu zírat jako opařený. Cítím se tak… poníženě? Smutně? Nevím… Nepřehnal jsem to? Nechtěl jsem nikomu přidělávat starosti…) J-já… Jestli vám tady vadím, tak já klidně půjdu…
S: Víš, Bille… Tom je docela výbušný člověk. Celou dobu vyrůstal sám, neměl nikoho, o koho by se mohl opřít, a tak je pro něho takové… řekněme nemilé překvapení, že jsi tady. Uvidíš, on si za chvíli zvykne a určitě se i skamarádíte. Dej mu čas.

Winged.Angel (1.7.2009 21:41)
T: (Jak si to jako představujou? Capart vyjebanej… A teď si ho vzali a co? Máme hrát šťastnou rodinku? Já ho v rodině nechci, a vůbec… Dneska se domů už nevrátím, ale za Andreasem se mi moc nechce, zase by ze mě usnul, a to si říká kamarád! Který umí poslouchat a radit! Ten umí leda tak hovno. Maximálně vyspávat, když mu něco vykládám. No co, celý to přetrpím tady – je hezky teplo a lavička je dost velká.)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 21:44)
B: (No, mě to zatím tak moc nepřipadá… Přikývnu a znaveně se opřu o kuchyňskou linku…) Mrzí mě, že jste se kvůli mně s Tomem pohádali.
S: Neboj, to přejde. Neumí udržet emoce na uzdě, zítra mu to bude líto, jak se zachoval.

Winged.Angel (1.7.2009 21:49)
T: (Co budu dělat? No, zvednu svoji línou prdel a jdu do města, hodinu se procházím různě po náměstí, pak zapadnu do internetové kavárny, přihlásím se na chat a založím místnost „Nenávidíme svoje rodiče,“ do popisu napíšu: „Taky nenávidíte svoje rodiče? Neváhej a vejdi, jsme na tom stejně! Dokážou pořádně nasrat, ale i posrat celý život!“ Kupodivu se za chvíli plní místnost, tolik lidí nadává na své rodiče a já jsem mezi nimi xD)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (1.7.2009 21:52)
B: (Odporoučím se zase zpátky do pokoje a pohled mi padne na okýnko nahoře. Dokonalý plán, když mě tady nikdo nechce, tak se jim ani já vnucovat nebudu… Rychle si ledabyle naházím svoje oblečení do kufrů, ani si nevšimnu, že jedno tričko mi z tašky vypadlo a přehodím ho na okenní římsu. Bydlíme docela nízko, takže při troše štěstí bych mohl přežít xD S hlasitým hekáním se vypotácím na okno a opatrně se posunuju dolů… Když jsem tak několik metrů od země, skočím. Kufr mi přistane na xichtu, ale to teďka neřeším… xD Popadnu svoje věci a utíkám neznámo kam…)

autor: illyrias & Lofi ^^
betaread: Janule

4 thoughts on “Predátor vs. vetřelec 7.

  1. páni, to som nečakala, že obaja utečú z domu… aj ked Tom asi nie tak natrvalo ako Bill… ale on sa vrátí, však??? musí, musí, musí!!! > <
    ako by sa potom moholbTom donho zamilovať??  x D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics