Bad boys 15.

autor: Doris

Bill zatím po celou dobu Tomovy návštěvy přecházel naštvaně po cele sem a tam. Proč jí jenom zval. Tak nesmírně ho to teď štvalo. Bylo mu jasné, že Tom neodolá. Konec konců, on taky Kláře neřekl ne. V rozčilené chůzi se zastavil až tehdy, když se dveře do cely otevřely a vešel Tom.
„Tak jaká byla…“ Bill ani nedořekl, protože mu Tom skočil do řeči. Moc dobře věděl, na co se chce zeptat.
„Jo, dobrý,“ odpověděl okamžitě a posadil se na postel. Váhal, jestli se má Billa zeptat nebo ne.
„Bille, co si psal v tom dopise pro B.Bho?“ odhodlal se přeci jen po chvíli Tom. Billa trochu zamrazilo.
„Nic důležitého. Proč se ptáš?“ odpověděl Bill a snažil se zachovat normální hlas i chování. Docela nerad by teď řešil ještě svoje sdělení B.Bmu. Bylo mu naprosto jasné, že se kvůli tomu ozve i B.B a nepotřeboval to ještě i od Toma. Od toho už vůbec ne.
„Yvette se docela vyděsila.“ Tom se na Billa díval podezíravě. Snad Billa nenapadla nějaká hloupost, co se Andrease týče. Bill se nervózně ošil. To je celá Yvette. Zvědavá a nedočkavá. Aspoň, že Tomovi nic neřekla.
„Nevim proč. Nic špatného jsem tam nepsal,“ pokrčil Bill rameny a přešel k Tomovi. Tom se nadechoval, že znovu něco namítne, ale Bill mu to překazil dlouhým polibkem. Sám sobě neustále opakoval, že není jiná možnost. Ale taky už na to nechtěl myslet. Má tu už jen tři měsíce a chce je prožít v klidu a s Tomem. Teprve až bude venku, bude řešit to, co musí. A než pustí Toma, vyřeší to.

*o dva měsíce později*

„Bille sakra tak kde jsi?“ ozývalo se celým nádvořím, až konečně Karlos objevil černovlasou osůbku, kterou hledal. Bill ležel na zemi a se zavřenýma očima si vychutnával jednu z cigaret.
„Bože, ty mě tim běhánim jednou zabiješ,“ zastavil se nad ním Karlos a oddychoval. Bill se jen pousmál, ale oči neotevřel.
„Kde máš Toma?“ rohlídl se Karlos kolem. Tenhle jeho zlozvyk dokázal Billa dohnat k šílenství. Vždycky přišel, a pak začal mluvit o něčem zcela jiném, než měl původně v plánu. Bill se zapřel na lokty, a konečně se na něj podíval
„Je s klukama v herně. Trénuje šipky. Včera jsem ho porazil.“ Ušklíbl se pobaveně Bill. „Ale počítám, že mě nehledáš kvůli tomu, aby ses mě zeptal, kde je Tom,“ nakrčil obočí.
„No to ne. Hledám tě, protože máš významnou návštěvu.“
Bill se na chvíli zarazil. Významnou návštěvu? To už za nim zase přišla Klára nebo co?
„Koho?“ ozval se po chvilce přemýšlení.
„B.Bho,“ uvedl Billa okamžitě do obrazu Karlos. Bill se zatvářil zmateně. Proč za nim chodí B.B., když za měsíc je venku?
„B.Bho? Co chce?“ Bill z toho byl vážně vedle. B.B. za ním nikdy nepřišel. Veškerým zařízením, kde se nachází víc jak dva policisté najednou, se vyhýbal jak čert kříži.
„No jak to asi mám vědět? Já se ho neptal.“ Zakřenil se Karlos nad Billovou inteligentní otázkou. „Tak už se ale zvedej a pojď,“ vytáhl ho na nohy a hned zamířil zpátky dovnitř. Bill ho poslušně následoval, ale vůbec ho nenapadalo, proč by tu mohl být.
„Mám vám vypnout kamery?“ rejpnul si Karlos, když zastavili před dveřmi.
„Ty jsi debil,“ drknul do něj Bill a pobaveně zakroutil hlavou. Karlos se jen zasmál a otevřel mu dveře. Bill se naposledy uchechtl a vešel dovnitř. B.B. seděl u stolu a psal textovku na svém, jak si Bill všimnul, novém telefonu. Bill došel až k němu a sednul si naproti. B.B. k němu zvedl hlavu. Bylo vidět, že se tu necítí moc dobře.
„Zdar, Bille,“ usmál se, ale Billa to přesvědčit nemohlo. Znal B.Bho ze všech lidí ve městě nejlíp. Byl jak jeho brácha.
„B.B., co tu děláš?“ naklonil se Bill přes stůl blíž k němu. Nerad viděl B.Bho v blízkosti policajtů. A kór teď, když ho drží Daniel v šachu.
„Bille, musíme si vážně promluvit,“ zadíval se na něj B.B. a jeho pohled jasně říkal, že nepřipouští námitky. „Chtěl jsem přijít, už jak mi Yvette dala ten tvůj dopis, ale nebyl čas, znáš to,“ pokrčil rameny. Bill jen přikývl. B.B. nikdy neměl moc času. Lítal z jednoho do druhého.
„O co jde?“ ozval se Bill, ale už začínal tušit. Za ty dva měsíce zcela zapomněl na dopis, co mu poslal. A i na jeho obsah.
„Bille, to si nemyslel vážně v tom dopise, že ne? Nehodláš se nabízet Andymu?“ B.B se tvářil, jako by tomu pořád ještě nevěřil. Jako by si z něj Bill jen dělal srandu. Tohle prostě nemohl myslet vážně. Bill si jen povzdychl. Takže se nemýlil. B.B. vážně přišel kvůli tomuhle.
„B.B., je to jediná možnost. Potřebuješ Andyho a tohle je jedinej způsob, jak toho dosáhnout,“ taky se mu to nechtělo dělat, ale B.Bho v tom nechat nemohl. On byl jeho rodina.
„Bille, tohle nemůžeš. Vůbec ho neznáš. On je…“ B.B. se snažil najít vhodná slova, ale nic ho nenapadalo. „Prostě radši půjdu sedět, než abys tohle dělal.“ Bill jen nesouhlasně zakroutil hlavou.
„To nemůžu. Nemůžu tě jít nechat sedět. Hele, všechno se to může smáznout, když se spojíš s Andym. A on to neodmítne.“ Bill si tvrdě stál za svým. Trochu počítal s tím, že budou ostatní odporovat, ale nikdo jiný by dobrovolně s Andreasem nespal.
„Jak tě to vůbec napadlo, že se mu nabídneš? Hele, Andy si libuje v nejrůznějších praktikách a no… udělá ti ze zadku cedník.“ B.B. znal Andyho už dlouho a znal i několik jeho milenců. Moc na něžnosti nebyl.
„No, jednou mi Tom řekl, že jsem přesně Andyho typ, takže když mi pak dal ten návrh, bylo hned jasný, že to udělám já. Mě neodmítne.“ Bill se snažil mluvit pořád klidně. Konec konců si vůbec neuměl představit, do čeho jde.
„Ne, to neodmítne. Jen tě ušuká k smrti. Nehledě na to, Yvette říkala, že sis začal s Tomem. Jemu to nevadí? Že hodláš dělat kurvu jeho bossovi?“ B.B se pomalu začal rozohňovat. Bill ho rychle chytil za ruku a kouknul mu do očí.
„B.B., Tomvi to nesmíš říct. On to neví. Nesmí to vědět. Pouští mě dřív než jeho, takže si to prostě odbudu, než se Tom dostane ven.“ Billův hlas zněl naléhavě a prosebně. B.B. věděl, že tady stejně neuspěje. Když si Bill něco umanul, udělal to. To si na něm taky B.B. vždycky cenil.
„Dobře, Bille, ale vybavim to u Andyho já. On by totiž byl klidně schopnej si tě zamluvit na rok.“ Vzdychl rezignovaně B.B. Bill jen souhlasně přikývl. V tomhle B.Bmu absolutně věřil. Konec konců s takovýmhle obchodem měl B.B. zkušeností víc než dost.
„Ale neřekneš to Tomovi, že ne. Nikdo mu to nesmí říct,“ zaprosil Bill.
„Neřeknu,“ ubezpečil ho B.B a zvedl se k odchodu. Bylo mu vlastně jasné, že neuspěje. Mezi dveřmi se ještě otočil.
„Nelíbí se mi to. Vůbec se mi to nelíbí. Ale díky, brácho,“ s posledním povzdychnutím za sebou zavřel a odešel. Bill se hned zvedl a zamířil taky pryč. Teď už měl svůj ortel podepsaný a poprvé se toho začal trochu bát. B.Bho slova o tom, jaký je Andy, mu trochu naháněla hrůzu, ale nehodlal couvnout. Tak zlý to být nemůže. Tak se několikrát vyspí s Andreasem a bude. Trocha hrubosti už ho nemůže nijak rozhodit.

autor: Doris
betaread: Janule

9 thoughts on “Bad boys 15.

  1. Já to věděla já to věděla! Já tady úplně ryčela vzekem až se mama strachovala jestli jsem se nezbláznila víc než obvykle xDDD Doris!!! Já tě uškrtím!! Tohle nám dělat!! Kurna ted mě zase chytla ,,vztekající,, nálada takže…ale těším se na další dílky, moc moc moc, né že né x))))

  2. Trocha hrubosti xD Jak znám naši sadistku Doris, tak to opravdu ,,troška" nebude… Maximálně troška víc xD Ale těším se… xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics