Bad boys 14.

autor: Doris

Tom v tichosti kráčel dva kroky za dozorcem a neustále myslel na Billa a Igora. Vážně se snažil Billa pochopit a nezlobit se na něj, ale dost dobře to nešlo. Nad tou představou, kdy se Igor vyžívá v Billově těle, se zhnuseně ušklíbl.
„Co je? Co se šklebíš?“ vrátil ho do reality dozorce, který si jeho úšklebku všiml a myslel, že patří jemu.
„Ne nic. Jen jsem na něco myslel,“ zakroutil Tom hlavou. Nehodlal si znepřátelit ještě tohohle dozorce. Ten jen otráveně zakroutil očima a vzal za kliku od návštěvní místnosti.
„Tak prosim,“ otevřel a nechal Toma vstoupit. Tom lehkým pokývnutím hlavy poděkoval a vstoupil. Yvette stála opřená o protější zeď a zaujatě zkoumala svoje nehty. Dozorce za Tomem zavřel a nechal je tak o samotě.
„Ahoj. Co… co tu děláš?“ ozval se Tom a zamířil rovnou k ní. Yvette zvedla hlavu od svých nehtů a na tváři se jí vykouzlil zářivý úsměv.
„Ahoj Tome,“ došla k němu a líbla ho na přivítanou na tvář. Tom si sednul na židli ke stolu a prohlížel si ji. Yvette se mezitím usadila na stůl a nohy si zapřela o židli, na které seděl Tom. Tom se trochu nervózně zavrtěl. Tím, jak seděl mezi jejími koleny, se nemusel ani moc namáhat, aby si mohl prohlédnout její spodní prádlo, co ukrývala pod minisukní.
„Tak proč jsi přišla? Děje se něco?“ odtrhnul Tom zrak od jejích stehen a zvedl ho k jejím očím. Yvette se jen pousmála.
„Ne, nic se neděje. Kdosi mi vzkázal, abych se tu ukázala. Že mě rád uvidíš,“ poslední větu skoro zašeptala a kotníkem přejela po Tomově boku. Tomovi bylo jasné, že jí nechal zavolat Bill. Tenkrát, když tu byla Klára. Ale tím pádem mu taky muselo být jasné, co by s Yvette dělal. Myšlenky na Billa mu v tom ale momentálně bránily. Jindy už by v dlaních mnul její stehna a vpíjel se jí do rtů, ale teď nějak nedokázal ani pozvednout ruku k jejímu koleni, natož aby vyjel výš. Ne, že by nechtěl, ale něco uvnitř něj mu v tom bránilo.
„Tome, co je s tebou?“ zadívala se na něj Yvette. Trochu jí zaráželo, že Tom zůstává chladný.
„Ne, jsem v pohodě. Akorát no… já vim, proč jsi přišla, ale to asi nepůjde.“ Přesto ale zůstal nehnutě sedět a nechal se hladit jejím kotníkem. Yvette jedním rychlým pohybem o židli shodila botky a chodidlem vyjížděla od Tomova kolena po stehně výš a výš až do jeho klína.

„Pročpak?“ špitla a skousla si ret. Sama to chtěla. Jinak by ani nechodila, ale sex s Tomem se jí vždycky líbil. Nebyl jako její ostatní štamgasti. Užil si a přitom jednal tak, aby si to užívala i ona. Tom se zhluboka nadechl, když Yvettino chodilo dorazilo až do jeho klína a silnými krouživými pohyby ho dráždilo.
„No za prvé, nemám ti to jak zaplatit, a za druhé jsou tu kamery,“ vydechl Tom, ale slastně přivíral oči. Tyhle dvě věci ho teď trápily možná víc než samotný fakt, že je s Billem. Yvette se usmála a ze stolu se sesunula do jeho klína. Obkročmo na něm seděla a ruce jí vklouzly pod Tomovo tričko a pomalu stoupaly po bříšku až na hrudník.
„Dneska to máš gratis. Poděkuj Billovi. A o kamery se nestarej. Nebylo by to poprvé, co nás někdo sledoval,“ špitla mu do ouška a lehce ho skousla. Pravda. I kamery teď už byly pro Toma to nejmenší. Ale když v jeho uších zaznělo Billovo jméno, znovu ho nahlodaly pochybnosti.
„Jenže já…“ Tom nevěděl, jak zformulovat slova. „Já tu někoho mám,“ dořekl po chvíli ticha a Yvette se na něj jen tázavě zadívala.
„Jsi s klukem?“ nechápavě nakrčila jedno obočí. Tom jenom přikývnul. Yvette se v první moment chtěla rozesmát. Zrovna Tom je s klukem. Ale na druhou stranu jí to bylo jedno. Ona s ním přeci nechodila. Jen s ním spala.
„No, mně to nevadí.“ Laškovně se usmála a rukama dojela až k Tomovým bradavkám. Mnula je mezi prsty a sledovala Tomův výraz v očích, který se pomalu ale jistě měnil. Už na ni nekoukal odmítavě. Ba právě naopak. Chytil ji za boky a znovu ji posadil na stůl. Sám si stoupnul a vtiskl se mezi její kolena. Dravě zaútočil na její rty a dobýval je jazykem. Yvette jen zavrněla a vyšla mu vstříc. Aniž by přestala dráždit jeho bradavky, jazykem prozkoumávala každičké zákoutí jeho úst. I když už ho dávno znala. Tomovy bradavky pod její péčí stále více tvrdly a Toma to dohánělo do stavu, kdy už nemyslí na nic jiného. Přestal ji líbat a svou pozornost začal soustředit na její krk. Dlaněmi jí zatím klouzal po stehnech a zatínal prsty do její kůže. Yvette zaklonila hlavu a slastně přivřela oči. Vyndala ruce z pod Tomova trička a jednou mu vjela do vlasů. Tiskla si ho na svůj krk, zatímco druhou si ho za lem kalhot přitáhla co nejtěsněji. Hned sjela o pár čísel níž, aby zjistila, že Tom rozhodně nezůstává v klidu. Tom jí vzrušeně vydechl na kůži a rukama vjel až pod sukýnku, kde se chopil jejího spodního prádla a stáhnul ho. Yvette jednu nohu odlepila od židle, o kterou se pořád zapírala, a omotala ji kolem Tomova boku. Chopila se jeho trika a rychle mu ho přetáhla přes hlavu. Okamžitě rty přitiskla k jeho rameni a lehce sála kůži. Tom ještě chvilku hladil její stehna, ale poté jednou rukou zamířil k bříšku a druhou se zaměřil na její klín. Pronikl do ní prstem a po chvilce i druhým. Yvette roztouženě zakníkla a pánví nepatrně kroužila proti jeho prstům. Tom vnímal to vlhké teplo v jejím těle a jeho myšlenky už se netočily kolem ničeho jiného než kolem ní. Yvette tlumeně vzdychala pod jeho počínáním a začala mu rozepínat kalhoty. Nechala je spadnout ke kotníkům a hned za nimi poslala i jeho trenky. Obratnými prsty uchopila jeho penis a zvolna začala pohybovat. Tom tlumeně zasténal a prsty z ní vyndal. Tvář zabořil do jejího dekoltu a přitáhl ji víc k okraji stolu. Yvette po chvíli přestala se svým počínáním a nohou, kterou kolem něj měla omotanou do něj zatlačila. Už to chtěla. A Tom vlastně taky. Chytil ji pevně za boky a vniknul do ní. Yvette se ho držela za lopatky a vzdychala mu do ucha. Vycházela vstříc každému jeho přírazu. Tom zrychlil tempo a hlasitě oddechoval. Yvette mu klouzala dlaněmi po zádech a zadečku a tiskla ho k sobě. Až po chvíli jí došlo, že Tom vydechuje jisté jméno. To jméno ovšem nepatřilo jí. Po pár minutách se Tom začal v jejím náručí chvět. Vyklouzl z ní a posledních pár temp dodělal rukou. Jeho sperma skončilo kdesi pod stolem. Nikdy to neudělal do ní. Přesto, že brala prášky. Udýchaně se posadil na židli a začal na sebe natahovat svoje svršky. I Yvette na sebe natáhla svoje spodní prádlo a slezla ze stolu.
„To jsi myslel Billa? Toho, s kým tu jsi?“ ozvala se po chvíli ticha. Tom k ní prudce zvedl zrak. „Ehm… já…“ nemohl najít slova, jak by to vysvětlil. Yvette to ale vyřešila za něj.
„Mně to nevadí. Je to hodnej kluk. Já jen… příště musíš vzdychat potichu,“ usmála se, líbla Toma na tvář a zamířila k odchodu. Tom se jen pousmál a díval se, jak odchází.
„Počkej ještě,“ vyletěl najednou ze židle a z kapsy vyndal dopis pro B.Bho. „Můžeš tohle dát B.Bmu? Je to od Billa,“ podal jí přeložený papír.
„Jo, jasně,“ přikývla, „co tam píše?“ koukla na Toma. Tom jen pokrčil rameny
„Že ho pouštěj dřív.“
„Vážně?“ Yvette se rozzářily oči a papír rozbalila. Tím, jak očima sjížděla jednotlivé řádky, jí ale úsměv z tváře mizel, až ho nahradil pohled zděšení.
„To myslí vážně?“ vyhrkla směrem na Toma a dopis pořád svírala v ruce. Tom nechápal.
„Co jako?“ nakrčil obočí. Yvette jen zatěkala očima. On to ani Tomovi neřekl.
„Už musim,“ řekla místo odpovědi a rychle vyběhla ven. Když teď zjistila, že Tom a Bill spolu něco mají, rozhodně nechtěla být ta, co Tomovi oznámí přesné znění dopisu.
Tom tam ještě chvíli stál a nechápavě se díval na dveře, kudy vyběhla. Poté se otočil a zamířil do cely. Cestou zpátky ho zase trochu užíralo svědomí. Vyspal se s ní a to neměl dělat. Ale Billovi to přeci muselo být jasné. Tak jsou si kvit. Každý dostal svou oblíbenou návštěvu.

autor: Doris
betaread: Helushka

6 thoughts on “Bad boys 14.

  1. jjá to tušilo! on se chce vyspat s Andreasem?? Ale né! A ten Tom..proč chrápe s Yvette když má Billa??

  2. tady v tý povídce s ekaždej vojíždí jak chce to je nuda chtělo by to už něco vážnějšího.(jinak hezký hezký hezký)

  3. no to je jasný (teda snad) Bill se dobrovolně nabdl Andreasovi…..(a jestli to bude jinak tak budu zklamaná xD)

  4. Jo, jsou si kvit. Stejně myslím, že Bill by nežárlil. On sám si přece užíval s tou Klárou.
    A podle mně je to tak, jak to tvrdí Sauriel. Mám na to stejný názor, myslím, že to tak bude.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics