Jsi jenom děvka, Bille 24. (konec)

autor: Vanity

Zdravím všechny příznivce mojí milované Děvky. Ano, je to tak. Děvka tímto dílem končí. Některé překvapím, jiné zklamu… Ale bohužel tak to bývá. S touto povídkou jsem strávila spoustu času, věnovala jsem juí více než půlrok a myslím, že je na čase vše ukončit. Alespoň prozatím…Nic neslibuji, ale možná se k ní jednou vrátím, abych napsala pokračování. Momentálně jsem plně zaměstnaná povídkou Riots a chystám velké překvapení pro fanoušky Harryho Pottera ve vztahu s Dracem Malfoyem… Povídku jsem nazvala Harry Potter a Tajemství rodu Malfoyových… a doufám, že se vám bude líbit. Na chvíli jsem se již potřebovala osvobodit od twincestních povídek. Chci zkusit něco nového a doufám, že mě podpoříte. Na twincest ale nezanevřu. Jak bych taky mohla, je to moje láska. Jen si myslím, že potřebujeme v našem složitém vztahu malou pauzičku, kterou si zasloužíme. V září tomu bude rok, co se naplno věnuji psaní twincestních povídek a za tu dobu vzniklo 9 jednodílných povídek, 2 básničky, jedna slashová povídka s názvem Láska 2037 a 9 vícedílných povídek. A z toho 5 z nich není dopsaných. Budu se snažit přidat alespoň po kouskách další díly, protože i mě moc trápí, že povídky čekají na svůj šťastný či nešťastný konec a já na ně stále víc a víc zapomínám.

Konec dlouhých a zbytečných proslovů. Poslední díl Děvky je tu jen a jen pro vás a je připraven na každičký komentář.
Speciální poděkování patří Janulce, která se o mou milovanou děvku starala na twincest blogu, děkuju moooc… xD

S láskou… Vanity Blair…

Tom se oblékl a se spokojeným úsměvem odešel do koupelny. Nechal Billa samotného v zamčeném pokoji. Nechal jej, aby si o něm dál myslel, že je ten největší hajzl na světě. Nemohl mu říct pravdu. Ublížil by mu tím mnohem víc, než by dokázal snést.

Jen co se za ním zavřely dveře koupelny a v zámku cvakl klíč, svezl se podél dveří na zem a zoufale schoval hlavu do dlaní. Tolik litoval chvíle, kdy jej koupil. Z celého srdce si přál, aby jej nikdy nepoznal. Neviděl by pak totiž to, co z něj jeho odchod z domu udělal. Věděl, že si to nikdy neodpustí a věděl, že kdyby Bill znal celou pravdu, ani on by mu to nikdy neodpustil. Svým vlastním postojem k životu otrávil nejen matku, ale i jejího přítele do takové míry, že to Simone nevydržela a jednoduše jej vyhodila z domu. A Tom jakožto svéhlavý puberťák se sebral a doopravdy odešel.

To, že se Simone každý večer upíná k oknu a doufá, že zahlédne alespoň jednoho ze svých ztracených dětí, neví ani Tom ani Bill. Nikdy by jej nenapadlo, že po tom všem bude matka chtít, aby se vrátil zpět. Proto to nikdy ani nezkusil.

A teď tu seděl s hlavou složenou v dlaních a po tvářích se mu kutálí hořké slzy. Ublížil tomu, koho miloval nejvíce. Nedokázal by mu říct pravdu. Ne po tom všem.

No tak dost! Vzpamatuj se, Tome. Tohle přeci nejsi ty!

Tom si otřel tváře a zničil tak všechny důkazy po slzách slabosti, jak tomu s oblibou říkal. Svlékl ze sebe veškeré oblečení a zalezl do sprchy. Pustil na sebe horkou vodu a užíval si, jak dopadá na jeho tělo. Vždy měl velmi rád horkou vodu, uklidňovala jej. Nedovolovala mu myslet na nic jiného než na ni. Vábila jej, a proto trávil v koupelně spoustu času. Dokázal by stát pod horkou sprchou snad celou věčnost, kdyby jej pokaždé někdo nevyrušil.

A nyní, i když věděl, že v pokoji není sám, si byl naprosto jist, že jej nikdo nevyruší. A i přesto se nedokázal pod vroucí vodou úplně uvolnit. Zavřel oči a nastavil svou tvář vstříc proudu horké vody. Zhluboka dýchal a snažil vytěsnit si z mysli všechny nežádoucí myšlenky.

Tolik si přál, aby spolu s tou vodou dokázaly odplout i jeho představy a vzpomínky.

Ne.

Tohle nemá cenu.

Vypnul vodu a natáhl se pro osušku, aby se utřel. Když byl suchý, omotal si ji kolem boků a stoupl si před veliké zamlžené zrcadlo. Rukama jej setřel, aby na sebe alespoň maličko viděl a povzdychl si.

Tohle byl to nejtěžší rozhodnutí, jaké měl kdy udělat.

Zapřel se dlaněmi o skříňku s umyvadlem a upřeně pozoroval svůj odraz, jako by doufal, že v něm najde odpovědi na své neutichající otázky. Jenže nenacházel nic víc než jen obličej skoro dvacetiletého chlapce, který se na svět dívá až příliš dospělýma očima. Kdyby byl dítětem, bylo by vše jednodušší. Jako malý jednal vždy srdcem a pocity, které se v něm hromadily, ale jakožto dospělý se musí řídit rozumem. Kdyby jednal srdcem, nadělal by takových nenapravitelných škod, že by je už nikdy nikdo nedokázal zvrátit.

°oOo°

Ještě toho dne volal Tom Martinovi, aby převzal výchovu Billa. Věděl, že u Martina Billovi ubližováno nebude, a proto zvolil jeho. Nedokázal by se dál dívat na ten umučený pohled plný nenávisti a utrpení zároveň. Musel se od něj odpoutat. Musel zapomenout na celou pravdu a vytvořit jen tu, která mu neubližovala.

Tom nikdy nepřiznal, že se jeho příjmení shoduje s Billovým. A Bill neměl v úmyslu se s tím komukoli svěřovat.

Společně a zároveň, i každý sám, o sobě věděli. Věděli, že ten druhý je jeho dvojčetem, ale strach z poznání je natolik sužoval, že se neodvážili jeden druhému něco málo naznačit.

Od dovolené v Egyptě uběhl rok.

Bill se stal nejžádanějším zbožím na trhu. Jeho plánovací kalendář byl nabitý prasknutí. Jak Tom předpokládal, nikdo jej nechtěl na opravdový sex. Každému stačila jej Billova přítomnost, či jen nepatrné doteky. V klubu si jej každý oblíbil, stal se miláčkem publika. Jeho taneční kreace na stolech zapůsobily natolik, že se Tom s Martinem rozhodli udělat z toho show.

Takže chcete-li se podívat, jak dokáže děvka tancovat, zarezervujte si stůl na jakýkoliv sobotní večer.

KONEC

autor: Vanity
betaread: Janule

28 thoughts on “Jsi jenom děvka, Bille 24. (konec)

  1. Konec? škodáá…! do tejhle ff-ky sem ze zamilovala už od začátku… moc se ti povedla… smekám před tebou… 🙂

  2. je to skweli ale je oprawdu moc velka skoda ze to skoncilo…doufam ze vymyslis nejakou new povidku…..

  3. brečím chudaček Billi jak muže takhle skončit chtělo by to druhou řadu kde by se v Tomovi něco zlomilo a vzal by byla na milost třebasi jenmom jako bratra to je fuk ae happaend :))

  4. sem  z toho naprosto rozhozená…fakt mě to naprosto zasáhlo a chtělo se mi brečet,…nechtělo…chce se mi brečet…mám z toho smíšené pocity….oba vědí že sou bratři… a přesto Tom nechá Billa dělat takou "praci" sice Bill s nikým nespí, ale i tak to musí být…ponižující, ještě navím, když ví, že jeho BRATR je majitel….sem z toho fakt rozhozená

  5. Tak to mě mrzí, že je to takový konec, bylo by úžasné, kdyby bylo pokračování =). Celá tahle povídka byla krásná a zajímavá, hned na začátku mě zaujala. Musím říct, že skoro při všech dílech jsem se něčemu tlemila a nebo pištěla-prostě blázen, mamka hned přiletěla jestli se něco neděje a já se snažila zakrýt slovo "děvka" a "TWINCEST" XD takže taky dobrý. K tomu konci, je to opravdu škoda, ale to bych nebyla já, kdybych si neuměla domyslet pokračování…teda spíš to myslím tak, že teďka pudu spát a mně se jako vždy zdá o povídkách a myslím, že tohle nebude výjimka xD. Du to zhrnou:ÚŽASNÁ POVÍDKA, KTERÁ MĚ ZAUJALA A BUDU NA NÍ STÁLE MYSLET, PO NĚJAKÝM ČASE SI JI URČITĚ ZNOVU PŘEČTU =D

  6. To ne! 🙁
    Přece to nemohlo takhle skončit. Já už se těšila, jak mu poví, že On je jeho ztracený bráška a ono nic? 🙁
    Jinka naprosto Dokonalá povídka! Moc, moc chválím :))

  7. nejkrásnější co jsem kdy četla začátky mě doháněli k slzám, bylo to oravdu smutně a mrzí mě že to skončilo :/

  8. Tuhle povídku jsem obdivovala od jejího začátku…
    ,ale…ten konec…přišlo mi to zbytečně utnuté…je to…zvláštní konec a je mi líto,že to takhle skončilo.fakt toho lituju..
    no to je asi všechno,co bych k tomu řekla.
    možná ještě jen,že jsem ráda,že jsem si to přečetla.

  9. Ta povídka je skutečně dokonalá 😉 ae z toho konce je mi upřímně špatně… jak může být Tom taková svině 🙁 chudák Bill… 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics