13th Warrior 7.

autor: Deni

Tenhle díl jsem psala, mmm, tři dny! (Což není můj styl, pokud jde o sex xD) A musím říct, že mi dal pěkně zabrat. Když pominu fakt, že jsem u toho asi 4krát změnila úhel vyprávění – Bill, vypravěč, Bill… – tak jsem nad tím strávila opravdu nejvíce času z celého příběhu, a to jen proto, že jsem prostě nevěděla, jak to napsat, aby to bylo dobré, abych nepsala něco, co už tu bylo. A taky jsem nechtěla, aby to působilo jako klišé – slaďounké milování na mýtince uprostřed lesa, když je tam všude kolem jinak válka…^^
No, myslím, že se mi to stejně nepovedlo, ale snad se vám to bude i tak líbit… x)

„Pojď ke mně.“ Tom ke mně natáhl ruce a pomalinku si mě stahoval k sobě na zem. Na malém plácku mezi stromy rozložil deku, na které jsme teď společně seděli v těsném objetí.
„U ohně bylo tepleji,“ špitl jsem potichu a přitiskl jsem se k němu, jak jen to bylo možné. Foukal slabý vítr, byla tady zima.
„Já tě zahřeju.“ Vtiskl mi polibek do vlasů a zlehka mi je pročísl prsty.
„Tobě není zima, Tomi?“
Zasmál se. „Není. Jsem na chlad zvyklý, vyrůstal jsem tady.“ Jen jsem přikývl a prsty jsem proklouzl pod jeho kabát a stiskl teplou látku jeho košile. Za pas si mě přitáhl těsně k sobě a nosem se otřel o můj krk. Slabě jsem vydechl. Pravou dlaní mě hladil po tváři, zatímco jeho levá ruka pomalinku klouzala dolů po mých zádech, až se na samém konci košile ztratila pod kusem látky.
„Tome,“ vydechl jsem, když jsem na svém promrzlém těle ucítil jeho teplé prsty. Zlehka mě hladil po zádech, sem tam sklouzly jeho prsty až k okraji kalhot. Přitiskl jsem se k němu, přehodil jsem si přes něj jednu nohu a vyšplhal se mu na klín. Usmál se a oběma rukama mě chytil za boky.
Nahnul jsem se k němu a nosem se otřel o ten jeho. Jeho teplý dech se srazil s tím mým, jenž se měnil v mlhavou páru. Jemně jsem se přitiskl rty na jeho, jen jsem po nich přejel těmi svými, a zuby jsem stiskl jeho spodní ret. Ruce jsem si položil na jeho ramena a slabounce jsem tahal za jednotlivé prameny jeho spletených vlasů, zatímco se něžně dobýval mezi mé pootevřené rty.

Bylo to dokonalé, přál jsem si, aby tenhle okamžik nikdy neskončil. Abych směl stále cítit sladkou chuť a hebkost jeho rtů. Abych směl stále vnímat jeho lehké doteky jemných prstů. Přál jsem si, abych s ním mohl zůstat už do konce života, aby tahle chvíle trvala do konce mého života.

„Mmmm,“ zamručel jsem, když se Tomova ruka pomalu přesouvala nahoru přes mé bříško. Bylo to tak příjemné, po jeho doteku mi na těle naskakovala husí kůže.
„Líbí se ti to?“ Jeho hlas mě pošimral na uchu a jeho rty příjemně zahřály na krku. Zlehka mě líbal těsně pod uchem, sem tam jemně skousnul zuby a po podrážděném místečku hned přejel jazykem. Musel jsem tiše vzdychat, bylo to tak příjemné.
„Moc se mi to líbí, Tome.“ Chytil jsem jeho tvář do dlaní a opět spojil své rty s těmi jeho. Do našeho polibku se spokojeně usmál. Pomalu mi začal stahovat plášť, který mě alespoň trochu chránil před nepříznivým počasím. Nebránil jsem mu. Zevnitř mě spaloval neskutečný žár poháněný touhou a chtíčem, zima kolem mě nebyla důležitá.
„Ach, Tome,“ vydechl jsem, když se jeho rty dotkly prohlubně mezi mými klíčními kostmi. Spokojeně jsem vrněl, proplétal mu prsty do vlasů a vytahoval jednotlivé prameny, které měl až doposud svázané v týle do ohonu.
Pomalu začal rozepínat jeden knoflík za druhým. Rozhrnul košili do stran a jeho rty se okamžitě začaly otírat o mou pokožku. Šílel jsem. Chladný vzduch kolem mě a žár, který sálal z Toma, se spolu mísily. Všude po těle jsem měl husí kůži, třásl jsem se, chvěl se.
„Ty se třeseš,“ zašeptal Tom proti mému krku a opět lehce skousl mou pokožku. Zavzdychal jsem, bylo to tak příjemné.
„Mhmmm,“ zavrněl jsem a opět jsem vyhledal jeho rty. Nutně jsem jej potřeboval políbit. A on mi vyšel ochotně vstříc. Opět se naše rty spojily v jedny. Oba jsme tiše vzdychali do láskyplného polibku.
Prohnul jsem se, když se jeho rty dotkly mého bříška. Rukama mě podpíral v kříži a já se mu nabízel jako na podnose. Chvěl jsem se v jeho rukou a vycházel jsem vstříc jeho horkým polibkům.
„Jsi tak dokonalý,“ vydechl Tom a mezi rty zlehka stiskl mojí pravou bradavku. Zavzdychal jsem. V životě jsem ještě necítil to, co cítím teď s ním. V životě ve mně nedokázal jediný polibek vyvolat tolik emocí, jako jeden polibek od Toma. Nikdy v životě jsem po nikom netoužil tak moc, jako po něm. Nikdy jsem netoužil někomu patřit, až jemu. Tady a teď.

„Polož se.“ Pomalu mě posadil na zem vedle sebe a tlačil mi na ramena tak dlouho, než jsem se jeho jemnému tlaku podvolil a položil se na záda. Jeho jsem si za týl stáhl s sebou.
Nakláněl se nade mnou, líbal mé rty, hladil mé tělo. Tiše jsem vzdychal a oddával se jeho dotekům. Bylo to tak příjemné.
„Ach Tome,“ vydechl jsem a prohl se v zádech, když se Tomovy rty dotkly mého podbřišku. Rukama jsem vystřelil nahoru k jeho tělu, silně přejížděl dlaněmi po jeho zádech a tiše vzdychal do hluboké noci. „Mmmm,“ opět jsem se celý prohl, když se Tomova dlaň ocitla v mém vzrušeném klíně. „Tome,“ zašeptal jsem a svou dlaň položil na tu jeho. Silně jsem je obě tiskl ke svému probouzejícímu se penisu a pohyby pánví se o ně třel.
Tom pochopil, o co se snažím a sám silně přejížděl dlaní po mém vzrušeném penisu. Ani jeho to nenechávalo chladným. Možná nevěděl, co přesně má dělat, bylo však jisté, že to dělá opravdu dobře. Vysmekl jsem se mu a nemotorně se posadil. Dívali jsme se navzájem do očí, než jsem se k němu sklonil a začal ho opět líbat.
Tom se mi plně oddával a zlehka se podvolil jemnému tlaku na svá ramena. Položil se na záda a přes šero kolem nás se snažil dívat do mé tváře. Slastně zamručel, když jsem se rty přitiskl k jeho krku. Podvědomě natáčel hlavu do strany, získával jsem stále lepší přístup k jeho pokožce.

Využil jsem toho a rty klouzal po Tomově krku sem a tam, zatímco jsem se snažil z něj stáhnout kabát. Pomalu jsem roztřesenými prsty rozvázal uzlík na košili a donutil Toma, aby nadzvedl ruce. Přetáhl jsem mu košili přes hlavu a opět se vrhl na jeho rty. Prsty jsem zatím zlehka klouzal po Tomově odhalené hrudi a tiše mu vrněl u ucha.
„Nebolí tě to?“ Pokládal jsem jeden polibek vedle druhého na jeho břicho a prsty opatrně kroužil kolem škrábance, který Tom utržil před několika dny. Měl tak dokonalé, vypracované tělo, ta rána mu dodávala zvláštní kouzlo. Tom jen slastně zamručel a opět si mě slabým tahem za vlasy přitáhl k sobě nahoru. Políbil mě a zlehka prsty klouzal po mé tváři.
„Už ani moc ne, říkal jsem, že to bude v pořá-řádku,“ zavzdychal, když moje dlaň silně zatlačila na jeho podbřišek.
„Hm,“ zahuhlal jsem, když jsem si mezi rty pohrával s jeho ušním lalůčkem a prsty pomalu podsouval pod Tomovy kalhoty. Nepřemýšlel jsem nad tím, co dělám, prostě jsem jen poslouchal své tělo.
„Bille!“ Tom se celý prohl a tím se ještě více přitiskl k mé ruce. Spokojeně jsem se pousmál a rty se přesunul přes jeho bradu na krk a z něj postupně až na Tomovu hruď. Zlehka jsem si pohrával jazykem s jeho levou bradavkou a rukou jsem stále zvolna přejížděl po jeho vzrušeném penisu. Líbily se mi jeho steny, byla to rajská hudba pro mé uši.

„Bi-Bille,“ vydechl Tom a pánví pohnul prudce vpřed. Silně jsem jej stiskl a opět se polibkem přesunul na jeho rty. Propletl mi prsty do vlasů a slabě za ně tahal. Tiše jsem vzdychal do našeho polibku a nechával jsem se stáhnout na jeho tělo. Vydechl jsem, když se naše nahá těla o sebe otřela.
Přetočil mě pod sebou a polibky zasypával mé tváře, krk, hruď. Šílel jsem z každého dalšího polibku.
„Tomi, miluj se se mnou,“ zavzdychal jsem hlasitě, když se jeho ruka opět silně třela o můj penis. Ztuhl v půlce pohybu, zvedl ke mně pohled.
„To myslíš vážně?“
„Ano, Tomi, prosím.“ Za týl jsem si jej stáhl k sobě a opět jej jemně políbil. Nevím, co mě to napadlo, neměl jsem nejmenší tušení, co od toho očekávat, ale stejně jsem to chtěl. Vzrušení mi zatemňovalo mozek a Tomovy polibky pro mě byly jako afrodiziakum. Chtěl jsem jej. Tak moc jsem jej chtěl.
„Ale, já nevím… jak,“ vydechl Tom tiše a vytáhl mě k sobě do sedu. Zblízka jsem se mu díval do očí, drobnými polibky pokrýval jeho tváře, nos, oční víčka i rty. Prsty jsem zatím zajížděl do jeho vlasů a hladil jej na spáncích.
„Poslouchej své tělo, své srdce, Tome,“ špitl jsem tiše a zlehounka jej políbil na rty. Byl to jen nepatrný dotek, ale i tak ve mně vyvolal vlnu nepopsatelného blaha.
„Opravdu to chceš? Ale co když to bude bolet? Já… nevím, co dělat, Bille.“ Umlčel jsem ho prstem na rtech.
„Prosím.“ Ještě chvíli se pohledem vpíjel do toho mého, než slabě přikývl a opět spojil naše rty. Pomalinku mi z ramen stahoval již rozepnutou košili a každý nově odhalený kousek mé kůže obdařil drobným polibkem.

„Polož se,“ zašeptal Tom sotva slyšitelně. Poslechl jsem a pomalu jsem se položil na záda. Tom se nade mě nahnul, zlehka líbal můj krk a dlaní přitom bloudil po mém břiše. Tiše jsem sténal do jeho ucha, prohýbal jsem se pod jeho doteky. Zachvěl jsem se zimou, když mi začal pomalu stahovat kalhoty a můj vzrušený penis ovanul nepříjemný chlad.
„Ssss,“ usykl jsem a celý se prohl, když se Tom svými rty dotkl kůže na mých tříslech. Sledoval jsem jeho počínání, cítil jsem, jak se ve mně všechno bouří. „Tome,“ jednou rukou jsem se podpíral, druhou jsem mu zajel do vlasů a tiskl si jeho hlavu ke svému klínu. Nevnímal jsem už nic kolem, jen jeho rty, které zlehka klouzaly po celé délce mého vzrušení.
„Mhmmm,“ prudce jsem zaklonil hlavu, když jsem ucítil mučivé vlhko jeho rtů. Neměl jsem ponětí, co to dělá, ještě nikdy jsem tohle nezažil, ale líbilo se mi to. „Pokračuj, prosím pokračuj,“ šeptal jsem a prsty jsem dál bloudil v jeho vlasech. Vzdychal jsem, trhavě pohyboval pánví proti jeho ústům, tahal jsem jej za vlasy, prohýbal se v zádech. Bylo to něco tak, tak dokonalého, nepoznaného.
„To-Tomi, Tomi!“ Prudce jsem trhl pánví vpřed, prohl se v zádech a zaklonil hlavu. Z úst se mi vydral zatím nejhlasitější sten. Dosáhl jsem vrcholu v jeho ústech.

Dolehl jsem na zpocená záda, Tom byl v mžiku nade mnou a zlehka mě líbal na rty. Prudce jsem mu oddechoval za krk a tiskl k němu své rozechvělé tělo.
„To bylo, úžasné, Tomi. Jak jsi, jak jsi…“
„Okoukal jsem to od slečen,“ zašeptal Tom a políbil mě na spánek. Slabě jsem se pousmál a v duchu jsem děkoval všem slečnám za to, že daly Tomovi tak užitečnou lekci do života.
„Miluj už se se mnou, prosím,“ zašeptal jsem opět svou prosbu, když už se několik minut, během kterých mě jen zlehka hladil po břiše, nic nedělo.
„Ale…“
„Prosím.“ Zlehka jsem jej políbil a dlaněmi jsem klouzal přes jeho holá záda až k okraji kalhot, za které jsem zahákl své prsty. Na nic jsem se neptal, na nic jsem nečekal. Pomalu jsem mu je začal stahovat dolů a Tom slastně oddechoval, když se hrubá látka otírala o jeho vzrušený penis. Věděl jsem, že i on to chce, cítil jsem to.
„Ale co teď?“ zašeptal Tom, když se tiskl nahým tělem k tomu mému a nepatrně se otíral svým vzrušením o mé stehno. Sám jsem nevěděl, co dělat, ale snažil jsem se poslouchat tělo, které mi samo napovídalo.
Do ruky jsem uchopil jeho penis a lehce po něm přejížděl prsty, palcem jsem roztíral po vrcholku průhlednou kapičku.
„Nepřemýšlej, prostě dělej,“ zašeptal jsem těsně před tím, než jsem jej pustil a přetočil se pod ním na břicho. Cítil jsem jeho rozechvělé, nejisté doteky na zádech. Cítil jsem lehké polibky podél páteře. Slyšel jsem jej šeptat mé jméno.
Prudce jsem vydechl a stiskl víčka k sobě, když jsem v sobě ucítil silný tlak. Jeho ruka se mi ovinula kolem pasu a silně mě tiskla k sobě.

„Klid, Billi, je to jen můj prst,“ zašeptal mi Tom u ucha a mezi rty zlehka stiskl můj ušní lalůček. Cítil jsem, jak ve mně prstem pohybuje a nepříjemný pocit začal pomalu ustupovat. V tu chvíli ale tlak opět zesílil, Tom přidal další prst. Slabě jsem vydechl, když se dotkl čehosi uvnitř mě. Bez rozmyslu jsem prudce přirazil proti jeho prstům, až Tom usykl bolestí.
„Promiň,“ špitl jsem. „Udělej to znova, Tome, prosím.“ Zavzdychal jsem a ve chvíli, kdy ve mně opět pohnul prsty, jsem se prohnul v zádech. „Ach Tomi.“
Jeho prsty zmizely a já už je teď začal postrádat. Vzápětí jsem ale ucítil něco tak příjemně horkého u vstupu do mého těla. Po zádech mi přejel mráz, když jsem ucítil, jak do mě to něco teplého pomalu proniká. Tlačilo to, bolelo to, táhlo to. Usykával jsem bolestí.
Tom mě konejšivě hladil dlaní po zádech a polibky pokrýval můj krk. Tiskl mě k sobě a vzdychal mi do ucha. Bolest pomalu ustupovala a s každým dalším nepatrným pohybem uvnitř mě, jsem cítil větší a větší blaho, rozkoš.
„Oh, ještě!“ Téměř jsem křičel, když se Tom dotkl bodu uvnitř mě a mně se do těla rozlil tak nádherný pocit. Uposlechl mě a opět přirazil proti mně. Šílel jsem, prohýbal se v zádech, sám jsem mu vycházel vstříc.
„Oh Bille, bože, bože, ah!“ Tom mě silně tiskl k sobě a pánví prudce přirážel proti mému tělu. Nabízel jsem se mu, pomáhal mu, sténal jsem s ním. Bylo to něco nepopsatelného, s každým dalším nárazem do bodu uvnitř mě, se mi do těla rozlétávaly tisíce elektrických impulsů a já se opět blížil k vrcholu.
„Tomi rychle-, oh prosím, rychleji!“
„Bille!“ Tom naposledy prudce přirazil proti mému tělu a v následujícím okamžiku se vyčerpaně zhroutil na má záda. Oba jsme měli dech splašený, oba jsme se chvěli.
„To bylo, dokonalé, Billi,“ zašeptal Tom a stáhl si mě těsně k sobě. Přitiskl jsem se k jeho teplému, zpocenému tělu a vdechoval jsem jeho vůni. Snažil jsem se zklidnit svůj dech.
„Miluju tě, Tomi,“ zašeptal jsem a prsty levé ruky jsem propletl s těmi jeho. Nepřemýšlel jsem nad tím, co jsem řekl. Jen jsem z úst vypustil to, co jsem cítil uvnitř sebe.
„Bille?“ Nepatrně mě od sebe odsunul, zadíval se mi do očí. „To, co jsi řekl, to… Myslel jsi to…“
„Myslel jsem to vážně, Tome,“ přikývl jsem a zlehka jej políbil na bradu. „Znám tě možná jen pár dní, ale jsem si jistý, že to, co cítím k tobě, jsem ještě nikdy necítil. A jestli to není láska, pak nevím, co jiného by lidé tímhle slovem mohli nazývat.“ Opět jsem se přitiskl k jeho tělu a nechával jsem se hladit ve zpocených vlasech. Nevadilo mi, že nic neříká, nepotřeboval jsem jeho slova. Tím, co jsme spolu prožili před chvílí, mi sám dokázal, že cítí to samé.
„Chvěješ se,“ zašeptal po chvíli Tom a silněji mě objal.
„To ta zima.“ Usmál se a podal mi mé oblečení. Vděčně jsem jej přijal a nasoukal se do kalhot a košile. Tom se také oblékl. Opět si lehl na deku a mě si stáhl v objetí k sobě. Přikryl nás druhou dekou a já spokojeně zavřel oči. Už mi bylo teplo.
„Dobrou noc, Tomi.“
„Dobrou noc, Bille.“
Chvíli bylo ticho, během kterého už jsem téměř usnul, když mi Tom lehce prsty pročísl vlasy a vtiskl mi polibek na spánek. Usmál jsem se.
„Billi?“
„Hm,“ broukl jsem, byl už jsem moc unavený na to, abych mu odpovídal ve větách.
„Já… Nevím, jestli to, co cítím, je láska, ale… Je to moc silné, celého mě to naplňuje. Hrozně moc pro mě znamenáš, Bille.“
Usmál jsem se a přitiskl se k němu ještě víc.
„Dobrou noc, princi.“

autor: Deni
betaread: Janule

One thought on “13th Warrior 7.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics