A Simple Arrangement

autor: Haylzee

Vanity Blair pro vás přeložila hodně starou jednodílku od Haylzee z roku 2008, ani nevím, proč už ji někdo nepřeložil dávno, ale nakonec ji tady máte, tak si ji užijte a komentujte. Díky, Vanity, J. :o)

Tom přejížděl palcem kolem dokola kulatého tlačítka na svém iPodu a čekal, až narazí na něco, co jej zaujme, až na něj vyskočí nějaký název písničky, ale nic tu nebylo. Rozhodně by měl do toho přístroje nahrát nějaké nové songy, protože byl znuděný tím, co v něm bylo. Dokonce se ani necítil na to, aby poslouchal jejich vlastní hudbu, což bylo neobvyklé, protože miloval poslouchat svého bratra, jak zpívá. Poslech jejich vlastních songů přes sluchátka byl neskutečně intimní zážitek, Billův hlas šeptal takovým způsobem, že měl Tom pocit, že slova písní byla jen a jen pro něj. Rád si představoval, že to tak je. Jen po nocích Bill šeptal slova do jeho ucha ve tmě, když byli sami dva, a Tom s určitostí věděl, že patří jemu.
Položil si dlaň na břicho a cítil uvnitř drobné chvění. Připadalo mu, že za ním Bill v noci nepřišel už dlouho dobu a nebyl si jistý, jestli je to dobře nebo ne. Věděl jen, že by vlastně neměl chtít, aby k němu Bill chodil, nebo aby se mu po tom stýskalo.

Když k němu Bill přišel poprvé, diskutovali o tom spolu snad hodiny. To, co bratr navrhoval, bylo směšné, ale stačilo jen párkrát ťuknout na ta správná místa, párkrát zatlačit na ty pocity, které se v sobě snažil Tom po celá léta deaktivovat. Pak se konečně vzdal a po jejich poprvé… nikdy už znovu nediskutovali.

Ze své palandy Tom slyšel zvuk blížících se kroků v těžkých botách, a tak zkontroloval čas na svém iPodu. Bylo příliš pozdě, aby se Bill chystal jít ven, z párty odcházeli brzo, a proč jeho bratr klapal podpatky v autobuse, Tom nevěděl. Když se však Bill objevil u jeho palandy oblečen pouze ve svých vysokých botách, bylo Tomovi jasné, co dělal.

„Já… jenom, neměli jsme to už věky…“ koktal Bill a nervózně zkroutil ruce před sebou, aby schoval to, o čem Tom věděl, že je dokonale tvrdé.
Tom přikývl a cítil, jak se mu zrychlil puls. Vytáhl si z uší sluchátka a strčil svůj iPod na stranu. Bill se vyšplhal na palandu, neschopen chránit svou nahotu, a zároveň se dostat na postel. Ale na tom nezáleželo, už tu nebylo místo pro stud, zvláště proto, co se chystali udělat.

Tom se pozorně podíval na Billovy černé boty, na způsob, jakým se mu zařezávaly do kůže těsně pod koleny, když nohy pokrčil, úplně slyšel ten rámus, kdy se v nich Bill pohyboval. Zneklidňovalo jej, že Bill obutý do těch bot jej vždy přiměl cítit se divně, ale co jej zneklidňovalo víc, byl fakt, že si toho Bill všiml, a co bylo ještě horší, že si Bill ty boty úmyslně obul předtím, než za ním přišel.

Měla to být jednoduchá dohoda, učiněná Billem jednou v noci měsíce a měsíce zpátky. Mělo to být pouze prostředkem k uvolnění, způsob, který pomáhal Billovi udržet na uzdě svoji touhu po někom uvnitř jeho těla, a bylo samozřejmé, že to znamenalo, že i Tom dosáhne svého – oba tak získali.
Někdy během té doby se věci vyostřily – slova zamumlaná do zpocené kůže, ruce, které se zdržovaly v místech, kde nemusely nutně být, ale bylo to proto, že byli pohlceni silou daného okamžiku a bylo těžké tomu zabránit. Nicméně, Bill si ty boty vzal na dnešní párty, a to bylo něco úplně jiného. Mělo to být proto, aby měl Tom nad čím přemýšlet.

Zvedl tělo nahoru, nechal Billa, aby mu stáhl krátké boxerky a odhodil je stranou, nechávaje ho tak nahého a sedícího proti polštářům s Billem vznášejícím se nad ním. Bill se s ničím nezdržoval, sklonil hlavu dolů až vše, co mohl Tom vidět, byly jemné černé vlasy mezi jeho nohama a jediná věc, kterou si uvědomoval, byl Billův jazyk olizující jeho penis.
Zpočátku Bill nebyl ten první, kdo se skláněl tam dolů, to se stalo až po nějaké době plné experimentování, kdy přišli na to, že je to nejrychlejší a nejefektivnější způsob, aby byl Tom připravený a tvrdý.

Oči se mu se zachvěním zavřely a jeho prsty hladce projely Billovými vlasy, jemně v nich kroužily, zatímco všechna krev v jeho těle putovala na místo, kde se nacházela bratrova ústa. Tom se snažil, jak mohl, aby se Billa během jeho nočních návštěv příliš nedotýkal, ale když byl Bill mezi jeho nohama a hladově jej sál, nemohl si zkrátka pomoci. Domníval se, že by bylo přinejmenším zdvořilé svého malého bratra alespoň několikrát pohladit a snad jej několika zvuky povzbudit a dát mu tak najevo, že to, co dělá, je opravdu moc dobré, i když skutečnost, že mezi jeho rty tvrdnul a rostl, to jistě prozrazovala.

Tom už byl tak tvrdý, jak jen bylo možné, a za normálních okolností by se Bill už dávno stáhl, ale zdálo se, že je mezi jeho nohama spokojený, když jej kouřil, a dokonce kolem Tomova penisu sténal. Tom věděl, že by jej měl zastavit, ale nedokázal se přinutit to udělat, takže nechal Billa tam dole zůstat a dopřál si tak více potěšení z úst svého dvojčete.

Když už to vypadalo, že Bill vůbec nemá v úmyslu přestat, Tom jej od sebe jemně odtrhl a škubnul sebou, jak chladný vzduch narazil na jeho vlhkou, citlivou kůži. „Bille,“ lapal po dechu a snažil se, aby jeho hlas zněl vážně.
Bill se okamžitě posadil, jeho tváře rudě zářily a oči měl plné viny. „Promiň…“ zamumlal, promnul si rty a díval se kamkoliv, jen ne na Toma.
„To je v pořádku.“ řekl tiše Tom s úsměvem.

Bill se uklidnil a vytočil svá kolena ven, takže byl rozkročmo nad bratrovýma nohama, než se přeplazil blíž, až dokud téměř neseděl Tomovi na klíně. Tom se kousl do rtu, cítil tepání hluboko v rozkroku, když bratra pozoroval. Na Billa byla vážně radost pohledět, zvlášť v těch botách.

Tom nemusel svého bratra připravovat, nebylo potřeba, aby jej roztahoval prsty nebo mazal lubrikantem, protože o to se Bill postaral sám ještě předtím, než k Tomovi přišel, byla to součást jejich dohody. Tom tu byl, aby poskytoval jednu službu, jednu jedinou službu. Vždy však měl dost času, aby z malého prostoru mezi matrací a zdí vytáhl malou tubu, vymáčkl si dostatečné množství jejího obsahu a pokryl jím celou svou délku. Důkladně vše rozmazal, vědom si páru naprosto identických očí, které to celé pozorně sledovaly, a nebyl překvapený, když se objevily další prsty a pomalu po ně přejely.
Technicky vzato se ho Bill neměl dotýkat, nebylo to součástí jejich dohody a nebylo to ani nutné, ale Tom necítil potřebu jej zastavovat. Když se jej Bill dotkl, působilo to zvědavě. Tom byl také zvědavý, ale co se doteků týkalo, také mnohem zdrženlivější. Přestože se Tom nikdy nedotkl Billova malého otvoru, často přistihl sám sebe, jak nad tím přemýšlí. Tom měl s tou drobounkou dírkou ty nejlepší zážitky, ale nikdy ji opravdu neviděl a jeho prsty se jí nikdy nedotkly.

Nevypadalo to, že by se to mělo zněmit, Tom byl kluzký a připravený a Bill nad ním hledal rovnováhu. Tohle byl vždy ten čas, kdy se Tom osmělil a dotkl se Billa. Rukama na bratrových stehnech jej udržoval v klidu, horkost a záplavy vzrušení kolovaly jeho tělem, když se špičkou svého penisu dotkl Billova těla.

Bill se držel nahoře jednou rukou, druhá sáhla dozadu a, jak Tom předpokládal, trochu víc ho pro Toma otevřela. Tom chtěl pomoci, a s jednou rukou stále na Billově noze použil druhou a sáhl s ní mezi své nohy, podržel svůj penis na místě, aby se na něj mohl Bill posadit. Bill byl horký a vlhký a Tom pokrčil nohy, když se Billovo tělo roztáhlo a otevřelo kolem něj tak moc, že mohl sklouznout dolů a úplně Toma pohltit.
„Oh, bože…“ zašeptal Bill, oči měl přivřené a jeho lesklé rty od sebe oddělené.

Od samého začátku se Tom vždy snažil zůstat potichu, snažil se nedávat najevo, jak moc si to užívá, ale Bill se nikdy nepokoušel nic skrývat. Když na jeho penis dosedl úplně poprvé, musel vyjádřit, jak dobré to bylo, a od té doby to tak dělal pokaždé. Tom sám sebe ujišťoval, že nezáleží, na kom Bill sedí, prostě miloval pronikání. Ani jeden z nich se neobtěžoval zmiňovat fakt, že Tom byl jediný, kdo Billa šukal, nebo že si Tom už měsíce nepřivedl žádnou dívku, a když sledoval způsob, jakým se před ním pohybovalo Billovo tělo, bylo bolestně zřejmé, proč to tak je. Bill byl vždy potěšením pro každý smysl, ale neexistovalo nic v porovnání se slastným pocitem Billova těla kolem jeho penisu.

Tom už se s tím vším vyrovnával mnohem lépe a nesnažil se předstírat, že sex s Billem není úžasný. Stále se ho moc nedotýkal, prostě nechával Billa kolébat se tak rychle nebo tak pomalu, jak chtěl, zatímco tu Tom seděl, naprosto unášen blahem. V poslední době si všiml, že Billovi trvá déle, než se udělá, v porovnání s tím, jak to bývalo dřív, ale Tomovi to nevadilo. Nechat Billa na sobě jezdit nebyla zrovna nepříjemná zkušenost, takže pokud to mělo trvat déle, Tom s tím byl v pohodě.

Bill měl na sobě dlouhý silný kovový řetěz, pověšený kolem krku, Tom sledoval, jak se houpe dopředu a dozadu společně s Billovými pohyby a ve své mysli jej vzal mezi prsty a stáhl Billa dopředu – kvůli čemu, to si nebyl jistý. Polibek mu připadal jako příliš, mohl by tím dost ztratit. Billovi nevadily Tomovy ruce na jeho těle, vždy se do každého doteku naklonil, ale Tom měl pocit, že polibek může být hrubé překročení hranice, dokonce i jen v jeho představách. Takže se řetěz jen volně pohupoval a místo toho si Tom povzdychl a jen nepatrně tlačil boky vzhůru.

Ve skutečnosti se sám Bill naklonil dopředu, jednou rukou se zapřel o zeď nad Tomovou hlavou a vydechl přímo do bratrova ucha.
„Je to tak dobré, Tomi…“
Tomovo břicho se sevřelo jako pokaždé, když Bill použil jeho osobní přezdívku přímo uprostřed „toho“. Toto jméno Bill používal už v době, kdy uměli sotva mluvit, a teď jej mohl slyšet častěji následované pozdním nočním laskáním nebo slovy „už budu“.

Tom zasténal a sjel rukama dolů po Billových stehnech, zastavil je, když zavadil o vršek vysokých bot. Podíval se na Billa a stáhla se mu hruď. Bill se na něj zblízka díval, záblesk v jeho očích byl téměř vyzývavý. Důrazně se na něj natlačil a pohupoval svými boky trochu rychleji. Tom mohl vidět, jak se mu na kůži objevují perličky potu, a cítil, jak se mu jeho vlastní vlasy lepí na čelo a záda.

Stále zíraje do očí svého dvojčete, Tom omotal své prsty okolo tenké tkaničky na vršku Billových bot a prudce zatáhl.
„Oh,“ vypískl Bill a zdál se šokovaný i potěšený. Poskakoval na Tomově klíně a krátké, ostré výdechy, které procházely mezi jeho rty, přiváděly Toma k šílenství.
Tom držel tkaničky pevně a lapal po dechu spolu s Billem, zatímco jeho penis opakovaně mizel v bratrově těsné dírce a vytvářel tak přesně tvarovaný průchod hluboko uvnitř jeho dvojčete.
„Bille,“ zachraptěl Tom. „Do hajzlu.“ Přicházel o rozum, už toho bylo příliš. Pohled na Billa, jak na něm poskakuje, ten pocit kolem jeho penisu, zvuky, které jeho bratr dělal, dokonce i jeho vůně. Bylo to ohromující a Tom se toho nemohl nabažit.

„Chci se udělat, chci se udělat…“ sténal mu Bill do ucha. Posunul ruce podél zdi a zoufale sevřel Tomovy vlasy. Ovinul jednu ruku kolem jeho ramen a přitiskl se blíž. Tom cítil, jak mu kovový řetěz naráží do hrudi. Bill byl blízko, hodně blízko, jeho dech pálil Toma na tváři.

Tom se chtěl taky udělat, byl zvyklý vydržet, ale jen na tak dlouho, než jej Billovo útlé tělo začalo tak zběsile třít. Byly to momenty jako právě tento, kdy přemýšlel nad tím, jak se sakra dostal do toho těsného prostoru. Tom a Bill si byli vždy velmi blízcí, ale usoudil, že tohle všechno začalo, když dostali svůj vlastní tourbus, jen pro ně dva. To je sblížilo v každém ohledu a možná proto měl Bill pocit, že za ním může v tu noc přijít a naznačit, že si na něj chce sednout a že jejich společný čas o samotě mohou využít lépe, jelikož jim jejich nové smlouvy zakazovaly šoustat všude kolem.
„Potřebuju… já potřebuju… Kurva.“ lapal Bill po dechu, jeho tvář se kroutila v soustředění. Jeho ruka byla mezi jejich těly, obtočená kolem jeho penisu, jak sám sebe honil.
„Co?“ zasténal Tom. „Co je to? Co potřebuješ?“

Bill zavrtěl hlavou a divoce se nadechl. Tomovi došlo, že Bill vlastně neví, co potřebuje k tomu, aby se udělal, protože už vlastně dělal všechno, co mohl. Měl však pocit, že ví, co Bill potřebuje, už několikrát mu to problesklo myslí, ale nikdy to neudělal, protože to vážně nebylo součástí jejich dohody, té dohody, kdy Bill škemral o tom, aby Tom souhlasil.

Dnes večer to však vypadalo, že by Tom mohl svou teorii otestovat. Srdce mu bušilo v hrudi, ale sebral odvahu, chytl Billa pod koleny a hodil jej dozadu.
„Co?“ vydechl Bill s panikou v očích, když přistál na zádech s hlavou padající přes okraj Tomovy palandy.
Tom mu neodpověděl, jen se vyškrábal na kolena a přisunul se mezi Billovy nohy.
„Oh můj bože,“ zakňučel Bill, jakmile pochopil, co chce Tom udělat.
S třesoucíma se nohama Tom snadno vklouzl zpátky do svého bratra.
„Kurva, jo,“ zasténal Bill a zabořil prsty do Tomových zad, než sjel rukama dolů a chytil jej za zadek.

Tom s prvním přírazem zavrčel, bylo to tak dlouho, co s někým šukal a opravdu ho šukal, a bylo to úžasné. Jak se vytahoval ven a znovu zajížděl dovnitř, nemohl zabránit slastným výkřikům. Bylo to tak jiné, mnohem lepší, takhle se mohl do Billa opravdu dostat.

„Tomi, Tomi…“ naříkal Bill. Přitáhl si dolů Tomovu hlavu a překvapil jej, když srazil jejich rty k sobě.
Tom zasténal a vrátil mu mokrý polibek, jeho tělo klouzalo mezi Billovýma nohama. Měl pravdu, bylo to přesně to, co Bill potřeboval. Došel k závěru, že už to byla dlouhá doba, co to měl Bill pořádně, když někdo jiný odvedl všechnu práci za něj.
„Šukej mě,“ zasyčel Bill proti jeho rtům.
Tom mohl cítit, jak mu podrážky Billových bot naráží do boků, a to jej nutilo chtít to rychleji, silněji a Bill s tím byl očividně v pohodě. V úžasu sledoval, jak se pod ním Bill zmítá, jak sténá stále hlasitěji a hlasitěji a jeho stisk na Tomově rameni zesiloval.
Nebylo potřeba, aby Bill Tomovi říkal, že už bude, hlasité kvílení a způsob, jakým se celé jeho tělo chvělo, byl dostatečným důkazem. Tom zasténal, když jej bratr dole silně sevřel, a pak ucítil na svém břiše něco teplého a lepkavého.

Tom hlasitě zaklel, jak se všechno v jeho těle stáhlo předtím, než sám explodoval, vysílaje brnění do všech končetin. Tvrdě do Billa přirazil, naplnil ho vším, co v sobě měl, a přál si, aby toho bylo víc.

Prostor mezi Billovým krkem a ramenem se zdál jako perfektní místo proto, aby tam Tom zabořil tvář, zbytek jeho těla padl jako hadrová panenka na Billa. Trochu posunul boky, aby z bratra vyklouzl, ale Bill stiskl nohy a udělal zvuk, který Tomovi naznačil, že se nemá hýbat.
Tom se uvolnil a odpočíval. Pokud jej Bill nebude chtít pustit, klidně tak zůstane celou noc. Něco mu říkalo, že se věci změnily, že už to nebude jako dřív a jemu to tak připadalo naprosto v pořádku.

Po obou stranách jeho hlavy se objevily ruce, podepřel se, a jeho tvář se ocitla jen několik milimetrů od Billovy. Bratr se na něj hřejivě usmál a pohladil jej po tváři, než přitiskl své rty na Tomovy. Ten dychtivě otevřel ústa a přivítal Billa uvnitř. Když se mu vrátil cit do rukou i do nohou, jeho ruce se přesunuly na bratrovy boky a jeho prsty kreslily po jeho kůži. Znal Billa celý svůj život, ale cítil, že je tu ještě spousta věcí, které na svém dvojčeti teprve pozná.

Bill vsál Tomův spodní ret a pak se mírně odtáhl. „Bylo to báječné,“ zamumlal a věnoval Tomovi plachý úsměv. „Děkuju, přesně to jsem potřeboval.“
Tom mu úsměv vrátil a tiskl se k jeho tváři.
„To já taky.“

autor: Haylzee

překlad: Vanity Blair
betaread: J. :o)

original

10 thoughts on “A Simple Arrangement

  1. ou… to bolo strašne skvelé, krásne, vášnivé a nežné zároveň. Veľmi pekne ďakujem za super preklad.

  2. Dokonalost. K tomu se tak těžko hledají slova. Žhavé, vášnivé, procítěné, milující, něžné… luxusní překlad, za který moc moc děkuju 🙂 užila jsem si každý řádek a řekla bych, že dvojčátka taky 😉

  3. S Haylzee člověk nikdy nemůže šlápnout vedle. Každá její povídka je dokonalá, originální a plná citů.
    Chápete, že to je povídka stará devět let? Ze začátku jsem si říkala, že je to poznat, že se Haylzee časem vypracovala, ale když jsem dočetla do konce, vyrazila mi dech úplně stejně jako ty nejnovější. Ta holka je neuvěřitelná.
    Moc děkuji za překlad.

  4. Strašně moc děkuju za dokonalý překlad. Moc ráda jsem si tuhle úžasnou věc přečetla i v češtině….

  5. Tá Hayzlle, to je… Nikto nedokáže takto úžasne opísať sex. Len ona dokáže z obyčajného sexu urobiť príbeh rozvíjajúceho sa vzťahu. Len pri nej je aj za činom obyčajnej telesnej potreby cítiť náznaky niečoho hlbšieho. Možno lásky? Kto vie. Teda, Hayzlle to vie. A vie to opísať dokonale. Ďakujem za preklad. Bol dokonalý. Rovnako ako poviedka.

  6. Haylzee je proste tutovka. Napriek tomu, že jej jednorázovky sú väčšinou plné sexu, tak dokáže zároveň popri tom aj vynikajúco vyjadriť pocity chalanov.
    Ich dohoda bola na začiatku zaujímavá, ale som veľmi rada, že Tom našiel odvahu urobiť krok dopredu a trošku pozmeniť pravidlá 😀
    Proste poviedka ako sa patrí, o montážke ani nehovoriac.

    Ďakujem za poviedku a aj za super preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics