Jsi jenom děvka, Bille 19.

autor: Vanity

Bill vytáhl fotky z foťáku a mával s nimi ve vzduchu jako divý, jen aby co nejrychleji uschly. Tom se musel smát, když jej viděl pobíhat po obýváku s rukama nad hlavou. Vypadal, jako když utekl z blázince. Ale i tak byl roztomilý. Tom se nemohl zbavit jedné myšlenky. Byla zvrácená, až jej děsila. Věděl, že Bill je jeho bratr, ale neustále se na něj musel dívat. Připadal mu krásný. Připadal mu jako někdo, kdo potřebuje ochraňovat. Někdo, kdo potřebuje cítit lásku a Tom i teď, když znal pravdu, chtěl být tím, kdo mu lásku nabídne.
„Bille, přestaň tu lítat jako pometlo a ukaž mi ty fotky,“ zasmál se Tom, když Bill už asi po páté prosvištěl okolo pohovky.
Bill se zastavil a unaveně dosedl vedle Toma. V každé ruce držel jednu fotku a nadšeně na ně koulel očka. Tom mu je nedočkavě vytrhl z rukou a podíval se. Nemohl spustit oči z té fotky, na které mu Bill dával pusinku na tvář. Sám měl na fotce zavřené oči a spokojený úsměv na tváři.
Se zvláštním odleskem v očích se podíval na Billa.
„Tuhle si nechám,“ zašeptal a usmál se.
Bill radostně zakýval hlavou a úsměv Tomovi oplatil. Byl rád, že si chce jednu fotku nechat, i když jej trošičku zamrzelo, že si chce vzít tu hezčí.

„Tome…“
„Bille…“

Spustili oba najednou. Tom se pousmál a pokynul Billovi, aby mluvil první.
Bill se vděčně usmál. Nevěděl, zdali by měl příště tolik odvahy, aby se přiznal.
„Musím se ti k něčemu přiznat. Asi to bude znít divně, ale já… Zamiloval jsem se,“
Tomovi vyschlo v krku a úsměv na tváři mu ztuhl. To nemohla být pravda. Vždyť to mělo být jinak. Bill se měl zamilovat do něj. Ne do… Do koho vlastně?
„Nemůžu si pomoci. Je to tak zvláštní. Když jsem tě viděl poprvé, líbil ses mi, ale pak si na mě nebyl zrovna milý, potom zase ano. Byl jsem zmatený, nevěděl jsem, co si mám myslet. Ale potom, co mě Robert… a jak ses zachoval. Bylo to od tebe moc hezké, a když jsme se odstěhovali sem… Myslím, že šťastnější sem ještě nebyl, Tome. Já… Miluju tě.“
Tomův údiv nemohl být větší. Zmateně těkal pohledem po Billově obličeji a snažil se najít důkaz, že tento okamžik není jenom sen.
Po necelé minuté ticha, kdy Tom nevěřícně lapal po dechu, Bill svěsil ramena a sklopil pohled ke svým spojeným rukám. Měl je ledové strachem, bál se Tomovy reakce, ale musel se přiznat.
Několikrát zamrkal, aby zahnal štiplavé slzy, ale ani tak se neubránil jemnému vzlyku.
Zkazil to.
Jeho vzlyknutí probralo Toma do reality. S mírným úsměvem vzal do svých dlaní Billovy studené ruce a lehce je stiskl.

Bill se pokradmu na Toma podíval, ale hned zase sklopil pohled k jejich spojeným rukám. Ten pohled se mu líbil. Jejich ruce do sebe zapadaly, jako dva k sobě patřící kousky puzzle.
Tom se díval kamsi za Billa. Zamyslel se. Takhle rychlé to přeci být nemělo. Jak si teď má být jistý svými city. Chtěl jej dobývat, chtěl si jej postupně získávat. Samozřejmě každý druhý by byl nesjpíš nadšený, kdyby se nemusel vůbec snažit, ale Tom ne. Měl svůj plán a chtěl se jej striktně držet. Jenže, co by měl teď Billovi říct? To, že si s děvkama nic nezačíná? Vždyť by mu tím jen ublížil. Sakra! Do téhle situace se dostat nechtěl. Ani ve snu by jej nenapadlo, že mu Bill vyzná lásku.
Ale vlastně proč by měl Billa odmítat? Proč by mu měl zbytečně ubližovat? Sám si byl téměř jistý, že jej také miluje, jen se potřeboval přesvědčit. A kdo jiný mu dá důkaz než Bill.
Jednu svou ruku povolil ze sevření a dlaň přiložil Billovi na líčko. Palcem setřel několik horkých slz a usmál se.

Bill na něj kulil očka a čekal, co Tom řekne nebo udělá. Divil se, že se Tom usmívá. Že by přeci jen všechna jeho naděje nepohasla?
Tom se nepřestával dívat do těch dvou zmatených čokolád a opatrně přibližoval svůj obličej k Billovu. Ten pohyb byl nepatrný a trvalo několik minut, než se k sobě přiblížili na opravdu kratičkou vzdálenost. Oba cítili na svých rtech dech toho druhého a jejich srdíčka splašeně tloukla, jako by chtěla dohnat to, co jim bylo tak dlouho upíráno.
Tom neznatelně našpulil rtíky a lehce se dotkl Billových. Byl to tak lehký dotek, že to Bill skoro ani nezpozoroval. Skoro ten dotek nepocítil. Tom maličko přitlačil a otíral se svými rty o Billova ústa. Poznal, že je Bill nejistý. Tak dlouho jej chtěl líbat na rty, že tomu teď nemohl uvěřit. Nemohl uvěřit, že se to doopravdy děje.
Tom se od něj na milimetrovou mezírku oddálil a s pohledem zabodnutým do Billových očí jemně přikývl.
Opět se ponořil do měkkých růžových polštářků a opět se o ně začal otírat svými rty. K jeho milému překvapení poznal, že se i Bill opatrně zapojil. Byli to jen lehoučké doteky, jako by se bál, že při prudším pohybu se od něj Tom odtrhne a bude dělat, že jej nezná. Ten ovšem na tuto možnost ani nepomyslel.

Naopak. Vystrčil špičku svého jazyka, aby ochutnal sladkost Billových rtů a jen co pocítil jejich malinovou chuť, byl pevně rozhodnut se těch rtů nikdy nevzdat. Bill sebou maličko trhl, když ucítil jeho teplý jazyk na svých ústech. Ale nechtěl už ztratit ani vteřinku.
Jednou rukou chytl Toma za krkem a přitáhl si jej tak ještě blíž, než byl doposud. S tichým povzdechem otevřel svá ústa a dovolil tak Tomovi, aby svým jazykem pohladil ten jeho. Bylo to jako výboj čisté energie, když se jejich jazyky střetly. Oba prudce otevřeli oči a z besprostřední blízkosti na sebe za stálého líbání hleděli.
Ani jeden nechtěl tuhle krásnou chvíli přerušit. Bill se jakýmsi zázrakem ocitl Tomovi na klíně, nepřestávaje jej líbat. Tato pozice byla pro oba mnohem jednodušší, než když k sobě seděli bokem. Tom si Billa přitahoval za týl a druhou rukou jej objímal okolo pasu, aby mu nemohl nikam utéct. Billovy paže se okolo něj ovinuly jako dvě láskyplná háďata a hladily jej po zádech. Trvalo nekonečně dlouho, než se od sebe dokázali odtrhnout. A i poté zůstali sedět na pohovce, utápějící se v pohledu toho druhého.

autor: Vanity
betaread: Janule

9 thoughts on “Jsi jenom děvka, Bille 19.

  1. Krááásnééé dáldál konečněěěě já se snad postavim an halvu jakou mám radost 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics